שאלון

Shani276

New member
אממ

האם את מאמינה באלוהים?כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? יהודיה,לגמרי. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? לאיודעת.אני לא מאלה שמכירים את תהילים בעל פה ותמיד משפטי המחץ שלהם הם פסוקים מהתנ"ך. מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים?סליחה על הבורות,שמעתי על זה,לאיודעת מהזה. עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? רק ורק היהדות. האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? בחיים לא. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? נכון,אז העולם השתנה אבל היחס לנשים בתנ"ך שמשפיע על אנשים עד היום הורס אותי,כאילו,מה,אישה נולדה כדי לשרת גבר?@#Q?$ אנלא אכתוב מילים שצריך לצנזר אותן אבל ...אני גם שונאת התנהגות מגעילה של רבנים.שחושבים שאם הם לומדים תורה כל היום הם יכולים להיות חרא של בני אדם.

תשובות

האם את מאמינה באלוהים? אני לא יודעת אם אני מאמינה שישנו אלוהים, וזה גם לא רלוונטי, אבל אני לא מאמינה בו, ואם יש אלוהים הוא נוראי מספיק בשביל שאני לא אאמין בו. האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? לא. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין אחד מסוים, אבל אני אוהבת את שיר השירים ושירים אחרים (אני לא מתיימרת להכיר משהו מהם, אבל כשאני קוראת פעם ב- זה עושה לי טוב) מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? אני חושבת שזה צריך להיות מותר בישראל, בגלל שהחוק שמכריח אנשים להתחתן ברבנות סותר את חופש הדת והפולחן, ואני לא מאמינה שיש להכריח מישהו לבצע טקסים פולחניים שהוא לא מאמין בהם כי זה חסר טעם. עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? אני לא מבינה גדולה בדתות, אבל באופן כללי הדתות הלא-מונותאיסטיות תמיד יותר משכו אותי מאשר היהדות. סביר להניח שאני לא אמיר את דתי, אבל אם אני אמצא יום אחד פולחני דת שיעניינו אותי אני אעסוק בהם ואשאר יהודיה. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? לא יודעת, אני לא ממש מבינה ביהדות.

Cut Up Angel

New member
../images/Emo29.gif

האם את מאמינה באלוהים
לא. האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)
לא, אני לא. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)
אין כזה
מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים
סבבה
עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת
בודהיזם[
] מפני שזה דת שבאמת שלא מטיפה על חטאים ושנאה אלא לאהבה.. הבנתוס
האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת
כן
, בכול זאת
לדעתי היא עדיפה מיהדות. האם יום אחד תמירי את דתך
נופ..לא כ"כ מאמינה בדתות, זה מפגר. אבל בזה שיש משהו למעלה אני כן. ויש הבדל בין מה שאמרתי
><
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום
הכול. מצוות=פיגור שיכלי שכמה דוסים המציאו.

Ligeiro

New member
../images/Emo11.gif

האם אתה מאמין באלוהים? לא. האם אתה מרגיש יהודי (או בן לדת אחרת כלשהי)? לא. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין כזה. מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? הכיטוב
עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? בודהיזם. האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? לא מוצא את זה מספיק חשוב כדי להתעסק בזה יותר מדי. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? יותר מדי

coullette

New member
עונה נה נה

האם את מאמינה באלוהים?כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)?כן מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)?"שמע ישראל ה' אלוהנו ה' אחד" מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים?בסדר גמור עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך?עם היהדות.לא אמיר את דתי מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום?הבגדים המגעילים והגישה הצדקנית של "אוי ואבוי לא חיכית 6 שעות בין בשר לחלב,חס וחלילה רחמנא ליצלן" או משהו כזה.או "איכס הומואים זה פיכסה,זה אסור בתורה".

למעלה