שאלון

yardenbm

New member
שאלון

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט?
מה היה השיר הראשון ששמעתם?
מה השיר האהוב עליכם?
מה הדיסק האהוב עליכם? תשובות שלי:
מאיפה הכרתם את גוד שארלוט? ראיתי את boys & girls במיוזיק בוקס
מה היה השיר הראשון ששמעתם? boys & girls
מה השיר האהוב עליכם?יש כמה i want acandy blody valentine
מה הדיסק האהוב עליכם?הראשון

EleVaTioN

New member
אז ככה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט? שמעתי את לייפסטיילס באמטיוי והתחלתי להוריד
מה היה השיר הראשון ששמעתם? לייפסטיילס
מה השיר האהוב עליכם? יש יותר מידי....כל השירים שלהם בואו נסכם את זה ככה
מה הדיסק האהוב עליכם? הממממממממממ החידוש לראשון, וגם השני...והשלישי

Billy4

New member
שלי

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט?TRL מה היה השיר הראשון ששמעתם?YOUNG & HOPELESS מה השיר האהוב עליכם?YOUNG & HOPELESS מה הדיסק האהוב עליכם?החדששש

33emily33

New member
אני..............

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט? ת'אמת זה סיפור קצת מצחיק! דיברתי עם ילדה אחת שלא דיברתי מלא זמן באיי סי קיו וחשבתי שאני מדברת אם ילדה אחרת... ובגלל זה רציתי להיפגש איתה והיא אמרה לי שהיא תכיר לי להקות יפות... ואז היא באה אליי והבנתי שזאת היא בכלל... היא כתבה לי כמה להקות בדף קטן ואחרי שהיא הלכה חיפשתי בגוגל גוד שארלוט ושמעתי שירים שלהם.. והתאהבתי בלהקה! מה היה השיר הראשון ששמעתם?little things מה השיר האהוב עליכם?predictable מה הדיסק האהוב עליכם? לפי מה שהספקתי לשמוע מהדיסק החדש הוא הכי יפה!

Holy Cow4

New member
שלום לום

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט? ראיתי את לייפסטיילס בפרש באמ טי וי, וכל שעה עגולה העברתי לשם בשביל אותם. מה היה השיר הראשון ששמעתם? לייפסטיילס. מה השיר האהוב עליכם? קשה, קשה... בעיקרון אני אוהבת את כולם באותה מידה אבל יש לי קשר מיוחד עם לייפסטיילס בגלל שהוא השיר הראשון ששמעתי, ואני די מאוהבת בבלודי וולנטיין (תסלחו לי שאני לא כותבת באנגלית). מה הדיסק האהוב עליכם? דה יונג אנד דה הופלס. *זאת הייתה חפירה מלכותית מבית דנה. תודה.

Y M C A

New member
תשובותיי

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט?דעתי שקיימת כזו להקה פשוט החלטתי להוריד שירים שלה ברגע משעמם במיוחד מה היה השיר הראשון ששמעתם? בויז אנד גירלז מה השיר האהוב עליכם? וונדרינג ויש עוד.. מה הדיסק האהוב עליכם? השני

MADE girl

New member
אני אני אני אני אני אני אני../images/Emo15.gif

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט? אממ.. מהסרט "קטע מהסרטים" (סרט חובה! מי שרוצה יש לי אותו)
מה היה השיר הראשון ששמעתם? Little Things
מה השיר האהוב עליכם? Emotionless בכיתי בפעם הראשונה ששמעתי את השיר בפעם הראשונה ועדיין בוכה.
מה הדיסק האהוב עליכם? השני

אמלי זה בדיוק כמוב לראשונה שענתה

במקרה גם שאת ששאלה מה שמך? גם אני הכרתי אתה בויס אן גירל ממיוסיק בוקס ובמקרה זה גם השיר הראשון ששמעתי אבל חברה סיפרה לי עליהם ואזס ראיתי אותם ת'אמת אצלי הדיסק האהוב השני... והשיר האהוב בויס אן גירל לא יודעת מה יש לי מהשיר הזה?!

thebaby

New member
../images/Emo101.gif

מאיפה הכרתם את גוד שארלוט? כשרק עשו לי אינטרנט מהיר אז סתם אח שלי הוריד קליפים ... ואחד מהם היה the little things ו motivation... ואז הם נשמעו טוב אז התחלתי לשמוע אותם ולהוריד מלא שירים שלהם... זה היה ממש מזמן. היחיד שמצאתי שהכיר אותם אז היה איזה חבר שלי שגם שמע עליהם במקרה... עוד לפני שהם היו באמ טי וי... לפני שבכלל הכירו אותם בארץ.
מה היה השיר הראשון ששמעתם? the little things... מה השיר האהוב עליכם? לא יודע. מה הדיסק האהוב עליכם? לא יודע.

למעלה