שאלון

../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

איך ידעת שאני אקרא את זההה
חחחחח נו מה אני יעשה (נו טוב עדי.. חחח אעשה*
) אני אוהבת לקרוא תשובותתתת חחחחחח ואני לע המשועממת היחידה.. גם עדי קראה

sHir shUr

New member
רק אחרי זה שמתי לב..../images/Emo95.gif

וידעתי שתתקני אותי.. אז נתתי לך את הכבוד *מע*

d j m

New member
עונה

תשובות: פירסינג:לא קעקועים:לא גובה:מטר שמונים ומשהו מידת נעליים:40 בן כמה אתה נראה:19 משקפיים?לא עבר פלילי:לא שפות:עברית ערבית אנגלית מאכל מועדף:קבבים זיכרון ילדות כאוב:איבוד הכרה בגלל תאונה דבר מוזר שעשית:ללקק את המכסה של המילקי פאדיחה:היתה מסיבה שכבתית אבל הגעתי אחרון וכבר נעלו את הכניסה פנטזיה:לפגטש את שחקני אמ"ל דברים שעשית לאחרונה: ספר שקראת:סודות שקר ורוע(באנגלית) סרט שראית בקולנוע: שיר ששמעת:השקט שנשאר השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית:לא קונה הדיסק ששמעת:לא קונה האיש שהתקשרת אליו:חבר שלי האיש שהתקשר אליך:הכלב שלי סתתתתתתתתם תוכנית טלוויזיה שראית:אהבה מעבר לפינה(פרק מוקלט) איש שחשבת עליו:עליי האם? אתה דלוק /אוהב מישהי:כן אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חושב להתאבד:בררררור שלא... אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אתה רוצה עוד פירסינג:כן אוהב רכבות הרים:ככככככככן בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה בא להם גראס, חשיש:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:נגד האם אי פעם: בגדת:לא בכית על בת:לא בכית על בן:לא שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט? לא בכית משיר?:לא היית על במה?כן חשבת שאתה הולך למות:(ראו זכרון ילדות כאוב) נכשלת במקצוע?לאאאא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא היית מאוהב:כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:לא נישקת בנות:כן נישקת בנים:לא שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:במבה סרט מצויר:משפחת סופר על קורנפלקס:האני נט ציריוס מסטיק:מאסט ג'לי:אין תכשיט:אין בחדר:אין גלידה, גביע או כוס:גביע האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אף אחד הלכת איתו לסרט:אחות של חברה של אח שלי צעק עליך:אח שלי שלח לך אימייל:ידידה שלי וסתם: מה השעה עכשיו:זמן ההודעה תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב:אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיימי את זה?לאכול ארוחת ערב איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם?לא רעש אחרון ששמעת?ציפור ריח האחרון :פיצה

למעלה