שאלון :))

שאלון :))

לפרוויקט בתקשורת 1)זכר/נקבה 2)גיל: א.12-16 ב.17-19 ג.20-25 ד.25+ 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? תודה רבה :))

shiroosh999

New member
אני אני אני. ../images/Emo3.gif

1) נקבה 2)א.12-16 3)3 או 4, אחד שלי. 4)מערבבת מספר אמנים בד"כ. 5) יכול להיות מעבר לשלושה חודשים אם אני אוהבת אותו. 6) חודש. :) 7) אני אוהבת את הזמר. או הסגנון שלו. 8) ייסורי מצפון כדי שאני לא אוריד ואצרוב. 9) ישראלי. 10) כל דבר. 11) שווה בשווה 12)כלום. 13)חלק מזה. וחלק מזה לכל מיני שטויות לבזבוזים. :)

Moranus

New member
עונה על הסקר

דיי עיצבן אותי הסקר הוא חוזר על עצמו... 1)נקבה 2)גיל: ב.17-19 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? מממ...בין 50-100 כמה מהם שייכם לך?2-5 בקושי... 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? לפעמים של אמן מסוים ולפעמים מערבבת 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? חודש 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו?לא קונה דיסקים 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? לא קונה דיסקים 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? שום דבר לא יגרום לי לקנות דיסק 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? לא קונה 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?הכל חוץ מרוק 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי?אותו דבר 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? לא קונה דיסקים 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא?דברים אחרים...בחיים לא יקנה דיסקים שיש לי מלא דברים לקנות...בגדים לימודים יציאות וכו'...

אני:)|ג'ירפה|

)זכר/נקבה:נקבה 2)גיל: א.12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך?הרבה:|אין לי כוח לספור 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים?לא צורבת 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים?לא צורבת. 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו?הרבה.תלוי כמה הדיסק טוב וכמה אני אוהבת ת'אמן המסוים הזה. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק?כי אני אוהבת את מי שהדיסק שלו,וכי שי לו אחהל שירים.0: 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק?מה שיש בשאלה 7. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה?רוק..ורגאיי. 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?לאצורבת. 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי?לא צורבת!! 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש?הרבה.בין 100 ל200..למרות שבזמן האחרון פחות. 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא?הרוב לדיסקים..השאר לכל מיני דברים קטנים שאני צריכה.

MikeY fReAk

New member
ני.../images/Emo79.gif

1)נקבה 2)גיל: א.12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? 12, כמה מהם שייכם לך? רק אחד מאומץ. 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? אני לא צורבת. 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? אין לי צרובים בבית. 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? כמה שאני רוצה..ואם אני קונה דיסק זה אומר שאני אוהבת תאמן זה אומר שאני ארצה לשמוע. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? כי אני, כמו כולם-רוצה לשמוע מוזיקה. 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? כמו התשובה למעלה. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? רוק 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? אני לא צורבת!! 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? אני ל-א צורבת. 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? מבזבז?!? אני אפילו לא אענה על השאלה הזאתי! 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? אני אקנה בזה דיסקים, וגם בגדים:)

MikeY fReAk

New member
אוה..בבית יש המונים..../images/Emo79.gif

12 [אני חושבת שספרתי נכון:p] זה שלי ואחד מהם מאומץ, במקום שיתפוס אבק בבית אימצתי אותו אלי
(מציאות נפרדת)

אע,שחושבים עלזה,|ג'ירפה|

גם לאחי הגדול יש דיסקים של היהודים בבית..שכחתי מזה כי זה כבר בדירה שלון לבד..ואני לא רואה ת'דיסקים שלו או משו כזה..

noni2222

New member
אמ..

1)נקבה 2)גיל: א.12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? 0. 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? אמן מסויים. 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? שנים. 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? בערך חודשיים. ואז אני נרגעת ממנו ואחרי כמה חודשים שוב שומעת. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? יש בו שירים שאני אוהבת או הוא של אמן שאני אוהבת. 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? שירים שאני אוהבת או של אמן שאני אוהבת. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? פופ/רוק 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? פופ/רוק 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? לועזי 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש?0 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? חלק אני אשקיע בדיסקים אבל הרבה גם בדברים אחרים כמו דברים לחדר, בגדים.

SabrinaMarshell

New member
אני. ../images/Emo9.gif

1. נקבה.
2. 16. 3. המ.. יש לי בערך חמישה דיסקים מקוריים וכולם שייכים לי.
4. בדרך כלל מערבבת. 5. מספיק זמן. עד שנמאס לי. ואז, אחרי שנה בערך, אני נזכרת שיש שם שירים יפים.. אז אני מתחילה לחרוש עליו שוב. 6. אני לא קונה דיסקים כבר בערך ארבע שנים.. אז לא יודעת. 7. זה מקורי, יש לזה עטיפה מגניבה. סתם, הייתי קונה דיסקים כשנאפסטר הועמד למשפט בגלל שיתוף הקבצים.. זה היה לפני שנים. 8. מה יכול לגרום לי לקנות דיסק? אם אני קונה אותו ומקבלת את הכסף חזרה עם ריבית. 9. לא קונה. 10. בעיקר רוק.. וסתם שירים כאלה לא קשורים. 11. יותר לועזי, אבל בד"כ גם וגם. 12. אולי 2 וחצי שקל כי נגמרו לי הדיסקים לצריבה. 13. שום דיסק. דברים אחרים..

לא קשורה לפורום אבל בכל מקרה

1)נקבה 2)גיל: ב.17-19 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? 100 בערך, 50+ שיכים לי. 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? אומן מסויים 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? תלוי איזה דיסק 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? תלוי איזה דיסק. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? האומן, לדעתי בקנית דיסק יש הערכה לאומן ולמוזיקה שלו. 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? האומן, המלצות של אנשים, שיר אחד מתוך הדיסק ששמעתי ואהבתי 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? רוק ואלטרנטיב ישראלי 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? רוק לועזי 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? לועזי 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? 100 בערך+100 שקל להופעות 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? לפחות 250 לדיסקים, השאר לבגדים.

Cold As Death

New member
יש להכניס נושא להודעה

1)זכר/נקבה
נקבה. 2)גיל: א.12-16 ב.17-19 ג.20-25 ד.25+
12-16 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך?
אמממ...10 או משהו, רובם שייכים לי במידה מסויימת. 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים?
אם אני עושה אוסף, זה מעורבב, בדרך כלל של אמן מסויים. 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים?
8-. מזתומרת?! כמה שבא לי :] 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו?
לאקונה. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק?
לאקונה 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק?
הרבה הרבה כסף שלא חבל לבזבז. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה?
לאקונה, אבל אם כבר, ישראלי, או מטאל. 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?
מטאל על כל סוגיו, או רוק ישראלי. 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי?
פיפטי פיפטי :] 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש?
בהתחשב בזה שאני בבית פעם בשבועיים וכל פעם אני צורבת 4-5 תכפילו ב-2 שקל של דיסק צרוב. 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא?
דברים אחרים. לפרט? 2 לונגים גדולים לחדר. המונמון סיגריות. זיפו יפה. צבע לצבוע ת'חדר. צבע שחור לשיער. שעווה בכל הגוף. דאמט, אזמה שתיכננתי מה לקנות בכסף של היומולדת.

למעלה