שאלון...

A Lovato

New member
שאלון...

חיחי גנבתי את השאלון!! אם השאלות סתומות אל תאשימו אותי על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון. אוקע שאלון מטומטם!!חיחיח

riotgirl28

New member
אני אוהבבת =]

1. שם:משה 2. גיל:13 3. מיקום בארץ: הבית שלי האם אתה 4. מאחר הרבה?לא בכלל לא!! 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?לא 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?יש לי המון סטיות.. 9. אוהב חורף?כה!! =] 10. מבריז הרבה מביצפר? בלי סוף.. 11. מדבר הרבה בטלפון? מממ ככה ככה 12. מקבל ציונים טובים? ממש ..רק אני 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? טחח ממש 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממ כה 16. חוסך כסף? מנסה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? סליחה באמת 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? המוןןןן!! 19. קונה מתנות? כה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לללללאא האם אי פעם 21. שיקרת?דה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? דה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? זה התחביב הקבוע שלי =] 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יאפ 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כל לילה 27. לא ישנת יום שלם?כה 28. היית במחשב כל הלילה? כה פעם מזמן 29. היית בחו"ל?כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? חחח לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? חס וחלילה 32. חיבקת מישהו מפורסם? בחלום.. 33. הופעת על במה? שדות ים 2003 !! =] 34. גנבת משהו? כה...אני ילדה רעעה 35. תפסת טרמפ? כה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחח לא..זה אמור להיות חם 37. הלכת לאיבוד? כהה בכיתה ג' ביום העצמאות 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לאא 39. נשברה לך שן?לא..מה אני ל"ם? 40. עישנת סיגריה?כה מה הדבר האחרון 41. שאכלת?פרינגלס 42. שקנית? שקית שתיה 43. ספר אחרון שקראת? זה בסדר יש לי תחתונים ממש גדולות 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ממממממ מממממממממ היה מזמן..לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? ...... 46. דיסק אחרון ששמעת? בלינק =] 47. שיר אחרון ששמעת? השיר שאני שומעת עכשיו all the small things 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?cant go on 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? את הברכה לסתיו 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?נגטיב 51. אדם אחרון שראית? אחותי הכלבה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?...ממ...היום בבוקר..ממ תמי! 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אהובים 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב?הא...מממ כבר אין לי 58. ספר אהוב? לוידעת 59. זמר\ת\להקה אהובה?גוד שארלוט !! 60. דיסק אהוב? הדיסק הורוד של בלינק 61. שיר אהוב?hold on.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?בוב ספוג 63. מאכל אהוב? תפוצ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?ממממ 65. מקצוע אהוב? איכססס בביצפר?כלוום 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? כל הממתקים שבעולםםם 68. אתר אהוב באינטרנט?הבלוג שלי...נחשב? 69. ערוץ אהוב?music box 70. קליפ אהוב?all the small things העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו!! 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון?למי אכפת 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלבב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? חומות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו רולזז 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בלי שיחות נפש 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? טלוויזיה 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון רגיל או נוזלי.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כולן היו מקסימות וחביבות וחוויתיות 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא....הוא כיפי 99. האם נהנת לענות עליו?כה היה מררגש! 100. תן ציון לשאלון.0

A Lovato

New member
עונה..לי!

על עצמך 1. שם:אלינה לובטו 2. גיל:13 עוד 98 ימים מומלדת! 3. מיקום בארץ: כעיקרון בלו איילנד שיקגו אבל הוד השרון בלעכס האם אתה: 4. מאחר הרבה?נופ 5. עובד?ביצפר? עבודהה קשה! 6. אוהב את המשפחה שלך?יאפ..ביחוד את את כל נשותיי!!! 7. אוכל מילקי?נופ..להקיא 8. יש לך אובססיה\סטייה?יאפ..מסט! 9. אוהב חורף?יאפ.. 10. מבריז הרבה מביצפר?נופ...אבל כמה פעמים.. 11. מדבר הרבה בטלפון?יאפ.. 12. מקבל ציונים טובים?נופ 13. כותב שירים\סיפורים?נופ 14. משתדל לאכול בריא?נופ..ג'נק פוד רולז! במיוחד מסיבות ממתקים! 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים.. 16. חוסך כסף?כן! עוד שנתתים! הופעה של מסט! וא-מ-ר-י-ק-ה! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?רק אם יש כסף שהוא לבזבוזים..כי בדרך כלל אין:/ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?יאפ! וכדי להרגיש איך זה לאכול את בנג'י ואת מאט(המבין יבין!) 19. קונה מתנות?מזמן לא.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא הכי...:/ האם אי פעם 21. שיקרת?כן....סורי! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?נופ! חס וחסה(טוב! כל הזמן!) סתם! 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?יאפ.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?נופ..אבל הייתי רוצה**** 25. ישנת עם רדיו דלוק?נופ 26. עם טלוויזיה דלוקה?יאפ..הרבה! 27. לא ישנת יום שלם?נופ..איך אפשר? 28. היית במחשב כל הלילה?יאפ 29. היית בחו"ל?יאפ.. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?יאפ.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?נופ..ועדיף שלא! אני כל כך פוטוגנית! 32. חיבקת מישהו מפורסם?יאפ..לצערי 33. הופעת על במה?יאפ.. 34. גנבת משהו?יאפ.. 35. תפסת טרמפ?נופ.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?נופ! איכס.! 37. הלכת לאיבוד?יאפ.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?יאפ..לצערי! 39. נשברה לך שן?נופ.. 40. עישנת סיגריה?נופ! איכסה מה הדבר האחרון 41. שאכלת?גלידה אמריקאית! 42. שקנית?כרטיס לאוטובוס 43. ספר אחרון שקראת?מתמטיקה..בני גורן הזונע 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?או..מזמן! נראה לי הארי פוטר 45. הופעה אחרונה שהיית?מורדים..בלעכס! 46. דיסק אחרון ששמעת?עכשיו..מו מאני..מור פורטיז 47. שיר אחרון ששמעת?ביר של מסט 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?ביר? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?תמונות? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?משו על מנגה.. 51. אדם אחרון שראית?אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא בכה שמע..אמא(בטלא)רחמו עליי! סתם! 53. אדם אחרון שחיבק אותך?מאי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מאי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? רונה אהובים 56. צבע אהוב?שחור, כתום, ורוד, סגול, תכלת 57. סרט אהוב?אין לי 58. ספר אהוב?הארי פוטר? 59. זמר\ת\להקה אהובה?מסט! רולז! 60. דיסק אהוב?כל מסט 61. שיר אהוב?כל מסט 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אין לי..מזמן לא ראיתי טלווזיה! 63. מאכל אהוב?הכל! טוב לא..אבל הרוב..חוץ מבשר! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?כמה: ***, ****, ****, ***, ****, ***, *** וכו'..חיחי 65. מקצוע אהוב?שום מקצוע! 66. זמן ביום?אחרי ביצפר! 67. ממתק\חטיף אהוב?שוקולד.! 68. אתר אהוב באינטרנט?WWW.MEST.IT 69. ערוץ אהוב?אמ.טי.וי וואי טי וי 70. קליפ אהוב?קדילאק, וואט דה דיליו וג'ידד העדפות 71. אביב או סתיו?אביב...מומולדת! 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום...סורי צהוב! חיחי עזבו! 74. טלפון או פלאפון?אפחד! 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?תלוי 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות..אבל הכי עיני טוני! 83. קרמבו או גלידה?אייס קרים(מפגינה קישורי אנגלית!) 84. לילה או יום?נייט 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית! ישאלית בלעכס! 87. השיר שלנו או מיכאלה?אפחת 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך רולז! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם! 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטן פן! 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית! רגליים זה דבר מגעיל! עדיף להסתיר! 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?כולם! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כולם! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?יאפ! 99. האם נהנת לענות עליו?אולי 100. תן ציון לשאלון.0?

Just Angel

New member
מיין

על עצמך 1. שם: ליז 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: חדרה
האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? בערך-לא את כככככל המשפחה שלי 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? נמ....לפירסינג....צבעים בשיער..... 9. אוהב חורף?
גררר 10. מבריז הרבה מביצפר? כע...
11. מדבר הרבה בטלפון? כע 12. מקבל ציונים טובים? לרוב כע 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? נמ... 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
16. חוסך כסף? כע 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? נמ...לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? נמ...לא כ"כ.... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? כע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? המון 25. ישנת עם רדיו דלוק? כע 26. עם טלוויזיה דלוקה? כל הזמן... 27. לא ישנת יום שלם? הרבה 28. היית במחשב כל הלילה? כע 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? נמ....לא חושבת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא עד כמה שידוע לי 32. חיבקת מישהו מפורסם? הרבה... 33. הופעת על במה? כע 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בעעעע לא 37. הלכת לאיבוד? כע 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כע 39. נשברה לך שן? כע 40. עישנת סיגריה? כע מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריות 42. שקנית? לא זוכרת... 43. ספר אחרון שקראת? קתלין שובי הבייתה או משהו כזה-בצפר טיפש! ;[ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? זה היה מזממממממממן 45. הופעה אחרונה שהיית? נמ....מזמן! 46. דיסק אחרון ששמעת? אוונסנס-אניוור באט הום 47. שיר אחרון ששמעת? HUNTED 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? HUNTED 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? המממממממ לא זוכרת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מישהו מהכיתה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נמ...לא זוכרת.... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מישהו מהכיתה שלי :/ אהובים 56. צבע אהוב? שחור/בורדו/אדום 57. סרט אהוב? פרל הארבור/ארמגדון/13 58. ספר אהוב? אין 59. זמר\ת\להקה אהובה? אוונסנס 60. דיסק אהוב? דה ינג אנד דה הופלס-ג"ש/אניוור באט הום-אוונסנס 61. שיר אהוב? FORGIVE ME-אוונסנס 62. תוכנית טלווזיה אהובה? נמ....אין :/ 63. מאכל אהוב? במבה!
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא/סבתא/טלי/אח שלי 65. מקצוע אהוב? אין....אבל אם כבר אז אומנות 66. זמן ביום? לילה.. 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה! 68. אתר אהוב באינטרנט? מניחה שתפוז...
69. ערוץ אהוב? מיוזיק בוקס
70. קליפ אהוב? BRING ME TO LIFE-אוונסנס העדפות 71. אביב או סתיו? חורף! 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב :/ 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מה זה משנה העיקר שזה שוקולד 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות
83. קרמבו או גלידה? בעעע אף אחד 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא זה ולא זה.. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד מהם.. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "סבון רגיל או סבון נוזלי" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "סבון רגיל או סבון נוזלי" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כע! 99. האם נהנת לענות עליו? לא 100. תן ציון לשאלון-לא 'דעת ;]

RaNgLeR

New member
בעע משעמם לי אז הנה...

על עצמך 1. שם: מאי 2. גיל:13 3. מיקום בארץ:הוד השרון האם אתה 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?לא ממש 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן...שם האובססיה - מסט (טוני!
!) 9. אוהב חורף?מאודדד 10. מבריז הרבה מביצפר?כן..היום הברזתי..(למרות שזה לא נקרא להבריז כי אני חולה...) 11. מדבר הרבה בטלפון?המון 12. מקבל ציונים טובים?אממ ככה ככה ..הרוב לא 13. כותב שירים\סיפורים? שירים 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים 16. חוסך כסף?ממש לא! וזה רע...
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לאאא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא אחת 19. קונה מתנות? תלוי למי 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אמממ...לא שזכור לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן(אלינה סורי..) 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?אמממ לא נראה לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?אממ...לא 33. הופעת על במה?לא 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא...ניסיתי אבל זה היה דפוק מידי.. 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא!!!איכסהההה!!סיגריות זה רעעע!!!בעעעע מה הדבר האחרון 41. שאכלת?....אמממ שניצל תירס 42. שקנית? סופג זיעה של דיקיז 43. ספר אחרון שקראת?רומח הדרקון(השני..שכחתי את השם..משו עם חורף) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אמממ תפוס את הכריש(תרגום מטומטם לעברית..) 45. הופעה אחרונה שהיית?המורדים לצערי הרב מאוד מאוד 46. דיסק אחרון ששמעת? כל הדיסקים של מסט 47. שיר אחרון ששמעת?רי'צרד מארקיסם(מסט...ג'רמיה ...) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת למה אבל השיר של מוגלי! אהה! זה היה סיוטטט 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לוח זמנים של רכבות 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אני משועממת - נאופטס 51. אדם אחרון שראית? אלינה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אממ אף אחד 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אלינה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אלינה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?נממ...לא זוכרת... אהובים 56. צבע אהוב?סגול!!!
57. סרט אהוב? הסיוט שלפני חג המולד 58. ספר אהוב? נממ..לא קראתי כ"כ הרבה ספרים
59. זמר\ת\להקה אהובה?מסט וג"ש 60. דיסק אהוב?נמממ...כל הדיסקים שיש לי...(כל מסט, ג"ש ושלוש של גרין די..) 61. שיר אהוב? סאי סו לונג ודה וורלד איז בלאק 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ספונג'בוב
63. מאכל אהוב?..לא יודעת..אין מועדף 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? טוני!!!
בנג'י
ועוד מישו שאני לא אזכיר מסיבה...בלע 65. מקצוע אהוב? כל דבר שקשור למוסיקה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? סרטים מצויירים..
70. קליפ אהוב? יש הרבה... העדפות 71. אביב או סתיו? אביב!(יומולדת שלי!) 72. קפה או תה? נס קפה
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח(שמש רעעעע) 79. קולה או ספרייט? ספרייט(קולה הורגת..) 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? לא זה ולא זה... 82. עיינים ירוקות או כחולות? גם וגם... 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? נממ...תלוי מה שומעים 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית! עברית איכסההההה 87. השיר שלנו או מיכאלה? איכס טלנובלות 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? לא יודעת 93. נעלי בית או יחפים? גרביים 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? פסטיגל או פיטר פן 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? השיר שלנו או מיכאלה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? נההה.... 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש אבל גם לא סבלתי 100. תן ציון לשאלון. בעעע 3

SAMAR

New member
וואו...כמה שאלונים....

שם: סמר או כתלה, לא נראה לי שכתבתי פעם את השם השני שלי...אז הנה, נסו להגות את זה נכון..... גיל:16 מיקום בארץ: ירושלים האם את- מאחרת הרבה? כן!!!!יותר מדיי! עובדת? לפעמים...בעבודות מזדמנות.... אוהבת את המשפחה שלי? אה...את אח שלי לא ממש.... אוכל מילקי? לא... יש לך אובססיה או סטיה? הממממ...לדברים שקשורים ללינקין פארק, גוד שארלוט וjackass אוהבת חורף? מאוד! מבריזה הרבה בבי"ס? כן.... מדברת הרבה בטלפון? לא ממש.... מקבלת ציונים טובים? כן...ברוב המקצועות... כותבת שירים או סיפורים? כן משתדל לאכול בריא? כן, המשפחה שלי אוכל רק אוכל בריא [אין לי שוקולד בבית!!!] חושבת על עצמך לפני אחרים? ת'אמת, אני אדם מאוד אנוכי...אבל משתדלת שדברים כאלה לא יקרו... חוסכת כסף? נראה לכם?..סתם, בטח, לפעמים... מבזבזת כסף על שטויות? בטח, הים קניתי שלל מחזיקי מפתחות... אכלת כבר סופגניה לחג חנוכה? חחחח....הלואי...חנוכה לא עבר כבר? קונה מתנות? לפעמים.... חושב שאתה בנאדם טוב? אני מנסה להיות.... האם אי פעם שיקרת? כל הזמן... פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן... ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא נראה לי...אבל יכול להיות... ישנת עם רדיו דלוק? לא... עם טלוויזיה דלוקה? כן.... לא ישנת יום שלם? לא נראה לי... היית במחשב כל הלילה? לא... היית בחו"ל? כן, הרבה פעמים, אפילו גרתי בהולנד! אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן, לפני שהייתי צימחונית, נשבעתי שלא אוכל שרימפס, ובסוף אכלתי, זה היה כשהייתי בת10! הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן, לא ירדו ממני באותי יום... חיבקת מישהו מפורסם? כן, המון! אפילו פגשתי את ההוא שעישה את ה"בקרוב" של כל הסרטים! הופעת על במה? כן גנבת משהו? כן תפסת טרמפ? כן אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא הלכת לאיבוד? כן, הייתי בת 13 במיזיאון ענק באיטליה, זה היה מפחיד! ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא נשברה לך שן? לא עישנת סיגריה? כן... מה הדבר האחרון שאכלת? קרקרים עם גבינה מלוחה... שקנית? מחזיקי מפתחות ספר אחרון שקראת? שם הורד סרט אחרון שראית בקולנוע? אושן 12 הופעה אחרונה שהיית? סתם הופעה של חברים... דיסק אחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת החדש של GC שיר אחרון ששמעת? the truth של גוד שיר אחרון שנתקע לך בראש? אותה תשובה מלמעלה מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה קטנה של סאות'פארק אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה אדם אחרון שראית? חברתי משכבר, לי אדם אחרון שראה אותך בוכה? לי וחברות אחרות ענבר ונעמה אדם אחרון שחיבק אותך? לי אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? טל אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי אהובים צבע אהוב? שחור ואדום סרט אהוב? מלך האריות ספר אהוב? קשה מדיי זמר\ת\להקה אהובה? לינקין פארק דיסק אהוב? מטאורה של לינקין שיר אהוב? high של ליטהאוס פמילי תוכנית טלווזיה אהובה? jackass מאכל אהוב? פופקורן, או נודלס סיני בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודעת...אני אוהבת את החתולה שלי מקצוע אהוב? תולדות האמנות זמן ביום? הממממ....ערב ממתק\חטיף אהוב? צ'יטוס גבינה אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת.. ערוץ אהוב? MTV קליפ אהוב? אממממ...פרדיקטבל של גוד שורלוט העדפות אביב או סתיו? סתיו קפה או תה? תה כתום או צהוב? לא זה ולא זה... טלפון או פלאפון? שאלה קשה...לא יודעת סלקום או אורנג'? סלקום שוקולד מריר או חלב? מריר שיער אסוף או פזור? אסוף ירח או שמש? ירח קולה או ספרייט? לא שותה את שניהם... קור או חום? קור אילת או חרמון? חרמון עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות קרמבו או גלידה? גלידה לילה או יום? לילה דיסקמן או מערכת? מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית השיר שלנו או מיכאלה? מה זה? שחור או לבן? שחור לנקות או להשאיר מלוכלך? זה תלוי עד כמה זה מלוכלך... שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פמים אל מול פנים [עכשיו באנצע החיים] סווטשרט - עם כובע או בלי? עם פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה נעלי בית או יחפים? בחורף נעלי בית בקיץ יחפים סבון רגיל או נוזלי? נוזלי ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השיר שלנו או מיכאלה...אין לי מושג מה זה... מה הייתה השאלה הכי דפוקה? צהוב או כתום? מה זה?! למה הצבעים האלה?!?! השאלון ארוך מידי לדעתך? כן, מספיק 20 שאלות.... האם נהנת לענות עליו? ככה... תן ציון לשאלון מתוך 100 60 או 70...ואני לרג'ית....

thoughtless

New member
אממ.. אני:]

על עצמך 1. שם: טל 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? בייביסיטר לפעמים.. 6. אוהב את המשפחה שלך? אממ כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן :X 9. אוהב חורף? לא ממש.. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא.. 11. מדבר הרבה בטלפון? הרבה מאד.. 12. מקבל ציונים טובים? כן.. 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? לא בדיוק.. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים.. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? הא? 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אולי.. האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יכול להיות.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ.. לא נראה לי.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לאדעת 32. חיבקת מישהו מפורסם? מאיפה לי מה:| 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן.. כשהייתי קטנה.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? במבה 42. שקנית? לא זוכרת.. 43. ספר אחרון שקראת? מחזה מפגר בספרות:| 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אממ לא זוכרת.. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת.. 46. דיסק אחרון ששמעת? פאלן של אוונסנס 47. שיר אחרון ששמעת? whisper 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? whisper חח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ לאדעת.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אפחד.. 51. אדם אחרון שראית? חברה.. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לאדעת.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי הקטנה אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? יש מלאא.. 58. ספר אהוב? אממ כל מיני.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? גוד שארלוט, אוונסנס ועוד... 60. דיסק אהוב? יש מלא.. 61. שיר אהוב? thoughtless 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אני לא רואה הרבה טלוויזיה.. 63. מאכל אהוב? כל מיני.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אממ כל המשפחה שלי 65. מקצוע אהוב? אין.. 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? חח כל מיני.. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? לאדעת.. 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? שוקו 73. כתום או צהוב? אפחד.. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף.. 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אפחד.. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? אממ שניהם.. 92. פסטיגל או פיטר פן? אפחד.. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "סבון רגיל או נוזלי? " 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אממ בערך.. 99. האם נהנת לענות עליו? אפשר להגיד.. 100. תן ציון לשאלון. 5

....

. שם:טלי 2. גיל:13 3. מיקום בארץ:קיבוץ געש(לייד שפיים..בעע שונאת להגיד את זה) האם אתה 4. מאחר הרבה?המון 5. עובד?לפעמיים 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד 7. אוכל מילקי?לא.בעעע 8. יש לך אובססיה\סטייה?כע..לשוקולד לבילי ולאניואר באט הום(הדיוידי של אוונסנס) 9. אוהב חורף?הכי 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?בערך 13. כותב שירים\סיפורים?כע 14. משתדל לאכול בריא?נמ נמ נמ..בערך 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא 16. חוסך כסף?לא..אין מצב 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?תמיד 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?ברור! 19. קונה מתנות?כע 20. חושב שאתה בנאדם טוב?בערך האם אי פעם 21. שיקרת?כע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כע 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כע 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא רדיו אבל מערכת 26. עם טלוויזיה דלוקה?תמיד 27. לא ישנת יום שלם?כע 28. היית במחשב כל הלילה?כע 29. היית בחו"ל?כע 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כע 32. חיבקת מישהו מפורסם?כע 33. הופעת על במה?כע 34. גנבת משהו?כע 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כע 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כע 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כע מה הדבר האחרון 41. שאכלת?מרק 42. שקנית?נמ נמ נמ..מסטיק 43. ספר אחרון שקראת?יומנה של אנה פרנק 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?שחכתי איך קוראים לו 45. הופעה אחרונה שהיית?נמ נמ נמ..לא הייתי בהופעות 46. דיסק אחרון ששמעת?אניוואר באט הום 47. שיר אחרון ששמעת?אני שומעת עכשיו את WHISPER של אוונסנס 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?נמ נמ נמ..פרדיקטבל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?פרק ב'-עבודת שורשים 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?לא זוכרת 51. אדם אחרון שראית?אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?נמ נמ נמ..המאמנת שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי מהבצפר 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי מההתעמלות 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב?טיטניק 58. ספר אהוב?אין 59. זמר\ת\להקה אהובה?אוונסנס 60. דיסק אהוב?אווניואר באט הום, דה יאנד אנד דה הופלס 61. שיר אהוב?יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כללים פשוטים,פחות ממושלמת 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?ליז 65. מקצוע אהוב?לא דעת 66. זמן ביום?לילה 67. ממתק\חטיף אהוב?שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?אין 69. ערוץ אהוב?YTV או איך שלא קוראים לזה עכשיו 70. קליפ אהוב?נמ נמ נמ..פרדיקטבל? העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתוב 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?בלי 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לא דעת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?זאתי 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן 99. האם נהנת לענות עליו?לא 100. תן ציון לשאלון.0

iluvsp

New member
אני

על עצמך 1. שם: ולריה (ואל) 2. גיל:14 וחצי + 3. מיקום בארץ:בת ים האם אתה 4. מאחר הרבה?דיי הרבה.. לא אוהבת את זה 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן.. מי לא? 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יאפ 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? אפשר להגיד 13. כותב שירים\סיפורים? בערך 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אה? מה זה אומר<? 16. חוסך כסף? מנסה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן!!! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן בערך לפני שלוש חודשים מתי שעוד היה חנוכה! 19. קונה מתנות? כן... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן לאנשים נחמדים האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אמממ ניסיתי לא נראה שהצלחתי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?לא 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?כן אבל זה רק חלק קטן.. זה בגלל שאני אוכלת עטים.. 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שוקולד 42. שקנית? מתנה לולרי ולמירה 43. ספר אחרון שקראת? כמה אפשר לענות על השאלה הזאת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? שרק 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים- למה אני מתביישת בזה? 46. דיסק אחרון ששמעת?גוד 47. שיר אחרון ששמעת?של THE ATARIS 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כבר עניתי על השאלה הזאת 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אתמול עבודה בשלח 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גוגל? 51. אדם אחרון שראית? אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נחברות שלי.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ליאת- היא אומרת שכיף לחבק אותי וייי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מירה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מירה חחח לא רצתה לעשות איתי עבודה! אהובים 56. צבע אהוב? אפור כחול ושחור 57. סרט אהוב? אוו יש הרבה 58. ספר אהוב? אין לי 59. זמר\ת\להקה אהובה? סימפל,גוד,שוגרקאלט,גרין דיי ויש עוד המון 60. דיסק אהוב? אמממ 61. שיר אהוב? אוו יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה?ספונג'בוב, דה או.סי וחברים 63. מאכל אהוב? לזניה ופיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ההורים שלי למרות שהם מעצבנים אותי והחברו שלי! 65. מקצוע אהוב?אני חושבת שהיסטוריה, ביולוגיה או פיזיקה 66. זמן ביום? צהריים או ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יפס 68. אתר אהוב באינטרנט? אין אחד כזה 69. ערוץ אהוב? אין אחד כזה 70. קליפ אהוב? יש הרבה! העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?שניהם בסדר 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אממ.. שניהם בסדר 78. ירח או שמש? אמממ תנו לי לחשוב על זה 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? מצב ביינוני 81. אילת או חרמון? אף פעם ךא הייתי בחרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? בעעעעע 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אני אוהבת מתי שמסודר אבל אני לא אוהבת לנקות כמאט כמו כל האנשים 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים... כי אפשר לקבל חיבוק מתי שצריך! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? אה? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? אוי ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

kokain1

New member
אני לא עונה על הכל!!!../images/Emo122.gif

1. שם: אליזבטה, או שפשוט ליז 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: בת ים האם אתה 4. מאחר הרבה? בזמן האחרון איי דונט מאחרת. 5. עובד? בקיץ כן. 6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי באיזה צורה מסתכלים על זה. 7. אוכל מילקי? HELLO?! 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיה שמופססיה
מה? 9. אוהב חורף? שונאת 10. מבריז הרבה מביצפר? רק עם יש סיבה חשובה לכך! 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ... 12. מקבל ציונים טובים? ממוצה 80 13. כותב שירים\סיפורים? לאא 19. קונה מתנות? אני מעדיפה שיקנו לי
האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? בדרך כלל-כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כןן בגיל 8- פירסומת למכונית(לא זוכרת)
32. חיבקת מישהו מפורסם? כן, את יהודה לוי (בגיל 10) 33. הופעת על במה? בבצפר 35. תפסת טרמפ? מוניות מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מרק של אמא 42. שקנית? טוסט (ארוחת בוקר) 43. ספר אחרון שקראת? איי דונט זוכרת
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? סוויט דרימז :) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה של אחי הקטן. 51. אדם אחרון שראית? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה בבצפר 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? ירוק, שחור ואפור 57. סרט אהוב? "שישי הפוך" "מניה" ועוד ... 59. זמר\ת\להקה אהובה? גוד נאמבר וואן! העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 78. ירח או שמש? שמש 80. קור או חום? חום 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנ.. ולסיום... ....... 100. תן ציון לשאלון: ניכשל, כרגיל.

GC Lego

New member
משעמם לי

על עצמך 1. שם: נטלי 2. גיל: 14 וחצי 3. מיקום בארץ: חור בגוש דן, פ"ת האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן, לפעמים, אבל את הנשים והבעלים שלי אני אוהבת מאוד! 7. אוכל מילקי?הא? 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן, לגבי שרשראות דיסקית, בילי ודניאל רדקליף 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא הברזתי אפילו פעם אחת 11. מדבר הרבה בטלפון?כן 12. מקבל ציונים טובים?לא כ"כ 13. כותב שירים\סיפורים? לעפמים 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כן, כבר יש לי המון 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא איכס ספוגניהעם ריבה, ולא הלכתי לסבתא לאכול סופגניה בלי ריבה 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כמובן, כתה ו' הייתי עושה את זה תמיד לחברות שעיצבנו אותי 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן, אמרתי שאני אשלוט בעצמי, אבל אכלתי נייר , למעשה את הכריכה של החוברת אנגלית 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?כן וזה היה דוחה 37. הלכת לאיבוד? כ, ובגלל ילד מהגן שלי! היינו אמורים ללכת ביחד! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא, נרדמתי באמצע 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?לא! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? וופלה 42. שקנית? סוכריות 43. ספר אחרון שקראת? בדהרה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא ידוע 45. הופעה אחרונה שהיית? משינה, ואפילו דיברתי איתם! 46. דיסק אחרון ששמעת? ג"ש 47. שיר אחרון ששמעת? SAY SO LONG - MEST 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? וונדרינג/פרדיקטבל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה לאבא 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?פאני 51. אדם אחרון שראית? ניצן 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אייל/אלינה/מאי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ניצן 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ניצן 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ניצן אהובים 56. צבע אהוב?כחול 57. סרט אהוב?זה קשה מאוד. מלך האריות. אוף, זה לא ידוע גם 58. ספר אהוב?ה"פ 59. זמר\ת\להקה אהובה? משינה, ג"ש ועוד להקות שאבא משמיע לי 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? גוסט אוף יו 62. תוכנית טלווזיה אהובה? סאמרלנד 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? הרבה, מאי, אלינה, שירע, טלי, ליז, שחר, שלי, ניצן, אייל, אנטון בעע זה לא יפסק 65. מקצוע אהוב? קריאה מונחת 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? ממתק 68. אתר אהוב באינטרנט? פאנח 69. ערוץ אהוב? HOT3 70. קליפ אהוב? מוטיוויישן פרוקלמיישן העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?מריר 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?פוש 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחול 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכץ 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? איכס 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם, ולא רק סווטשרט, כל חולצה 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 65 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?28 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן 99. האם נהנת לענות עליו?לא 100. תן ציון לשאלון.-5

BillysGirl

New member
אחותי/אשתי/שייחית ....../images/Emo99.gif

יווווווווו מצאתי עוד בן אדם כמוני... גם אובהת ג"ש וגם ה"פ......

GC Lego

New member
אני אישתך!

אההה כןןן!! אני שלחתי לדני (דניאל) ואמה מכתב והם החזירו לי!!!

BillysGirl

New member
מה?!!!!!!!! איזה נחמד ביותר!!!!!!

רציני???????????????. ומה הם ענו, או לפני זה מה כתבת?! איזה מגניב, אני חייבת לנסות לשלוח גם... מה הכתובת?

GC Lego

New member
אהא

דניאל כתב על חופשה שלו בדרום אפריקה אחרי הצילמים של האסיר.. ועל הבצפר שלו.. והלהקה שלו ועל סרטים שהוא אוהב.. והוא גם הביא תמונה עם חתימה
ואמה.. רק תמונה עם חתימה..

למעלה