שאלון....

CrazyYoYo

New member
תשובות

1. גיל? 13 2. מקום מגורים? השרון 3. למה? ככה 4. אבל למה? כי ככה 5. לא!! למה??? בגלל שההורים החליטו לפני שנתיים להרוס לי את החיים[?] 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? ךא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7:20 9. מי העיר אותך? אימא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? קורנפלקס 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לעיתים 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? איום עם נשק חם 14. שחקן אהוב? סלבסטר סטלון
15. שחקנית אהובה? אין 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יתקשר לאימא שלו להגיד שהוא הגיע כדי שלא תדאג לו 17. ראית גריז? לא 18. קראת הארי פוטר? האמת שלא.. אבל עכשיו התחלתי לקרוא..
19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? מי אמר שאני חושב שיקראו אותו? 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב :| 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפ הופ 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? 0 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן 24. למה? X: 25. יש לך חברים? לפעמיים 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא מכיר 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? יש גבול למספר תווים בהודעה..
29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? ^ 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? משהו עם צמחים 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? עזבו אותי באימשכם 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? מי זה 36. אתה לומד ביולוגיה? עדין לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומד 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? אין לי מורה לפיזיקה 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?
40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? המטוס או סירה זה כבר חרוש.. אז אני אבחר ב*** ***** ***** [למה שאני אגיד לכם
] 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שעמום 43. בא לך מים? לא, תודה 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג?לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? שיר נחמד, אבל מה הקשר לזה שהייתי שם
49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?
? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?
51. איך השאלון עד כה? פסדר סך הכל 52. אתה הולך מחר לבית הספר? סביר להניח 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? כן, בלי קשר לכיתה או לגיל. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? חברים [הגעתי למסקנה שאין כבר תמימות בעולם. הכל הולך על כסף. אז למה שגם אני לא אלך ככה?] 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? הכל חוץ ממריר 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? אני מתכונן
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? לצערי הרב אין 59. אתה אוהב את השם שלך? לא! 60. למי אתה סוגד? הרבה 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? אוכל 62. אתה אוהב המומינים? אהבתי 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? עדין יש כזה מושג לקנות דיסקים??
65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון

עונה

השאלון מורכב משאלות שאספתי משאלונים אחרים.. :) 1. גיל?12 2. מקום מגורים?יקנעם 3. למה?ככה 4. אבל למה?החלטה של הורי 5. לא!! למה???כי ככה 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?למה שזה יעניין אותי? 7. אתה רואה היפים והאמיצים?לא 8. באיזו שעה התעוררת היום?6:45 9. מי העיר אותך?אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת?קפה 11. אתה חושב שאתה יפה?מתנדנדת 12. אתה חושב שאתה צבוע?אה? לא נראה לי 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?מצב רוח טוב 14. שחקן אהוב?אני רואה סרטים ולא נתפסת בהערצה אל שחקנים 15. שחקנית אהובה? 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?יחגוג 17. ראית גריז?לא 18. קראת הארי פוטר?לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? שאלה מתקילה 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?סליחה? 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?למה שאני ארצה היפופטם משלי? 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?הרבה 23. אמא שלך אוהבת אותך?ברור 24. למה?כי ככה 25. יש לך חברים?כן 26. אתה מכור לאייסיקיו?לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?הרבה דברים ובואי לא נפרט 29. יש לך שיער יפה?אולי 30. האם אתה אלוהים?לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות?לא 33. מה זה פוטוסינתזה?אם אני לא טועה, החומר הירוק בצמחים 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?לא יודעת 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?... 36. אתה לומד ביולוגיה?לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?עוד לא הגעתי ללמידת פיזיקה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?שאלה טיפשית 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את עצמי 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?אין תשובה 43. בא לך מים?לא 44. קראת התפסן בשדה השיפון?לא 45. וציפורים מתות בסתר? 46. ופרחים בעלית הגג? 47. היית פעם בקליפורניה?לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? 51. איך השאלון עד כה?קצת מרגיז 52. אתה הולך מחר לבית הספר?כן 53. האם אתה בכיתה יא'?לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות?לא אני מרוצה ומקבלת את מה שיש 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?אין לי מה לעשות עם סכום כזה... 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?לבן...יאמי 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??בדיוק היום אני מתחילה(ברצינות,יש לי מבחן ביום חמישי) 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי 59. אתה אוהב את השם שלך?כן...שם מיוחד...לא? 60. למי אתה סוגד?... 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?צ'יפס והמבורגר 62. אתה אוהב המומינים?לא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית?לא קונה...מבקשת שיורידו לי... 65. אתה מאוהב בעצמך?... 66. נכון שנגמרו לי השאלות?אהה

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo15.gif

1. גיל? 15 2. מקום מגורים? אזור ירושלים 3. למה? כי ככה ההורים שלי בחרו 4. אבל למה?
5. לא!! למה???
6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מכוערת 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7 9. מי העיר אותך? אמא או אבא.... לא זוכרת 10. מה הדבר הראשון שאכלת? קוראסון עם שוקלד יאממ 11. אתה חושב שאתה יפה?
12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? אמממ מה הבעיה ללבוש גופיה ורודה {ולא אני לא פאקצה} 14. שחקן אהוב? אורלנדו בלום 15. שחקנית אהובה? אין 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? אצרח!! כי אני פוחדת מחייזרים 17. ראית גריז? כן 18. קראת הארי פוטר? כן
19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי הוא משועמם 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי שרה שירים של אמינם 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? שוצי
22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? מלאאאאאאא
23. אמא שלך אוהבת אותך? כן 24. למה? תחשוב 25. יש לך חברים? כן, ולך!? 26. אתה מכור לאייסיקיו? עכשיו פחות 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא... אבל מה הטעם להיתאהב בבנאדם שמת 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? את השיער 29. יש לך שיער יפה?
30. האם אתה אלוהים? ברור!!! של נעלייך מעל רגלייך 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? אלוהים יודע
32. האם יש לך פיצול אישיות? מיי פרשז!!!!!!!!!! 33. מה זה פוטוסינתזה? WTF???? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? ^^^ 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? מאוד! 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומדת פיזיקה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? הוא מת... זה חוק פיזקאי חשוב ביותר 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב עם אינטרנט מהיר 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום
43. בא לך מים? לא... בא לי לשירותים 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? הלוואי 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? שיר כיפי?? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? אה?! 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא 51. איך השאלון עד כה? קצת מעצבן 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן
53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? הכוונה לטובים או לא? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטים טיסה לאמריקה ולהופעה של אמינם ולינקין פארק 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי אין לי כוח!1 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? להכניס איזה עצם בכף יד... 59. אתה אוהב את השם שלך? כן
60. למי אתה סוגד? אמינם
61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? פסטה עם שניצל אפונה ותירס
62. אתה אוהב המומינים? מאודדדדדדדדדדדד 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? כן
64. מה הדיסק האחרון שקנית? ראמיניישן של לינקין פארק 65. אתה מאוהב בעצמך? מה אני נרקיסטית!? 66. נכון שנגמרו לי השאלות? ככה זה ניראה

תשובות

1. גיל? 15 2. מקום מגורים? טירת כרמל 3. למה? ככה 4. אבל למה? ככה 5. לא!! למה??? ככה 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? אין לה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? שבע ועשרים 9. מי העיר אותך? אבא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? כריות 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע?לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? יש לי כזאת 14. שחקן אהוב? אין 15. שחקנית אהובה? אנג'לינה ג'ולי 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? לא יודעת 17. ראית גריז? כן 18. קראת הארי פוטר? כן 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? לא חשבתי 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפ היפ 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? הרבה 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן 24. למה? ככה 25. יש לך חברים? כן 26. אתה מכור לאייסיקיו? אין לי 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? ככה ככה, קורט מלך!!!!!!!! 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? הרבה 29. יש לך שיער יפה? לא ממש 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? לא יודעת 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? זה התאדות המים מהעלים של הצמח... לא? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? לא יודעת 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? לא 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומדת פיזיקה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מחשב את מהירות הנפילה כדי לחשב את מכת המחץ... 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה כדי לחזור 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום 43. בא לך מים? לא... בא לי צ'אי מסלה 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא שמעתי 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא 51. איך השאלון עד כה? נחמד 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן בעעעע 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? כן גם בלי שנהיה בכיתה יא' 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים ובגדים 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? ככה 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? מממ לא יודעת 59. אתה אוהב את השם שלך? כן 60. למי אתה סוגד? לשרון, טיטי, צ'סטר, תום ואביב גפן 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? יפרה אורז, חומוס (לא כזה שמנגבים) 62. אתה אוהב המומינים? כןןןןן 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? כןןןן 64. מה הדיסק האחרון שקנית? לא קניתי קיבלתי את mother earth של within temptation... איזה דיסק יפה! 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. גיל? 17 2. מקום מגורים? אשדוד 3. למה? ככה 4. אבל למה? לא יודעת :| 5. לא!! למה??? :| 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? אממ מתולתלת ומעצבנת :\ 7. אתה רואה היפים והאמיצים? בעברי.. 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7:10 9. מי העיר אותך? השעון.. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? שתיתי נס ואז לחמניה P: 11. אתה חושב שאתה יפה? ממ לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? אולי מכנס שיש בו משו ורוד.. אבל אני בספק :> 14. שחקן אהוב? ג'וני דפ 15. שחקנית אהובה? גו'ליה רוברטס 16. מה יעשה אי טי כשהוא יגיע לכדור הארץ? לוידעת :| 17. ראית גריז? ממ כן 18. קראת הארי פוטר? כן 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אני לא :> 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפו 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? ממ משתדלת שזה לא יקרה חע 23. אמא שלך אוהבת אותך? דהה 24. למה? כי היא אמא שלי P: וכי אני מקסימה :> 25. יש לך חברים? כן 26. אתה מכור לאייסיקיו? ממ בערך 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? מי? 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? די הרבה :X 29. יש לך שיער יפה? נייס 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראת את העולם בשבוע? תשאלי אותו :> 32. האם יש לך פיצול אישיות? כן 33. מה זה פוטוסינתזה? כשהדשא ירוק או משהו.. לא יודעת, לא למדתי :) 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? תעזבי אותי.. 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? רר 36. אתה לומד ביולוגיה? לא.. 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומדת את זה.. למזלי P: 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מתפרקת לחתיכות :\ 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? נראה לי.. 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? בגד ים ומשקפי שמש P: ומוזיקה, וכמובן את האביר שלי 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? תלוי למי.. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? השעמום :> 43. בא לך מים? האמת שכן.. 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? הוא יפה :) 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? על המה? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? רק? חשבתי יותר 51. איך השאלון עד כה? נייס 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן :| 53. האם אתה בכיתה יא'? כן
54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? חח מאוד :< 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? ג'ינסים ומלא מלא בגדים ונעליים חע P: 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? הכלללל.. אממ פרה אולי P: 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי נמאס לי :\ 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? לישון המון :} 59. אתה אוהב את השם שלך? מתרגלת P: 60. למי אתה סוגד? אלוהים :| 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? קורנפלקס 62. אתה אוהב המומינים? חח הם חמודים :) 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? נראה לי.. שנים לא ראיתי P: 64. מה הדיסק האחרון שקנית? לא זוכרת 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון

גליוש1

New member
עונננננננננה!

1. גיל? 14 2. מקום מגורים? איפשהו.. 3. למה? מה אכפת לך??????. 4. אבל למה? כי בא לי!!!! 5. לא!! למה??? כתבתי למעלה "כ-י ב-א ל-י-!-!-!-!" 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? יש לה ילדה??? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? אמממ.. לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? ב7 ו30 9. מי העיר אותך? אפחד 10. מה הדבר הראשון שאכלת? טוסט עם גבינה לבנה 11. אתה חושב שאתה יפה? אם את/ה חושב/ת שכן, אז כן 12. אתה חושב שאתה צבוע? מי, אני??? 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? לא צריך לגרום 14. שחקן אהוב? אין 15. שחקנית אהובה? כנל 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? איטי פוווווון הווווום (דההה) 17. ראית גריז? מה זה? 18. קראת הארי פוטר? משעמם 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי אין לו מה לעשות בחיים (כמוני) |משועמם| 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? את הקולות שאת/ה עושה! 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? לא יקראו לו, הוא יבו לבד חיחי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? רגע תן/ני לי לספור... הרבה!! 23. אמא שלך אוהבת אותך? יאאפ 24. למה? כי בא לה! ובגלל שאני בתה יחידתה! 25. יש לך חברים? לא, אני בדד! סססססתתתםם! ברור יש לי הרבה! 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא ממש 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? קורט מי? 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? כללללום 29. יש לך שיער יפה? רגע, תן לי לבדוק... 30. האם אתה אלוהים? אאאה.. כן 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? קלי קלות! 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא, היא התכוונה להגיד כן! לא אין לי פיצו... |חטפתי בראש| 33. מה זה פוטוסינתזה? משו של הצמחים..? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? את/ה יכול/ה לחזור על השאלה?? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? ברור שכן!!! 36. אתה לומד ביולוגיה? לצצצצצעערי הרב מאודדדדדדד! 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? ייאפ 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית?לא יודעת, אבל אני אדע מחר...חח 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? האמת שכשחושבים על זה... כן! 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את אהוב ליבי!!!
41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? ברור 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שעמום גמממממממור! 43. בא לך מים? לא ממש 44. קראת התפסן בשדה השיפון?מה?? 45. וציפורים מתות בסתר? מה?? מה??? מה????????????. 46. ופרחים בעלית הגג? מה? מה? מה? מה? מה? מה????????????? 47. היית פעם בקליפורניה? נוופ 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? של הפאנטום מה? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? אם הייתי יודעת למה את/ה מתכוון/נת הייתי עונה לך!!!!!!!!!!!!! 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? אהההההה..... וואאללה..? 51. איך השאלון עד כה? מעפן.. סתאאאאאאם! נחמד 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לצעררררי 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? לא אבל החיים בני זונות בכל זאת... 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בגדים משחק מחשב דיסקי מוסיקה ... 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי שבוע שעבר היה לי את המבחן האחרון לכל השנההה! כיף לי! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? רק אחד: לקרא את השאלון הזה! 59. אתה אוהב את השם שלך? יסס 60. למי אתה סוגד? לאפחד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? שניצל תירס 62. אתה אוהב המומינים? ברור! אני רואה כל יום!!! סתאם! רק כשהיתי קטנה 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? איך לא?- חתיך עולמי! 64. מה הדיסק האחרון שקנית? אמממממממ......playweekend2 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? מה אני? פראיירית שלך? לך/כי תבדוק/קי בעצמך!

Incomplete Girl

New member
חיחי עניתי מהסוף להתחלה

1. גיל? 16 2. מקום מגורים?רחובות 3. למה? כובע 4. אבל למה? ככה 5. לא!! למה???
6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מי ראה אותה? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? אחד-] 9. מי העיר אותך? בת דודה שלי
10. מה הדבר הראשון שאכלת? קורנפקס
11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? יש מצב 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? מתי שאין מה ללבוש..
14. שחקן אהוב? בראד
15. שחקנית אהובה? אנג'י
16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? ירצה לחזור שוב. אז למה באת?! 17. ראית גריז? כע 18. קראת הארי פוטר? לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אני לא חושבת 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז? 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? שמוליק 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? הרבה
23. אמא שלך אוהבת אותך? כע 24. למה? כי היא חייבת 25. יש לך חברים? כע 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? כן 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? כמעט הכל
29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? שכחתי
34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?מאיפה לי? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? חופשי
36. אתה לומד ביולוגיה? כע
37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? אין לי 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מאיפה לי? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן נו
40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?אלכס אחד
41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?תלוי למי 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?שיעמום 43. בא לך מים? יש לידי
44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? כמעט
46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? כן
49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא 51. איך השאלון עד כה? חביב 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא
53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס טיסה
56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי לא בא לי
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אני קוראת מחשבות
59. אתה אוהב את השם שלך? לא 60. למי אתה סוגד? לאפחד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? שווארמה 62. אתה אוהב המומינים? לא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? מי זוכר?
65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון

מתוקה777

New member
~~~עונה~~~

1. גיל?15 2. מקום מגורים?איזור קריאת אונו 3. למה?ככה 4. אבל למה?כי ככה 5. לא!! למה???כי אני כאן בשבילך 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?מאיפה לי 7. אתה רואה היפים והאמיצים?לא 8. באיזו שעה התעוררת היום?7 וחצי 9. מי העיר אותך?אבא 10. מה הדבר הראשון שאכלת?קוראסון 11. אתה חושב שאתה יפה?כן, במידה מסויימת 12. אתה חושב שאתה צבוע?לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?שום דבר, יש לי גופייה ורודה 14. שחקן אהוב?אלייז'ה וווד (פרודו מ"שר הטבעות")
15. שחקנית אהובה?אווף אין אבל בוא נגיידדד....ליב טיילור 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?יתקשר הבייתה 17. ראית גריז?כן 18. קראת הארי פוטר?לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?לא יודעת רק משועממים כמוני 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?היפו 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?חחח פעם אחת 23. אמא שלך אוהבת אותך?כן 24. למה?כי אני אמרתי לה!! 25. יש לך חברים?כן 26. אתה מכור לאייסיקיו?כן 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?מיהם? 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?הגובה 29. יש לך שיער יפה?כן 30. האם אתה אלוהים?לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע?זה לא אני!! 32. האם יש לך פיצול אישיות?לא 33. מה זה פוטוסינתזה? חחחחח משהו שלומדים בשיעור מדעים נו עם הפדח והחמצן וסוכר והאור והפרח והמורה שזיינה לי את השכל בשיעור 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?חמצן וסוכר 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?חחחח ככה חשבתי בהתחלה אבל קיבלתי רושם מוטעה מהמורה! 36. אתה לומד ביולוגיה?מדעים 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?חחחח כן 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית"הצילו הצילו חבל שהתעקשתי להדגים להם את כוח המשיכה לכד"הא (מבטא רוסי כבד) 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את אלייז'ה ווד
41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?השיעמום 43. בא לך מים?לא אבל עכשיו שאתה מזכיר את זה בא לי 44. קראת התפסן בשדה השיפון?לא 45. וציפורים מתות בסתר?לא 46. ופרחים בעלית הגג?לא 47. היית פעם בקליפורניה?לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם?כן 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?עכשיו כן 51. איך השאלון עד כה?בסדר 52. אתה הולך מחר לבית הספר?כן 53. האם אתה בכיתה יא'?לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?אממ לא יודעת 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?פוררו רושה,ממרח נוטלה 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??אין לי עצבים 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?להתעצבן מהר ולגרום לאנשים לריב איתי 59. אתה אוהב את השם שלך?כן 60. למי אתה סוגד?לאף אחד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?שניצל 62. אתה אוהב המומינים?לא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית?לא קניתי דיסקים מקוריים 65. אתה מאוהב בעצמך?לפעמים קשה להסתדר עם עצמי 66. נכון שנגמרו לי השאלות?כן

NemesisC

New member
אלוהים אדירים,

בורים ועמי ארצות כולכם, אף אחד לא רואה את הברור מאליו? 1. 17. 2. טבעון. 3. כי ככה. 4. באמת נחמד פה. 5. אה, אוקיי. 42. וזהו, על שאר השאלון אין לי סבלנות לענות. זה פשוט התחנן לתשובה.

הנה שלי.

. גיל? 23 2. מקום מגורים? ירושלים 3. למה? עיר הקודש לא? 4. אבל למה? את האמת גם אני לא הצלחתי להבין. 5. לא!! למה??? ככה. 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? יש לה ילדה????? לא עצרו אותה על זה? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא. 8. באיזו שעה התעוררת היום? 11 9. מי העיר אותך? אני עצמי ואנוכי 10. מה הדבר הראשון שאכלת? אממ בורקס נראה לי 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא. 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? אין דבר בעולם שיגרום לי לעשות את זה 14. שחקן אהוב? רוברט רדפורד 15. שחקנית אהובה? אממ לא יודעת 16. מה יעשה אי טי כשהוא יגיע לכדור הארץ? יתקשר לסיפלברג 17. ראית גריז? לא 18. קראת הארי פוטר? תודה לאל לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי יש הרבה משועממים 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של סלרי. 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? גרגורי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? אחרי הפעם הראשונה זה לא קרה יותר. 23. אמא שלך אוהבת אותך? לא בטוח 24. למה? אולי כי זכיתי בלוטו. 25. יש לך חברים? בראש כן. 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא. למסנג'ר. 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? הכרתי מישהי שכן. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? את החשבון בנק. 29. יש לך שיער יפה? כן 30. האם אתה אלוהים? לא אבל אני מכירה אותו אישית. 31. אם כן, איך לעזאזל בראת את העולם בשבוע? שאלתי הוא טוען שזה לא קרה בכלל. 32. האם יש לך פיצול אישיות? כן... לא... כן... חצי חצי. 33. מה זה פוטוסינתזה? מה שקורה כשלא מכבים את האור בבית לוינשטיין. (אני לא מאמינה שאמרתי את זה סליחה) 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? חמצן?? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? לא אבל יצאנו פעם. 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא הוא היה דומה למר פרינגלס 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? ניסיתי מהקומה החמישית אז קומה 4 אני לא יודעת. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? לא. 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את מקגיוור. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? לצערי. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום מטורף והשעה. 43. בא לך מים? יותר בא לי קולה. 44. קראת התפסן בשדה השיפון? כן. 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? כן. מטורף. 47. היית פעם בקליפורניה?לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? אהה 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? תלוי. 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? כן. 51. איך השאלון עד כה? מעולה 52. אתה הולך מחר לבית הספר? מה זה?????? 53. האם אתה בכיתה יא'? ???? 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? החיים תמיד בני זונות. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בנק. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? עם מילוי. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? להתכונן זה לחננות. 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? חיזוי העתיד בדברים רעים. 59. אתה אוהב את השם שלך? מתרגלת. 60. למי אתה סוגד? לכריס קרטר. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? שניצל טבעול. 62. אתה אוהב המומינים? ברור. 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? כאילו דההה 64. מה הדיסק האחרון שקנית? של אירוסמית. רק אירוסמית. 65. אתה מאוהב בעצמך? לא ממש די רבתי עם עצמי בשבוע האחרון. 66. נכון שנגמרו לי השאלות? זהו שלא. הן פשוט התחבאו מאחורי הכסא.

אניי

. גיל?15 2. מקום מגורים?חיפה 3. למה?כי ככה ההורים שלי בחרו 4. אבל למה?כי ככה 5. לא!! למה???כי ככה 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?לא יודעת 7. אתה רואה היפים והאמיצים?לא 8. באיזו שעה התעוררת היום?7 9. מי העיר אותך?אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת?פיתה עם חומוס 11. אתה חושב שאתה יפה?כן 12. אתה חושב שאתה צבוע?לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?כלום 14. שחקן אהוב?אין 15. שחקנית אהובה?אנג'לינה ג'ולי 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?יבוא לבקר אותי 17. ראית גריז?לא 18. קראת הארי פוטר?לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?לא חושבת 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?זזזזזזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?היפופ 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?2 23. אמא שלך אוהבת אותך?כן 24. למה?כי אני הבת שלה 25. יש לך חברים?כן 26. אתה מכור לאייסיקיו?לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?אממ..באופי..פחות עקשנית 29. יש לך שיער יפה?כן 30. האם אתה אלוהים?לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות?לא 33. מה זה פוטוסינתזה?זה ש..כאילו..צמחים ירוקים מייצרים סוכר בעזרת השמש..משו כזה..לא?וגם תהליך הנשימה שלהם חחחח לא זוכרת את זה 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?אה
שמש וצמחים ירוקים
35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?אממ לא 36. אתה לומד ביולוגיה?כן 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?לא 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית?תהיה רעידת אדמה 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מוזיקה 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?שעמום 43. בא לך מים?כן 44. קראת התפסן בשדה השיפון?לא 45. וציפורים מתות בסתר?לא 46. ופרחים בעלית הגג?לא 47. היית פעם בקליפורניה?לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?לא 51. איך השאלון עד כה?נחמד 52. אתה הולך מחר לבית הספר?אולי 53. האם אתה בכיתה יא'?לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?בגדים 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?חלב 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??כי אין כוח 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי..אני חושבת 59. אתה אוהב את השם שלך?כן 60. למי אתה סוגד?לאף אחד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?סלט ושניצל 62. אתה אוהב המומינים?כן 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית?לא זוכרת 65. אתה מאוהב בעצמך?לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות?כן

Cut Up Angel

New member
../images/Emo29.gif

1. גיל
14. 2. מקום מגורים
הוד השרון,הגאולה 16/3
3. למה
ככה
4. אבל למה
5. לא!! למה
שוש
. 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני
לא'ידעת, מה אכפת לי
7. אתה רואה היפים והאמיצים
לא
8. באיזו שעה התעוררת היום
5 וחצי
[התכוננתי למבחן
] 9. מי העיר אותך
השעון המעורר
10. מה הדבר הראשון שאכלת
גלידה, כמה מוזר. 11. אתה חושב שאתה יפה
רק לפעמים.. 12. אתה חושב שאתה צבוע
כן
[Fuckin' Hate This] 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה
אני, עצמי ואנוכי
14. שחקן אהוב
לביינתיים, אשטון קוצ'ר ואורלנדו בלום
15. שחקנית אהובה
קירסטין דאנסט
16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ
אני יודעת
17. ראית גריז
Maybe ... 18. קראת הארי פוטר
נו ברור
19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה
מישו אמר שאני חושבת ככה
20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה
קולות מעצבנים של זבוב
21. איך יקראו להיפופוטם שלך
מי פאקינג אמר שיהיה לי היפופטם
סתם. XD.
. 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר
2-3
23. אמא שלך אוהבת אותך
כן
24. למה
חח...איזה שאלה מבאסת..חח. 25. יש לך חברים
כה.. 26. אתה מכור לאייסיקיו
לא. 27. אתה מאוהב בקורט קוביין
הוא כוסון והכול אבל לא. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך
So Many Things
29. יש לך שיער יפה
אומרים לי שכן^__^ 30. האם אתה אלוהים
לא... 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע
אה
פיגור של שאלה. 32. האם יש לך פיצול אישיות
נופ
33. מה זה פוטוסינתזה
משו עם טבע וצמחים.. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה
מרשמלו
35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון
נו ברור
36. אתה לומד ביולוגיה
לא. 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה
אם פיזיקה=מדעים אז לאאאאא
No Way
38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית
אה
39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך
כן
40. מה היית לוקח איתך לאי בודד
Xת ה9לX של*! ל**ק דה! סתם. XD. מניין לי
41. אתה קונה מתנות ליום הולדת
כן
42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה
הטיפשות שלו
43. בא לך מים
בא לי מיץ
44. קראת התפסן בשדה השיפון
אה
45. וציפורים מתות בסתר
בוהו. 46. ופרחים בעלית הגג
47. היית פעם בקליפורניה
I Wish 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם
הלוואי ודוגרי הייתי יודעת
49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101
על המה
50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?כה
51. איך השאלון עד כה
מעצבן ברמות
52. אתה הולך מחר לבית הספר
אני מניחה שכה
53. האם אתה בכיתה יא'
לא.. 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות
אה
55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה
ביזבוזים בת"א
56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב
לא'ידעת, מה שבא
57. למה אתה לא מתכונן למבחן
כי לא בא לי
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך
להגיד "מינוס" במבטא רוסי כבד. 59. אתה אוהב את השם שלך
לא ממש
60. למי אתה סוגד
הלו-קיטי וג'ק
61. מה אכלת היום לארוחת צהריים
עדיין לא אכלתי
62. אתה אוהב המומינים
מאוווווווווווווווווווד
63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין
כולם היו מאוהבים בו
64. מה הדיסק האחרון שקנית
של סליפנוט
65. אתה מאוהב בעצמך
לא

Ligeiro

New member
יאללה זריז ../images/Emo3.gif

1. גיל? 16 2. מקום מגורים? מרכז 3. למה? ככה 4. אבל למה? ככה נו. 5. לא!! למה?? המ. ככה[?] 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? של מי? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא. 8. באיזו שעה התעוררת היום? 10. 9. מי העיר אותך? שעון מעורר. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? עוד לא אכלתי. 11. אתה חושב שאתה יפה? לפעמים. 12. אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים. 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? סכום כסף נאה
14. שחקן אהוב? - 15. שחקנית אהובה? - 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? שיגיע נדבר. 17. ראית גריז? כן. 18. קראת הארי פוטר? כן. 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אני לא. 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז[?] 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? פוטי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? 0. 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן[?] 24. למה? ככה. 25. יש לך חברים? כן[?] 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא. 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? גובה. 29. יש לך שיער יפה? כן. 30. האם אתה אלוהים? כן. 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? בכיף. 32. האם יש לך פיצול אישיות? קצת. 33. מה זה פוטוסינתזה? התהליך שבו הצמח מייצר לעצמו מזון. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? אור שמש ומים[?] 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? כן. 36. אתה לומד ביולוגיה? לא. 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומד פיזיקה. 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מתחכך בקרקע בעקבות כוח הכבידה וזה. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? המ. נראה לי. 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? תלוי למי. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? צריך להעביר את הזמן. 43. בא לך מים? לא. 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא. 45. וציפורים מתות בסתר? לא. 46. ופרחים בעלית הגג? לא. 47. היית פעם בקליפורניה? לא. 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא. 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא. 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא. 51. איך השאלון עד כה? פסדר נו. 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא. 53. האם אתה בכיתה יא'? לא. 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? כן. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? לאדע. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? גמני שואל את עצמי. 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? כוחות נסתרים. שש. 59. אתה אוהב את השם שלך? בערך. 60. למי אתה סוגד? לעצמי. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? עוד לא צהריים. 62. אתה אוהב המומינים? כן. 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? לא קונה דיסקים. הכל על המחשב. 65. אתה מאוהב בעצמך? לפעמים. 66. נכון שנגמרו לי השאלות? אם את/ה אומר/ת.

Gulash Man

New member
גמניייייייי

1. גיל?
17 2. מקום מגורים?
כרמיאל 3. למה?
ככה ההורים החליטו 4. אבל למה?
כי יש פה איכות חיים... 5. לא!! למה???
למה לא ? 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?
מאיפה אני יודע ?! 7. אתה רואה היפים והאמיצים?
לא ! 8. באיזו שעה התעוררת היום?
9 9. מי העיר אותך?
המוח הכלי שלי 10. מה הדבר הראשון שאכלת?
הממממ בורקס 11. אתה חושב שאתה יפה?
חופשי 12. אתה חושב שאתה צבוע?
המממ קצת 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?
ריקוד של סוף כיתה ט' ... 14. שחקן אהוב?
אדם סנדלר ! 15. שחקנית אהובה?
המממ נב קמפבל 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?
יאכל פרחים... 17. ראית גריז?
לא 18. קראת הארי פוטר?
כה 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?
כי זה משעשע לענות על שאלונים 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
מיאו מיאו 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?
צביקי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?
7 ? 23. אמא שלך אוהבת אותך?
אני חושב שכה 24. למה?
כי אני ילד שכל אמא הייתה רוצה לקבל
25. יש לך חברים?
כה- 7 26. אתה מכור לאייסיקיו?
כה ! 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?
אממ לא... 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?
אף 29. יש לך שיער יפה?
חופשייייייייי 30. האם אתה אלוהים?
רק כשממש בא לי 31. אם כן, איך לעזאזל בראת את העולם בשבוע?
ספציפית זה לא הייתי אני בשבוע הזה 32. האם יש לך פיצול אישיות?
קורה.. 33. מה זה פוטוסינתזה?
הדבר הזה עם הפרחים... 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?
פחמן דו חמצני לא ? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?
המממ לך תדע ... 36. אתה לומד ביולוגיה?
לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?
מאוווווווווווד 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית?
צובר תאוצה אך עם זאת יש חיכוך רב עם האוויר ולכן הנפילה מואטת...אבל ממש קצת, בסופו של דבר ישנה התנגשות פלסטית עם האדמה :) 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?
לא :( 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?
חברים...ומחשב ! 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?
רק כשזה ממש חשוב לי 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?
התמכרות לשאלונים ! 43. בא לך מים?
יש לי פה ליד ... 44. קראת התפסן בשדה השיפון?
לא ... 45. וציפורים מתות בסתר?
לא ... 46. ופרחים בעלית הגג?
יש לי פרחים בעליית הגג ... 47. היית פעם בקליפורניה?
לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם?
49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?
הא ? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?
לא ... 51. איך השאלון עד כה?
משעשע D= 52. אתה הולך מחר לבית הספר?
סביר להניח שכה 53. האם אתה בכיתה יא'?
כה, איך ידעתם ? 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות?
חופשייייייייייייי 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?
הממממ המבורגר 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?
<- לבן עם עוגיות 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??
כי אני לא אוהב להתכונן לבד + הבגרות הקרובה שלי היא עוד שבוע ... 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?
אני מסוגל לכופף כפיות בעזרת המחשבה והידיים בלבד ! 59. אתה אוהב את השם שלך?
מאוד :) 60. למי אתה סוגד?
לעצמי לפעמים 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?
עדיין לא אכלתי צהריים 62. אתה אוהב המומינים?
בטאח ! סדרה מעולה ! 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?
לא ... אבל אני בהחלט מעריץ אותו 64. מה הדיסק האחרון שקנית?
משינה - רומנטיקה עתידנית 65. אתה מאוהב בעצמך?
כה לפעמים 66. נכון שנגמרו לי השאלות?
סביר להניח...

חוששני שאני .

1. גיל? מאיפה לי 2. מקום מגורים? הוד השרון 3. למה? ככה! יא בן זונה, מה אתה שואל אותי למה? 4. אבל למה? אממ, כי בא לי? 5. לא!! למה??? למה אתה חושב שזה מעניין אותי?! 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מאיפה אני צריכה לדעת? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? שלילי 8. באיזו שעה התעוררת היום? אחד וחצי משהו. 9. מי העיר אותך? אני. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? מילקי קל! 11. אתה חושב שאתה יפה? אני חושבת שאני נחמדה 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא. 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? אממ, אני ישנה עם גופייה וורודה, היא מאד נוחה! מאיה ראתה אותה. 14. שחקן אהוב? אנערף.. 15. שחקנית אהובה? להלה מהטלאטביז, היא מלכה! 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? קודם שיגיע, ואז אני אדע. 17. ראית גריז? אכן 18. קראת הארי פוטר? אממ, כן, עד הרביעי, בחמישי התייאשתי. 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? למה אני חושבת? אממ, כי... זה בפורום סקרים ושאלונים וזה מה שאנשים באים לעשות פה? 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? קולות של זבוב(?!) 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? לא יהיה לי אחד כזה. 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? זה לא קורה לי, אמא שמה סטוקים בשירותים. 23. אמא שלך אוהבת אותך? בטח. 24. למה? כי ככה בא לה 25. יש לך חברים? בטח. 26. אתה מכור לאייסיקיו? אממ, יותר למסנג'ר האמת, אייסיקיו זה סאקס. 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא מאוהבת, אוהבת את הקול שלו, את היופי שלו, הוא מוכשר פחד, וכותב ומלחין מדהים. הוא הזמר המועדף עליי כמובן. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? להוריד איזה 8 קילו ככה. 29. יש לך שיער יפה? אממ, תלוי מתי, לפעמים הוא ג'יפה. 30. האם אתה אלוהים? לייק ברור?! 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? לקחתי מחליף. 32. האם יש לך פיצול אישיות? כן, האמת שכן. 33. מה זה פוטוסינתזה? הו, תהליך מזדיין בביולוגיה אנערף. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? אוו, אני לא מקשיבה בשיעורים לאורנה הקרפדה, סורי. 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? לא, איכס, מסכנים ההורים שלו שבראו כרלורופיל כזה יאק. 36. אתה לומד ביולוגיה? אני נמצאת בשיעורים, אני לא מקשיבה, אני לא יודעת אם זה נקרא ללמוד. 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא! הוא קינג! הוא פשוט מלך! אני מתה על רוני! 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? סתם שובר רגל או משהו. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? בטח. 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן, את הבנאדם שאני אוהבת, את החברות שלי, את הכלבים שלי, את כל הבית, יחד עם הכל, אוכל המון, ולא יחסר לי דבר. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? תלוי למי, אבל בדרך כלל זה רק בלונים וברכות. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום?! והוא לא הזוי, היו יותר הזויים. 43. בא לך מים? כרגע שתיתי. 44. קראת התפסן בשדה השיפון? אה? אממ, לא. 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? ראיתי את הסרט. 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא הייתי, זונות. 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?אה? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? כרגע שמתי לב. 51. איך השאלון עד כה? חלק מעצבן תחת, אבל עונים כי משעמם. 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא, יום שישי אין בצפר. 53. האם אתה בכיתה יא'?אולי. 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? לא, מה בני זונות? שקט! אסור לקלל. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? הוו, הייתי קונה לאמא בית אחר, וג'יפ שהיא תמיד רצתה, ועוד מכונית קטנה של גולף פולקספגן שחורה כי אמא אוהבת, ואולי הממר של פשע כזה. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? חלב. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי אני לא רוצה לחרוש לחינם. 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אני חולמת על דברים ואחר כך הם קוראים לי במציאות, וזה לא סתם דה ג'ה וו, זה רציני, אותו דבר בדיוק קורה. אני נביאה ! 59. אתה אוהב את השם שלך? אפשר להסתדר איתו. 60. למי אתה סוגד? לאור בלאש, ולבנצי. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? עדיין לא אכלתי צהריים. 62. אתה אוהב המומינים? הם נחמדים בהחלט 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא, אני מאוהבת באח של סנורקה. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? דיסק של נירוונה. 65. אתה מאוהב בעצמך? אממ, רק בציצים שלי ובשפתיים שלי. 66. נכון שנגמרו לי השאלות? כנראה שכן.

ממ

1. גיל? 12 2. מקום מגורים? חסוי 3. למה? כי לא בא לי להגיד 4. אבל למה? כי ככה! 5. לא!! למה??? כי אני אמרתי 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מי זו שרון דוראני? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? בטאאח...שלא! 8. באיזו שעה התעוררת היום? 1 וחצי 9. מי העיר אותך? התעוררתי מעצמי 10. מה הדבר הראשון שאכלת? בראנץ...קוסקוס 11. אתה חושב שאתה יפה? בדרכים מסויימות, כע 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? מיליון דולר, בייבי..עזוב מיליון דולר...10 דולר, בייבי...חחח 14. שחקן אהוב? ג'וני דפ, אשטון קוצ'ר 15. שחקנית אהובה? אנג'לינה ג'ולי 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יטלפן הביתה. 17. ראית גריז? אהא 18. קראת הארי פוטר? אהא אהא! 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי ממש משעמם לו. 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז בזזז..אבל אני מרדנית אז אני אעשה זבבב זבבב...שזה גם דומה לזבי וגם זה נגד הזרם! מוחעחע 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? קוראים לו צ'ארלס 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? אפעם, אני תמיד מוודאת לפני שיש.. 23. אמא שלך אוהבת אותך? אכן 24. למה? כי אני הבת שלה, היא חייבת 25. יש לך חברים? יאפ 26. אתה מכור לאייסיקיו? שונאת אייסיקיו, מסן הכי אחי! 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא, רק במראה שלו..חחח 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? לאדעת 29. יש לך שיער יפה? כן 30. האם אתה אלוהים? ממש לא, אין אלוהים ואני לגמריי קיימת 31. אם כן, איך לעזאזל בראת את העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות? אהא,יש לי כמה. נו עומר אמרנו לך לא לספר לכל העולם! רדו ממני זונות! 33. מה זה פוטוסינתזה? תהליך יצור חומרי מזון של הצמח, אני חושבת 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? אני חושבת שהאיברים הירוקים..גאד דאמ, למדתי את זה השנה ואני לא זוכרת טוב. 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? מייייי? 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומדת פיזיקה עדיין 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? כואב לו, אני חושבת. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? וויברטור...סתם לא..לא יודעת 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? בגיל הזה{12} רק בנות עושות מסיבות{בתמצווה} ומביאים כסף, לא מתנה. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום טוטאלי. 43. בא לך מים? שותה עכשיו =) 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? ממ לא בטוחה שמכירה. 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? על מה? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? שאתה אומר, כן 51. איך השאלון עד כה? מהמם! {מסתכלת על האדמה ומשתעלת} 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא, יש חופש 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? ממ..אני אתרום לעניים...בעצם, לא! אני אקנה לי כל מה שאני רוצה וצריכה{לא יודעת מה עדיין} ואז אתרום 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? אני רוב הפעמים מתכוננת, יש מבחנים שאני פשוט יודעת ת'חומר מצויין אז אני לא מתכוננת... 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי כאלה, הם הלכו לאיבוד שהסתפרתי 59. אתה אוהב את השם שלך? לא ממש, זה שם של בן וזה מטעה אנשים. 60. למי אתה סוגד? לספונג' בוב ופטריק 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? קוסקוס 62. אתה אוהב המומינים? אהא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? עד מעל הראש 64. מה הדיסק האחרון שקנית? מממ אנפלאגד של היהודים 65. אתה מאוהב בעצמך? לא, ממש לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? חבל

למעלה