שאלון :))

שאלון :))

לפרוויקט בתקשורת 1)זכר/נקבה 2)גיל: א.12-16 ב.17-19 ג.20-25 ד.25+ 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? תודה רבה :))

McBlack

New member
אני תורמת לתקשורת בארץ../images/Emo11.gif

1) נקבה 2) גיל: א.12-16 3) כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכים לך? 27, 19 שלי 4) כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? מערבבת 5) כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? 6) כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? הרבה. זה בא בהפסקות
7) מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? כי המליצו לי עליו הרבה, וכי אני אוהבת את הסיגנון&הלהקה/אמן 8) מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? אם אנשים שאוהבים מוזיקה טובה ממליצים לי עליו 9) איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? ישראלי 10) איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? מה שבא לתיקיית צריבה:) 11) מה אתה יותר צורב ישראלי או לועזי? לועזי 12) כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? לוידעת. לא בחודש. 13) קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? לא בדיסקים, בטח אני אחסוך או משהו... בהצלחה לך, איש:)

Armed Angel

New member
אוקה אני אענה גם :)

1)זכר. 2)גיל: א.12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? יש המון משו כמו 150+ בבית, שלי? משו כמו 15. 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? אני צורב רק שירים מקוריים שיש לי במחשב, שהעברבתי מדיסק מקורי מטעמי נוחיות. וצורב כמה אמנים. 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? כמה שיוצא לי באותו זמן. 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? המווווווווון. 7-8 שעות ביום. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? הערכה לאמן\להקה. 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? השקעה. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה?כבד. רוק מטאל. 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?אממ...הסגנון שאני שומע...? 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? שניהם בזהה. 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? אנערף. תלוי בדיסקים שיש באותו חודש. 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא?נראה לכם 500 שקל לדיסקים? מה אני נכה במוח? דבר ראשון מקלות לתיפוף, ולשאר דברים שאני צריך, הופעות, מסיבות, תחרויות. כלמיני.

Blade Of Fire

New member
טוב נו

1)זכר 2)גיל: ב.17-19 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך?4,כולם שלי 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים?אמן מסוים בד"כ 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? בד"כ משקיע בזה שבועיים כדי שהשירים ייכנסו לראש ואז זה במצבי רוח. 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? אותו דבר. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? אמן ישראלי שצריך את הכסף. 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? דעות של חברים ואמעי התקשורת. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? רוק ישראלי. 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? מטאל. 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? לועזי. 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? ממ.. 30 ש"ח בערך. 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? חלק כן. השאר ילך לדברים אחרים שגם קשורם במוזיקה (דגלים, חולצות, הופעות).

Armed Angel

New member
נצל"ש. נדיר - לא מה שחשבתם ../images/Emo11.gif

אוקי, אז נדיר ה""תמימה שלנו"" לא כ"כ תמימה מסתבר, הנה היא מודה בדבר שכולנו אומרים לה הרבה זמן. [טובנו לא הצלחתי לעשות את זה מעניין, שוט מי.]

TarwenR

New member
../images/Emo6.gif

זה לא אמיתי
זה כי הוא כותב המון, ועד שאני מספיקה לענות לא על משהו, זה יוצא שאני מגיבה על משהו אחר שהוא כתב...

McBlack

New member
חח וואלה. לא קונה../images/Emo3.gif מזכיר לי לשאול

אותך יש לך אייסיק?

matke

New member
(-:

1)זכר/נקבה 2)גיל: א.12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך?-לי יש משהו כמו 5... 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים?-מערבב אבל לא צורב כמעט... 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים?-
אין לי מושג 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו?-מתי שבא לי.. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק?-האיכות של השיר יותר טובה (-: 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק?-להקה טובה. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה?-מה שאני אוהב באותה תקופה חחח 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?-לא יודע! 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי?-לועזי 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש?-קונה איזה פעם בשנה אין כסף 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא?-ipod (-:

TarwenR

New member
../images/Emo110.gif

1)נקבה 2)גיל:12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? בבית יש לי המון אולי בסביבות ה200. לי יש 8 (לא כולל כל מני אוספים של כיתה ד') 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? זה דיסק mp3 עם הרבה שירים מעורבבים. 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? יש לי רק אחד כזה, ושמעתי אותו הרבה (יותר מדי) 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו?המון 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק?לעזור ללהקות שאני אוהבת. 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק?בד"כ אני שומעת את השירים שיש בדיסק לפני שאני קונה אוו, ואם הוא טוב אני קונה את הדיסק. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה?רוק ומטאל 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?רוק ומטאל 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי?אני כמעט בכלל לא צורבת/שומעת ישראלי 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש?זה לא לפי חודשים 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? הייתי קונה דיסקים בחלק מהכסף, ובשאר קונה מחוך או משהו

למעלה