שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? . מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים?

ady18

Well-known member
תשובות

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי?מקווה רוצה ווטרינ ריה\רפואה משלימה מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה?איפה שמקבלים אותי אז סבבה מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? ווטרינרה\רפואה משלימה מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד?לקצץ במשכורות הסגל האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו?גם וגם הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה?לא פאר . מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים?אצלי אין קשר

A m i n a d a v

New member
תשובון

מתכנן ללמוד באוניברסיטה מדעי המדינה ויחסים בינלאומיים. מה עדיף? איפה שיקבלו אותי ומה שיותר זול. רציתי ללמוד במסגרת העתודה אבל פרשתי, לאחר שלא אישרו לי ללמוד בשני המקצועות הנ"ל. מה שציינתי מקודם מעניין אותי ואת זה אני רוצה ללמוד. הפתרון האידיאלי הוא קיצוץ במשכורות הסגל הבכיר אני רוצה ללמוד את המקצועות הנ"ל בשביל העניין. לדעתי, ההצעה לחישוב מחודש של שכר הלימוד עלול להיות מסוכן, שכן האפשרות ללמוד מקצועות רווחיים יותר תהיה למעשה לעשירים יותר. ההצעה אף עלולה להוביל לסגירת חוגים חשובים, שלא זוכים לפופולריות. מצד שני, ההצעה הזו צפוייה להגדיל משמעותית את הכנסות האוניברסיטאות, ובכל אופן אני לא מתלהב מהרעיון. מה הקשר בין רווחיות למקצוע? יש מקצועות שתמיד יהיו לא רווחים יחסית למקצועות אחרים (כמו ארכיאולוגיה), אבל בקרב המקצועות הרווחיים (המקצועות המובילים, כמעט תמיד, במס' הלומדים והעוסקים בהם), הרווחיות היא תלויית-זמן: אפשר שבתקופה מסויימת הרפואה תהיה הכי רווחית, ובתקופה אחרת- המשפטים דווקא.

ל א ק י

New member
~_!

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? הנדסת תוכנה, בתקווה שיקבלו אותי X: מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? הנדסת תוכנה מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? לקצץ במשכורות הסגל, ולהפסיק לבזבז כסף על דברים מפגרים האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? כה.. עיצוב גרפי הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? שהיא דפוקה, ומונעת מאנשים שאין להם אבא מיליונר ללמוד מקצועות שהם רוצים ולהרוויח יותר כסף [וגורמת למחזוריות - אם האבא עשיר, הילד ירוויח יותר [לא בהכרח, אבל לפחות תיהיה לו האפשרות], אם האבא עני, הילד ירוויח פחות [לא בהכרח, אבל לא יהיו לו הרבה אפשרויות]

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? אני רוצה ללמוד באוניבירסיטה את מקצוע הוטרינריה. מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? ראה הנ"ל. וגם הייתי רוצה ללמוד צילום כתחביב. מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? לקצץ במשכורות הסגל וגם לקצץ חלק מחוגי הלימוד האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? גם וגם הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? טפשית. היא תגרום למחזוריות שזה רק העשיריון העליון שיש לו כסף יוכל ללמוד מקצועות מניבי רווח. גם ככה ללמוד זה מאוד יקר. . מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים? קשור. ללמוד סתם בשביל ההנאה זה נחמד, אבל כדי לחיות צריך גם כסף וכדאי מאוד ללמוד גם מקצוע שבו תוכל להרוויח כסף.

עונה

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? ברור שמתכננת, משהו הומני, תקשורת היסטוריה או ספרות מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה?לא משנה לי מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? תקשורת מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? קצת מכל דבר האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? משהו שמסקרן ואני אוכל לעבוד בו! הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? בולשיט! מה זה השטויות האלה?! בגלל שלהיות עורך דין יותר משתלם זה אומר שצריך לשלם יותר?! איזה שטויות!!! . מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים? לצערי במקרה שלי זה קשור, אני נורא ללמוד משהו שיעניין אותי, אבל אין מה לעשות וכסף משחק משחק מאוד חשוב בחיים שלנו בעידן הזה ולכן צריך ללמוד משהו שגם יעניין וגם יתן לי משהו לעשות איתו, בוא נגיד ככה, קודם אני אלמד משהו שיתן אפשרות להרוויח כסף, ואחרי שאני ארוויח אותו אני אחזור ללמוד דברים לא רווחיים

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההה

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? לא ממש מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? שפות זרות או אסטרונומיה מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? לקצץ במשכורות הסגל האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? לא ממש הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? בולשיט . מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים? אנא ערף?

m i t s u

New member
כבד..

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? מתכננת... אולי... עוד לא החלטתי... מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה אבל במכללה מלמדים אותךתכלס ואתה גם מקבל ניסיון מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? יש הרבה, אסטרונומיה - אבל לא רוצה לעבוד בזה, יש גם פילוסופיה והיסטוריה ועוד כל מיני.. אה, ותכשיטנות - למרות שלא תראו עליי תכשיטים (אפילו את הפירס הורדתי) מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? לקצץ במשכורת הסגל? אבל גם זה לא פייר... האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? גם וגם הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? מממ. יש בה היגיון אבל הגיון מעוות. . מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים? לא קשור, אני אישית רוצה ללמוד גם לידע אישי

עונה גם

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? מתכנן אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? טכנאי פי. סי מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? לא מכיר מספיק כדי לדעת מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? הייתי רוצה להיות בקיא בכל מערכת מחשבים אפשרית מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? לקצץ במשכורות האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? רוצה ללמוד מקצוע לעסוק בו, ואם יהיה לי עודף כסף/זמן, יש עוד נושאים שאני רוצה ללמוד לעצמי הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים? אין קשר וזה יהיה דבר נורא. חייבת להיות אופציה שווה עבור כולם ולא מקצועות ל"עשירים בלבד"

jaqui

New member
למד

האם למדת, את לומדת או מתכננת ללמוד באוניברסיטה? אם כן - מה את לומדת / מה תלמדי? תיירות או בישול מה עדיף לדעתך, אוניברסיטה או מכללה? לא יודעת מהו תחום הלימוד, שהכי מעניין אותך ואותו היית רוצה ללמוד יותר מכל? תיירות ובישול מה לדעתך הפיתרון האידיאלי? לקצץ בחוגי הלימוד, לקצץ במשכורות הסגל או להגדיל את שכר הלימוד? לא יודעת האם את רוצה ללמוד מקצוע שגם תוכלי לעבוד בו, או ללמוד משהו שמסקרן אותך - ללא קשר לעבודה בו? משהו שאני אוכל גם לעבוד בו. למה מי יפרנס אותי? הועלתה הצעה, לפיה שכר הלימוד יחושב לפי הרווחיות של כל מקצוע, בעבודה בו (סטודנטים למשפטים ישלמו יותר מסטודנטים לפילוסופיה). מה דעתך על ההצעה? הגיוני. מה קשור רווחיות המקצוע ללימודים? אולי משך הלימוד, העזרים שמשתמשים בהם

למעלה