שאלון....

Lucy987

New member
שאלון....

השאלון מורכב משאלות שאספתי משאלונים אחרים.. :) 1. גיל? 2. מקום מגורים? 3. למה? 4. אבל למה? 5. לא!! למה??? 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? 8. באיזו שעה התעוררת היום? 9. מי העיר אותך? 10. מה הדבר הראשון שאכלת? 11. אתה חושב שאתה יפה? 12. אתה חושב שאתה צבוע? 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? 14. שחקן אהוב? 15. שחקנית אהובה? 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? 17. ראית גריז? 18. קראת הארי פוטר? 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? 23. אמא שלך אוהבת אותך? 24. למה? 25. יש לך חברים? 26. אתה מכור לאייסיקיו? 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? 29. יש לך שיער יפה? 30. האם אתה אלוהים? 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות? 33. מה זה פוטוסינתזה? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? 36. אתה לומד ביולוגיה? 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? 43. בא לך מים? 44. קראת התפסן בשדה השיפון? 45. וציפורים מתות בסתר? 46. ופרחים בעלית הגג? 47. היית פעם בקליפורניה? 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? 51. איך השאלון עד כה? 52. אתה הולך מחר לבית הספר? 53. האם אתה בכיתה יא'? 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? 59. אתה אוהב את השם שלך? 60. למי אתה סוגד? 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? 62. אתה אוהב המומינים? 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? 64. מה הדיסק האחרון שקנית? 65. אתה מאוהב בעצמך? 66. נכון שנגמרו לי השאלות?

G i N g N i T

New member
שאלון נחמד =]../images/Emo110.gif

. גיל?13 2. מקום מגורים? איפהשהוא במרכז 3. למה? ככה 4. אבל למה? כי ככה!! 5. לא!! למה??? כי ככה! וזהו! שקט! 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? לא יודעת... 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לאא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7 9. מי העיר אותך? אבא.. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? נמ.. שתיתי סויה בננה ואכלתי בבצפר לחמנייה.. 11. אתה חושב שאתה יפה?לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים.. 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? כסף.. ותלוי כמה... חיחיחי 14. שחקן אהוב? בן סטילר 15. שחקנית אהובה? דרו ברימור 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? E.T phone home 17. ראית גריז?כן 18. קראת הארי פוטר? כןןן 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? ממ.. כי אין לו חיים? 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? טימי! טימי ההיפופוטם! 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? לא יודעת 23. אמא שלך אוהבת אותך? אני חושבת.. 24. למה? כי אני כה נחמדה וחמודה? |פרצוףמאלכי| 25. יש לך חברים? אני חושבת 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא ממש 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? כןןןן מאודדד
28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? נמ.. סוג שיער 29. יש לך שיער יפה? רק צבע.. 30. האם אתה אלוהים? לא.. זה קורט קוביין לא אני.. 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? לא 32. האם יש לך פיצול אישיות? כן ! לא! כן! לא! כן! לא!! 33. מה זה פוטוסינתזה? מה שאני עושה עכשיו.. בלופ בלופ 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? חמצןם 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? ביותר!
36. אתה לומד ביולוגיה? כעע 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומדת פיזיקה.. מואהאהאהאהאהאה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? חיחיח אני חושבת שהוא ימות.. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? דיי 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? MP3
41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? תלוי למי..
42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שעמום יתר 43. בא לך מים? לא במיוחד 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לאאא 45. וציפורים מתות בסתר? לא נראהלי 46. ופרחים בעלית הגג? יכול להיות.. לא זוכרת 47. היית פעם בקליפורניה? לא.. :( הלוואי 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? :( 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? אממ... כן? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? כן ^^ 51. איך השאלון עד כה? בסדר 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לצערי כן.. 53. האם אתה בכיתה יא'? לא... 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? ^ 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אייפוד.. חעחעח 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי סיימנו היום את כל המבחנים שלנו! הידד!! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אוו יש לי המון.. אני יכולה לחזות את העתיד לפי היומן שלי, אם אני מבקשת דברים רוב הפעמים הם מתגשמים ועוד ועוד 59. אתה אוהב את השם שלך? הוא בסדר.. 60. למי אתה סוגד? לקורט קוביין ועוד ועוד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? ממ.. שניצל וקוסקוס 62. אתה אוהב המומינים? הם בסדר 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא במיוחד 64. מה הדיסק האחרון שקנית? גוד שארלוט 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? כן

ady18

Well-known member
תשובות

1. גיל?21 2. מקום מגורים?בארץ 3. למה? 4. אבל למה? 5. לא!! למה??? 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?סבבה 7. אתה רואה היפים והאמיצים?לא 8. באיזו שעה התעוררת היום?כמעט עשר 9. מי העיר אותך?אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת?בורקס פיצה בורקס פטריות קוראסון שוקולד וטיפה סלט 11. אתה חושב שאתה יפה?לא 12. אתה חושב שאתה צבוע?לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?לובשת 14. שחקן אהוב? 15. שחקנית אהובה?אגם רוטנברג 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?ילך לבקר מקומות 17. ראית גריז?לא 18. קראת הארי פוטר?לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?לא 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בז בז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?היפו 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?קרה 23. אמא שלך אוהבת אותך?כן 24. למה? 25. יש לך חברים?כן 26. אתה מכור לאייסיקיו?לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?שאני אהיה סובלנית 29. יש לך שיער יפה?לא 30. האם אתה אלוהים?לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות? 33. מה זה פוטוסינתזה? תהליך של הצמח 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?לא 36. אתה לומד ביולוגיה?לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? 43. בא לך מים? 44. קראת התפסן בשדה השיפון? 45. וציפורים מתות בסתר? 46. ופרחים בעלית הגג? 47. היית פעם בקליפורניה? 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? 51. איך השאלון עד כה? 52. אתה הולך מחר לבית הספר? 53. האם אתה בכיתה יא'? 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?אממממ אין לי מושג 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?לבן 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? 59. אתה אוהב את השם שלך? 60. למי אתה סוגד? 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?שניצל ותפוח אדמה וסלט טונה 62. אתה אוהב המומינים? 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? 64. מה הדיסק האחרון שקנית?עופר לוי 65. אתה מאוהב בעצמך? 66. נכון שנגמרו לי השאלות?

עונה !

1. גיל?14 וחצי 2. מקום מגורים? 3. למה? ככה 4. אבל למה? נו ככה 5. לא!! למה??? כןןןןןןןןןןן ככה !!!! 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? יש לה ילדה בכלל ?? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא... 8. באיזו שעה התעוררת היום?רבע ל8 9. מי העיר אותך? אימא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? מממ שכחתי חח 11. אתה חושב שאתה יפה? סוף 12. אתה חושב שאתה צבוע? גם 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? למה לא ? 14. שחקן אהוב? אף אחד 15. שחקנית אהובה? כנל 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יגיד איטי פון הום 17. ראית גריז? לא.... 18. קראת הארי פוטר? לא.. 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? לא 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של פיל 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? איה 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? הרבה.. חח סתם 23. אמא שלך אוהבת אותך? לא שונאת אותי 24. למה? זה היה בצחוק... 25. יש לך חברים? לא 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? מממ.. גובה ? 29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? כן 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? לא בעייה 32. האם יש לך פיצול אישיות? כן.. אההה לא.. 33. מה זה פוטוסינתזה? תהליך נשימה בצמחים לא חחח 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? CO2 חחח סתם 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? כוסון הורס 36. אתה לומד ביולוגיה? כן 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? כן !!! איך ידעת ?! 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? לוקח לה 2.6 שניות להגיע למטה ואנגריית התנועה והגובה גדלה 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? אמרתי לא יא סתומים 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מיליון דולר 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? לא חחח 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? משעמם לי 43. בא לך מים? כן 44. קראת התפסן בשדה השיפון? מה ??????? 45. וציפורים מתות בסתר? מה ?! 46. ופרחים בעלית הגג? ?! 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא במיוחד 51. איך השאלון עד כה? קקי
סתאםם... 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לצערי 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? החיים בני זונות, אבל אני עדיין לא בי"א 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? ראה שאלה 40 -- אי בודד. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? זברה 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? חלאס נגמר השנה 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? לעצבן אנשים עד שניה אחת בלבד. 59. אתה אוהב את השם שלך? לא 60. למי אתה סוגד? לעצמעי 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? אמרתי לא זוכרת יא מפגרים 62. אתה אוהב המומינים? מכורה 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? דייי איך ידעת ?! 64. מה הדיסק האחרון שקנית? אייל גולן 65. אתה מאוהב בעצמך? נואשות 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נ=כ=ו=ן !!

Lucy987

New member
שאלון גאוני חברתי!!

1. גיל? 17 2. מקום מגורים? גבעת משהו 3. למה? כי הכי כיף כאן. 4. אבל למה? כי ממש כיף כאן. 5. לא!! למה??? כי אמא ואבא מכריחים אותי. 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? לא ראיתי אותה. 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא. 8. באיזו שעה התעוררת היום? 12 9. מי העיר אותך? לבד.. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? קרקר 11. אתה חושב שאתה יפה? מאוד. 12. אתה חושב שאתה צבוע? כן. 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? איומי אקדח לראש כלבי הנאמן. 14. שחקן אהוב? לא 15. שחקנית אהובה? איכס. 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? ידליק אצבע. 17. ראית גריז? כן 18. קראת הארי פוטר? כן 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי אני חברתי אותו!! ואני מיוחדת. 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזה בזה. 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? איציק. 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? עשרות פעמים. 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן. 24. למה? כי אני חמודה מאוד 25. יש לך חברים? כן. 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא. 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? פאק כן! משוש חיי. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? שיער. 29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? אבל אני לא. 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא נראה לי. 33. מה זה פוטוסינתזה? תהליך הנשימה של הצמח? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? גלוקוז וחמצן!! 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? כוסון מזדיין. 36. אתה לומד ביולוגיה? כן. 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? מאוד מאוד! 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מתה בת הזונה!! 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? נראה לי :\.. 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? נעליים. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? לפעמים. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? אני חברתי אותו!!!!!! 43. בא לך מים? כן. 44. קראת התפסן בשדה השיפון? כן 45. וציפורים מתות בסתר?כן 46. ופרחים בעלית הגג? כו 47. היית פעם בקליפורניה? כן 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? נכון!! 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? כן!! 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? ייאי. מגניב. 51. איך השאלון עד כה? מעולה!! 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן. 53. האם אתה בכיתה יא'? כן. 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? oh yeah!!! 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מצלמה מגניבה. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולוד פרה. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? במילא לא יעזור.. 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? לא ללמוד ולהכשל! 59. אתה אוהב את השם שלך? לא 60. למי אתה סוגד? קורט קוביין. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? פתיתים וטבעול. 62. אתה אוהב המומינים? מאוד! 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? ברור. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? דה קופר טמפל קלאוס. 65. אתה מאוהב בעצמך? לא. 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון.

../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

1. גיל
13 וחודש ויום
2. מקום מגורים
ת"א 3. למה
כי כאן ההורים שלי בחרו לגור חחחח 4. אבל למה
כי הם חשבו שיהיה פה כיף
5. לא
למה
אם אתם עונים על השאלות בעצמכם.. אז למה אתם שואלים אותם בכלללל
6. איך נראת הילדה של שרון דוראני
רגיל[
] 7. אתה רואה היפים והאמיצים
פעם ב 8. באיזו שעה התעוררת היום
העירו אותי בשבע אבל עד שיצאתי מהמטה היה כבר 7 וחצי
9. מי העיר אותך
אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת
סוכריה
11. אתה חושב שאתה יפה
אמממ 12. אתה חושב שאתה צבוע
לא. 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה
אמממ זה יאפה לא
14. שחקן אהוב
יהודה לוי 15. שחקנית אהובה
אגם רודברג 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ
הוא ילך לביקור בבית הכנסתת.. חח מאיפה אני יודעת
17. ראית גריז
לא 18. קראת הארי פוטר
תראשון רק 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה
אני לא
20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה
בבבבבזזזזז
21. איך יקראו להיפופוטם שלך
היפי
22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר
חחחחח אני לא כ"כ סופרת 23. אמא שלך אוהבת אותך
כע 24. למה
אממממ תחשבו לבד
25. יש לך חברים
כע ברוך ה' 26. אתה מכור לאייסיקיו
כע
27. אתה מאוהב בקורט קוביין
שהוא
28. מה היית רוצה לשנות בעצמך
אמממ.. תצבע של העיניים חחחח 29. יש לך שיער יפה
פעם שנאתי אותו שנאת מוות.. אבל עכשיו אני חולה עליו
30. האם אתה אלוהים
לא לפי מה שידוע לי
31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע
^ 32. האם יש לך פיצול אישיות
כע.. או שלא.. או שכע.. או שלא.. נו, פיצול- לכו תבינו
33. מה זה פוטוסינתזה
אני לאדעת
34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה
^^^^^^ 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון
הא
36. אתה לומד ביולוגיה
מדעים, כע 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה
לא 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית
מת
39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך
כעע 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד
את עצמי ואת אנוכי ואותי
אה ואת הפיצול שלי כמובן 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת
בטחח.. אלא אם כן זה בר מצווה/ בת מצווה 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה
כי זה כיף
43. בא לך מים
לא 44. קראת התפסן בשדה השיפון
האאאא
45. וציפורים מתות בסתר
לא
46. ופרחים בעלית הגג
^^^^ 47. היית פעם בקליפורניה
לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם
אנלא אוהבת תשיר למרות שלא הייתי שם
49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101
50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50
לא
51. איך השאלון עד כה
חמוד
52. אתה הולך מחר לבית הספר
לצערי 53. האם אתה בכיתה יא'
לא.. אני הולכת לכת שרשמת רק בלי ה-י'
סתם.. אני בכתה ז' 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות
^ 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה
קודם שזה יקרה ואז נדבר
56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב
אמממ לאדעתת 57. למה אתה לא מתכונן למבחן
כי אין לי מבחן לפי מה שידוע לי וגם אם היה לא היה לי כח להתכונן
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך
החוש השישי
59. אתה אוהב את השם שלך
כע יחסית 60. למי אתה סוגד
אמממ 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים
תירס
62. אתה אוהב המומינים
שהייתי קטנה
63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין
לא
64. מה הדיסק האחרון שקנית
מירי מסיקה חחח מזמן לא הלכתי לקנות דיסק 65. אתה מאוהב בעצמך
בפיצול שלי אם זה נחשב
66. נכון שנגמרו לי השאלות
כנראה

D o o S h a

New member
מתוקי

1. גיל? 14 2. מקום מגורים? שרון 3. למה? כי בא לי 4. אבל למה? אמרתי לך כי בא לי יא סתומ/ה 5. לא!! למה??? אייייי 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? כמוה בהקטנה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? יאקק 8. באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשבע 9. מי העיר אותך? אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? טוסט עם גבינה וריבה
11. אתה חושב שאתה יפה? נחמדה 12. אתה חושב שאתה צבוע? ממש שלא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? לחץ חברתי? סתם לא.. 14. שחקן אהוב? אין 15. שחקנית אהובה? איןן 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? ישאל איפה השירותים? 17. ראית גריז? נופ 18. קראת הארי פוטר? בטח! מאה פעםם 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי הוא מאודד משועמם 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז זזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? פופי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? חיחי.. לפעמים 23. אמא שלך אוהבת אותך? מאוד 24. למה? כי היא הולידה אותי.. דהה 25. יש לך חברים? כן! 26. אתה מכור לאייסיקיו? שונאת איסיי.. חולה על מסןן! 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? לא'דעת 29. יש לך שיער יפה? צבע שיער אבל אני לא סובלת אותו 30. האם אתה אלוהים? בטח! סתם, לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות? לאא!! בעצם כן! אה.. לא! 33. מה זה פוטוסינתזה? חח.. תהליך שהצמחים עוברים לא יודעת מה... למדנו על זה במדעים לפני הרבה זמן 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? טחחחח 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? מאוד! 36. אתה לומד ביולוגיה? לצעריייייייי 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? יאפפ 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? חח מאיפה לי 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן! 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן :) 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? יסס 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? חיבה למי שכתב אותו? 43. בא לך מים? לא 44. קראת התפסן בשדה השיפון? מה? 45. וציפורים מתות בסתר? 46. ופרחים בעלית הגג? 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? נופפ 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא 51. איך השאלון עד כה? סבבוש 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כןןן 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בגדים
56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? פרה
57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי אתמולך היה לי המבחן האחרון בכל השנהה!! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? הרבה חח 59. אתה אוהב את השם שלך? כן 60. למי אתה סוגד? נווו בודי 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? עוף ותפ"א 62. אתה אוהב המומינים? כשהייתי קטנה אהבתיי 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? ממש!! מתה על הכוסון הזה! 64. מה הדיסק האחרון שקנית? לא זוכרת. זה היה מזמן |ביישן| 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נראה שכן

Shani276

New member
יאללה נו

1. גיל?13 2. מקום מגורים?אשדוד 3. למה?כי בא לי 4. אבל למה?ככה!!! 5. לא!! למה???תגיד מה אתה רוצה מכות?@?@$?@$?$?@#%
6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?מי זאת?:| 7. אתה רואה היפים והאמיצים?
לא!
8. באיזו שעה התעוררת היום?7 ועשרה 9. מי העיר אותך?הרעש שאחותי עשתה 10. מה הדבר הראשון שאכלת?היום?את הפרוסה של בצפר ?
11. אתה חושב שאתה יפה?מה,ברור.באמת.באמת!! 12. אתה חושב שאתה צבוע?לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?שלום עולמי
14. שחקן אהוב?קיאנו ריבס,מקום שני זה אדריאן ברודי 15. שחקנית אהובה?ג'ניפר אניסטון..נמנמ ניקול קידמן 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?הדבע הזה יבכה שהוא רוצה HOME 17. ראית גריז?לא 18. קראת הארי פוטר?חלק 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?מי אמר שאני חושבת את זה 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?של סוס 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?על שמך 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?לאיודעת 23. אמא שלך אוהבת אותך?להה!!%#^#$&$W*W^% 24. למה?כי אני הבת שלה וגם כי אני אחלה . 25. יש לך חברים?;[ לא
סתם סתם,ברור שיש ,שיבורכו אמן 26. אתה מכור לאייסיקיו?בעע לא;[ נכנסת לזה פעם ב ... ,מסנג'ר שליטה;[ 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? שו ?
28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?לאיודעת 29. יש לך שיער יפה?אה...טעון שיפור:| 30. האם אתה אלוהים?מה ,לא!:| 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע?אבל אנלא 32. האם יש לך פיצול אישיות?לא 33. מה זה פוטוסינתזה? משהו של הצמחים לא? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?שמש אור אדמה אויר טמפ' כאלה דברים לא? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?לא משהו. 36. אתה לומד ביולוגיה?לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?לאלומדת פיזיקה|תודה אלוהים| 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית?כוח הכבידה פועל עליו
למרות שאין לי מורה לפיזיקה:| 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?לאיודעת 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?שעמום.רק שעמום. 43. בא לך מים?האמ...קצת. 44. קראת התפסן בשדה השיפון?לא 45. וציפורים מתות בסתר?לא 46. ופרחים בעלית הגג?לא 47. היית פעם בקליפורניה?לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם?לא 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?לא 51. איך השאלון עד כה?לא . סתם לא
נחמד 52. אתה הולך מחר לבית הספר?נו מה,יש ברירה:[ 53. האם אתה בכיתה יא'?א 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות?אנאערף 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?א גוד וילה 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?מה אני מבינה בזה 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??כי אין לי!!!!תמותו!!!!!נגמרו לי המבחנים השנה אחרי 42 מבחנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?לשגע אנשים 59. אתה אוהב את השם שלך?אכן 60. למי אתה סוגד? לאפאחד! 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?שניצל תירס סלט ואורז 62. אתה אוהב המומינים?פעם אהבתי 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?סנופקין שווה 64. מה הדיסק האחרון שקנית?עוקף מלמעלה-מוקי 65. אתה מאוהב בעצמך?לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות?באמא'שך

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifK..><

1. גיל? 15.11 2. מקום מגורים? ראשל"צ 3. למה? אמא ואבא החליטו. 4. אבל למה? כי אבא תמיד גר כאן. נולד פה. יש לו קשר עם העיר. 5. לא!! למה??? לא. מבטלים. אותי. 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? של מי? >< 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? שבע וחצי, ואז בשבע בערב. 9. מי העיר אותך? שעון מעורר/עצמי 10. מה הדבר הראשון שאכלת? גמבה אדומה. 11. אתה חושב שאתה יפה? אכן. 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? חשק? 14. שחקן אהוב? גו'ני דפ 15. שחקנית אהובה? אחת מאיזה סרט לסבו טוב. 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? ימות. 17. ראית גריז? כה 18. קראת הארי פוטר? כה 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי כולם כאן אוהבים את המבחנים הללו, שהתשובות אליהן ידועות, והכל נכון. זה כיף רצח. 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "מיאו". לא מוותרת על האינדודואליות. 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? מיצי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? לא סופרת. לא הרבה. 23. אמא שלך אוהבת אותך? היא טוענת 24. למה? איני יודעת למה. כי חייבים. 25. יש לך חברים? כה 26. אתה מכור לאייסיקיו? כה
27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא משהו 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ארמ,. כלום. כרגע. 29. יש לך שיער יפה? כן~! 30. האם אתה אלוהים? לא. 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? ואם לא? 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא. עבר לי. 33. מה זה פוטוסינתזה? של הצמחים. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? ירוק? >< 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? לא משו דווקא 36. אתה לומד ביולוגיה? לא (שמים לב, מה?) 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? שנאתי. מאודד. 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מת. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? לא 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את נדב/תום. אפשר גם לדבר איתו וגם לעשות איתו סקס. עצם לא. מישהי >> 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? לא. אני מכינה. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? לא הזוי דווקא 43. בא לך מים? לא 44. קראת התפסן בשדה השיפון? נמאס לי באמצע. 45. וציפורים מתות בסתר? גאוני. 46. ופרחים בעלית הגג? איך? 47. היית פעם בקליפורניה? כן 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא. ב41 הסתכלתי. 51. איך השאלון עד כה? סבבס 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן~!! איזה כיף ^-^. כ"כ חיכיתי לזה. כבר מלא זמן לא היה. 53. האם אתה בכיתה יא'? כמעט 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? לא 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? חופשי שנתי לסיגל. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? טימטם. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי היום היה 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? מטורפת. 59. אתה אוהב את השם שלך? כן 60. למי אתה סוגד? לעצמי. לסיוון. לסיגל. למאיע. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? הוו~! מה שהכנתי לכולם. ספגטי עם ירקות מוקפצים בחמאה. יצא ממש טוב. 62. אתה אוהב המומינים? ככה 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? קצת
. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? בייב :p 65. אתה מאוהב בעצמך? לא משהו 66. נכון שנגמרו לי השאלות? מסתבר

נהניתי!!! :]

1. גיל? עוד חודש וקצת 15
2. מקום מגורים? ---- 3. למה? אמה 4. אבל למה? כי אמה! 5. לא!! למה??? כן!! אמה!!!! 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? כוסית אחושרמוטה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? כבר לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? עשרים לשמונה 9. מי העיר אותך? אמא.. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? זום נחשב? 11. אתה חושב שאתה יפה? ממש לא 12. אתה חושב שאתה צבוע?גמלא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? דחף פנימי 14. שחקן אהוב? קווין ספייסי. יש מלאן 15. שחקנית אהובה? קמרון דיאז, לינדזי לוהאן [סתם ראיתי אתמול שישי הפוך]. יש מלאן 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 17. ראית גריז? את המחזמר. וחלקים מהסרט. 18. קראת הארי פוטר? אהא!! את כולם! 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? לא מזיז לי כ"כ 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? ביפ ביפ 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? מיצי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? לא יותר מדי 23. אמא שלך אוהבת אותך? יכול מאוד להיות שלא 24. למה? תכירו אותי ותבינו 25. יש לך חברים? כן 26. אתה מכור לאייסיקיו? כןן!! 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? את עצמי 29. יש לך שיער יפה? כן חחח זה הדבר הכי יפה אצלי. [או היחידי] 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות?לא. כן. 33. מה זה פוטוסינתזה? תהליך כימי שבו הפחמן הופך לחמצן בעזרת אנרגיית השמש או משו כזה. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? פחמן דו חמצני וסוכרים לא!? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? לא הטעם שלי. 36. אתה לומד ביולוגיה? כן 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא היא מאמי 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? אנרגיית הגובה שלו מתגלגלת לאנרגיית תנועה שמתגלגלת לאנרגיית חום 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? לא 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? תחתונים 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שעמום טוטאלי 43. בא לך מים? וואלה כן 44. קראת התפסן בשדה השיפון?התחלתי. שיעמם אחושרמוטה 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא. אני רוצה 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? כן אני חורשת עליו! 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? חחחח כן 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? כן 51. איך השאלון עד כה? עלוב. סתם אל תעלבו, אני הולכ לפרסם אותו ע-כ-ש-י-ו בבלוגיי שלי 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לצערי 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? אני לא בי"א. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? חופש איפושהו 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי נגמרו לי המבחנים להשנהההההההה 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? התעלקות 59. אתה אוהב את השם שלך? כן 60. למי אתה סוגד? לאפחד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? קציצה 62. אתה אוהב המומינים? בארור. פרסים כמוני 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? כן.. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? לפני שניייייייייים את הדיסק הכי חדש של פייב 65. אתה מאוהב בעצמך? ממש לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? אמת

Invisible Eden

New member
קאן איי פיינט היס יואוווו גווולד?

1. גיל? 13 2. מקום מגורים? בית 3. למה? נו סליחה מה.. 4. אבל למה? ביקשתי סליחה נו... 5. לא!! למה??? |בוכה| 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? שאלה- מי זאת? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7 וקצת 9. מי העיר אותך? אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? ארוחת צהריים 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא'דעת 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? הרבה דברים: כסף, אם חיו של מישהו חשוב יהיו תלויים בזה, אם יקנו לי פסנתר, אם יקנו לי ת'אופניים של אחי, אם בר תבקש
14. שחקן אהוב? מייק מאיירס, וויל פארל וג'ים קארי 15. שחקנית אהובה? אין 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? הוא ילך לאט כי הוא איטי
17. ראית גריז? לא 18. קראת הארי פוטר? לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אני לא חושבת שמישהו יקרא ת'שטויות שלי:) 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "בזז יום יבוא ואני אוכל את כולכם בזז" 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפי:) 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? לא'דעת 23. אמא שלך אוהבת אותך? אני חושבת 24. למה? מה? היא לא? 25. יש לך חברים? לא
סתאאם כע.. 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא.. איכ אייסיקיו 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?
איך אפשר שלא? 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? :X 29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? לא. לא רוצה להיות... הוא נבלה. 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? זה משהו שהצמח עושה לא? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? כלורופלסטים ועוד כמה שטויות אם אני לא טועה 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? לא... אם כבר אז הוא כוסייה 36. אתה לומד ביולוגיה? עוד לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? אין לי עדיין מורה לפיזיקה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? הוא מקבל מכה:D את זה ידעתי... לבד! 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? מה לא?:( 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אקדח. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? בדרך כלל
42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? הוא שולט
43. בא לך מים? לא אבל קולה כן 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? לא 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? יאאאיי 51. איך השאלון עד כה? שולט 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? פסנתר 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? קליק XL 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי אין לי 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אני משעממת תחת. 59. אתה אוהב את השם שלך? הוא חביב 60. למי אתה סוגד? ליוני. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? בשר ושטויות... אני חייבת. 62. אתה אוהב המומינים? לא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? היהודים 65. אתה מאוהב בעצמך? איכ לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? כנראה;[

NiKi†a

New member
סטיגידיש.

1. גיל? 16 2. מקום מגורים? לב השרון 3. למה? ככה יצא, לא מתלוננים. 4. אבל למה?טוב נו פסדר..אני כן מתלוננת. 5. לא!! למה??? דיי זאת לא אשמתי שהם בחרו לגור פה!
6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? זאת מישי מהמשפחה של רוני? P: 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 6:35 9. מי העיר אותך? הפלאפון 10. מה הדבר הראשון שאכלת? סנדוויץ' עם טונה =] 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? 100 דולר? :p 14. שחקן אהוב? ג'וני דפ 15. שחקנית אהובה? רייצ'ל ווייז 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יצלצל הביתה להגיד שהוא הגיע P: 17. ראית גריז? יאפ 18. קראת הארי פוטר? בטח 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? כי יש לי חבר וקוראים לו עופר [ואני אוהבת אותו מלא
] 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? ביביביביבי 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? אליזבת 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? לא זוכרת 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן 24. למה? ככה יצא. 25. יש לך חברים? לא 26. אתה מכור לאייסיקיו? כן 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא.. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? הרבה 29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? כמעט אבל לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? אם כן. 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? התהליך בו צמחים ירוקים מייצרים פחמימות מפחמן דו-חמצני ומים, תוך שימוש באנרגיה מן השמש שנספגת על-ידי הצבען הירוק כלורופיל. בתהליך משתחרר חמצן. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? פחמן דו חמצני, מים.. 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? ברור!!
36. אתה לומד ביולוגיה? חחחחח כן :] 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומדת פיזיקה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מת. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? חחחחח דיי נו! 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את עופר. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? רק לחברות קרובות :) 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום 43. בא לך מים? כשחושבים על זה.. 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? רק את ההתחלה 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? כלומר? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא 51. איך השאלון עד כה? בסיידר 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן 53. האם אתה בכיתה יא'? חחח כן [מה נסגר?..] 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? חלק מהם 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס טיסה לארה"ב 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי הוא לא מחר
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? 59. אתה אוהב את השם שלך? אמממ טוב 60. למי אתה סוגד? למת'יו P: 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? באמת מה אכלתי? שניצל תירס נראה לי 62. אתה אוהב המומינים? בטח 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא יש לו אף מוזר. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? 65. אתה מאוהב בעצמך? איכ לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? יכוליות

../images/Emo46.gif

1. גיל?
17 וחצי. 2. מקום מגורים?
מרכז. 3. למה?
ככה!!! 4. אבל למה?
כוסעמק, לא לעצבן אותי. 5. לא!! למה???
!!!!!! 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?
מאיפה לי?! 7. אתה רואה היפים והאמיצים?
לא. 8. באיזו שעה התעוררת היום?
10:00. 9. מי העיר אותך?
הפלאפון. [ידיד שלי] 10. מה הדבר הראשון שאכלת?
טוסט. 11. אתה חושב שאתה יפה?
לא יודעת. 12. אתה חושב שאתה צבוע?
ממש לא!!! 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?
למה לא ללבוש גופיה ורודה?! :) 14. שחקן אהוב?
לא יודעת. 15. שחקנית אהובה?
ג'ניפר לופז...
16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?
יחפש ת'חברים שלו. (האלה שדומים לו, ויש הרבה!!!) 17. ראית גריז?
כן. 18. קראת הארי פוטר?
לא. 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?
לא חושבת שתקראו אותו! 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
...
21. איך יקראו להיפופוטם שלך?
וואלה, יש לי שם שממש מתאים להיפופוטם אבל אני לא אכתוב אותו.
22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?
אף פעם. 23. אמא שלך אוהבת אותך?
כן. 24. למה?
ככה. 25. יש לך חברים?
דה. 26. אתה מכור לאייסיקיו?
לא, אני מכורה לאנשים מסוימים באייסיקיו. 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?
לא. 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?
ת'תכונות שלי. 29. יש לך שיער יפה?
כן
[אבל אני רוצה תלתלים!!!!!] 30. האם אתה אלוהים?
וואי, איך ידעת?
31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע?
שמור במערכת. 32. האם יש לך פיצול אישיות?
כן!!! 33. מה זה פוטוסינתזה?
תהליך שמתרחש בצמחים ירוקים המכילים כלורופיל. בתהליך זה נוצרות תרכובות אורגניות (בעיקר פחמימות) וחמצן (O2. 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?
מפחמן דו-חמצני (CO2), מים (H2O) ואור השמש. 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?
ברוררררר
36. אתה לומד ביולוגיה?
לא, איכס!!! 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?
מי לומד פיזיקה?! רק חרשנים. 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית?
שימות, מה אכפת לי. 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?
כן. 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?
חבל תלייה. [מה לעזאזל יש לי לעשות באי-בודד???] 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?
תלוי למי. 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?
העצבים שלי!!! *ניסיון להעביר אותם איכשהו*
43. בא לך מים?
עכשיו כן! 44. קראת התפסן בשדה השיפון?
אכן כן. 45. וציפורים מתות בסתר?
כן. 46. ופרחים בעלית הגג?
כן. 47. היית פעם בקליפורניה?
לא. 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם?
לא ממש. 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?
לא. 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?
כולי אושר. 51. איך השאלון עד כה?
סבבה. 52. אתה הולך מחר לבית הספר?
לאאאאאאאאאאאא. 53. האם אתה בכיתה יא'?
לא. 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות?
לא. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?
קונה? אוטו. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?
ה-כ-ל!!! מכורה לשוקולד...
57. למה אתה לא מתכונן למבחן??
!!! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?
וואלה, יש לי הרבה. אין לי כוח לרשום. 59. אתה אוהב את השם שלך?
כן! 60. למי אתה סוגד?
לעצמי. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?
שניצל. 62. אתה אוהב המומינים?
כןןן. 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?
כן
64. מה הדיסק האחרון שקנית?
נמרוד שיקלר. 65. אתה מאוהב בעצמך?
כן!
66. נכון שנגמרו לי השאלות?
מה שתגידי.

adi121

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo187.gifשיהיה..

לא כל כך במצב של לענות אבל חפיף.. 1. גיל?17 וחצי 2. מקום מגורים?ליד פתח תקווה 3. למה?למה מה? 4. אבל למה?מה??? 5. לא!! למה???נו.. אל תשגע אותי 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני?מתולתלת..
7. אתה רואה היפים והאמיצים?לא 8. באיזו שעה התעוררת היום?10 9. מי העיר אותך?אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת?נראה לי עוגיה 11. אתה חושב שאתה יפה?לא 12. אתה חושב שאתה צבוע?לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה?חג פורים 14. שחקן אהוב?הרבה.. 15. שחקנית אהובה?אין לי כוח 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ?יראה איזה עולה חרא יש כאן ויחזור חזרה הביתה 17. ראית גריז?אכן 18. קראת הארי פוטר?רק את הראשון 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה?כי אני מעניינצ 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מיאווו 21. איך יקראו להיפופוטם שלך?אלכס (ע"ש המורה שלי לפיזיקה) 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?אני לא סופרת את הדברים האלה 23. אמא שלך אוהבת אותך?יותר מדי 24. למה?אין לה ברירה (?!) 25. יש לך חברים?ברוך השם 26. אתה מכור לאייסיקיו?אכן 27. אתה מאוהב בקורט קוביין?לא מכירה 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך?מה לא? 29. יש לך שיער יפה?לא 30. האם אתה אלוהים?טוב נו.. מודה זה אני 31. אם כן, איך לעזאזל בראת העולם בשבוע?ביום הראשון בראתי את האור ביום השני הפרדתי את השמים והים מים עליונים ומתים תחתונים ביום השלישי זרעתי זרע בכל הארץ ביום הרביעי בראתי את המאורות ביום החמישי בראתי את בע"ח העופות והימיים וביום השישי את בע"ח היבשתיים ואת האדם. פשוט וקל.. אך בפרק ב' נאמר שהעולם נברא ביום אחד וקודם כל נברא האדם ואחר כך כל שאר הברואים (אני לא מטורפת.. מחר יש לי מגן בתנ"ך) 32. האם יש לך פיצול אישיות?יש 33. מה זה פוטוסינתזה? זה של הצמחים 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה?פחמן דו חמצני (לא?) 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון?לא.. 36. אתה לומד ביולוגיה?לא.. יש לי מספיק ללמוד 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?מאודדד (ראה סעיף 21) 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית?אני מקווה שמשהו שמביא לי כמה חופש מהמבחנים שלו 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?נו מה אני יעשה אין לה ברירה 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את עומר 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?משתדלת.. אבל אין על הברכות שלי 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?התחרפנתי לגמרי מהלמידה לתנ"ך מחר 43. בא לך מים?בא לי אוכל סיני עוף בלימון
44. קראת התפסן בשדה השיפון?לא 45. וציפורים מתות בסתר?גם לא 46. ופרחים בעלית הגג?אני לא טיפוס של ספרים 47. היית פעם בקליפורניה?לא.. אבל בתקווה לאוגוסט הזה 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם?אממ.. טוב.. 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?לא הבנתי את השאלה 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?הזמן רץ כשנהנים 51. איך השאלון עד כה?ריענן לי את המוח 52. אתה הולך מחר לבית הספר?יש ברירה? מגן בתנ"ך 53. האם אתה בכיתה יא'?אכן 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות?לגמרי.. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?אקדח בשביל לעשות קצת סדר בחיים שלי 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?מריר ולבן 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??כבר יומיים לא זזתי מהכסא בגלל התנ"ך הזה עוד משהו?? 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?אני יודעת לעוף כשאף אחד לא מסתכל 59. אתה אוהב את השם שלך?לא 60. למי אתה סוגד?אסור לעבוד אלוהים אחרים זה הדיבר השני בעשרת הדיברות (אמרתי כבר שמחר מגן בתנ"ך?!) 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?ממולאים 62. אתה אוהב המומינים?בטחחח 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?לא.. הוא מתבודד וזה מעצבן אותי 64. מה הדיסק האחרון שקנית?איזה שאלה לא קשורה.. אממ של סימפל פלאן 65. אתה מאוהב בעצמך?לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות?כנראה..

תשובותתתתתתת

1. גיל? 18 2. מקום מגורים? מרכז 3. למה? אמה! 4. אבל למה? 5. לא!! למה??? 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? אין לי מושג 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7 וחצי!! 9. מי העיר אותך? השעון מעורר 10. מה הדבר הראשון שאכלת? חחח עוף עם עדשים 11. אתה חושב שאתה יפה? כן 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? מצב רוח 14. שחקן אהוב? 15. שחקנית אהובה? 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? ישתלט 17. ראית גריז? כן 18. קראת הארי פוט ר? איכס לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אני לא חושבת שמישהו יקרא 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפו 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? 2 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן 24. למה? כי אני מושלמת 25. יש לך חברים? כן 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? הייתי רוצה להיות יותר רזה 29. יש לך שיער יפה? כן 30. האם אתה אלוהים? אני לא מאמינה שיש אלוהים 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? הפצץ הגדול 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? משהו עם צמחים 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? ?! 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? אין לי מורה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון ומסטיקים 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום רב 43. בא לך מים? יש לי פה לידי 44. קראת התפסן בשדה השיפון? כן 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? כן 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? לא 51. איך השאלון עד כה? סתם מפגר 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית באיטליה +למבורגיני 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? אממ שוקולד ואגוזים 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? למי יש כח?! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? רואה את העתיד 59. אתה אוהב את השם שלך? לא 60. למי אתה סוגד? למסעדות טובות 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? עוף עם עדשים 62. אתה אוהב המומינים? לא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? לא קונה 65. אתה מאוהב בעצמך? כן 66. נכון שנגמרו לי השאלות? יכול להיות

מסטולית

New member
יאי אני../images/Emo79.gif

1. גיל? 18 2. מקום מגורים? עמק יזרעאל 3. למה?למה באמת!?!? 4. אבל למה? לאדעת
5. לא!! למה??? מה אתה צועק
6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מתולתלת! 7. אתה רואה היפים והאמיצים? הייתי רואה פעם... 8. באיזו שעה התעוררת היום? 6 וחצי 9. מי העיר אותך? השעון 10. מה הדבר הראשון שאכלת? מסטיק 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? פורים 14. שחקן אהוב? ג'וני דפ 15. שחקנית אהובה? אגם רודברג 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 17. ראית גריז? לא 18. קראת הארי פוטר? אחד מהם 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? מאיפה אתה יודע מה אני חושבת?! 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז בזזזזזזזזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? טימי 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? לא הרבה
23. אמא שלך אוהבת אותך? מקווה 24. למה? כי אני הבת שלה! 25. יש לך חברים? קצת.. כה 26. אתה מכור לאייסיקיו? כן 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא
אבל נוג כן
28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? די הרבה 29. יש לך שיער יפה? סביר 30. האם אתה אלוהים? נופ 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? אבל אנלא.. 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? משהו של צמחים 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? מאיפה לי? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? נה... 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? אנלא לומדת פיזיקה 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? מת? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? מקווה! 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? השעה... השעה... 43. בא לך מים? כן 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? כן!!!!!!!!!!!!!1 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? אולי 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא....
50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? בדיוק הסבת את תשומת ליבי! 51. איך השאלון עד כה? סבבה 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? יש מצב 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? נעליים 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן אבל שש אני בדיאטה
57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי אין לי!!! חה חה חה!!!!! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אני עושה גבות 59. אתה אוהב את השם שלך? כן 60. למי אתה סוגד? לפיטר פן 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? לא אכלתי צהריים 62. אתה אוהב המומינים? עד עמקי נשמתי 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? הייתי כשהייתי קטנה.. 64. מה הדיסק האחרון שקנית? מוש בן ארי 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? אתה שואל אותי?

Swid666

New member
ראר מעי מעי

1. גיל? 15 2. מקום מגורים? רמת גן 3. למה? מרקוס
4. אבל למה? חעחעחעחע 5. לא!! למה??? כי אנחנו כאן בשבילנו! 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? כמו ילד
7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 6:30 9. מי העיר אותך? שעון 10. מה הדבר הראשון שאכלת? פיתה 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? כן 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? פורים
14. שחקן אהוב? אין 15. שחקנית אהובה? כנ"ל 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? הוא כבר פה! 17. ראית גריז? כן 18. קראת הארי פוטר? כן 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אני לא חושבת שמישהו יטרח ^&^ 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "מיאו מע!" 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפופוטמים צריכים להיות חופשיים 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? חעחע לא יודעת 23. אמא שלך אוהבת אותך? לא יודעת 24. למה? כי אין לי מושג 25. יש לך חברים? כנראה שכן ^^ 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא בדיוק... 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? מה לא? 29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? ייתכן בהחלט
31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? "הוקוס פוקוס ו... עוף החוצה!!!!!!" 32. האם יש לך פיצול אישיות? חעחעחעחע אולי 33. מה זה פוטוסינתזה? הו הו הו! פוטוסינתזה! זה התהליך האלוהי שבו צמחים מפיקים מזון! 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? CO2 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? כן, כי סרמלה המציאה אותו 36. אתה לומד ביולוגיה? כן, עם סרמלה האלוהית
37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? כן 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? אני מאוד לא רוצה לדעת, אני מעדיפה שזה יהיה מקומה 4 מיליון... 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? לא 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שאלה קשה... 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן, אבל אני באיחור מתמיד ^&^ 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום בוקר 43. בא לך מים? כן 44. קראת התפסן בשדה השיפון? עוד לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? הא? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לאאאאאאא
50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? באמת? 51. איך השאלון עד כה? נחמד 52. אתה הולך מחר לבית הספר? נראה לי 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? כן, בלי קשר ^&^ 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? המממממ... אין לי מושג 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד מריר 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? כי אין לי כוח 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לגרום ללויקופלסטידות לעופף
59. אתה אוהב את השם שלך? יאפ 60. למי אתה סוגד? בליינד גארדיאן |סגידה| 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? לא היה צהריים עדיין 62. אתה אוהב המומינים? מאוד! 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? כן! 64. מה הדיסק האחרון שקנית? אייי... follow the blind 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? כנראה

MissNusha

New member
נמפ

. גיל? 214 . מקום מגורים?אוסטרליה 3. למה? ככה 4. אבל למה? אה? 5. לא!! למה??? טוב.. 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מיזאת? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשמונה 9. מי העיר אותך? אמא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? שתיתי קפה 11. אתה חושב שאתה יפה?לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? 13לא . מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? אמ.. לא יודעת אם חם בחוץ? 14. שחקן אהוב? אמ.. . שחקנית אהובה? הילארי דאף 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? אה אמ.. יאכל חמאת בוטנים? 17. ראית גריז? לא 18. קראת הארי פוטר? לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? אה..? 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? כרב יש לי, הוא אוכל המורה, יודע להגיד "i like food" וקוראים לו קני. . כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? כל הזמן 23. אמא שלך אוהבת אותך?כן 24. למה? לא ידוע 25. יש לך חברים? כן 26. אתה מכור לאייסיקיו? בערך לא ממש 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? אה? 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? מראה 29. יש לך שיער יפה?לא 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? אמ.. 32. האם יש לך פיצול אישיות?לא 33. מה זה פוטוסינתזה? אה??? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? מישהו מנסה להתכונן למבחן פה? 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון אה? ? 36. אתה לומד ביולוגיה? לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה?אין כזאת 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? או? 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? כל העולם 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת?כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה?שיעמום 43. בא לך מים?לא 44. קראת התפסן בשדה השיפון???? 45. וציפורים מתות בסתר?WTF??? 46. ופרחים בעלית הגג? טוב 47. היית פעם בקליפורניה? כן 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם?כן 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? או? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? נא 51. איך השאלון עד כה? נה-נה 52. אתה הולך מחר לבית הספר? כן 53. האם אתה בכיתה יא'?לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות?אמ. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב?אמ.. 57. למה אתה לא מתכונן למבחן??כי אני אכשל במילא 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך?טלפתיה, חיזוי העתיד 59. אתה אוהב את השם שלך?כן 60. למי אתה סוגד?שוקולד 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים?פסטה 62. אתה אוהב המומינים?כןןן 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין?לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית?לא זוכרת 65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? כן(=

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif ויי זמיר

1. גיל? 16 2. מקום מגורים? באיזה חור :] 3. למה? באמת שאין לי מושג 4. אבל למה? נו לא יודעת 5. לא!! למה??? טוב, תפסתם אותי. 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? גבוהה, מתולתלת ומתנשקת עם דן תורג'מן ? 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא
8. באיזו שעה התעוררת היום? שבע וחצי 9. מי העיר אותך? זה התחיל באבא, נמשך עם שתי אחיות שלי ונגמר באמא ששלפה אותי מהמיטה. 10. מה הדבר הראשון שאכלת? נקטרינה
11. אתה חושב שאתה יפה? לפעמים 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? גופיה ורודה זה סבבה עם מכנס שחור, חגורה שחורה ואיפור שחור, תפנימו - הכל הולך עם שחור :] 14. שחקן אהוב? אנע-ערף. 15. שחקנית אהובה? דרו ברימור 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יבוא אליי לשתות קפה. 17. ראית גריז? יש מישהו שלא ראה גריז ? 18. קראת הארי פוטר? לא לא ולא! 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? יש כאלה שקוראים :] 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? פופו 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר?
23. אמא שלך אוהבת אותך? תשאלו אותה 24. למה? כי לי אין כח לקום 25. יש לך חברים? כשבא לי 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? לא עניינכם. 29. יש לך שיער יפה? יש לי שיער, זאת גם התחלה טובה 30. האם אתה אלוהים? אני אלוהים נחמדה. 31. אם כן, איך לעזאזל בראת את העולם בשבוע? פרה-פרה. 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא. כן. 33. מה זה פוטוסינתזה? משהו במדעים לא? 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? יש סיבה לכך שקיבלתי פטור מכל מקצוע שמכיל את השטויות האלה. 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? אני לא רק חושבת, אני גם יודעת. 36. אתה לומד ביולוגיה? איכס איכס איכס, לא ! 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? מי לומד פיזיקה ? אני לא בעונש ! 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? די להגיד פיזיקה
39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? אמרתי שתשאלו אותה 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה, מוזיקה ומישהו חתיך. 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? רק לאנשים שאני אוהבת 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שיעמום והתחמקות מלהתכונן לבגרות במתמ' 43. בא לך מים? לא, בא לי מנגו 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא.. אני באמת צריכה לעשות את זה. 45. וציפורים מתות בסתר? לא
אין לי זמן. 46. ופרחים בעלית הגג? דיי 47. היית פעם בקליפורניה? חחח כן בטח. 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? ואם לא מה עושים ? 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? ברור. 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? יש פרסים? 51. איך השאלון עד כה? הזוי.. אבל חופש ברקע מרגיעים אותי. 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא, יש חופש לפני הבגרות בחמישי 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? נכון
55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דירה משלי ואביזרים וצבע לקירות. 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? מריר
57. למה אתה לא מתכונן למבחן? אין לי כח
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יודעת לעשות דברים משונים עם האצבעות בידיים חח 59. אתה אוהב את השם שלך? לפעמים 60. למי אתה סוגד? לאלוהים. 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? מי אכל ארוחת צהריים ? 62. אתה אוהב המומינים? לא 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? אמרתי לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? נימרוד שיקלר או אוהד חיטמן.. לא זוכרת כבר 65. אתה מאוהב בעצמך? נאופ
66. נכון שנגמרו לי השאלות? כנראה.

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif טוב אז

1. גיל? עוד מעט 16 2. מקום מגורים? נתניה 3. למה? כי פה נולדתי 4. אבל למה? ככה 5. לא!! למה??? כי אמאשלך זונע 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? בטח סתומע כמוה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? לא 8. באיזו שעה התעוררת היום? עכשיו (12 וחצי) 9. מי העיר אותך? השעון המעורר 10. מה הדבר הראשון שאכלת? עוגה 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לא 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? שומדבר בעולם! 14. שחקן אהוב? אין 15. שחקנית אהובה? אין 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? מאיפה לי 17. ראית גריז? כן 18. קראת הארי פוטר? לא 19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? תאמת אני לא חושבת
20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפווו 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? חחחחחחחחחחח 23. אמא שלך אוהבת אותך? יאפ 24. למה? כי אני הבת שלה! 25. יש לך חברים? בוואדי! 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא אבל הוא שווה!! 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? הרבה 29. יש לך שיער יפה? כן 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? חח 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? משו שקשור לביולוגיה 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? אהמ 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? חחחחח לא 36. אתה לומד ביולוגיה? לא תודה לאל ותודה לשואל 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? דלתא איקס 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך? כן 40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את גפן 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שעמום 43. בא לך מים? לא בא לי קולה 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג? לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? המ 49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101? לא 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50? כן :/ 51. איך השאלון עד כה? סבבה 52. אתה הולך מחר לבית הספר? לא 53. האם אתה בכיתה יא'? י' 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? כן 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? את גפן 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? קינדר בוואנוו 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? חחח איך ידעת?! 58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? לא יודעת 59. אתה אוהב את השם שלך? כן 60. למי אתה סוגד? לסינרגיה, ולגפן ! קפערות 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? עוד לא אכלתי 62. אתה אוהב המומינים? כן! 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? סינרגיה 65. אתה מאוהב בעצמך?לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון????

למעלה