שאלון

Crazy669

New member
אופפ נענה שוב.. ../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? בנות חלום או מציאות? מציאות כדורגל או כדורסל? כדורסל כדורעף או כדור יד? כדורעף לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק צבא או לא? בטח שכן כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? ירוק אדום או כחול? כחול מכבי או הפועל? מה 'כפת לי עיתון או טלוויזיה? עיתון 98 fm או 100 fm? 98??? אז בוא נגיד 100

Mrs big

New member
להיות קצת איתך והרבה בלעדיך..

אוטו או אופנוע? אוטו. אופניים או קורקינט? קורקינט. מחשב או לפטופ? מחשב. פורום או צ'אט? פורום. בנים או בנות? בנים. חלום או מציאות? מציאות. :/ כדור רגל או כדור סל? כדורסל. כדור עף או כדור יד? בלע. לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד. צבא או לא? לא יודעת. :/ כחול או צהוב? כחול. ירוק או לבן? לבן. אדום או כחול? כחול. מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי ת"א. עיתון או טלוויזיה? טלויזיה. 100 fm או 98 fm ? רדיוס. מה זה 98FM?

לקשמי

New member
תשובות

אוטו או אופנוע? אין לי רשיון על אף אחד מהם אבל אם כבר אז אוטו. אופניים או קורקינט? כנ"ל לא יודעת לרכב על אף אחד מהם אבל אופניים. מחשב או לפטופ? מחשב. על לפטופ קשה להקליד. פורום או צ'אט? פורום. בנים או בנות? שני המינים. (ללא קשר לנטיות) חלום או מציאות? אומרים שגם המציאות היא סוג של חלום, אז אותו דבר. כדור רגל או כדור סל? כדורסל. כדור עף או כדור יד? כדור יד. (אין לי מושג למה) לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד. צבא או לא? במדינה שלנו זה חובה. אבל הלוואי שלא נצטרך בכלל. כחול או צהוב? ירוק. ירוק או לבן? ירקרק אדום או כחול? סגול מכבי ת"א או הפועל ת"א? לא מבינה בספורט. עיתו או טלוויזיה? נשיונל גיאוגרפיק. 100 fm אוfm ? 98 תשעים ושמונה

lolly1

New member
המפף

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? מחשב כי אין לי לפטופ
פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? תלוי למה חלום או מציאות? חלום כדור רגל או כדור סל? כדור סל כדור עף או כדור יד? אממ כדור עף לונה פארק או סופרלנד? Cedar Point :D צבא או לא? כן אבל קצת
כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? לבן אדום או כחול? אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א? למי אכפת עיתו או טלוויזיה? שניהם 100 fm או 98 fm ? גלגל"צ

אז ככה

אוטו או אופנוע? אוטווו(וולבו) אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ?מחשב פורום או צ'אט?אני נימנע בנים או בנות?בנות חלום או מציאות?חצי חצי כדור רגל או כדור סל?כדורגל כדור עף או כדור יד?כדורעף לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק צבא או לא? צבא כחול או צהוב?כחול ירוק או לבן?ירוק אדום או כחול?אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל ת"א !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עיתו או טלוויזיה?עיתון(בקשר לחדשות) 100 fm או 98 fm ? 100 !!

dandusha1

New member
אני עונה :)

אוטו או אופנוע? אוטו
אופניים או קורקינט? מממ... אופניים מחשב או לפטופ? לפטופ פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? חחח לא יודעת חלום או מציאות? מציאות כדור רגל או כדור סל? כדורגל כדור עף או כדור יד?כדור יד לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד צבא או לא? צבא כחול או צהוב? צהוב ירוק או לבן? ירוק אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי ת"א עיתו או טלוויזיה? טלויזיה 100 fm או 98 fm 100: fm

English Muffin

New member
גם אני עונה !!

אוטו או אופנוע? אופנוע הכי מהר הכי כיף אופניים או קורקינט?אופניים קורקינט אני לא יודעת ליסוע מחשב או לפטופ?מחשב פורום או צ'אט?פורום בנים או בנות?שתיהם חלום או מציאות?חלום כדור רגל או כדור סל? כדורסל כדור עף או כדור יד? כדור יד לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד צבא או לא?צבא כחול או צהוב?כחול בעע צהוב ירוק או לבן? לבן אדום או כחול?כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א?מכבי עיתו או טלוויזיה?טלויזיה 100 fm או 98 ?98 מה זה 100 ?

chriscrossed

New member
...

אופנוע אמממ... קורקינט (כולם יודעים מה אופניים יכולים לעשות לבנים) לפטופ פורום בנות (לא ברור?) חלום כדורגל כדור עף לא הייתי לא בלונה פארק ולא בסופרלנד לא צבא כחול ירוק לא מכבי ולא הפועל טלוויזיה 100fm

BloodyRose

New member
Me

אוטו או אופנוע?
הייתי מתה לרישיון על אופנוע... אופניים או קורקינט?
none מחשב או לפטופ?
הצבא גרם לי לסלוד משניהם מאוד פורום או צ'אט?
פורומים בנים או בנות?
בנים חלום או מציאות?
החלום תמיד יותר יפה כדור רגל או כדור סל?
כדורגל כדור עף או כדור יד?
מה ההבדל?
לונה פארק או סופרלנד?
סופרלנד? צבא או לא?
אחח... כחול או צהוב?
שחור ירוק או לבן?
שחור אדום או כחול?
יאק, הצבעים של המשטרה הצבאית מכבי ת"א או הפועל ת"א?
בשביל אבא - הפועל עיתו או טלוויזיה?
בשביל חדשות? עיתון 100 fm או 98 fm ?
גלגל"צ!

הממ

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? מחשב (לפטופ לא נוח) פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? בנות. אבל אם זה מהיבט אחר אז התשובה משתנה. חלום או מציאות? מציאות כדור רגל או כדור סל? סל כדור עף או כדור יד? יש הבדל? לונה פארק או סופרלנד? אף אחד (קיבה רגישה) צבא או לא? צבא כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? ירוק אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? אותו דבר מבחינתי עיתו או טלוויזיה? טלוזיה (איזו תשובה בורה) 100 fm או 98 fm? 100

תשובות.. ../images/Emo70.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? תלוי בשביל מה, כעיקרון בנים. חלום או מציאות? חלום. המציאות היא יותר מדיי בשבילי. כדור רגל או כדור סל?
כדור עף או כדור יד?
לונה פארק או סופרלנד?
צבא או לא? לא. כחול או צהוב? כחול. ירוק או לבן? לבן. אדום או כחול? חורף - אדום קיץ - כחול. מכבי ת"א או הפועל ת"א?
עיתו או טלוויזיה? טלוויזיה 100 fm או 98 fm ?

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

אוטו או אופנוע? אוטו.. אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? לפטופ פורום או צ'אט? צ'אט בנים או בנות? בנות! חלום או מציאות? חלום... כדור רגל או כדור סל? כדורגל כדור עף או כדור יד? לוידעת.. לונה פארק או סופרלנד? ממ סופרלנד.. צבא או לא? צבא! כחול או צהוב? כחול! ירוק או לבן? לבן.. אדום או כחול? כחול! מכבי ת"א או הפועל ת"א? לא זה ולא זה.. עיתון או טלוויזיה? טלויזיה! 100 fm או 98 fm ? הראשון..

אני עונה

אוטו אופניים מחשב פורום בנים מציאות כדור סל כדור יד לונה פארק צבא לא כחול לבן אדום מכבי ת"א טלוויזיה 100 fm

Danielushhhh

New member
../images/Emo36.gifעונה../images/Emo26.gif

וד"א אני חדשה
אוטו או אופנוע? אוטו
אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? פוווורום
בנים או בנות? בנות
חלום או מציאות?
מציאות כדור רגל או כדור סל?
כדור עף או כדור יד? עף לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד
צבא או לא? צבא
כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? לבן
אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי ת"א
עיתו או טלוויזיה? טלוויזיה..
100 fm או 98 fm ? 98 fm

oh-da

New member
אוהדי עונה!

אוטו או אופנוע?אוטו! אופניים או קורקינט?אופניים
מחשב או לפטופ?מחשב פורום או צ'אט?פורום בנים או בנות?בנים
חלום או מציאות?מציאות כדור רגל או כדור סל?כדורגל כדור עף או כדור יד?כדוריד לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק
צבא או לא?צבא כחול או צהוב?כחול ירוק או לבן?לבן אדום או כחול?אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א?לאלאלא עיתו או טלוויזיה?טלויזיה 100 fm או 98 fm ?100FM! שחררררר

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

אוטו או אופנוע? אוטו.
אופניים או קורקינט? אופניים.
מחשב או לפטופ? מחשב.
פורום או צ'אט? פורום.
בנים או בנות? תלוי.
חלום או מציאות? תלוי.
כדור רגל או כדור סל? כדור סל, אם חייבים לבחור.
כדור עף או כדור יד? לא יודעת...
לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק
צבא או לא? צבא.
כחול או צהוב? כחול.
ירוק או לבן? לבן.
אדום או כחול? כחול
מכבי ת"א או הפועל ת"א? לא בוחרת
.
עיתון או טלוויזיה? טלוויזיה.
100 fm או 98 fm ? לא יודעת

gargamich

New member
הנה מיך ../images/Emo12.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? לא יודע לרכב על כלום
מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? תלוי לאיזה צורך
חלום או מציאות? חלום כדור רגל או כדור סל?
כדור עף או כדור יד? לא מבדיל לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק
צבא או לא? תלוי כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? תלוי אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי עיתון או טלוויזיה?
100 fm או 98 fm ? רדיוס (100)

אואואואואואו.

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? לפטופ פורום או צ'אט? צאט בנים או בנות? בנות חלום או מציאות? חלום כדור רגל או כדור סל? כדור עף כדור עף או כדור יד? כדור יד לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד צבא או לא? לא כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? לבן אדום או כחול? אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל עיתו או טלוויזיה? טלויזיה 100 fm או 98 fm ?99

למעלה