שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

חמש משקאות אהובים חמש בילוים אהובים חמש ערים אהובות שלוש חטיפים אהובים חמש טעמי גלידה אהובים

NiKi†a

New member
../images/Emo8.gif

חמש משקאות אהובים: מיץ תפוזים, מנגו, קולה, שוקולטה, פרנץ ונילה. חמש בילוים אהובים: הופעות, מסיבות, קולנוע P: חמש ערים אהובות: ניו יורק, ניו יורק, ניו יורק, ניו יורק וניו יורק. שלוש חטיפים אהובים: -כאן כתובים 4 דברים שכוללים בתוכם שוקולד- וביסלי :] חמש טעמי גלידה אהובים: וניל עם עוגיות =], ריבת חלב, מקופלת [י-אמי], מוקה ופיסטוק. ולסיכום- בא לי גלידה

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

חמש משקאות אהובים- ענבים, תפוחים, תפוזים, קפה חמש בילוים אהובים- הופעה, הופעה, יציאה עם חבר, יציאה עם ידיד והופעה חמש ערים אהובות- ת''א, כפ''ס, באר שבע, אילת ות''א שלוש חטיפים אהובים- ביסלי, במבה ודובונים חמש טעמי גלידה אהובים- וניל, וניל עם עוגיות, וניל, וניל ווניל

noni2222

New member
חמוד

חמש משקאות אהובים - אייס טי לימון- רק של ליפטון!!!, אייס טי (ליפטון) פיצ', אייס טי (ליפטון) גרין טי, לימונדה, תפוזים. חמש בילוים אהובים - לצאת החוצה עם ידידים וחברות ופשוט להשתגע, שופינג, סרט, הופעה, לצאת איתו חמש ערים אהובות - מלבורן!!!!!!!!!, לובן, בריסל, פיזה ומלבורן! שלוש חטיפים אהובים - צ'יפס, ביסלי, ביסלי. חמש טעמי גלידה אהובים - וניל עוגיות, שוקולד, שוקולד פאג', שוקולד טים-טם, פררו-רושה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

משהו קטן לפני: לעזאזל, יש דבר כזה הנקרא "שם מספר" >< חמישה משקאות אהובים: קמומיל, קולה, בירה, מיץ מאנגואים וכן מים. חמישה בילוים אהובים: נה. בבית של מישהו, אכילה איפשהו בחוץ, סתם להסתובב ולדבר הרבה וזהו. אני לא אוהבת לבלות, בעצם. חמש ערים אהובות: חיפה, ת"א, כפר סבא, ראשון לציון. נה. גם ערים איני אוהבת כ"כ. שלושה חטיפים אהובים: שלושה? >< טיםטם, קליק כריות וכן-_- נורא מתחשק לי כעת "שוגי GO". חמישה טעמי גלידה אהובים: שוקולד, פירות. זהו, בעצם><

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifתשובות

חמש משקאות אהובים: קוקה קולה, לימונדה, קוקה קולה דיאט, תה, תפוזים חמש בילוים אהובים: סרט, מסעדה, מועדון, מסיבת פיג'מות, וערב שקט בבית חמש ערים אהובות: אילת, טבריה, באר שבע, אשדוד ואשקלון שלוש חטיפים אהובים: במבה יום הולדת, צ'יפס מקסיקני ודוריטוס חמש טעמי גלידה אהובים: שוקולד שווצרי, תות, בננה, וניל עם שבבי שוקולד ולימון

blacky h

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo42.gif

חמ(י)ש(ה) משקאות אהובים: ספרייט (בתהליך גמילה :(), מיץ תפוחים, מים, שוקו, מנגו. חמ(י)ש(ה) בילוים אהובים: רכיבה, ים, קולנוע, טיולים, באולינג. חמש ערים אהובות: רק בארץ? שלוש(ה) חטיפים אהובים: במבה, דוריטוס, ביסלי פלאפל. חמ(י)ש(ה) טעמי גלידה אהובים: קוקוס, שוקולד (מריר), תות, וניל צרפתי, ריבת חלב.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

חמש משקאות אהובים? נס קפה, דיאט קוקה קולה, ספרייט, מנגו ופאנטה P:
חמש בילוים אהובים? פאב, קולנוע, ים, קניון ומועדון
חמש ערים אהובות? אילת, ירושלים, ת"א, חולון ושיהיה אשדוד P:
שלוש חטיפים אהובים? שוקולד, במבה, ביסלי
חמש טעמי גלידה אהובים? קרם עוגיותתת, ריבת חלב, שוקולד, מוקה, וניל

../images/Emo20.gifאממ אני../images/Emo26.gif

חמש משקאות אהובים
אממ מים, מיץ תפוזים ומיץ פטל
באמת. אממ וגם תה,שוקו קוטייל,בירה,וודקה
יצא קצת יותר מ5
חמש בילוים אהובים
ים,מסיבות,קניון,טיולים ולהיות בבית
חמש ערים אהובות
5
חיפה
,ת"א,אילת,עכו וטבריה
שלוש חטיפים אהובים
במבההההה
,ביסלי ודובוניםם
חמש טעמי גלידה אהובים
שוקולד,וניל,שוקולד,וניל ושוקולד

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif ../images/Emo99.gif עונההה

וואי!! אני אוהבת את השאלונים האלה... במיוחד שלךךך!! והינה התשובות! חמש משקאות אהובים: אייס-בלנד (קופיא בין), אייס שוקו (ארומה), קפה חלש מאוד, מיץ אריה (ויטמינצ'יק... סורי אני מכורה לזה קשות!!), מיץ אשכוליות אדומות. חמש בילוים אהובים: קניון,בריכה,ים,לשבת בבית קפה,לישון. חמש ערים אהובות:תל-אביב,ירושלים,כפ"ס,רשל"צ,הוד השרון. שלוש חטיפים אהובים: ביסלי גריל,במבה,אוראו חמש טעמי גלידה אהובים:וניל,תות,שוקולד פרה,שוקולד פיצפוצים,ונייל. זהו!

jaqui

New member
וואוו

חמש משקאות אהובים- תה, קולה, ספרייט, ענבים, מנגו חמש בילוים אהובים- ים, פאב, סרט, מסעדה, בית קפה חמש ערים אהובות- בואנוס איירס, מר דל פלטה (ארגנטינה), ניו יורק, ונציה, טורונטו שלוש חטיפים אהובים- דוריטוס, צ'יטוס, ביסלי ריבועים, קורנפלקס, במבה חמש טעמי גלידה אהובים- ריבת חלב, מנגו, וניל עם עוגיות, אגוזים ושוקולד לבן.

ady18

Well-known member
תשובות

חמש משקאות אהובים : שוקו קולה מים אייס קפה ומיץ תפוזים חמש בילוים אהובים: ים קניון מסעדה\בית קפה פאב חמש ערים אהובות תל אביב אילת ני יורק פריס ולונדון שלוש חטיפים אהובים: ביסלי סוכריות גומי טים טם חמש טעמי גלידה אהובים: וניל מקופלת\פסק זמן ריבת חלב מנגו ותות

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

5 משקאות אהובים
קוקה קולה
מיץ ענבים
מיץ תפוחים דיאט של מרמולייט
דיאט ספריט
מים מינרליים קרים של נביעות 5 בילוים אהובים
מסיבה
קולנוע
השתכרות בגינה
הופעות
ים
5 ערים אהובות
תל אביב כמובן
ניו יורק
לוס אנג'לס
בוורלי הילס
אילת
3 חטיפים אהובים
במבה
תפוצ'יפס
ביסלי 5 טעמי גלידה אהובים
וניל
שוקולד פצפוצים
וניל פצפוצים
וניל עוגיות
שוקולד מקופלת

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gif

חמש משקאות אהובים- -קולה -קפה -פאנטה אקזוטיק -מיקשייק -פאנטה שוקטה חמש בילוים אהובים -גן האם -ת"א
-כפר סבא[ספיר] -הבית שלי -גרוב חמש ערים אהובות -ת"א
-בישראל[
] -אין -אין -אין שלוש חטיפים אהובים
-תפוצ'יפס -שוקולד נחשב[
] -עוגיות
חמש טעמי גלידה אהובים -וניל -פיסטוק -בוטנים -וניל עוגיות -נימ

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gif

אמ... 5 ערים אהובות: -ניו יורק -שיקגו -ת"א -כול עיר באמריקה -כול עיר באמריקה^^

nni8

New member
עונה

חמש משקאות אהובים מים,תפוחים,תפוזים,אייס קפה,ענבים חמש בילוים אהובים ים,בריכה,קניון,לישון אצל חברות חעח,מסיבות חמש ערים אהובות כפס,אילת,קרית גת,אשקלון,חיפה, שלוש חטיפים אהובים ביסלי,דובונים,ארנבונים חמש טעמי גלידה אהובים תות,שוקולד,פיצפוצים,עוגיות,מסטיק

adi121

New member
גם אני../images/Emo187.gif

חמש משקאות אהובים מים, אייס קפה,קפוצ'ינו, שוקו ו.. וודקה
חמש בילוים אהובים הופעות (רוק ישראלי), סתם להתפרע עם חברים, מסעדה/בית קפה,קניון וים חמש ערים אהובות ראשל"צ, טבריה, אילת, ניו יורק, ו.. אממ.. גוש קטיף והשומרון (יהודי לא מגרש יהודי)
שלוש חטיפים אהובים צ'יפס (שמנת ובצל),אפרופו וביסלי גריל חמש טעמי גלידה אהובים שוקולד, וניל, תות, עוגיות וריבת חלב

G i N g N i T

New member
עונה ../images/Emo110.gif

חמש משקאות אהובים: 1) מים 2) מיץ ענבים 3) תות בננה 4) שוקו 5) נמנמ לאדעת חמש בילוים אהובים 1) ת"א ב) צפון 3) (חעחעחע) עם חברות 4) הבית שלי 5)... חמש ערים אהובות 1) ת"א 2) נמנמ לא יודעת עוד.. אןי מיחדות.. שלוש חטיפים אהובים 1) במבה 2) ביסלי 3) עוגיות $) שוקולד? חמש טעמי גלידה אהובים ! תות 2) שוקו 3) וניל 4) בננה 5) אנמנמ

ffiendd

New member
לשון.../images/Emo54.gif

חמישה משקאות אהובים: מיץ תפוחים, פרישייק, פרוזן יוגורט(נקרא משקה><), ברד, תה. חמישה בילויים אהובים: הופעות, פסטיבלים, התנחלויות, אנשים וכו'. חמש ערים אהובות: תלאביב, רמת-גן, כפר-סבא. נראהלי. שלושה חטיפים אהובים: שוקולד מריר, במבה, בייגלה, כריות. חמישה טעמי גלידה אהובים: שוקולד, תות, וניל עוגיות. לא להכל עשיתי חמש פעמים, כי לא היה לי.

KokooS

New member
../images/Emo150.gif

חמש משקאות אהובים: מיץ מנגו קפה קפוצ'ינו תה קולה חמש בילוים אהובים: סרט סתם התנחלות בפארק או בבית של מישהו וזהו:] חמש ערים אהובות: ירושלים חיפה לונדון ראשון [בארור,שולטטט!!!!!!!.חע.סתם] אמסטרדם שלוש חטיפים אהובים: שוקולד במבה בייגלה דובונים צ'יפס חמש טעמי גלידה אהובים: וניל [צרפתי או וואטאבר] וניל עם מקופלת וניל עם עוגיות שוקולד

למעלה