שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: דברים שאני עושה כל יום: שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 2 בגדים אהובים עלי: אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:

ady18

Well-known member
תשובות שלי

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 1)אלון 2)רינת 3)אביב 4)טלי 5)אתי 6)ההורים 7)ליאור לא עולה לי כרגע לראש 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 1)מאפים(בורקס קוראסון מלווח וכאלה) 2)בשר על האש בעיקר 3)פסטות 4)פיתה 5)גלידה 6)סוכריות גומי 7)ביסלי 8)טונה 9)מנה חמה 10)קוקוס 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 1)מתי אני נפגשת עם אלון 2)תוכניות השבוע הקרוב 3)מה עושה ביום העצמאות 4)מתי נפגשת עם רינת 5)איך יהיה ביום שני והאם אני יהנה 6)סכום הסידורים השבועי 7)מתי אראה את ליאור? 8)האם אני יקנה דיסק שאני אוהבת? 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 1) מיטה 2) צלחת 3)רדיו 4)מחשב 5)בגדים 6)דלת 7)חלון דברים שאני עושה כל יום: 1)שומעת רדיו 2)במחשב 3)אוכלת 4)שותה 5)מקלחת 6)ישנה 7)מדברת בטלפון שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1)ללכת להופעה טובה 2)מסעדה טובה 3)פרידה מכולם 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 1)בנגי 2)צניחה חופשית 3)רכבת הרים 4)ריקוד בלט 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 1)להדליק רדיו 2)מה אני לובשת\התאמה למזג האוויר 3)לשתות שוקו 2 בגדים אהובים עלי: גינס גופיות וסריגים אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אלין:)

®NuLy®

New member
../images/Emo105.gifעונה

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: מעיין הילה רחל עינת ענת ליטל נופר דודי ג'הרן וזליגמן 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: צ'יפס, פיצה, שניצל, פסטה, כל מיני פשטידות, ממתקים
, כנפיים ותפוחי אדמה כאלה עם מלא מלא תבלינים 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: יום שני חח, המבחנים לבצפר החדש, שיר של לינקין פארק, עבודות למינהן, איזה שיר מעצבן יש בטלוויזיה ומתי כבר יהיה יום שני 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: דיסקמן, דיסקים, מקלדת של המחשב, עכבר של המחשב
, הכלב החמודי שלי, פאלפון בדלת של החדר
6 דברים שאני עושה כל יום: קמה, מצחצחת שיניים, עושה פיפי, אוכלת, שומעת מוזיקה
מחשב 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לטוס להופעה של אמינם, לטוס להופעה של לינקין פארק, לקרוא לילד שלי גיא {חחח אני מוזרה}, לסיים בצפר, להוריד שערות מהרגליים
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אוכל סלט ביצים, יתחנף לדניאל פרש העומדת בצומת, יעשה שיעורי בית בתנ"ך, אקנה דיסק של זמרים מזרחיים 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: "שיייטט בצפר", איזה יום היום?!, אני מחשבת עוד כמה שעות אני חוזרת לישון 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס מקסטרו וג'ינס מציפי אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: לא יכולה להגיד אדם אחד... תסתכלו על השאלה הראשונה^^

LoVe SiMs2

New member
עונה כמובן ../images/Emo9.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 1) מיכל 2) ליטל 3) אמא 4) אבא 5) אחי 6) מחשב XD 7) אח של שכנה שלי 8) ---- 9)---- 10) ---- 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פיצה,המבורגר,תפוחי אדמה,בשרים,הוט-דוג,סלטים,פיתה עם חומוס,לזניה ו...מרק עוף. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: "מתי אמא תכין את האוכל?" "איזה מעצבן לכתוב עם צלחת ביד" "לא בא לי ללכת לביצפר" "אני מקווה שמיכל הכינה לי את השעורים" "יופי! עכשיו יותר נוח לכתוב" "איזה כייף שאבא לא בבית" "מסכנה אני והגב התחתון הפצוע שלי" "כן אמא" 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מחשב,אמא,אני,שלט,כרית,מקלדת ועכבר. דברים שאני עושה כל יום: משחקת במחשב,אוכלת,שותה ו...מדברת עם אנשנושים. שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להקים משפחה,להיות עשירה,להיות שכנה של מיכל ולהתנשק
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: לאכול ג'וק,לעשות צניחה חופשית,לעלות על הר ולהיות ****. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: "לא בא לי ללכת לביצפר" "בא לי לישון" "אופס שכחתי לעשות משהו לביצפר" 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס וטי-שירט. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: מאמא

ישרא-בלוג ?

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אממממ ננסה חחח עדי,אחותי, מאיה,רונה,שירן,עמית,קארין ועודדדד.... 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: אממממ חחח במבה, תפוח אדמה במיקרו
פירות ועודד.... 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: שיט מבחן במתמטיקה ואין לי כוח לללמד... לסמוך על השביתה ולא ללמוד ? יא ווואלי פיטמו אותי היום אני לא זזה... פאק מחר בצפר אני מתה לחופשששש מתי אני אתחיל כבר תעבודות לפסח ????????
נמאס לי מהמסטיק ואין לי כוח לזרוק אותו... איך אני אסדר ביום העצמאות לצאת עד מאוחר ולסוע לבת ים אחרי זה ?? שעה אני חושבת על 7 דברים בכוח בשביל למלא את זה... חלאס ! 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: אממ אני אחשוב חח דברים שאני עושה כל יום: יושנת אוכלת שותה... מדברת בטלפון... מצחצחת שיניים... שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: ארצח [אני מקווה כן..?]חח אוכל חזיר אוכל חרקים כמו הדוחים האלה שעושים את זה בשביל כסף... שיעורים...? 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: פאק שיט מה השעה ?! דאאאמ לא עשיתי שיעורים ויש מבחן !! מה יום שבת ? 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס אחד חולצה קשירה כזאת ליציאה חמודה... אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: מממממ

../images/Emo20.gifעונהההה../images/Emo13.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם:ניצן,לימור,נטע,מור,טלי,אלינה,צליל,ניצן,אלי,רון 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול:רק 9
בורקס,פיצה,המבורגר,קוסקוס,ספגטי,כל מיני מרקים למינהם,דגים חחחחח קיצר הכל
8 דברים שרצים לי בראש כרגע:תמיר גל,בצפר,ניצן וזהו.. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:סיגריות,מצית,פלאפון,כרית,שלט של הטלווזיה
ולא יודעת מה עוד דברים שאני עושה כל יום:מעשנת,מבריזה ורואה טלוזיה
שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:דייי לא יודעת שאלה עצובה
4דברים שאני אף פעם לא אעשה:שיעורים בבילוגיה,לא נוגעת בג'וקיםם
וזהו נראה לי לא עולה לי עכשיו 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת:כל פעם משו אחר 2 בגדים אהובים עלי:מסוימים
ג'ינס ואיזו גופיה ורודה אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:----------------אין כזה..שאלה קשה..יש כמה

../images/Emo9.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם
אממממ כל מי שאני אוהבת חחח קשה להחליט 10 מיוחדים
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול
אממ.. 9 זה מלא לאדעת סתכלו בשאלון על האוכל
8 דברים שרצים לי בראש כרגע
אממ.. 8
לא נראלי אבל עכשיו עובר לי בראש
משו על אתר שפתחתי משו על חברה שלי על מחר על השביתה חחח וזהו
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום
עיפרון חחח, עט
, אממ.. מקלדת, השלט של הטלוויזיה
, הכפתור של המעלית חחחחח, התיק שלי, והמיטה שלי חחחח
דברים שאני עושה כל יום
מחשב, טלוויזיה, טלפון, נפגשת עם חברות וכל זה
שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות
אממ וואי יש מללאאא..
דברים שאני אף פעם לא אעשה
לא אקפוץ בנג'י, אוכל ג'וק
וכל זה.
3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת
"שוב פעם בצפר"
"מה אני אלבש היום"
"אני רוצה לישון"
2 בגדים אהובים עלי
אמממ הכל כמעט
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם
יש מלא אנשים שאני אובת.. לא חושבת שיש אחד שהוא הכי הכי

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 1. אמא 2. אושרית 3. אורטל 4. גלית 5. דנה 6. שני 7. מאיה 8. סיון ועוד :} 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 1. שוקולד 2. פיצה 3. גלידה 4. קוסקוס 5. שניצל 6. אשפלו 7. סוכריות גומי 8. במבה 9. צ'יפס 10. מוקפץ 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: מממ כל מה שקשור לשאלון :> 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 1. בגדים 2. דלת 3. מברשת שיניים 4. מיטה 5. עיפרון שחור P: כמעט כל יום :> 6. אוכל 7. שלט :) אה ומחשב.. דברים שאני עושה כל יום: 1. מצחצחת שיניים 2. אוכלת 3. לומדת, כמעט כל יום 4. ישנה 5. רואה טלויזיה 6. במחשב.. 7. שומעת מוזיקה 8. מתקלחת שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1. לסיים תיכון 2. להתגייס לצבא.. 3. להתחתן 4. לעבוד בעבודה שאני אוהבת 5. להקים משפחה P: 6. לטוס לחו"ל 7. לראות שלג :) אממ לא עולים לי עוד דברים :} 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: מממ אין לי רעיונות כרגע :| 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 1. איזו באסה לקום :< 2. מה ללבוש.. 3. מקווה שהיום ייגמר מהר P: 2 בגדים אהובים עלי: 1. ג'ינסים 2. חולצות טריקו וליציאה :> אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אמא :)

Danielle b3

New member
../images/Emo62.gifעונה../images/Emo110.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם:
מיקא
אופיר
שיר
שנהב
ירדן
עמרי
זיו
רותם
ענבל
עידן
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: סושי פיצה
המבורגר
פסטה ביצה
סלט פרות תפוזים קרפ צרפתי פופקורן |פופרוקן| 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:
הסקר הזה..
אח שלי
מכבי ת"א
אופיר
שטיח ריקוד
בגדים
אמ...
זהו
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:
שיער עיפרון כפית
כוס קלמר מברשת שיניים כיסא....
דברים שאני עושה כל יום: רוחצת שיניים
מסתקרת
מסדרת את המיטה נפגשת עם חברים
שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: סנפלינג
צניחה חופשית להופיע מול קהל ועוד
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: יאכל שבלול
יגע בעכביש
3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: שמש זורחת
בית ספר
ואחים שלי 2 בגדים אהובים עלי: יש מלא
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אוי... קשה...

Cut Up Angel

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: -רימונה -רונה -אור -סער -ארני -אילנה -אמא -הדר בוהו. זה פחות מ-10
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: -שניצל תירס -קפה[לא נחשב כ"כ] -גלידת מקדונלס -דגני בוקר -צ'יפס -m n m's[ככה רושמים?] -אוריסאוס בוהו. גם זה פחות מ-9 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: -מתי אני יסים את השיעורים? -מתי אני יצא היום? -מתי אני יכול לדבר עם רימונה? -יש שביתה או לא? -מתי אני ידבר עם ליזע? -אור -ארני -רימונה 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: -פלא -מקלדת -כרית -חגורת הניטים שלי -בעצמי[?] -בשיער שלי -מיטה שלי 6דברים שאני עושה כל יום: -שומעת מוזיקה -נפגשת עם החברים שלי -חושבת עוד כמה זמן חופש -חושבת יותר מידי -מחבקת ומנשקת -נמצאת על המחשב 5שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: -להגיד לכול מי שיקר לי שאני אוהבת אותו -להגיד לכול השנוא עלי שאני שונאת אותו -להיות באמריקה[
] -לגור באמריקה[|!] -להתחתן[lol] 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: -אתאסלם[מאיפה זה בא?!] -יחזור לישראל אחרי גיל 25 -יחזור להיות חברה של מישו -יפגע בחתולים[
] 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: -בצפר -מי ש[הפעם] אני דלוקה עליו -שאני ישן עוד 5 דקות. 2 בגדים אהובים עלי: מהארון שלי? -חולצה גוטית שלי -חצאית גוטית שלי אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: -אין-

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif^^

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: סיגל, קטיה, ענבל, לימור, נדב, שי, מיקי, רותם, רוני,. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: גלידה, ספגטי, לביבות, פיצה, המבורגרצמחוני, שניצל תירס, אורז, סלט ביצים, ביצה קשה 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: אני לא אוהבת בשר, להיות לבד זה לא נחמד. כרגע, הניתוח של חברתי עבר בהצלחה, המון זמן לא ראיתי את נדב, אני צריכה לצאת מהמחשב, נמאס לי מהשני שירים האלו של הג'ירפות, יש לי ארגז חדש שווה, עדיין יש לי צלקות. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: חזיה, מחשב, שלט, שמיכה, אוכל, עצמי, חולצה כלשהי. 6 דברים שאני עושה כל יום: משתמשת במחשב, מאכילה את החתולה, משחקת שיער, מתקלחת (כמעט כל יום, נו), שומעת מוזיקה, צוחקת. 5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לחיות, להסתפר קצר, לאהוב ולהיות אהובה, לפגוש את מאיע
, לעשות משהו משמעותי. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אוכל בשר, אעשה סקס כדי להתקדם בקריירה, אשקר למישהו שאני אוהבת נורא, אצטלם בעירום בשביל כסף. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אני צריכה לצחצח שיניים, את מי אראה היום, כדי לי לחזור לישון. 2 בגדים אהובים עלי: חצאית סקוטית א', חצאית סקוטית ב'. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: את עצמי?

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: רון אמא דין איה יוליה גל שקד אלונה חנן שוש 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: גלידה עוגות חביתה פנקיק גבינה פיצה טוסט סטייקים כנפי עוף 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: שעה קווי אוטובוס מילים בגרמנית מילים של שירים (לאו דווקא בגרמנית) ההורדה של אימיול ביולוגיה ספר ביולוגיה פרה 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: בבגדים בעור שלי בפלסטיק במצעים ברצפה באוכל בעץ 6 דברים שאני עושה כל יום: קמה בבוקר ישנה יושבת עומדת אוכלת הולכת 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לחיות לאמץ כלב לעבור ל Dutchland לטייל ביער מלא שלג להבין את העולם 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: יאמין באלוהים התעלל בחיות אתנהג כמו פרחה אוותר בקלות 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: שעה פיפי תאריך 2 בגדים אהובים עלי: גופיית האנימה ג'ינס אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: ----

ffiendd

New member
מופמופ.../images/Emo54.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: כ"כ הרבה, אי אפשר עשרה אנשים. פשוט אפשרויות מוגבלות מדי. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: שוקולד, סוכריות(קפה, אפרסק), מסטיק אורביט ירוק, פיצה בטטה-בצל של ביג מאמא, שניצל עם סלט מלפפונים, מרק, שוקו מסובך שכזה שאפשר לעשות רק אצל מעין, סלט, סוכריות על מקל(תות). 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: השמלה החדשה שלי כוסית כתום זה צבע נפלא אני רעבה אבל אין לי כח להכין כלום אני צריכה להתקשר אל רוני אני לא רוצה שתגמר השנה אני אתגעגע אמא של יוּלי היא אדם נהדר צריך לסמן וויים על דברים 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: בשיער שלי, באנשים, בפלאפון\טלפון, במצלמה, במשהו צבעוני, בדיסקים שלי, בשפתיים שלי. 6 דברים שאני עושה כל יום: שותה, צוחקת, מדברת עם רוני בטלפון, שומעת מוזיקה, הולכת, מתפשטת. 5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לעשות את כל מה שאני דורשת מעצמי לעשות. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: כנראה שלא אתעלף, לא אקבל שוחד, לא אזוז מעקרונות שלי בכח, לא אוותר על דברים שחשובים לי. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: לישון ארג, עזבו אותי, לבעוט בדברים ואנשים. 2 בגדים אהובים עלי: הרבה, נו. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:
נו באמת.

ffiendd

New member
מופמופ.../images/Emo54.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: כ"כ הרבה, אי אפשר עשרה אנשים. פשוט אפשרויות מוגבלות מדי. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: שוקולד, סוכריות(קפה, אפרסק), מסטיק אורביט ירוק, פיצה בטטה-בצל של ביג מאמא, שניצל עם סלט מלפפונים, מרק, שוקו מסובך שכזה שאפשר לעשות רק אצל מעין, סלט, סוכריות על מקל(תות). 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: השמלה החדשה שלי כוסית כתום זה צבע נפלא אני רעבה אבל אין לי כח להכין כלום אני צריכה להתקשר אל רוני אני לא רוצה שתגמר השנה אני אתגעגע אמא של יוּלי היא אדם נהדר צריך לסמן וויים על דברים 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: בשיער שלי, באנשים, בפלאפון\טלפון, במצלמה, במשהו צבעוני, בדיסקים שלי, בשפתיים שלי. 6 דברים שאני עושה כל יום: שותה, צוחקת, מדברת עם רוני בטלפון, שומעת מוזיקה, הולכת, מתפשטת. 5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לעשות את כל מה שאני דורשת מעצמי לעשות. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: כנראה שלא אתעלף, לא אקבל שוחד, לא אזוז מעקרונות שלי בכח, לא אוותר על דברים שחשובים לי. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: לישון ארג, עזבו אותי, לבעוט בדברים ואנשים. 2 בגדים אהובים עלי: הרבה, נו. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:
נו באמת.

סינטטית

New member
חח זה מישרא ../images/Emo6.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: גפן
בנואה הופמן אורי עירון יעלי אורי משה דנה רונע 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פיצה
המבורגר
נקניקיות ביצת עין
(חחח, לא מצאתי על מה לחשוב וזה היה פה אבל אני באמת אוהבת
) צ'יפס גלידה
שוקולד שניצל ו...הממ. תותים! שיהיה 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: משעמם לי
גפן כזה חמוד
בא לי הופעה! שיהיה כבר יום שבת
אין לי כוח למגן במתמטיקה
זה הדבר ה-6 שאני רושמת
וזה ה-7! 8...חחע! 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: עכבר של המחשב
מקלדת פלאפון
מפתח כרית נעליים תיק 6 דברים שאני עושה כל יום: מצחצחת שיניים פורום סינרגיה חושבת על גפן
חושבת שאין לי כוח לבי"ס (חוץ מחופשים, שאז אני מבסוטה
) במחשב אוכלת 5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להגיד לגפן שאני אוהבת אותו !
(טוב, כבר אמרתי, אבל להספיק להגיד לו את זה עוד כמה פעמים!) לעשות צניחה חופשית ****** ** *** (ולא, לא מה שאתם חושבים
) לסיים בי"ס 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אמכור את הגוף שלי אבגוד הממ יענה על שאלונים כאלה, זה דורש המון חשיבה! 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אוף, שוב בי"ס
אין לי כוח עוד כמה ימים הופעה? 2 בגדים אהובים עלי: החולצה של סאני באני !
אולסטאר
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: גפןןן
תעשה לי ילד!!

נממ../images/Emo132.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אבא,אמא,אורלי,אלי,גלית, אולי סבא וסבתא.. דני איי גס.. חח אינלי כל כך הרבה אנשים.. ממ גל 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: בורגר,סיני-תאילנדי,פסטה,פירה,שניצל,קבב,צ'יפס,ממולאים,עוגת שוקולד 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:אלי, פגישה שיש לי מחר, בדידות, עצבים בגלל חברה, מה אני אעשה עם עצמי בהמשך וכו' 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:הפלאפון, המחשב,השלט של הטלויזיה,המקרר, הידית של השירותים, הברז, הכרית, משקפיים דברים שאני עושה כל יום: בודקת הודעות בפורומים, מתכתבת בפלאפון עם אה חברים.. מוציאה את הכלב.. רואה טלויזיה שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:להוציא דיסק, לכתוב למצוא מקצוע מוצלח, למצוא אהבה ולהביא ילד.. ולהיות בקשר טוב וחם עם המשפחה שלי 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:לאכול מקקים,לא בטוח אבל כנראה שלא-צניחה חופשית, אבגוד במישו (ע"ע קיום יחסים עם אדם אחר במקביל למערכת יחסים קיימת),אני לא ארצח, לא אתעלל ביצור חי במכוון 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: ממ אם יש לי הודעה בפלאפון.. מה יש לי לעשות היום ועל החיים שלי.. ועל מה מתי אני אגרור תצמי לעשות פיפי 2 בגדים אהובים עלי:ג'ינס.. והגופיות\חולצות שלי מפוקס אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:אבא שלי

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: הדיסקמן שלי ^^ טחחח 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פאנקייק, מצה עם שוקולד, קרפ, רוגלעך, כל מאפה עם שוקולד, פיצה... וזהו. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: עייפות מוות. יום הזיכרון, הטקס היום... הטקס אתמול בבארבי, רוק''צ עוד יומיים, בשישי הופעה של כנסיית השכל, עדי הזונ* ו... על ההסעות לרוק''צ. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: עיפרון שחור... מברשת <נראה לי>, הידית של הדלת, השמיכה, חזיה? נעליים- שרוכים ובטן. 6 דברים שאני עושה כל יום: שמה עיפרון שחור, מסתרקת, פותחת את הדלת, אוכלת ^^, מתלבשת ויוצאת מהבית. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לכתוב מכתב לכל אחת מהחברות\ לכל אחד מהידידים, לשכב, להתנשק מאהבה, להיות נאהבת ע''י מישהו שאני אוהבת ממש ולהגיד לו שאני מתה עליו. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אלד ילד, אעשה סקס בשביל כסף, אוכל נעל ואקפוץ ערומה לבריכה. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: סעמק....... אני רוצה לישון! אין היום חופש? אולי עוד 5 דק'...? 2 בגדים אהובים עלי: החולצה השחורה שלי של להקה שאתם לא מכירים, עם גופייה ארוכה לבנה מתחת ואחד הג'ינסים שאני אוהבת. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: עומר...

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם:
הילה
נסי
נופר
עדן
רוני
יוליה
גל
אחותי קרין
אחותי אלינור
גיס שלי איל 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול:
ספגטי
המבורגר של מקדונלדס
חומוס
צ'יפס
לאדעת אם זה ממש מאכל אבל.. פופקורן
סלט ירקות
נקניקיות עוף
קלמארי מטוגן
סושי 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:
כואב לי הראש
משהו שהיה לי היום בבצפר, עזבו
למה הילה לא מתקשרת?
מעניין מה אני אעשה מחר אחרי בצפר
היה ממש כיף לא לעשות כלום היום בכלל בבצפר
למה אבא שלי שותה וויסקי? אלכוהוליסט
"When you left I lost a part of me, It's still so hard to belive.." (שיר של מאריה)
כואב לי הראש
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:
השיער שלי
הפנים שלי
הפלאפון שלי
מקלדת, נראה לי
התיק שלי
הצמידים השחורים שלי
הרגליים שלי. |6 דברים שאני עושה כל יום:
מתאפרת
מדברת בפלאפון
בודקת את האימייל שלי מאה פעמים בדקה.
צוחקת
שולחת SMSים
שרה 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:
סקס
לשחק במקום כמו שצריך [כעבודה]
שער בעיתון כלשהו [לאישה, מעריב לנוער וזה]
לראות את "שלושעשרה" בפעם האחרונה
להתנשק עם מישהו שאני מאוהבת בו. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:
סקס עם חיה];
אשפריץ לתוך הפה שלי בושם -שוב-
אנדרגראונד
סמיילי [כפירסינג] 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת:
סיבה אחת טובה לקום היום.
מה יש היום בצפר?
מה אני עושה היום בערב? 2 בגדים אהובים עלי:
הג'ינס שלי מגריפ
וחולצה כחולה-פסים מפוקסP: לכולם יש אותה, אבל שכולם יקפצו [: אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אמא שלייייייייייייייייייייי חח סתם. לא-יודעת-מה:<

מממ...

10? לא חושבת שיש...נוותר 9? אממ פסטה, צ'יפס, סלט של עגבניה, מלפפון והרבהההה לימון, פיצה, אורז, סיני (אורז שלהם ועוף חריף מתוק), קולה(!), שוקולד,פטריות! 8? לי תמיד עולות מחשבות שאפעם לא אוכל לתאר במילים. 7? פלאפון, מוזיקה (מכל סוג שהוא), מים, עפרון, שלט,בן (הדובי שילי...) ו...מקרר! חח 6? שומעת מוזיקה, מדברת עם חברים (או לפחות מנסה), אוכלת, שותה,מציירת (או לפחות מנסה) וצוחקת (או לפחות מנסה). 5? ממ הכול ולא כלום. לא יודעת.. 4? אהיה גזענית, אבגוד, האמין בה' ואחיה לפי צו חיים של מישהו אחר. 3? מוזיקה, מוות ואהבה. 2? החולצה השחורה היפה שלי והמכנס השחור היפה שלי. 1? אין...

CAM1LA

New member
עונהנהנה

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 1.י... 2.ת... 3.מ... 4.ס... 5.ע... 6.ג... 7.נ... 8.ח... 9.ס... 10.ג... 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 1.פיצה 2.פסטה 3.ביצת עין 4.שקשוקה 5.ג'חנון 6.שניצל צמחוני 7.צ'יפס 8.שוקולד 9.ביסלי גריל 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 1.אני מתגעגת ל-י' 2.בא לי רדבול 3.אני חייבת לקנות את שני הדיסקים הראשונים של אמינם 4.נמאס לי ש-ל' חייבת לקנות כל דבר שאני קונה 5.בא לי לחיות בשנות ה-90 6.אני חייבת להחליף פלאפון 7.שיגיע כבר יום העמצאות! 8.איזה חמוד י' 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 1.דיסקמן 2.ספר 3.דיסק של אמינם 4.סכו''ם 5.שמיכה 6.פלאפון 7.סבון דברים שאני עושה כל יום: מתקלחת שומעת מוסיקה ישנה אוכלת מדברת עם חברות אני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לאכול משהו טעים לשמוע מוסיקה טובה להפרד מכל מי שאני אוהבת להיות עם י' 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אוכל בשר אעשה ניתוח לשינוי מין אפגע בחיות אשחה מישראל לאמריקה 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אין לי כוח לקום י... מה אני אוכל לארוחת בוקר בגדים אהובים עלי: ג'ינס קרוע מכנס שחור בסגנון טום בוי כזה אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין רק מישהו אחד, אני אוהבת מלא אנשים.

למעלה