התשובות שלי קצת שונות...
הזמנתי פעם אחת מספגטים והצטערתי על הרגע. הפסטה שבן הזוג שלי עושה הרבה יותר טעימה. קיבלנו עיסת ספגטי חריפה מדי, רכה מדי, ועם המון שמן. היות ואני לומדת תזונה קלינית טבעית, זה משהו שבהגדרה של אורח החיים שלי פשוט לא יכולתי להכניס לפה. אכלתי חצי כי הייתי רעבה, וכשראיתי את כמות השמן על התחתית של הצלחת זרקתי הכל לפח. פיצה אני לא אזמין בחיים כי לדעתי זה אחד המאכלים הכי לא בריאים ומזיקים לגוף שיש (סליחה מראש מכולם, יש לי השקפת דרך חיים קצת שונה...) סינית יכול להיות נחמד, אבל שמים בזה המון מונסודיום גלוטמט וזה עושה לי כאב ראש. הדבר היחיד שאשקול לאכול בחוץ או להזמין הוא אוכל הודי או שיפודים וסלט מאיזה מקום. ________________________________________________________________ מבחינת בילויים אני מסכימה עם עפרה. באנאפה הוא המקום היחיד שאשקול לאכול בו ארוחת בוקר. הם עברו עכשיו לארוחות בריאות עם מחבתות טפלון ללא טיגון חביתות בשמן, ועל זה אני מברכת אותם ומקווה להגיע לשם בקרוב. יש להם לחם מדהים ושירות נחמד. _______________________________________________________________ מה הכי מציק לי בעיר? 1. שאין כספומטים. לא ברור לי איך בעיר בת 8 שנים יש כספומט רק במרכז מסחרי אחד. זו פשוט שערוריה. צריכים להיות כספומטים במרכז מרל"ז, בקאנטרי סנטר, במרכז שרבט ובכל המרכזים בשמשוני. אין לי רכב ואם אני צריכה כסף אני צריכה לכתת רגלי עד למודיעין סנטר... 2. תחבורה ציבורית פנימית שערורייתית עם זמני נסיעה איומים (כל חצי שעה) ועם מסלול עלום ולא ידוע שרק מי שנוסע בקביעות יודע עליו.