שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל? כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ עם איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)? . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי? איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל?

ady18

Well-known member
שאלון

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל? כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ עם איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)? . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי? איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל?

noni2222

New member
נמממ...

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל? האמת שאני גרה בחו"ל.. אבל בישראל? אמ.... בצפון ליד הכינרת! כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? טיולים שיש שילוב בין חיק הטבע, למלון - אבל הכי טוב: טיול בחיק הטבע, לחזור לאכסנייה כזאת שהיא כמו ביקתה עם חצר, לצאת כל החברים ולאכול(= מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ עם שילוב של שניהם.. איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)? אוסטרליה. אני כבר גרה פה. ואני רוצה לגור פה כל החיים, ללמוד פה, לעבוד פה, להתחתן פה, ולגדל ילדים פה. . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי? טיול רטוב!! או חול של דיונות במדבר איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל? חו"ל!!!!!! <אוסטרליה>

®NuLy®

New member
עונה...

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל? בצפון כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? כל היום במלון חחח מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ?! ת'אמת אני מעדיפה ברגל איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)? בארה"ב איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי? רטוב איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל?חו"ל

ady18

Well-known member
תשובות שלי

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל?אילת כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? יותר מוזאנים וכאלה מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ עם גייפ איפה היית רוצה לגור - לכל החיים?אמריקה איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)? . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? ים חיות כאלה וגיפים טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי?ים וכאלה איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל? בארץ

../images/Emo41.gif

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל
צפון או דרום הארץ
כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון
אמממ אני אוהבת הכל אבל זה י תלוי באיזה איזור זה נמצא
מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ
אממ נראלי ברגל..
איפה היית רוצה לגור - לכל החיים
איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)
אמממ.. לא יודעת אבל בטוח לא בתל אביב
איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך
טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי
טיול בנחלים וים זה הכי הכי כיף בעולם
איפה עדיף ללמוד
בארץ או בחו"ל
באמת שאין לי מושג..

nni8

New member
עונה

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל?ים המלח,כנרת,גליל כל מקום כמעט חח כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? חיק הטבע מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ עם גם וגם איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)?או בעיר שאני גרה בה עכשיו או במושב . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי?נחלים וים איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל?ארץ

tuty fruty

New member
תשובות

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל?אני מאוד אוהבת את איזור הצפון כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון?חיק הטבע
מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ ? לטייל ברגל איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)?במושב שלי ואם לא אז במושב אחר אבל לא בעיר! . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי?טיול רטוב זה אחלה דבר איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל?אממ לא למדתי בח"ול ככה שאני לא יודעת

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo26.gif

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל?צפון כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון?אממ טיולים שנשארים במלון כל היום- לא
לאזורעם עירוניים זה כיף
אבל נראה לי חיק הטבע הכי כיף
מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ עם יש לך שאלות קשות
ג'יפ זה כיף במיוחד אם נגיד יש דברים מסוכנים ויש מה לעבור..לא יודעת. אני חושבת פה בישראל עדיף ללכת ברגל
איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)?אממ כל החיים פה..אבל לא הייתי מתנגדת לגור לכמה זמן בכמה מקומות בעולם
איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי?אמממ הכי כיף טיול רטוב בנחלים ויםםםם אח"כ טיול במדברררר
איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל?אני חושבת שבחו"ל..תלוי איפה בעצם..לא יודעת

חני 21

New member
ארץ ישראל יפה......./images/Emo39.gif

היכן בארץ אני הכי אוהבת לטייל? בצפון. כשאת הולכת לטייל את מעדיפה חיק הטבע\איזור עירוני\או להישאר במלון? זה תלוי לאן ועם מי אני הולכת. מה עדיף ברגל או בג'יפ? שניהם סבבה ושוב זה תלוי לאן הולכים ועם מי... עם המשפחה למשל זה ג'יפים וטיולים ברגל, עם חברות זה כדי לבלות,ללכת לים וכ'ו... ועם החבר זה בעיקר במלון לנוח ולהירגע ביחד. איפה הייתי רוצה לגור כל החיים? יש מושב מקסים ליד ירושלים (רמת רזיאל), החלום שלי הוא ששם אני אחייה ויגדל את ילדיי. איזה סגנון טיולים מתאים לי? הכל זה תלוי מה תנאי מזג האויר ושוב - עם מי ולאן הולכים. איפה עדיף ללמוד בארץ או בחו"ל? בחו"ל אבל זה הרבה כסף אז אני לומדת בארץ...

A m i n a d a v

New member
onne

1) רמת הגולן והדרום 2) טיולים בטבע, כמובן 3) מעניין אותי לעשות טיול ג'יפים, אף פעם לא עשיתי. ואני מעדיף גם טיול רגלי. 4) אממ, סביר להניח שזה יהיה באזור המרכז ככה, קשה לי להגיד בדיוק איפה 5) טיול שגרתי, את יודעת... 6) בארץ

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

היכן בארץ את הכי אוהבת לטייל? בצפון ובנגב כשאת הולכת לטייל, האם את מעדיפה טיולים בחיק הטבע, טיולים לאזורים עירוניים, או טיולים בהם נשארים כל היום במלון? חחח...מה זה טיול שהוא כל היום במלון?! טיול מהמעלית לבריכה?! אני הכי אוהבת טיולים בחיק הטבע. מה עדיף, לטייל ברגל, להרגיש את האדמה בכפות הרגליים, או לטייל בג’יפ ברגל! עם איפה היית רוצה לגור - לכל החיים? איפה תרצי להקים משפחה וילדים (או לגדל את הילדים, אם כבר יש)? בגרמניה . איזה סגנון של טיול יותר מתאים לך? טיול רטוב בנחלים וים, טיול חולי במדבר או סתם טיול יבש ושגרתי? טיול רטוב או טיול במדבר, טיול ביער או בכפר. אבל לא שגרתי ויבש. איפה עדיף ללמוד? בארץ או בחו"ל? תלוי איפה ומה.

למעלה