שאלון

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
שאלון

תודו שהתגעגעתם לסקר הישן והטוב שבוע שעבר אז נתחיל... ושיהיה סופשבוע מצויין
אז מה המצב?
איך קוראים לך?
בן כמה אתה?
ומאיפה?
האם אתה אוהב לבשל?
מה אתה יודע לבשל הכי טוב?
מה התוכניות לסופ"ש?
האם נמאס לך כבר מהקיץ?
מה עשית לפני שהתחלת לענות על הסקר?
איזה צלצול יש לך בפלאפון?
מה עדיף- אס.אם.אס או שיחה?
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך (צרפתית), אם בכלל?
אתה מאמין באלוהים?
מה דעתך על אנשים שלא מתגייסים לצה"ל על אף שיש להם את האפשרות?
האם היית מגדיר את עצמך כטיפוס הרפתקן?
איך הגעת לפורומים של ?
האם היה לך גשר בשיניים?
יש לך משקפיים?
האם אתה מנוי לעיתון כלשהו?
האם שברת פעם משהו בגופך?
יש לך טלוויזיה בחדר?
מה התאריך לידה שלך?
מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך?
האם עשו לך פעם מסיבת הפתעה?
האם עשית פעם סיאנס?
ואחרון: מסר לאומה - זהו להפעם תהנו....

Snow fairy

New member
להלהלה

משעמם
(אגב, שיניתי ללשון נקבה, השובניזם בפורום הזה....) אז מה המצב? הכל טוב, ואצלך?
איך קוראים לך? מאיה בת כמה את? 13 ומאיפה? מכבים-רעות האם את אוהבת לבשל? לא
מה את יודעת לבשל הכי טוב? מלאווח
מה התוכניות לסופ"ש? כמו תמיד- טלויזיה, מחשב, לישון וחוזר על עצמו. האם נמאס לך כבר מהקיץ? כן, חורףףףף
מה עשית לפני שהתחלת לענות על הסקר? אכלתי (סושי, אם אתם שואלים...) איזה צלצול יש לך בפלאפון? השיר של "that 70's show" מה עדיף- אס.אם.אס או שיחה? ברור ששיחה, עד שכותבים מילה כבר מתקשרים אליך לשאול למה אתה לא עונה
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך (צרפתית), אם בכלל? לא היתה (שתקו) את מאמינה באלוהים? לא מה דעתך על אנשים שלא מתגייסים לצה"ל על אף שיש להם את האפשרות? תלוי מה הסיבה שלהם, בכללי- הם די מעצבנים אותי. שיפסיקו עם השטויות ויתגייסו כמו בני אדם נורמלים. האם היית מגדירה את עצמך כטיפוס הרפתקן? ממש לאאא איך הגעת לפורומים של ? (תפוז?) האמת, שאני לא זוכרת... האם היה לך גשר בשיניים? יאפ (עד לפני חודש בערך
) יש לך משקפיים? לא
האם את מנויה לעיתון כלשהו? ראש 1 האם שברת פעם משהו בגופך? כן, את הרגל, בכיתה א'- נפלתי מסולם ביומולדת של בת דודה שלי (אל תשאלו) יש לך טלוויזיה בחדר? אכן מה התאריך לידה שלך? 5.8.91 מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך? גיטרה חשמלית, אבל כנראה שבסוף אני אקנה אותך לעצמי. הו, וול.... האם עשו לך פעם מסיבת הפתעה? כן, השנה. חברות שלי העירו אותי בבוקר עם עוגה ובלונים. (רגע, בעצם גם שנה שעברה) האם עשית פעם סיאנס? לא ואחרון: מסר לאומה - חיה ותן לחיות.

itamar argaman

New member
אחלה

הכול בסדר אחי מה נשמע? איתמר אני בן 12 + (
) רמת גן בטח חביתות עם קבנוסים נסעתי 800 קילומטים כדי לראות תצוגת כלבים מאוד נמאס לי ניגנתי בגיטרה הסלולרי שלי בתיקון, אחותי הפילה לי אותו מקומה 21.. אס אמ אס לפני שנה כן שיעשו את מה שבראש שלהם, ישנם כאלה שלא מוכנים לקבל פקודות או לקרוע ת'תחת. בטח דרך אבא שלי לא, אבל אני משאר שהשנה יהיה לי לא כן כן, שברתי את הרגל בכיתה א'... כן 1.8.1992 יש לי בר מצווה בקרוב אז הייתי רוצה לקבל נסיעה לג'מייקה כן בעיקרון אני יודע איך לעשות, אבל אני פוחד מזה כמו איזה לא יודע מה.. מסר לאומה - אם אין לחם תאכלו עוגות אם אין עוגות תאכלו חביתות

tuty fruty

New member
עונה

אז מה המצב?נפלא איך קוראים לך?רנה בן כמה אתה?17 ומאיפה?מושב קטן ונידח בשרון האם אתה אוהב לבשל?תלוי מה מה אתה יודע לבשל הכי טוב?עוגיות שוקלד צ'יפס מה התוכניות לסופ"ש? כבר עבר אבל ביקרתי את בן דוד שלי שהיה חודש בתאילנד האם נמאס לך כבר מהקיץ?לא אני אוהבת קיץ! מה עשית לפני שהתחלת לענות על הסקר? הייתי בפורום אחר איזה צלצול יש לך בפלאפון?allstar של הסרט שרק מה עדיף- אס.אם.אס או שיחה? שיחה מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך (צרפתית), אם בכלל?בחופש הגדול של השנה אתה מאמין באלוהים? כן מה דעתך על אנשים שלא מתגייסים לצה"ל על אף שיש להם את האפשרות?אני שונאת אנשיםם כאלה! האם היית מגדיר את עצמך כטיפוס הרפתקן?כן איך הגעת לפורומים של ? של מה? של תפוז? ת'אמת שאני לא זוכרת האם היה לך גשר בשיניים? כן ממזמן ... יש לך משקפיים? כן אבל אני רוצה לעשות עדשות האם אתה מנוי לעיתון כלשהו?כן האם שברת פעם משהו בגופך?לא יש לך טלוויזיה בחדר?כן מה התאריך לידה שלך?29.9.1987 מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך?אוטו אדום פתוח (חלום חיי) האם עשו לך פעם מסיבת הפתעה?כן השנה אפילו האם עשית פעם סיאנס? לא ואחרון: מסר לאומה - :החיים קצרים נצלו אותם"

iM sO cUtE

New member
אני....

אז מה המצב?קצת לחוץ האמת, יש לי מבחן בהיסטוריה מחר, ולא התחלתי ללמוד... איך קוראים לך? עפרי.. בן כמה אתה?14 ומאיפה?רמת ישי (לצערי..) האם אתה אוהב לבשל?תלוי מתיי מה אתה יודע לבשל הכי טוב?ספגטי.. יאמיי.. מה התוכניות לסופ"ש?טלויזיה מחשב, לישון, טלפון, תכננתי ללמוד למבחן, אבל זה לא קרה.. האם נמאס לך כבר מהקיץ?כןןןןןןןן כבר מזמןןןןןן גווו חורףףף מה עשית לפני שהתחלת לענות על הסקר?הכרחתי את עצמי ללמוד להיסטוריה, אבל בסוף נכנעתי לעצמי, ובאתי למחשב.. איזה צלצול יש לך בפלאפון?אני לא זוכרת.... =\.. מה עדיף- אס.אם.אס או שיחה?שיחה מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך (צרפתית), אם בכלל?לא הייתה אתה מאמין באלוהים?ברור מה דעתך על אנשים שלא מתגייסים לצה"ל על אף שיש להם את האפשרות?האמת, שגם לי בעיקרון לא ממש מתחשק להתגייס.. אבל אני דיי שונאת אנשים כאלה.. אז במובן מסויים אני שונאת את עצמי.. יא... אני ממש אנוכית!!! טוב, אני אתגייס!!! האם היית מגדיר את עצמך כטיפוס הרפתקן?לא... אני פוחדת מרכבות הרים שזזות יותר מ-1 קמ"ש... איך הגעת לפורומים של ?הא? האם היה לך גשר בשיניים?לא. יש לך משקפיים?היו לי עד לפניי חצי שנה, עכשיו יש לי עדשות.. האם אתה מנוי לעיתון כלשהו?לא האם שברת פעם משהו בגופך?בגיל שלוש, את היד.. אאוץ'.. יש לך טלוויזיה בחדר?כן.. תודה לאל על זה.. מה התאריך לידה שלך?22.12.90 מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל ביום הולדתך?אמממ גיטרה, טיול באמריקה, מצלמה דיגיטלית, להכנס לסוכנות שחקנים, או מחשב נייד.. יש הרבה אפשרויות, רק תבחרו....:) האם עשו לך פעם מסיבת הפתעה?כן.. האם עשית פעם סיאנס?ניסיתי.. אבל לא הצליח לי.. ואחרון: מסר לאומה -LIVE AND LET DIE

למעלה