עונה../images/Emo3.gif
פירסינג:אם יש לי או מה אני חושבת עליהם?
אין לי קעקועים: כנ"ל גובה: 1.65 מידת נעליים: 39 בן כמה אתה נראה: לא 'דעת..18? משקפיים: יש עבר פלילי: אין שפות: עברית,אנגלית,ספרדית,איטלקית(צולעת למדי
) מאכל מועדף: פתיתים זיכרון ילדות כאוב: יש הרבה..לא לפה דבר מוזר שעשית: כנ"ל
פאדיחה: אין לי
פנטזיה:
דברים שעשית לאחרונה: ראיתי "פרוייקט המכשפה מבלייר" בלילה והיום יש לי בגרות ולא ישנתי ואני סתומה! ספר שקראת: "היורשת"/רם אורן סרט שראית בקולנוע: "גיבורים דמיוניים" שיר ששמעת: ימי בנימינה-מתי כספי השיר שנתקע בראש: השקט שנשאר-שירי מיימון(מה לעשות שטוחנים אותו כל הזמן!) הדיסק שקנית: אממ..ואיי לא זוכרת הדיסק ששמעת: גלי עטרי-אמצע ספטמבר
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: כנ"ל חיחי תוכנית טלוויזיה שראית: בנות גילמור איש שחשבת עליו:
האם? אתה דלוק /אוהב מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: כע אתה חושב להתאבד:
זה באמת נראה לכם חכם לענות על שאלה כזאת בפורום?
אתה מאמין באהבה ווירטואלית: תלוי אתה רוצה עוד פירסינג: לא אוהב רכבות הרים: כע בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי
להרוג אנשים: ברור שלא(wtf?) עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו.. גראס, חשיש: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: כנ"ל עישון האם אי פעם: בגדת: לא בכית על בת: לא
בכית על בן: לא שיקרת: ברור שיצא לי מתישהו
נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:
הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט? כע בכית משיר?: לא היית על במה? לא חשבת שאתה הולך למות: כע
נכשלת במקצוע? נו ברור..זאת אני
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן בטח חחחח רצית להיות המין השני? לא היית מאוהב: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות:
נישקת בנים:
שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: כע התחרטת על דברים שעשית: לא ממש דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: בסדר
ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: גרנולה עדיף
מסטיק: לא משנה איזה.. ג'לי: הא? תכשיט:
בחדר: הכל? גלידה, גביע או כוס: כוֹס האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אין לי מושג האמת..מזמן לא בכיתי ליד מישו
הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: *אממ*
שלח לך אימייל: פרסומת מפגרת
וסתם: מה השעה עכשיו: לא 'דעת תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיימי את זה? לסגור ת'מחשב ולהרגיע את עצמי מהבגרות הזאתתתת
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם? משתדלת שלא רעש אחרון ששמעת? שיר?
ריח האחרון : דאונדורט