שאלון??

frezo1

New member
שאלון??

מאיפה אתם מזמינים takeaway מקום מומלץ? מה המקום שאתם הכי אוהבים לבלות בו באיזור מודיעין? ומה הכי מציק ומפריע לכם בעיר?

ofirshani

New member
מזמינה

בדרך כלל ספגטים,סינית ממכבים ,הודית מלפיד,גם מהזולה אבל הפסקתי התאכזבתי מהמנות. מומלץ ביותר הודית וסינית טעים מנות יפות ולא נורא יקר.

רחלילי

New member
אצלנו

אוהבים להזמין מהסינית ממכבים ודומינוס פיצה זולה אצלנו מזמן פשטו את הרגל כי מאד אכזבו בפעמים האחרונות גם במנות וגם בשירות (סועד אחד מקבל את המנה 5-15 דקות אחרי השני באופן קבוע) הכי אוהבת לבלות בבית!

BenjiMan

New member
איך המחירים של הסינית ממכבים..?

המנות טעימות...גדולות..?... ב.

רחלילי

New member
תלוי מה

אני דוגלת בלא לצפות אז לא מתאכזבי מנות משביעות מעט מידי בשר לטעמי אבל משביע לא אנין יומיומי כזה וסבבי.

סובס

New member
סינית

לא אהבתי בכלל כשרצו לארוז לנו מה שלא אכלנו סרבנו בתוקף לקחת הבייתה

naviko

New member
דומינוס זה הפייבוריט,

מעט פעמים - זולה (הבעיה שאען להם ארוחות, ואז זה יוצא יקר), ופעם אחרונה הזמני המבורגר ע-נ-ק (360 גרם) מכפר רות (אני חושבת..).

אנחנו בקושי מזמינים

אבל אם פיצה אז מ- 1+1. באותו מחיר של האחרים מקבלים 2 פיצות.. אני גם מאוד אוהבת את סנגם ההודית בלפיד. האוכל שלהם מאוד טעים ולא יקר. מזולה הזמנתי פעם אחת ומאוד התאכזבתי. את הסינית של מכבים לא ניסיתי
המקום שאני הכי אוהבת לבלות בו באזור הוא באנאפה ושמעתי המלצות חמות על הקפה החדש בסולומון סנטר. מה הכי מציק לי בעיר? זה משתנה מיום ליום, אבל לאחרונה הכי מציק לי השקרים של העירייה בנוגע להפיכת הרחובות שלנו לחד-סטריים.

השקרים שלהם, כשהם טוענים

שהדבר נעשה בהתייעצות עם כל דיירי הרחובות, כשלמעשה לא שאלו אף אחד, לא ביקשו, לא הודיעו - כלום! יום אחד קמנו בבוקר וגילינו שהפכו לנו את הרחוב לחד-סטרי. אם הם היו יוצאים ובאמת שואלים את הדיירים, הם היו מקבלים כזו תגובה שלילית שהם מהר מאוד היו גונזים את התוכניות. ולחשוב שאנשים חשבו שספקטור יהיה יותר טוב מקודמו

טוארג

New member
באיזה רחובות התעללו?

ובאיזה עוד רחובות מתכננים להתעלל?

התעללו בתושבי קיפודן-שושן-צחור-

לוע הארי ובסביון-ציפורנית-כרכום. אין לי מושג במי עוד הם הולכים להתעלל, אבל יש סיכוי שבקרוב יתחילו לצבוע פה מדרכות באדום-לבן ולחלק תוי חניה, ואז נתחיל לחטוף דו"חות על ימין ועל שמאל

התשובות שלי קצת שונות...

הזמנתי פעם אחת מספגטים והצטערתי על הרגע. הפסטה שבן הזוג שלי עושה הרבה יותר טעימה. קיבלנו עיסת ספגטי חריפה מדי, רכה מדי, ועם המון שמן. היות ואני לומדת תזונה קלינית טבעית, זה משהו שבהגדרה של אורח החיים שלי פשוט לא יכולתי להכניס לפה. אכלתי חצי כי הייתי רעבה, וכשראיתי את כמות השמן על התחתית של הצלחת זרקתי הכל לפח. פיצה אני לא אזמין בחיים כי לדעתי זה אחד המאכלים הכי לא בריאים ומזיקים לגוף שיש (סליחה מראש מכולם, יש לי השקפת דרך חיים קצת שונה...) סינית יכול להיות נחמד, אבל שמים בזה המון מונסודיום גלוטמט וזה עושה לי כאב ראש. הדבר היחיד שאשקול לאכול בחוץ או להזמין הוא אוכל הודי או שיפודים וסלט מאיזה מקום. ________________________________________________________________ מבחינת בילויים אני מסכימה עם עפרה. באנאפה הוא המקום היחיד שאשקול לאכול בו ארוחת בוקר. הם עברו עכשיו לארוחות בריאות עם מחבתות טפלון ללא טיגון חביתות בשמן, ועל זה אני מברכת אותם ומקווה להגיע לשם בקרוב. יש להם לחם מדהים ושירות נחמד. _______________________________________________________________ מה הכי מציק לי בעיר? 1. שאין כספומטים. לא ברור לי איך בעיר בת 8 שנים יש כספומט רק במרכז מסחרי אחד. זו פשוט שערוריה. צריכים להיות כספומטים במרכז מרל"ז, בקאנטרי סנטר, במרכז שרבט ובכל המרכזים בשמשוני. אין לי רכב ואם אני צריכה כסף אני צריכה לכתת רגלי עד למודיעין סנטר... 2. תחבורה ציבורית פנימית שערורייתית עם זמני נסיעה איומים (כל חצי שעה) ועם מסלול עלום ולא ידוע שרק מי שנוסע בקביעות יודע עליו.

reuthal

New member
זוועה-סנגם

היינו פעם והיה סביר- האוכל הסיני. חשבנו שכדאי לנסות הודי כי לא טעמנו והזמנו- היה יקר בטירוף לעומת הגודל הקטנטן, ומאד לא מוצלח לא ממליצה בכלל!

מוזר, כי בשלוש פעמים שאכלנו שם

ובפעם היחידה שהזמנו הביתה מאוד נהננו, והמנות היו בהחלט יפות.

למעלה