שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif עונית!

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: מיתר, ירדן,ירדן השניה, ענבליק, אחותי,אבא,אמא,ספירוש,סבתא,סבא. **נעמנה למשפוחה** 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: אספרגוס,זיתים,קוטג',במבה *רולז*, ספגטי, שקשוקה,ביסלי,פיצה,שוקולד. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: מה זה השאלון החמוד הזה? מתי אני יתקן את הקורקינט החשמלי שלי?? אני צריכה להחליף כינוי? החתימה החדשה.. מגניבה? בא לי שוקולד!!! בא לי זיתים.. יאמי! למה אני חולת קניות? אני חולה על הפורום הזה! 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: עיפרון,ארון,מיקלדת,הסיר של האוכל להיום,שוקולד,אמא שלי, הכיסא של בית ספר. דברים שאני עושה כל יום: במחשב,מכינה שיעורים,קוראת משהו,אוכלת,שותה,חייה,נושמת וכו.. שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: באנג'י 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: באנג'י.. חחח.. לצלול עם כרישים,יוכאל חצילים,יאכל פילפל. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: שיט..בית ספר! יו..איך בא לי לישון.. עוד יום חדש ומעצבן.. 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס וחולצה אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אבא!!!

Invisible Eden

New member
בלע לע לע בלע בלע

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: בר, עדן, טל, דנה, אסף, יוני, עינבל, קאתרין, אלכס ועומרי. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פיצה, אוכל סיני, שניצל, בורקס.. לא זוכרת מה 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: מה קורה איתי ועם בר, מתי אני אצא מהחרא, אם כדאי לי לצאת היום בערב עם חברים, אם לספר לבר [מהשכבה] על השיחה האחרונה עם ענת, אם יורד לי דם מהאף, אם המקלדת תמשיך לעבוד למרות שעכשיו נשפכו עלייה מים, אם אני אהיה מספיק טיפשה בשביל להשאיר פה עוד כוסות, מתי בר תתחבר. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: בארון, בטלוויזיה, במחשב ובמקלדת, בפלאפון, בעטים, באוזניות ואולסטאר דברים שאני עושה כל יום: מתעוררת, מצחצחת שיניים, פוחדת לשבור עוד קוביה בגשר,שומעת מוסיקה, עושה שטויות, בוכה, צוחקת, יושבת במחשב קצת וישנה איי גאס.. שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להיות מאושרת. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אתנהג כמו פקצות,אוכל אבוקדו.. בלע... לא יודעת. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: איזה יום היום, למה אני צריכה לקום ואם יש מים להתקלח 2 בגדים אהובים עלי: אקס בוי ואקס בוי:) אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: בר.

noni2222

New member
חמוד ביותר!!!

אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: קני אישקה אנה ברודי ארם אימג'ן זרינה אלי ראיין ומירו 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: תפוחי אדמה ברוקולי תירס מרקים סלט ירוק תותים פטל אוכמניות גלידת וניל עוגיות 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: -קני -הגעתה של אידף לבית ספר ביום שני -המבחן במדעים שאין לי איך להתכונן -איך לשכנע את ההורים להישאר באוסטרליה לתמיד -החולצה החדשה שקניתי -בננה (לא לשאול) -איך לא לעשות צבא. -לברר מה קורה בסוף עם אישקה 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: -אוכל -שתייה -מברשת שיניים -דאודורנט -בני אדם -בגדים -השיער שלי 6דברים שאני עושה כל יום: -אוכלת -מתלבשת -שותה -מצחצחת שיניים -מדברת עם אנשים -מסתרקת 5שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: -שיהיה לי חבר -נשיקה -סקס -להגר לאוסטרליה -לחמוק מהצבא 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: -צבא -יאכל בשר -יאכל דגים -בנג'י 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: -בית ספר -החלום שחלמתי -קני 2 בגדים אהובים עלי: -ג'ינס -חצאיות מיני אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין כזה. יש כמה.

D o o S h a

New member
עונהה

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: לימורוש גליוש יובי ליתוש דנוש נויוש נויוש השנייה 2 הבריות והמשפחה! ויש עוד טונה... 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: אמ.. יש מיליוניייםםם!!!! מרק גלידה שוקולד פיצה עוגיות צ'יפס המבורגר שניצל עוף... 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: עט ,מבחן בערבית! עבודה בטכנולוגיה! הכיתה שלי! המשפחה שלי! החברים שלי! ארץ נהדרת! חלי! 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: עטים, סבון, בי!!, מכנסיים, חולצה, שעון, גרביים... 6 דברים שאני עושה כל יום: מתקלחת, מתלבשת, אוכלת, שותה, לומדת, מצחצחת שיניים 5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: שאלה נוראית 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: סנפלינג, לאכול ג'וקים, לקפוץ מהחלון, סתתם חח... ו..לא יודעת! 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אני לא חושבת על שום דבר שאני מתעוררת! 2 בגדים אהובים עלי: מממ... ג'ינס וחולצה נו מה? אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין אגם אחד שאותו אני אוהבת יותר מכולם! יש לפחות.. 5 כאלה!

למעלה