שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

לקוח מישרא בלוג :) האם את מאמינה באלוהים? האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום?

ady18

Well-known member
תשובות

האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)?כן מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)?מהתהילים מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים?נגד עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך?טוב לי להיות יהודיה מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום?שאין תחבורה ציבורית בשבת וחיבים להוציא רשיון

יאללה

לקוח מישרא בלוג :) האם את מאמינה באלוהים? אני מאמינה שיש משהו שנסתר מההבנה של הבני אדם. האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? סבבה, שיהיה מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? בעד, ברור. זה מעולה. גם אני רוצה להתחתן נישואים אזרחיים. עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? לא אכפת לי להיות נוצריה האמת. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום?שאי אפשר לאכול חזיר וזה טעים?

אני

לקוח מישרא בלוג :) האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? כן מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? וירבוץ זאב עם כבש וכפיר יגור עם אריה חח
מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? ?! עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? אךף אחת מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? שום דבר...

D o o S h a

New member
תשובות

האם את מאמינה באלוהים? לא האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? יהודיה! ברור! מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? מממ עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? יהודיה יהודיה יהודיה מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? כל מיני חוקים ממש מטומטמים שיש ביהדות

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

האם את מאמינה באלוהים? בפריוש לא האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? גם כן לא. ולא לאף דת, בעצם. המ. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אנילא זוכרת אותם, אבל יש שם כמה קטעים מצחיקים משהו. מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? טוב יותר. עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? לא אמיר את דתי. איני תחברת עם כל דת, אבל יש חגים וזה לגמרי מגניב. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? ניצול האישה הנוראי, העובדה שיש המון כפיה דתית והוצאת הדת מהקשרה, העובדה שחל איסור על הומואים. המ. קרוב לבית ככה.

Golden Cherry

New member
יאללה להעביר ת'זמן....

האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? ככה-ככה מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? למה לא עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? לא מתחברת לשום דת, אולי חוץ מזה שאני חושבת שהחגים של הנוצרים הם הכי שווים
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? ליל סדר, מצות.

../images/Emo104.gif

האם את מאמינה באלוהים? כן. האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? יהודיה. מאוד. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? יכו להיות שיש אבל אני לא זוכרת עכשיו. מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? תזכירו לי מה זה =\ עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? לא מתחברת עם שום דת אחרת.. בעיקרון הכי משתלם להיות נוצרי כי אין להם איסורים ומקבלים מחילה אם רק באים לבקש מהכומר.. אבל אני מרוצה מהדת שלי תודה רבה! איןןןן מצבבבבבבבב שאני ממירה את הדת שלי! מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? השוביניזם. כאילו בתורה. למרות שהנשים מוצגות שם כחזקות ועצמאיות. [!?]

Invisible Eden

New member
how about.... no?

האם את מאמינה באלוהים? לא האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? מרגישה?.. לא'דעת... אני יהודיה וזהו מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? מממ... לא'דעת? עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? עם אף אחת.. האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? אין לי שום בעיה עם להיות יהודיה האם יום אחד תמירי את דתך? לא חושבת מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? שאנשים יכולים להאמי באלוהים.

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

האם את מאמינה באלוהים?
האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? כן מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)?
מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? ממ.. :[ עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? אני לא חושבת שדת של מישהו זה מה שיגרום לי להתחבר איתו או ההפך. האם יום אחד תמירי את דתך? לא. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? לאבא לי להתחיל לפרט.

תשובות

האם את מאמינה באלוהים? מממממ כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? כן מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? שלא תעשו לי תהתקף לב... מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? לא יודעת... עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? נצרות מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? בייצים ומים בשבועות... אני צריכה לרוץ הביתה בסוף היום כדי לא לקבל פיצוץ לפנים...

../images/Emo125.gif

האם את מאמינה באלוהים?
האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? לא ממש... כאילו... אני יהודיה אבל זה לא בא לידי בטוי ממש... מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? יש שם כמה נחמדים.. אבל זה לא מעניין אותי מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? בעד, אין לי ממש עמדה בנושא. עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום?

אופס

עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? מה שבטוח, לא מתחברת לזאת... האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? הייתי מעדיפה לדת אחרת... האם יום אחד תמירי את דתך? הנושא ממש לא מעניין אותי אז לוידעת... מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? פשוט לא מתחברת נמנעת מלענות על זה בפירוט...

מתוקה777

New member
עוונה

לקוח מישרא בלוג :) האם את מאמינה באלוהים?כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)?כן מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)?לא יודעת מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים?בסדר עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך?עם היהדות,לא מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום?לא יודעת דת מעצבנת אווף

MissNusha

New member
נמ...

האם את מאמינה באלוהים? לא האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? מרגישה יהודייה רק כשאני בחו"ל (וכן כרגע אני גרה בחו"ל) בישראל אני לא ממש מרגישה יהודיה והכל.. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? אין מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? מצויין עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? אני לא אמיר את דתי, אבל לא מפריע לי הנצרות. וכן יצא לי לחגוג כמה פעמים כריסטמס והלוואין. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? ההגזמות של האיסורים כמו חגים ושבת. והקטע שחזיר הוא חיה בדיוק כמו כל השאר - אני בכלל נגד אכילת בשר אבל אם אוכלים בשר למה לעשות הבדל בין חזיר לפרה?!

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo104.gif

האם את מאמינה באלוהים
כן
האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)
בהחלט יהודיה
מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)
אממ... אין
מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים
לא יודעת
עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת
חוץ מיהדות.. אולי נצרות
האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת
מעדיפה להיות יהודיה
האם יום אחד תמירי את דתך
ממש לא
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום
אין דבר כזה

...

האם את מאמינה באלוהים? לא... האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? לא כ"כ...זתומרת..אני יודעת שאני כן..אבל לא אוהבת את זה... מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? כבר אמרתי שאני לא מאמינה? מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? בעד
..כנראה שככה אתחתן עם בחיר לבי עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? האם יום אחד תמירי את דתך? אף דת. אם לא היו דתות- לא היו מלחמות, חשבתם על זה פעם
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? השוביניזם!!! וזה שאישה צריכה להצטנע וכל השיט הזה...

adi121

New member
עונה../images/Emo158.gif../images/Emo60.gif

האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מרגישה יהודיה (או בת לדת אחרת כלשהי)? מרגישה יהודיה.. מה הפסוק האהוב עלייך בתנ"ך (אם יש כזה)? "השופך דם אדם באדם דמו ישפך" בראשית פרק ג נראה לי.. זה כייף להגיד את זה
מה עמדתך לגבי נישואים אזרחיים? כל אחד ומה שטוב לו עם איזו דת (פרט שלך) את הכי מתחברת? לא מתחברת עם אף דת האם היית מעדיפה להיוולד בן לאותה דת? לא.. טוב לי עם היהדות האם יום אחד תמירי את דתך? לא מה הדבר שהכי מעצבן אותך בדת שלך, כפי שהיא כיום? יש יותר מדי ימי צום.. לא שאני צמה את כולם..

למעלה