שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מתי יחול יום הולדתך? מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם?

ady18

Well-known member
תשובות שלי

מתי יחול יום הולדתך?17.3. היה מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם?הכלב שלי שגר איתי מגיל שנתים ועד 13 בערך ובכיתה קבלתי מגה סאון ובבת מצווה קבלתי טיול לארה"ב חודש מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת?אמממ לא יודעת הרוב קבלתי מבחינה חומרית לא ממש רוצה אלא החלום שלי שיהיה עם המוןחברים יותר מסיבת הפתעה כי מתנות אני אוהבת אבל כרגע משהו חומרי מיוחד שעולה לי לראש אבל מסיבת הפתעה יהיה מיוחד איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? כמו תמיד המשפחה במסעדה ומספר מתנות מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע?לא זכור לי מגיל 12 כבר לא ממש חגגתי בעיקר עם המשפחה . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת?אממ אני טיפוס שלא מתלהב מזה מבחינתי עוגה או מסעדה ומספר מתנות אבל לרוב לא אוהבת חגיגות וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם?אמממ א-ג עשיתי עם הכיתה והיה כייף בבורגר ראנץ וליצן בבית ובכיתה גם ביסודי עשיתי מסיבת פיגמות שהייתה כיפית והבת מצווה

ירדקניק

New member
נוטוב../images/Emo3.gif

מתי יחול יום הולדתך? בתאריך-16.2 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם?אמממ...מכונת ריקוד מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? הכל אני מקבלת
איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? יום הולדתי האחרון היה מסיבת פיג'מות ושנה הבאה אני טסה לארצות הברית,הוליווד,דיסני וורלד ולאס וגאס כי תהיה לי בת מצווה מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? השנה כי אף אחד לא הקשיב לי . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? חח... 80 ומעלה וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? שנה שעברה עם כל הכיתה

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

מתי יחול יום הולדתך? 11/2 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? טיול לסיני מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? מצלמה איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? היומהולדת האחרון שלי חל ביום האחרון של הטיול השנתי, באוטובוס. היינו צריכים לזחור מהטיול יום לפני היומהולדת אבל בגלל ההתעכבות הקלה הזאת, כך קרה. זה היה יופי של סיום לטיול נחמד. אחר כך הלכתי למסעדה כדי להשלים קלוריות. ביומהולדת הבאה אני מקווה להיות בגרמניה. אבל ברצינות, נדמה לי שאני אסתפק במסעדה טובה וטיול עם הכלב. מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? כמעט מכולם, כי לא אוהבת ימי הולדת שלי. יום הולדת 12 היה נוראי. האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? אני לא חוגגת ממש, כבר עכשיו. וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? זה בטיול השנתי

מסטולית

New member
../images/Emo77.gif

מתי יחול יום הולדתך? 29.10 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? דיסק מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? כרטיס לאיזה הופעה טובה.. או עוד דיסקים
איך חגגת את יום הולדתך האחרון?בהופעה של אביב גפן ועברי לידר איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? אין לי מושג מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? נראה לי שהשנה.. כי לא עשיתי שומדבר מיוחד האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? לא מפיתום וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? 15

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo124.gifעונה../images/Emo124.gif

מתי יחול יום הולדתך
ב-30.5
עוד 8 ימים
מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם
יש מלא...
מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת
לא יודעת
איך חגגת את יום הולדתך האחרון
בת מצווה
איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא
לא יודעת
מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת
אין דבר כזה
האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת
בטח יהיו כאלה...
וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם
בת מצווה
(שחגגתי ב-6.5.05
)

../images/Emo110.gif

מתי יחול יום הולדתך
לפני 3 שבועות ויום היה.. ב30.4
מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם
אמממ לא זוכרת אבל השנה קיבלתי כסף מכמה אנשים
, מצלמה דיגיטלית ומסיבת הפתעה
ולא זוכרת
מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת
קיבלתי השנה
איך חגגת את יום הולדתך האחרון
איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא
חחח חרשתי על היום הולדת שלי.. אבל ממש.. ניצלתי תיום הזה בלי סוף
וגם יום אח"כ עשו לי מסיבת הפתעההה.. ולאדעת קודם נגיע ליומולדת הבא ב"ה ונראה
מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת
מדוע
האמת שאני לא זוכרת האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת
מפתאוםםם
יום הולדת יש פעם בשננההה.. אני חושבת שגם מי שבן 100 צריך לנצל את היום הזה איכשהו
וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם
לא זוכרת כמעט כולם
אחלה סקר

G i N g N i T

New member
אנייי ../images/Emo110.gif

היי, זה לא מישרא בלוג? |דגש|מתי יחול יום הולדתך? 1.12 |דגש|מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? נמנמ מחשב אני חושבת.. |דגש|מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? חו"ל? |דגש|איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? עם אנשימים... היה נחמט.. לאיודעת.. פוף... יש עוד זמן.. |דגש|מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? לאדעת.. . |דגש|האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? לא.. יומודלת תמיד נשאר .. |דגש|וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? אממ.. לא יודעת...

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif מאוד מקורי מצידך

לפרסם פה כל שבוע את השאלונים של ישרא, מילא, עניתי על זה כבר בבלוג, אני אעתיק לפה מחר, לילה טוב.

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

מתי יחול יום הולדתך? איפשהו בינואר מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? דיסקמן :] מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? אלפי דיסקים איך חגגת את יום הולדתך האחרון? לא חגגתי איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? איך שיצא .. מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? אף פעם לא התאכזבתי.. תמיד היה מה שהחלטתי שיהיה - אם אמרתי שלא בא לי לחגוג אז לא חגגתי, ואם אמרתי שכן בא לי אז חגגתי בגדול האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? לא! וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? מממ.. לפני שנתיים

noni2222

New member
נמפ

מתי יחול יום הולדתך? 30.12 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? לא זוכרת.... מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? להישאר באוסטרליה לתמיד. איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? את האחרון לא ממש חגגתי.. את המומולדת הבא?! יושבת במטוס משועממת ומורעבת כי האוכל במטוס פשוט מגעיל. מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? 10. כי פשוט לא היה כ-ל-ו-ם . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? לא וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? 13,14.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מתי יחול יום הולדתך? חל פעם, ב26/6/89 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? איני זוכרת, בעצם. אולי זה כי שנה שעברה לא קיבלתי מתנות, מלבד מכנס משומש אך מגניב. מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? הממ. איני יודעת. חתול? איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? את האחרון לא חגגתי כ"כ. בתאריך העברי ישבתי בחדר ובכיתי ויותר, ובלועזי הייתי בקורס מדצים. באמצע הייתה מסיבה רווית אלכוהול, וזו הייתה החגיגה, בעצם. מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? בשנה שעברה. אולי בגלל הבדידות. . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? כמובן שלא. וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? אני מניחה שהראשון, אבל בטח לא בשבילי. אנילא זוכרת ><

adi121

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo65.gifעונה

מתי יחול יום הולדתך? 31/12 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? דיסקים (?!) מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? טיסה לירח איך חגגת את יום הולדתך האחרון? עשו לי מסיבת הפתעה עם כל הכיתה וגם יצאתי עם החברות הקרובות למסעדה איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? וואלה אין לי מושג אני מניחה שאותו דבר.. יציאה למסעדה מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? יומולדת 15 היה יום הכי מבאס בחיים שלי ואני לא אשכח מה עשיתי באותו יום האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? לא.. תמיד צריך לחגוג יומולדת וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם?האחרון.. 17 וגם 14

nni8

New member
עונה

מתי יחול יום הולדתך?28.11 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם?כלבב מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת?חיים נורמלים?!סתם לאדעת איך חגגת את יום הולדתך האחרון?לא חגגתי הוא היה נורא איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא?לא יודעת יש עוד חצי שנה היא תעבור ונראה מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? זה שהיה כי רבתי עם ההורים שלי והייתי בדד בלי שהם אמרו לי אפילו מזל טוב=( . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת?לא וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם?לא זוכרת אני שונאת יום הולדת

English Muffin

New member
עונהה

מתי יחול יום הולדתך?ב23 ליולי מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם?אהה פעם אחת שהייתי קטנה נורא אהבתי ממתקים אז ביום הולדת שלי כשקמתי קיבלתי שקית ענקית כזאתי כמו של הזבל של ממתקים ואז ישבתי שעות ואכלתי חחח מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת?אנערף לא כזה איכפת לי ממתנות איך חגגת את יום הולדתך האחרון?בחוף בחיפה חח היה מצחיק איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא?בטח באיזה מועדוןעם כמה חברות מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע?ביום הולדת ליפני שנתיים כי באותו יום של היומולדת ההורים שלי הלכו לאנשיהו וזה ביעס אותי . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת?לא וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם?לא זוכרת

SimpleMe

New member
תשובות ../images/Emo77.gif

מתי יחול יום הולדתך? ב- 30.07 מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? חבר שלי לשעבר לקח אותי לעזריאלי וקנה לי כל מה שרציתי.. בגדים, תכשיטים, בובה וכו'.. מה המתנה שאת הכי רוצה לקבל, אך מעולם לא קיבלת? טיסה עם בן זוג לאירופה איך חגגת את יום הולדתך האחרון? איך את מתכננת לחגוג את יום ההולדת הבא? לא זוכרת, סתם פאב או משהו.. ואת היומולדת הבא אין לי מושג - בטח משהו בבסיס ואחר כך בערב עם חברים. מאיזה יום הולדת הכי התאכזבת? מדוע? האחרון... כי נפרדתי מחבר שלי שבוע לפני זה והייתי בבאסה. . האם יש גיל, שממנו לא צריך לחגוג יותר ימי הולדת? לא וכמובן, איזה יום הולדת היה השמח ביותר אי פעם? גיל 18.. יצאתי למסע קניות, פוצצו לי את החדר בבלונים, קיבלתי פרחים ועוגה ויצאתי בערב.

למעלה