שאלון!!!!

שאלון!!!!

כמה זמן לא... שתיתי תותית: אכלתי במקדיויד: היתי בירושלים: היתי בהופעת סטנדאפ: היתי בסרט בקולנוע: ראיתי סלב ברחוב: ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): ראיתי צב אמיתי: האכלתי חתולים ברחוב: דברתי בטלפון שעות: שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: "הטרדתי" סלב: קניתי צעצוע: נסעתי על אופניים: עשנתי: התנשקתי: התחבקתי עם המין השני: החטפתי כאפה לאחות/אח: נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: נסעתי לחו"ל: זכיתי במשו: עניתי על שאלון של "כמה זמן לא":

אניייי.... ../images/Emo9.gif

כמה זמן לא...
שתיתי תותית: סביבות חודש אולי
אכלתי במקדיויד: איזה 10 שנים נראה לי, או שאולי אפפעם...
היתי בירושלים: מה26.3 (אלג'יר הופיעו
) למרות שגם ב28.4 הייתי, אבל זה היה בדרך ליממלח ורק עצרנו שם להוריד/להעלות אנשים...
היתי בהופעת סטנדאפ: מה18.2, מה קשור בתאטרון הצפון...
היתי בסרט בקולנוע: מתי שהלכתי עם רונלע... בעצם, שבוע אחריי זה שהלכתי עם ליאת לטינה...
ראיתי סלב ברחוב: ב26.4 (אם דבק נחשבים "סלבים"...) למרות שבאותו יום ראיתי את שגיב פרידמן בשנקין ויומיים אחריי זה גם ראינו כלמיניי, אביטל אוז... ו... עוד אחד או שניים, לא זוכרת...
ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): אולי את של דיסני בקולנוע?! לא זוכרת...
ראיתי צב אמיתי: באילת יכוליות לפני שנתיים או שלוש...
האכלתי חתולים ברחוב: היום...בערך...
דברתי בטלפון שעות: השיחה הארוכה האחרונה לא הייתה כזאת ארוכה, שעתיים וחצי אולייי... עם ניל
(אביטל נעלמה, רק איתה שיחות יכולות להיות ארוכות ושולטות...)
שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: לא נראה לי שקרה...
השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: כנ"ל לגביי זה...נדמה לי... אם לא אז עברו שניייים
"הטרדתי" סלב: חס וחלילה לא מטרידה...
קניתי צעצוע: כדור דיסקו קטן נחשב?!
אם כן אז מתי שבאתי לאביטל בפעם הקודמת... 31.3
נסעתי על אופניים: שניייים! :|
עשנתי: אפפעם...
התנשקתי: תלוי...
התחבקתי עם המין השני: 29.4 כשנפרדתי מנאור אחריי ההופעה של אלג'יר ביממלח(!!!
)... למרות שהמין של נאור לא מוגדר
(סתם כפרעליו!
)
החטפתי כאפה לאחות/אח:
נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: שהייתי אצל אביטל, 26.4-28.4
נסעתי לחו"ל: המון זמן!
זכיתי במשו: זכינו בדיוידי של ארץ נהדרת ואין לנו מושג איך
(מתיישהו החודש או סוף חודש קודם...)
עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": לא נראה לי שזה קרה מתישהו... תודה לך ליהי על חווייה של פעם בחיים!

משעמום...גם אני

כמה זמן לא... שתיתי תותית: שנים! אחח כמה סובר כמה צבע מאכל... אכלתי במקדיויד: משו כמו 10 שנים! היתי בירושלים: שנתיים לפחות... היתי בהופעת סטנדאפ: הוואה מיום שלישי היתי בסרט בקולנוע: לפני חודשיים ככה (שאני ודפנה קבלנו מאסף הראל..אח מה לא עושים בשביל למשוך קהל) ראיתי סלב ברחוב: קובי מחט עבר בקיוסק שלי ביום שני (כמה לא מענין במשפט אחד) ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב):איזה 5 שנים ראיתי צב אמיתי:10 שנים האכלתי חתולים ברחוב:יום שני בלילה בקיוסק דברתי בטלפון שעות:לפני דקה שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: לא יודעת אנשים הולכים לישון וכאלה לכו תבינו.. השארתי הודעה קולית למישו במשיבון:לא עושה את זה אני נגד ההמצאה השטנית הזאת! "הטרדתי" סלב: לפני יותר מחצי שנה גרמתי לאיזה מישו לא מוכר כזה להצטלם עם שלט "רוני זה בשבילך" משו הזוי לכו תבינו... קניתי צעצוע:המתנה של דפנה נחשבת? נסעתי על אופניים:לפחות 3 שנים עשנתי:אף פעם התנשקתי: עזבו אני אצא עצובה... התחבקתי עם המין השני:יום שלישי החטפתי כאפה לאחות/אח:לפני כמה דקות נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il:לפני כמה דקות (וכולכם צריכים גם!) נסעתי לחו"ל:יו מלא זמן כבר חצי שנה!!! זכיתי במשו:אף פעם (לעומת אנשים פה שזכו עשרים פעם בכרטיסים לרועי לוי מארח/האקדמיה לצחוק) עניתי על שאלון של "כמה זמן לא":פעם ראשונה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

"רוני זה בשבילך" ...
נוסטלגיה ממש..
זה היה די מזמן :| ולא זכיתי עשרים פעם

EagleGirl

New member
גם ככה דורון יקרא את זה...

כמה זמן לא... שתיתי תותית: בחיים לא שתיתי... לא אוהבת מיץ.. אכלתי במקדיויד: לא זכור לי ואם כן אז אולי כשהייתי בחטיבה/יסודי היתי בירושלים: דצמבר היתי בהופעת סטנדאפ: היום בערב נכנסתי רק ללדקות האחרונות של מר ארלמקינג שהזמין את חיים "חיים תעשה לי ילד אוסדון" (יהה הוא זכר..) ואJ"כ נשארתיי קצת בהופעה של חיים שהפגיז והלך לו ממש טוב היתי בסרט בקולנוע: מהחופש הגדול נראה לי ראיתי סלב ברחוב: לא זוכרת.. איזה שבוע שבועיים ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): לא זוכרת ראיתי צב אמיתי: לפני שעה האכלתי חתולים ברחוב: יש לי חתוליםמהשכונה ומי שרוצה לאכול פשוט עכולה. לפעמים אני מורידה להם תאוכל דברתי בטלפון שעות: היום עם ליהי עד שבאה מונית ולקחה אותי לפ"ת ב13 וחצי שקל שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: היום בלילה השארתי הודעה קולית למישו במשיבון:לא זוכרת "הטרדתי" סלב: הטרדתי מינית את חיים חחח מה זה השטויות האלו... אבל סלב סלב.. אני רוצה שחיים (אתגר) יביא לי תחולצות שלו... אני כל חמישי בצהריים צריכה לבדוק אם הוא בא ואם כן אז להזכיר לו להביא קניתי צעצוע: לא זוכרת נסעתי על אופניים: בחיים לא נסעתי על אפוניים ובגן חובה עליתי על אופנים של האח הגדול של מישהו שהיה אתיי בגן , נפלתי ואיבדתי תהכרה לכמה שניות. עשנתי: בחיים לא התנשקתי: וואי כמעט חודש ... (קצת לומדת לקחים מהחודשים האחרונים..) התחבקתי עם המין השני:היום החטפתי כאפה לאחות/אח: אין לי אחים ואחיות נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: אתמול או שלשום נסעתי לחו"ל: 26.7.2004-2.8.2004 זכיתי במשו: לא זוכרת עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": לא זוכרת

NimaZ

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

כמה זמן לא... שתיתי תותית: הע?:| אכלתי במקדיויד: ?:| היתי בירושלים: אממ.. הרבה זמן:| היתי בהופעת סטנדאפ: המוון זמן:| היתי בסרט בקולנוע: הרבה זמן:S ראיתי סלב ברחוב: אממ.. לא מזמן.. ב27 ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): שנים ראיתי צב אמיתי: :| האכלתי חתולים ברחוב: לא יודעת:S דברתי בטלפון שעות: לא נראה לי שאי פעם... שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: מספיק פעמים:S השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: לא מזמן אני משערת:| "הטרדתי" סלב: לא יודעת
קניתי צעצוע: אממ.. לא יודעת:| נסעתי על אופניים: כמה שבועות עשנתי: איכ
התנשקתי: לא קרה:S התחבקתי עם המין השני: הממ.. לפני כמה דקות. אבא שלי
החטפתי כאפה לאחות/אח: בתקופה שהיינו רבים נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: באמת הרבה זמן
נסעתי לחו"ל: אממ.. הפעם האחרונה הייתה לאולימפיאדה [
] זכיתי במשו: נמנמ.. כלום:| [הוו החיים שלי עצובים
] עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": עכשיו

.........../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

כמה זמן לא... שתיתי תותית:
אכלתי במקדיויד:
היתי בירושלים: ואו... מתחילת האינתיפדה או משהו כזה...
היתי בהופעת סטנדאפ: אמממ... מהחופש... מה-16.4!
היתי בסרט בקולנוע: אממממ... די מזמן... הייתי עם אמא באיזה סרט דבילי
ראיתי סלב ברחוב: מזמן
ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב):
ראיתי צב אמיתי: לפני איזה 3 שבועות..
האכלתי חתולים ברחוב: לא מאכילה חתולים ברחוב
אם אני מאכילה משהו זה כלבים
דברתי בטלפון שעות: לפני כמה ימים.. שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: לא זוכרת... השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: אממממממ.... כמה ימים :| "הטרדתי" סלב: ממממ.... קניתי צעצוע: לא זוכרת
נסעתי על אופניים: מיום כיפור עשנתי: Never התנשקתי:
התחבקתי עם המין השני: מתאתמול בלילה.. החטפתי כאפה לאחות/אח: הרבה זמן נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: יומיים
נסעתי לחו"ל: מאז ה-28.4
זכיתי במשו: חחחחחח לא יודעת...
עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": המון זמן

ח ב ו ד ה

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif../images/Emo182.gif

כמה זמן לא... שתיתי תותית: מזה תותית?
אכלתי במקדיויד: מזה מקדיריד?
היתי בירושלים: שבוע...
היתי בהופעת סטנדאפ: הרבה זמן.... אני רוצה ללכת
היתי בסרט בקולנוע: לא זוכרת... אולי הייתי לפני שבוע שבועיים...
ראיתי סלב ברחוב:היום! (מישהו משבתות וחגים... מסתבר שהוא גר פה
) ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): שנים! ראיתי צב אמיתי: שנה? האכלתי חתולים ברחוב: חודש חודשיים.. (נעלמו כל החתולים!!!) דברתי בטלפון שעות: אני לא חושבת שזה קרה לי... מקסימום 40 דות עם נעמה... (לי ולנעמה יש הרבה קטעים של שקט טוטלי...
) שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: אתמול... השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: אתמול... "הטרדתי" סלב: אממ.. שביקשתי חתימות מהאנשים (מתחרים) באקדמיה
קניתי צעצוע:לא זוכרת... נסעתי על אופניים: יום כיפור שעבר
(לא זה שהיה השנה... לפניו..) עשנתי: אף פעם
ואני גם אף פעם לא יעשה את הדבר הנורא הזה!!! התנשקתי: וואי... צרפתית... אף פעם
בפה... בכיתה ו'
(היינו תמימים
) התחבקתי עם המין השני: אממ... לא זוכרת החטפתי כאפה לאחות/אח: כל היום
אני מחתיפה לאחותי ולאח שלי... הם מפחדים של כך שהם ברחו עוד לפני שנולדתי!
(אין לי אחים
) נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: לפני כמה ימים... נסעתי לחו"ל: טיול בת מצווה... חופש גדול... זכיתי במשו: אממ... לא יודעת אם אי פעם זכיתי במשהו (ילדות עשוקה
) עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": הרגע

היי..חדשה(=

כמה זמן לא... שתיתי תותית:שבוע ככה אכלתי במקדיויד:לא נראה לי שאי פעם אכלתי שם היתי בירושלים:כמה חודשים טובים היתי בהופעת סטנדאפ:חודשיים ככה היתי בסרט בקולנוע:יום ראיתי סלב ברחוב:שבוע ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב):פיייי ראיתי צב אמיתי:לפני דקה ראיתי האכלתי חתולים ברחוב:שעתיים..למרות שאני שונאת חתולים דברתי בטלפון שעות:יום שלחתי אסאמאס ולא ענו לי:יותר מחצי שנה השארתי הודעה קולית למישו במשיבון:יומיים ככה "הטרדתי" סלב:בערך מכיתה ג' קניתי צעצוע:גם נסעתי על אופניים:כמה חודשים עשנתי:שבועיים בערך התנשקתי:טחטחטח התחבקתי עם המין השני:יומיים..אולי שלושה החטפתי כאפה לאחות/אח:לא! היא חזקה יותר! נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il:הרבה נסעתי לחו"ל:הרבההה זמן זכיתי במשו:הרבהההה זמן עניתי על שאלון של "כמה זמן לא":הפעם הראשונה.. דרך אגב, אני תם בת 16 מאור יהודה(=

Sckkk

New member
ברוכה הבאה =)

אני אביטל (כן, עוד אחת
) ואני תמיד מתצלעת כשאני רואה שאלון מול העיינים

NimaZ

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אני נעמה
ברוכע בהע

moi

כמה זמן לא... שתיתי תותית:בסביבות השנה אכלתי במקדיויד:הא?!
היתי בירושלים:מתחילת השנה היתי בהופעת סטנדאפ:מיום שלישי <הופעת אלתורים בצוותא,היה שולט ברמות ומומלץ בחום!> היתי בסרט בקולנוע:מינואר נראה לי ראיתי סלב ברחוב:הממממ...ראיתי לא ברחוב,אלא בעזריאלי
מלפני חודשיים ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב):מאז שהייתי קטנה ראיתי צב אמיתי:משנה שעברה האכלתי חתולים ברחוב:וואי המון זמן דברתי בטלפון שעות:לפני כמה ימים שלחתי אסאמאס ולא ענו לי:לא זוכרת השארתי הודעה קולית למישו במשיבון:אני לא משאירה הודעות במשיבון. אבל בעצם השארתי במשרדים של האוניברסיטה לפני חצי שנה אני משערת. "הטרדתי" סלב:אני טוענת שאף פעם,אני חושבת שה"סלב" יטען אחרת
קניתי צעצוע:כנ"ל כמו אורלי,אם כדור דיסקו נחשב אז...אמ....לא זוכרת :| אבל נראה לי שבדצמבר נסעתי על אופניים:לפני שנתיים עשנתי:אף פעם התנשקתי: התחבקתי עם המין השני:היום החטפתי כאפה לאחות/אח:לא זוכרת נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il:לפני שנכנסתי לפורום נסעתי לחו"ל:מלפני 4 שנים זכיתי במשו:מהקיץ עניתי על שאלון של "כמה זמן לא":הרבה זמן

c 0 w

New member
פחע.. עונה../images/Emo80.gif

כמה זמן לא...
(עדיין יש את האייקונים של פסח???? WTF שתיתי תותית: שזה? אכלתי במקדיויד: שזה? היתי בירושלים: חודש היתי בהופעת סטנדאפ: חצי שנה :\ אבל אני הולכת עוד חודש
היתי בסרט בקולנוע: שבועים ראיתי סלב ברחוב: אמממ..... לא זוכרת נראה לי חודשיים ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב):
ראיתי צב אמיתי: היום בביצפר האכלתי חתולים ברחוב: =) שבועיים ככה.. דברתי בטלפון שעות: עכשיו עם בחברה הכי טובה שלי
שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: אמממממממ............... לא זכורת השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: לא זוכרת "הטרדתי" סלב:
לא הטרדתי קניתי צעצוע: פחעע מה נסעתי על אופניים: יום כיפור צמתי! אבל עשיתי סיבוב קטן על אופניים של ילד מהכיתה שלי שפגשתי ברחוב עשנתי: איכס נבר התנשקתי: נמנמנמנמ התחבקתי עם המין השני: היום החטפתי כאפה לאחות/אח:
לא נראה לי שקרה נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: אתמול שסידרתי את המועדפים נסעתי לחו"ל: בחופש הגדול זכיתי במשו: לפני חודש בערך עניתי על שאלון של "כמה זמן לא":

dk6

New member
תורי. ליהי הרגת אותי

כמה זמן לא... שתיתי תותית:לעולם לא אכלתי במקדיויד: לעולם לא היתי בירושלים: לפני חמש שנים היתי בהופעת סטנדאפ: חח אתמול היתי בסרט בקולנוע: עם ליהי (חינם מאסף הראל) ראיתי סלב ברחוב: נאור (איכס) ציון נחשב? אם כן אז שלשום ואם לא אז את נינט לפני איזה חודש ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): לפני שבע שנים ככה ראיתי צב אמיתי: לא זוכרת וגם לא מעניין האכלתי חתולים ברחוב: לעולם לא דברתי בטלפון שעות: חח ליהי לפני יומיים או יום לא זוכרת שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: ביום שלישי השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: ביום חמישי "הטרדתי" סלב: לא קורה קניתי צעצוע: קנו לי צעצוע זה נחשב? ליומולדת ליהי... נסעתי על אופניים: יום כיפור עשנתי: לפני דקה התנשקתי: אוי ויי לפני שבועיים התחבקתי עם המין השני: אתמול (איזה איש יפה) החטפתי כאפה לאחות/אח: אין בנמצא נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: לפני עשר דקות נסעתי לחו"ל: וואו ממזמן ארבע שנים זכיתי במשו: זכיתי בעשרה שקלים מאיזה טופס לוטו שמישהו שכח עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": לא קרה מעולם

efratushke

New member
התגעגעתי והנה אני! (מישו זוכר? חח)

כמה זמן לא... שתיתי תותית: מממ שנייייייים אכלתי במקדיויד: מה זה?.... חחחחחח (סליחה על הבורות חח) היתי בירושלים: אולי חודשיים שלוש? היתי בהופעת סטנדאפ: או.. כבר המון זמן (מכחישה את הזמן..) היתי בסרט בקולנוע: אוו....... אולי חודש ראיתי סלב ברחוב: אבא של הראל סקעת זה נחשב? או אולי משפחת עידן רייכל?.. ראיתי פינוקיו (לא משנה איזה גרסא גם הכחול טוב): שנים (הכחול?.. מה?) ראיתי צב אמיתי: אני לא זוכרת.. היה משהו... אולי זה היה בטלווויזיה? חח האכלתי חתולים ברחוב: אני עדין לא מחלקה גריאטרית..!! דברתי בטלפון שעות: כל הזמן.. שלחתי אסאמאס ולא ענו לי: כרגע *מחכה שיענו..* השארתי הודעה קולית למישו במשיבון: מה פתאום! גם ככה בקושי מקשיבים לזה.. "הטרדתי" סלב: שנייים... אני לא מטרידה!
קניתי צעצוע: אני כל הזמן קונה מדבקות וטושים ודבק נצנצים - זה כולל? נסעתי על אופניים: אוי נסעתי שבוע בערך (ככה מגיעים ממקום למקום באיטליה) עשנתי: לא מעשנת.. אבל פסיבי כל הזמן
התנשקתי: מממ בערך 14 שעות התחבקתי עם המין השני: 14 שעות החטפתי כאפה לאחות/אח: הם לא בבית.. אז לפני שבוע בערך נכנסתי לאתר standupcomedy.tipo.co.il: אף פעם :-| מה זה?.. נסעתי לחו"ל: לפני שבוע! זכיתי במשו: אני לא אחת שזוכה.. אולי בגן בחבילה עוברת אבל אני בספק עניתי על שאלון של "כמה זמן לא": מאיפה לי חחח טוב אז חזרתי והתגעגעתי והיייייי לכולםםם!!!!!

למעלה