שאלון!!

שאלון!!

כמה זמן אתם חברים בפורום? האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם? האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם) אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? אם כן כמה שאלונים? אם לא,למה? ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) להתראותתת

עונה

כמה זמן אתם חברים בפורום? מממ חודש אפילו פחות חח האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) כן האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם? אממ רוב האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם) חחחח לא סמיוחד.. אבל כן טיפה
אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... ? האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? כן אחד אתמול
אם כן כמה שאלונים? 1 !!!!!!!! אם לא,למה? --------------- ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) נחמד מאוד !!
המשיכי כך חחחח להתראותתת

../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

כמה זמן אתם חברים בפורום
לא הרבה חח
האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה
(ורק את האמת) כןן
האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום
את חלקם
או אף אחד מהם
את רובם
האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות
(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם) בטוח יש כאלה שכן קוראים.. (אני לדוגמא קוראת חצי פשוט אין לי מה להגיב
) וגם אם לא אז זה לא נורא כי בסה"כ זה כיף לענות על שאלונים
אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה
...^^^^^^^
האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה
חחחח לא.. עדיף שאני לא יכתוב סקר חחחח אבל אני ינסה לעשות עוד כמה ימים משו
אם כן כמה שאלונים
....^^^...
אם לא,למה
כי אני לא טובה בזה
ולסיכום,איך היה הסקר
.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) אחלה
ו-
על הסקר הראשון חחח

English Muffin

New member
עונההה

כמה זמן אתם חברים בפורום?איזה חצי שנה ניראה לי האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת)כן למה לא ?חח האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם?את רובם חח האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)לא אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה?כן אם כן כמה שאלונים?איזה 3 או 4 אם לא,למה? ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו)נורא יפה להתראותתת

ady18

Well-known member
תשובות שלי

כמה זמן אתם חברים בפורום?ינואר בערך האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת)כן בין הפורמים האהובים עלי האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם?לא יודעת אם אוהבת אבל נהנת למלא בהתחלה שהייתי היה יותר מלהיב כי היה שאלות ועכשיו כול הזמן השאלות חוזרות על עצמן אז קצת נמאס וגם עוד משהו שקורה איזה כמה ימים אין ופתאום פיצוץ אם מלא שאלונים שאתה לא יודע את מה לענות ... וגם לפעמים שאלון ארוך מעצבן האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)גם לא תמיד אני אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? עשיתי בערך חמישה נראה לי לא ספרתי אם כן כמה שאלונים?5 אם לא,למה? ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) מענין

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

כמה זמן אתם חברים בפורום?ממש לא זוכרת. האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת)למה לא? אני פשוט לא מכירה פה את האנשים כ''כ. אבל ממה שכן- סבבה לגמרי האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם?את רובם בהחלט האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)- אני מסתכלת אבל. אם מישהו יעניין מה אני כותבת- שיסתכל אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?...>< האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה?כן אם כן כמה שאלונים?אחד אם לא,למה?.>< ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) חח סבבה למגרה. צל''ש. ביי

victoria777

New member
טופ

כמה זמן אתם חברים בפורום?כמה חודשים האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת)כן האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם?את רובם האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)לא ממש אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה?כן אם כן כמה שאלונים? משהו כמו4-5 אם לא,למה? ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו)בסדר גמור להתראותתת

סוקהלעך

New member
תשובות?

כמה זמן אתם חברים בפורום? אולי חודש האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) כן זה נחמד האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם? את חלקם האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם) זה לא שיש הרבה מה לכתוב על התשובות... אבל אני קוראת לרוב את התשובות של כולם כמעט בכל שאלון אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... ראי תשאלה הקודמת:) האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? כן אם כן כמה שאלונים? 1 אם לא,למה? ככה ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) חמוד.. התחשבתי מאוד:) חחח להתראותתת ביי אחותייייייי

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כמה זמן אתם חברים בפורום? משו כמו שלושה חודשים
אולי יותר בעצם
האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) מאודדד האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם? רובם
האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם) לא לא אכפת לי
אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... לא אכפת לי!!!!11111111 האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? לא אם כן כמה שאלונים? לא!!!!!!!!11111111 אם לא,למה? כי אני לא יצירתית, אין לי כח ולא בא לי ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) חביב

Danielle b3

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo55.gif

כמה זמן אתם חברים בפורום
בערך חודש...
האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה
מאוד
האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום
את חלקם
או אף אחד מהם
את רובם
האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות
יש כאלה שמסתכלים
(כמוני לפעמים..
) אבל גם אם אף אחד לא מסתכל זה לא אכפת לי
האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה
כן
אם כן כמה שאלונים
לא זוכרת
ולסיכום,איך היה הסקר
מווושלם

נממממ../images/Emo40.gif

כמה זמן אתם חברים בפורום?ממ נגיד שכמה חודשים האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) כה
האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם?את רובם האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)לי אישדית לא מפריע אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... בפורומים נגיד אחרים אולי היה לי קצת מפריע, אבל משום מה פה לא כל כך מציק לי, כי אני נכנסת יותר כדי לעשות שאלונים ולהעביר ת'זמן האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה?כה אם כן כמה שאלונים?הרבה מאֹד חח
אם לא,למה?... ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו)סבבה ביותר
רעיון נחמד לסקר

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo3.gif

כמה זמן אתם חברים בפורום? אממ..כמה חודשים
האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) אממ..כע האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם? חלקם האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם) כן
אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... תגיבו
האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? לא אם כן כמה שאלונים? אם לא,למה?כי אין לי כח חח
ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) חביב

מסטולית

New member
אנייייייייי

כמה זמן אתם חברים בפורום? מאז שהוא קיים.. כמה חודשים האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת) אחרת לא הייתי פה
האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם? את חלקם... האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)ממש לא מפריע לי אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?... כלום. האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? כן אם כן כמה שאלונים? אחד שאני כתבתי במקוריות, ומלא מועתקים אם לא,למה? אבל כן ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו) מזל טוב
להתראותתת

tuty fruty

New member
../images/Emo11.gifתשובות

כמה זמן אתם חברים בפורום?לא זוכרת האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה?(ורק את האמת)כן האם אתם אוהבים את רוב הסקרים שיש בפורום?את חלקם?או אף אחד מהם?אוהבת מאוד! האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות?(כי האמת כשאין תגובות על התשובות זה משעמם)אני מתה שאנשים יגיבו אם באמת אכפת לכם,מה אתם חושבים על זה?...תתחילו להגיב! האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה?כן אם כן כמה שאלונים?לא זוכרת אם לא,למה?- ולסיכום,איך היה הסקר?.......(סקר ראשון שלי תתחשבו)סבבה ביותר! להתראותתת

טלשי

New member
עונההההה

כמה זמן אתם חברים בפורום? יום.. חח... האם אתם נהנים להיות חברים בפורום זה? אממ. בנתיים כן!.. חח.. האם אתם אוהבים את- את חלקם. האם אכפת לכם שאף אחד פה לא מסתכל על מה שהאחר עונה,וככה גם אין תגובות על התשובות? אמממ.. כן קצת מפריע.. אבל כששאלונים ארוכים אז אף אחד לא יתחיל לקרוא את של כולם, אבל אם הוא קצר כמו זה אז אולי כן יגיבו, לא?!.. האם פעם עשית סקר\שאלון בפורום הזה? לא אם לא,למה? כי אני רק יום בפורום ואין לי עוד רעיון על מה לעשות סקר/שאלון, ואני לא רוצה סתם בנושאים כללים כי זה זיון שכל.. ולסיכום,איך היה הסקר?.......חחח.. חביב חביב! :)

למעלה