שאלון ^-^

JAVGEN

New member
שאלון ^-^

מתחשק לי לעשות שאלון מקווה שתשתפו פעולה <: שם:יבגני גיל: 17 נטיעה: חתולים P: סימן היכר: נקודת חן בולטת בראש. זמרת שנואה : בריטני זמר שנואה : אביב גפן מוזרות: להסתובב ערום בבית.(כשאני לבד!!) מומחיות- מסאז'ים. מקום אהוב- הבית של חברה שלי. משקום שנוא - בצפר. טוב זה הכל לבינתיים.... תענו!

Kouryuu

New member
הבה.

שם: לימורו. גיל: 17 ויותרמידי חודשים. נטייה: לכיוון הכיכר. סימן היכר: הממ, גובה? לא שאני כה נמוכה, אבל אנשים נוטים לדבר ולהזכיר אתזה הרבה יותרמידי. But Me likes it! זמרת שנואה: אין כזו. זמר שנוא: אין כזה. מוזרות: אני מורחת ממרחים על גבי לחם נורא מוזר. :> מומחיות: אני מצייצת נפלא. מקום אהוב: אני לא סגורה על עצמי. נניח ש'פאטוש' במושבה הגרמנית, ממש כאן. ביתקפה ערבי נפלא שכזה. מקום שנוא: אעע, הרחוב שלי אומו לפעמים. גם בצפר נורא גיי.

JAVGEN

New member
אני לא נוטה למרוח בדרך כלל כלום P:

פאטוש? שמעתי רבות על המקום ... לא ביקרתי עדיין. ^-^

Kouryuu

New member
רגערגע,

לא היית שם איתנו? נו, זה הביתקפה הקבוע שלנו. היינו שם גם שנה שעברה, לא זוכרת מתי. נוראמוזרלי שלא היית איתנו. כן, אתה אוכל לחם יבש. או את האוכל של מייק, כלבך האהוב. *נסקלת* זה בסדר יבגני, גמאני אכלתי פעם מזון כלבים, תשאל את קטינקא כאן.

JAVGEN

New member
אוכל לכלבים? נאאא ../images/Emo67.gif

אני פשוט לא אוכל לחם - זאת הסיבה שאני גם לא מורח עליו שום דבר... בקשר לפאטוש שוב אף פעם לא יצאתי איתכם לבית קפה האהוב עליכם שם. ~סוקל את לימורו~

ketty the sheep

New member
הנה, אני עונה.

שם: קטי(ה). גיל: 17 נטיעה: בעציץ? סימן היכר: לא חושבת שיש משהו מוגדר. זמרת שנואה : אין. זמר שנואה : נו, למה לשנוא? מוזרות: אוהבת לשיר לעצמי כשאני הולכת ברחוב. מומחיות: לעצבן אנשים. מקום אהוב: החדר שלי. מקום שנוא: כל מקום שקשור לצבא [לשכת גיוס באר שבע וצריפין, בינתיים]. ;[

BlueBeIl

New member
../images/Emo142.gif

שם: שלי גיל: 17 נטייה: פאנקיטסים גותים
סימן הכר: "הרזה הזאת" זמרת שנואה: הממ.... There are so many! זמר שנוא: אואזיס! נו אז מה אם זה להקה.... מוזרות: אני מפרקת כל דבר שאני אוכלת למרכיביו מומחיות: זיהוי קליפים
אה וצמות גם. מקום אהוב: הממ. לא מצליחה לחשוב על אחת

AGENT SHESH

New member
אוקיי, משתף פעולה...../images/Emo73.gif

שם:משה גיל: 18 בקרוב... נטיעה: לא הבנתי את השאלה... סימן היכר: זקן צרפתי זמרת שנואה : שרית חדד זמר שנואה : לא יודע... אבל גוד שארלוט מתחילים לעצבן אותי קצת, ובשיר החדש שלהם הם מזכירים את השירים הממש ממש ישנים של הבוי באנדז... (אנסינק, בקסטריט, איסט17, טייק דאט, וכו'..) מוזרות: לפעמים אני מתחיל לשיר סתם ככה, בשביל לשמוח, ואנשים רואים את זה בצורה מוזרה מאוד... מומחיות- זיהוי שירים, מחשבים. מקום אהוב- החדר שלי, בקיץ האחרון איבזרתי אותו (מחשב חדש, DVD, מערכת קולנוע ביתי מצ'וכללת, טלוויזיה, ועוד...), צבעתי אותו (צבע של שמיים, כזה נגיעות של תכלת), תליתי בו תמונות יפות של נופים שצילמתי, ופוסטרים חביבים ביותר. אפשר לשרוד בו במשך חודשים בלי לצאת, יש בו פשוט כל מה שצריך...
מקום שנוא - ביצפר, סתם כי לא יכולתי לחשוב על שום מקום אחר..

GoOni

New member
עונה גמכן.../images/Emo118.gif

שם: גוני. גיל: 14 וחצי. נטיעה: מה?? כמו נטיעות בט"ו בשבט?
סימן היכר: די נמוכה, קטנה, שיער חום מתולתל, נמשים. קצת. זמרת שנואה: אממממ שרית חדד או משו
זמר שנוא: צביקה פיקק
מוזרות: אני חייבת לפחות חמש דקות ביום לדבר בקול מוזר. מומחיות: אממממ אני מכירה הרבה סרטים! מקום אהוב: בית ספר. (יה רייט
) אמממ בית קולנוע וכאלה. או.. טוב. נו, לא משנה
מקום שנוא: ביצפר.

Thestral

New member
נוטע חתולים../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

[אני מאמין שהתכוונת לנטייה, נטיעה זה כמו לשתול משהו
. אלא אם כן התכוונת לזה ואז זה באמת מוזרoO]

Kryptonite

New member
../images/Emo168.gif

שם:צחי גיל: 15 ועשרה חודשים נטיעה: בריטני ספירס סימן היכר: שיער ארוך לשעבר זמרת שנואה : אין ממש... סתם כאלה שמעצבנות זמר שנוא : גם אין מוזרות: אה, לא ניראה לי שיש.
מומחיות- באפי. ? מקום אהוב- דשא מקום שנוא - טראומות מעזריאלי

למעלה