שאלון...

תקראו כי לקח לי הרבה זמן לכתוב../images/Emo3.gif;-

שם: שירלי ניקניים בנט: שירלי הפ33ה המתקתקת, ~פר*ק*ת בנשמה~, Angle of love שמות חיבה וכינויים למיניהם:שרלילה-שרוצים לעצבן אותי
סרט אהוב: פתאום 30,ואיך להיפטר מבחור ב10 ימים
המשקה האהוב עליי:תות בננה
חטיף אהוב: במבה וביסלי
הממתק הכי טעים שיש: מסטיק!!! מאכל אהוב: פיצה
והמבורגר
מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין סיפור
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: אין לי תוכניות למות בעתיד הקרוב
שיר אהוב במיוחד:my happy ending של אווריל לאבין ו-"האור בחיי" של נינט טייב צבע אהוב: כחול ורוד סגול גוונים כאלו מספר מזל: 10 מקום מועדף בבית: החדר שלי והמטבח
איפה אני רוצה להיות עכשיו: בים עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:מזה משנה? הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שההורים שלי יסכימו לי להזמין את החבר'ה לשבת
בזמן האחרון היה לי מצב רוח:בסדר
קצת מבועס... מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אשכרה,ראסמי,מאמי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: כל מיני אני מחליפה כל הזמן...אבל עכשיו אני משתמשת בפינוק ורוד פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:אני לא משתמשת סמויה. פורומים שאני כותב/ת בהם: ראשון לציון,אסתי המכוערת,דתיים,וכמובן זהירות בנות
חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:הגיטרה שלי
,החברות שלי
,הטלפון|נייד
אוכל|וקניון/שופינג
שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:טלפון
מחשב
בגדים תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?פאלפון ואת הבגדים שאני הכי אוהבת..... יש חבר/ה? לא
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?ברור
מה אתה מתכנן לעשות בחופש?את מתכוונת בחופש שנגמר?! מוזיקה שאתם הכי אוהבים:לועזית זמר/ת אהוב/ה: אווריל לאבין, נינט טייב להקה:הדג נחש אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?בלי..."זה לא בריא"(לקרוא בקול סבתא כזה) עונה שאני הכי אוהב/ת: קיץ
דבר שאני בחיים לא אעשה:אשחה בבריכה בעירום כשהבריכה מלאה אנשים פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:באף מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אין לי מושג דמות דיסני אהובה:פופאי
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:לא יודעת...ואין לי כוח לחשוב עכשיו
מודל החיקוי שלי: אחותי הגדולה... הסגנון לבוש שלי: לא יודעת אבל אניאוהבת ללבוש הרבה ורוד הייתי רוצה שיקראו לי: שירי למרות שגם שירלי זה טוב... אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:תאמת אין לי משיכה לדמויות של דיסני
כמה זמן אני בפורום: לא יודעת.....אני לא ספרת ימים חודשים ושניות... כל הניקים שהיו לי בתפוז: שירלי הפ33ה המתקתקת,NO NAME,מאמי כמוניN האייסיקיו שלי: 237869496 מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: שוקולד ארץ אהובה:אמריקה מקצוע אהוב בבית ספר:מחשבים כי אני לא עושה בו כלום.... מה שלומך? בסדר ואת?חחחח מזה השאלה הזאת? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:אני! יש לי אוסף של: נרות ריחניים.... מה אני עושה כשמשעמם לי? רואה טלויזיה או קוראת ספר אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?כן...לפעמים אם יש לי כוח... ספרו לי בדיחה:אין לי כוח עכשיו...סורי הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הארון!!! סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: פלפלת,בננות בפיג'מות... את/ה אדם רציני בד"כ? לא.ממש לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא...אני מוכנה למות למענו חולשה: אנ י מבזבזת המון אבל המון המון כסף.... הפחד הגדול ביותר:לא יודעת... חג מועדף: פורים לא יודעת למה... אני מתגעגע/ת ל: כיתה ו' למסיבות סיום וכל הדברים האלה.... תכונות טובות שיש בי: צחקנית מאושרת חמודה תכונות רעות שיש בי: אני מתעצבנת בקלות-ואני תמניה...שלמה! התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:חמודים מאושרים שאפשר תמיד לדבר אליהם כשצריך עזרה... אני מזל: מאזניים הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שיער ועיניים דברים שמכעסים אותי: שקוראים לי שרלילה
דברים שאני שונא/ת:הרבה .... הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:לא יודעת.... מוטו בחיים: לצחוק זה לא עולה כסף.... דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אחותי.... יש לי מזל כי: בדיוק ביום שחברות שלי הלכו לים נגמר לי המחזור...אז שמתי טמפון ליתר בטיחות אבל יכולתי ללכת איתם... האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:שיער האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: חזה ובטן... לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?לא יודעת... וואו כמה זמן זה לקח לי אתם לא יודעות....

Pink Bubbles

New member
כנסו

שם: טליה ניקניים בנט: טינקרבל, פינקי, פינק באבלס שמות חיבה וכינויים למיניהם: טולקי, טאטי סרט אהוב: המממ... אין ממש יש טובים ויש כאלה ש...לא המשקה האהוב עליי: מים אני יודעת אני
חטיף אהוב: קליק או פסק זמן הממתק הכי טעים שיש: נו כתבתי! מאכל אהוב: ספגטי מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין לי.... מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: למה לחשוב על זה? אבל נו טוב... כאן נקברה המעצבת המוצלחת בעולם כולו! שיר אהוב במיוחד: ביוטיפול... הוא תמיד מעודד אותי...
צבע אהוב:סגול,ורוד,ירוק ותכלת מספר מזל: 5 ו4 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: במכינה שלי למופת שיאמרו לי שאני אהייה במופת ואני משוחררת לשאר החופש.! עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם המורים שיגידו את זה הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: הם יתקשרו ויגידו את שזה... חחח... בזמן האחרון היה לי מצב רוח: טוב מאוד מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: וווי מבטאים את זה woi וואו שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: קרליין נקה 7 ודוקטור פישר. זה בדוק! פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: הא? כאן, סימס, ספין סיטי, בנות, אופנה. פורומים שאני כותב/ת בהם: למעלה כתוב! תתאמצו קצת! חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בשביל לחיות, בשביל להמשיך לחיות, בשביל לגלות מה קורה כשחיים ואין לי כוח לכתוב תשובות מתחכמות כל הזמן! שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מטוס, בית, כל העולם. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? כסף, פלאפונים ודברים יקרים. אה ובגדים. יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא נראה לי מה אתה מתכנן לעשות בחופש? הוא נגמר... חוצמזה שעד היום האחרון אני במכינה. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פופ זמר/ת אהוב/ה: אין להקה: אין אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: לא יודעת. איזה שאלות!!! פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אוזניים נחשב? מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: מעצבת פנים ואופנה. דמות דיסני אהובה: טינקרבל, יסמין, בל ואלאדין. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: המשפחה שלי מודל החיקוי שלי: אחותי ואמא שלי
הסגנון לבוש שלי: ספורטיבי הייתי רוצה שיקראו לי: טל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: טינקרבל... כמה זמן אני בפורום: חודשיים שלושה או יותר כל הניקים שהיו לי בתפוז: פינק באבלס... זה הראשון האייסיקיו שלי: 330369739 מסנג'ר:p[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: רקות למיניהם ארץ אהובה: אין מקצוע אהוב בבית ספר:פיזיקה (למדתי במכינה) והיסטוריה ואנגלית מה שלומך? סבבה מה איתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מור או שני או א' אני מתביישת להגיד רק אני אגיד שזו מישהי מקובלת והייתי רוצה להיות היא... יש לי אוסף של: כלום מה אני עושה כשמשעמם לי? אף פעם לא קורה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לרוב ספרו לי בדיחה: נוי חברה שלי שלומדת איתי במכינה לא יודעת לספר בדיחות ומנסה לספר לנו בנסיעה כך ששכחתי איך עושים את זה הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הארון. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: סיפורי ג'ינג'ר... את/ה אדם רציני בד"כ? בין לבין האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא! חולשה: לרקדנים סתם לאיודעת הפחד הגדול ביותר:לאיודעת חג מועדף: חנוכה פורים ופסח אני מתגעגע/ת ל:כלום תכונות טובות שיש בי: נחמדה מתחשבת נראה לי שאני די חכמה תכונות רעות שיש בי: נעלבת מהר פחדנית קצת ועקשנית התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: סבלנות אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: איכס מה הבעיות שלך? דברים שמכעסים אותי:שאנשים משקרים וצועקים דברים שאני שונא/ת: למעלה^ הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אין לי כוח כבר....... מוטו בחיים: אין לי דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אמא אחותי יש לי מזל כי: אני חיה? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:בטן האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים, עור ידיים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא מכירה המון... בעיקר ל פרודנס אבל מי לא? ווווווווווווי!!! סיימתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה