תשובות
1. גיל? 13 2. מקום מגורים? השרון 3. למה? ככה 4. אבל למה? כי ככה 5. לא!! למה??? בגלל שההורים החליטו לפני שנתיים להרוס לי את החיים[?] 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? ךא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7:20 9. מי העיר אותך? אימא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? קורנפלקס 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לעיתים 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? איום עם נשק חם 14. שחקן אהוב? סלבסטר סטלון
15. שחקנית אהובה? אין 16. מה יעשה אי טי כהוא יגיע לכדור הארץ? יתקשר לאימא שלו להגיד שהוא הגיע כדי שלא תדאג לו 17. ראית גריז? לא 18. קראת הארי פוטר? האמת שלא.. אבל עכשיו התחלתי לקרוא..
19. למה אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון הזה? מי אמר שאני חושב שיקראו אותו? 20. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב :| 21. איך יקראו להיפופוטם שלך? היפ הופ 22. כמה פעמים נתקעת בשירותים בלי נייר? 0 23. אמא שלך אוהבת אותך? כן 24. למה? X: 25. יש לך חברים? לפעמיים 26. אתה מכור לאייסיקיו? לא 27. אתה מאוהב בקורט קוביין? לא מכיר 28. מה היית רוצה לשנות בעצמך? יש גבול למספר תווים בהודעה..
29. יש לך שיער יפה? לא 30. האם אתה אלוהים? לא 31. אם כן, איך לעזאזל בראתאת העולם בשבוע? ^ 32. האם יש לך פיצול אישיות? לא 33. מה זה פוטוסינתזה? משהו עם צמחים 34. מה הם חומרי המוצא בתהליך הפוטוסינתזה? עזבו אותי באימשכם 35. אתה חושב שכרלורופיל a הוא כוסון? מי זה 36. אתה לומד ביולוגיה? עדין לא 37. אתה שונא את המורה שלך לפיזיקה? לא לומד 38. מה קורה למורה שלך לפיזיקה כשהוא נופל מחלון בקומה רביעית? אין לי מורה לפיזיקה 39. אתה בטוח שאמא שלך אוהבת אותך?
40. מה היית לוקח איתך לאי בודד? המטוס או סירה זה כבר חרוש.. אז אני אבחר ב*** ***** ***** [למה שאני אגיד לכם
] 41. אתה קונה מתנות ליום הולדת? כן 42. מה גורם לך לענות על השאלון ההזוי הזה? שעמום 43. בא לך מים? לא, תודה 44. קראת התפסן בשדה השיפון? לא 45. וציפורים מתות בסתר? לא 46. ופרחים בעלית הגג?לא 47. היית פעם בקליפורניה? לא 48. אם כן, נכון שהשיר קליפורניה של פאנטום פלאנט הכי כיפי בעולם? שיר נחמד, אבל מה הקשר לזה שהייתי שם
49. האם בא לך להיות עכשיו על ה 101?
? 50. האם שמת לב שהגענו כבר לשאלה 50?
51. איך השאלון עד כה? פסדר סך הכל 52. אתה הולך מחר לבית הספר? סביר להניח 53. האם אתה בכיתה יא'? לא 54. אם כן, נכון שהחיים בני זונות? כן, בלי קשר לכיתה או לגיל. 55. אם היו לך מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? חברים [הגעתי למסקנה שאין כבר תמימות בעולם. הכל הולך על כסף. אז למה שגם אני לא אלך ככה?] 56. איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? הכל חוץ ממריר 57. למה אתה לא מתכונן למבחן?? אני מתכונן
58. מה הם הכוחות העל טבעיים שלך? לצערי הרב אין 59. אתה אוהב את השם שלך? לא! 60. למי אתה סוגד? הרבה 61. מה אכלת היום לארוחת צהריים? אוכל 62. אתה אוהב המומינים? אהבתי 63. נכון שאתה מאוהב בסנופקין? לא 64. מה הדיסק האחרון שקנית? עדין יש כזה מושג לקנות דיסקים??
65. אתה מאוהב בעצמך? לא 66. נכון שנגמרו לי השאלות? נכון
1. גיל? 13 2. מקום מגורים? השרון 3. למה? ככה 4. אבל למה? כי ככה 5. לא!! למה??? בגלל שההורים החליטו לפני שנתיים להרוס לי את החיים[?] 6. איך נראת הילדה של שרון דוראני? מה 7. אתה רואה היפים והאמיצים? ךא 8. באיזו שעה התעוררת היום? 7:20 9. מי העיר אותך? אימא 10. מה הדבר הראשון שאכלת? קורנפלקס 11. אתה חושב שאתה יפה? לא 12. אתה חושב שאתה צבוע? לעיתים 13. מה יגרום לך ללבוש גופייה ורודה? איום עם נשק חם 14. שחקן אהוב? סלבסטר סטלון