שאלון!!!!!

שאלון!!!!!

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? * לנעול את הבית? * לצחצח שיינים? * לעשות שיעורי בית? * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? * את השם שלך? * איפה אתה גר? * את מספר הטלפון שלך? * את מספר הפלאפון שלך? מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? *
או
? *
או
? *
או
? * אמא או אבא? (סתם סתם....) * אח או אחות? * אביב או סתיו? * אנגלית או ספרדית? * פורום או קומונה? שאלות לא תשובה: * למה? * איך? * איפה? * כמה? * מי? * מתי? שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? * איזה צבע השיער שלך? * בן כמה אתה? * מה שמות הוריך? * כמה אחים אתם? * מאיזו עיר אתה? שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? * מה צבע הפנאל שלך? * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? * באיזה צבע הקלמר שלך? * באיזה צבע העיפרום שלך? * השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים * כל הזכויות שמורות ל-999שקד דגן

MaceWindu

New member
אני עונה

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא * לנעול את הבית? לא * לצחצח שיינים? לא * לעשות שיעורי בית? יותר מדי פעמים * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? כן * את השם שלך? לא * איפה אתה גר? לא * את מספר הטלפון שלך? כן * את מספר הפלאפון שלך? כן, כי אני לא מתקשר אליו מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? חורף * או ? שוקו * או ? טלויזיה * או ? חיבוק * אמא או אבא? (סתם סתם....) * אח או אחות? אח * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? אנגלית * פורום או קומונה? פורום שאלות לא תשובה: * למה? ככה * איך? איך שבא לי * איפה? איפה שאני רוצה * כמה? כמה שאני רוצה (כסף.. לא!) * מי? מי שיבוא.. * מתי? עכשיו שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? קצר * איזה צבע השיער שלך? שחור * בן כמה אתה? 13.5 * מה שמות הוריך? חסוי * כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? חסוי שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? צבע של פלטינה * מה צבע הפנאל שלך? כחול וכסף * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? זה כללי מדי, יש הרבה * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? לבן * באיזה צבע הקלמר שלך? כחול * באיזה צבע העיפרום שלך? צבע של עיפרון

MaceWindu

New member
אני עונה

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא * לנעול את הבית? לא * לצחצח שיינים? לא * לעשות שיעורי בית? יותר מדי פעמים * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? כן * את השם שלך? לא * איפה אתה גר? לא * את מספר הטלפון שלך? כן * את מספר הפלאפון שלך? כן, כי אני לא מתקשר אליו מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? חורף * או ? שוקו * או ? טלויזיה * או ? חיבוק * אמא או אבא? (סתם סתם....) * אח או אחות? אח * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? אנגלית * פורום או קומונה? פורום שאלות לא תשובה: * למה? ככה * איך? איך שבא לי * איפה? איפה שאני רוצה * כמה? כמה שאני רוצה (כסף.. לא!) * מי? מי שיבוא.. * מתי? עכשיו שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? קצר * איזה צבע השיער שלך? שחור * בן כמה אתה? 13.5 * מה שמות הוריך? חסוי * כמה אחים אתם? 3 * מאיזו עיר אתה? חסוי שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? צבע של פלטינה * מה צבע הפנאל שלך? כחול וכסף * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? זה כללי מדי, יש הרבה * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? לבן * באיזה צבע הקלמר שלך? כחול * באיזה צבע העיפרום שלך? צבע של עיפרון

עדנונית

New member
אני...שקד תשתתפי בחוליה החלשה

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?כן * לנעול את הבית?אולי * לצחצח שיינים?כן * לעשות שיעורי בית?כן * לבצע מטלה שההורים אמרו לך?כן!! * את השם שלך?הממ שלי לא יודעת אבל של ילד שאני ממש קרובה אליו הרבה!! * איפה אתה גר?לא * את מספר הטלפון שלך?כן * את מספר הפלאפון שלך?כן מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?שניהם אחרי שהבנתי מה זה שיש לך מישהו שגר רחוק אז החורף הוא לא עד כדאי כך מגניב * או ?שוקו * או ?טלויזיה! * או ?לא יודעץ * אמא או אבא? (סתם סתם....)חחחח * אח או אחות?לא יודעת * אביב או סתיו?אביב * אנגלית או ספרדית?ספרדית * פורום או קומונה?פורום שאלות לא תשובה: * למה?ככה * איך?לא יודעת * איפה?בגינה * כמה?6 * מי?אני * מתי?בערב שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך?בינוני * איזה צבע השיער שלך?שחום * בן כמה אתה?16 * מה שמות הוריך?מה זה משנה * כמה אחים אתם?יחד איתי 4 * מאיזו עיר אתה?מודיעין שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?אדום שחור לבן * מה צבע הפנאל שלך?אפור * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך?מי שם עטיחפה * באיזה צבע השולחן עבודה שלך?חום * באיזה צבע הקלמר שלך?אין לי קלמר
* באיזה צבע העיפרום שלך?אין לי אבל בעצם זרוק בתיק בצבע כחול והעיפרונות הרגילים

אניייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? לא..
* לנעול את הבית? כןן:) * לצחצח שיינים? אם..לא היה לי כוח הרבה פעמים..
טחח
* לעשות שיעורי בית? כההה * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? הרבה פעמיים
* את השם שלך? אממ..לא
* איפה אתה גר? לא.. * את מספר הטלפון שלך? לאא * את מספר הפלאפון שלך? כהה(שקיבלתי אותו אז ממש בהתחלה..
) מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? קיייייייייץ
או
? אממ..
או
?
או
? אממ..
* אמא או אבא? (סתם סתם....)שנייהם
* אח או אחות? אחוות * אביב או סתיו? אביב * אנגלית או ספרדית? אממ..אנגלית וספרדית..
* פורום או קומונה? פורווום
שאלות לא תשובה: * למה? ככה * איך? בקלווות
* איפה? כאן * כמה? הרבה.. * מי? אני * מתי? לאדעת... שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? אממ..אחרי הכתפיים * איזה צבע השיער שלך? חום ככה.. * בן כמה אתה? 12 ווו10 ימים בידיוק
* מה שמות הוריך? מה אכפת לכם??? * כמה אחים אתם? 4 * מאיזו עיר אתה? מודיעיין שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? אממ..טלוי במה..אדום, ורוד, כחול, לבן.. * מה צבע הפנאל שלך? לבןן * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? כחול עם דמויות חמודותתת * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? חום * באיזה צבע הקלמר שלך? ג'ינס (כחול...) * באיזה צבע העיפרום שלך?אממ..וורוד ושחור

למעלה