שאלון!!!!

קורורו

New member
שאלון!!!!

והוא לא ממש קשור לדיג'ימון... והוא גם לא משהו כמו "שם, גיל"... זה סתם שאלון ממש, אבל ממש הזוי שמצאתי באינטרנט... מישהו רוצה לענות? ^^ אני כבר מזהירה - הוא ארוך!!! 1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימנית או שמאלית? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 14. החיים, שחור או לבן? 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? 18. את מדברת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת מהו השם של הדוור/ית שלך? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? 24. מיקי מאוס או באגס באני? 25. באיזה צבע החדר שלך? 26. החדר שלך הוא רק שלך? 27. מי עיצב אותו? 28. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? 29. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ`קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? 31. מה המקצוע האהוב עליך? 32. מה המקצוע השנוא עליך? 33. כמה שעות את לומדת בכל יום? 33. את לומדת ביום ראשון? 34. מה יותר טוב, דובוני ג`לי או מסטיק? 35. M&M או ביצת קינדר? 36. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 37. כמה זה 1+1? 38. מה החג האהוב עלייך? 39. מה החג השנוא עליך? 40. בת כמה את? 41. בת כמה את רוצה להיות? 42. איפה את רוצה לגור? 43. לאן את רוצה לטוס? 44. את מי את רוצה לפגוש? 45. את משתמשת בדאודורנט? 46. האם Pine-sol מריח טוב? 47. מה את אוהבת על הפיצה שלך? 48. את עדיין משתוקקת לדלעת? 49. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 51. עברת טיפול שורש? 52. שחור לבן או צבע? 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את בוחרת? 54. איפה היד שלך עכשיו? 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 56. אוקיי או או.קיי? 57. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 60. מה את חושבת על דרדסית? 61. מה הספר האהוב עלייך? 62. מתי קראת אותו? 63. סלמון או בורי? 64. סרטן או לובסטר?: 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: 67. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?: 68. מטאטא או מגב? 69. מה המילה האהובה עלייך? 70. חינם! 71. מה השם המלא שלך? 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 75. קסטות או דיסקים? 76. למה? 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? 78. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 79. את משועממת כרגע? 80. את אוהבת בצלים? 81. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 82. לבשת פעם שמלה? 83. מתי? 84. צפרדעים או קרפדות? 85. את מאמינה בלהביע משאלה בשעה 11:11? 86. 8 או 3? 87. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 88. את מאמינה באלוהים? 89. את אוהבת אותי? 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? 92. את יודעת את כל המילים בהמנון? 93. האם את צופה בסופרבול בבית? 94. את הולכת לקרוא לבן שלך אלוויס? 95. אז איך תקראי לו? 96. מה עם הבת שלך? 97. תארי את הרגע הכי מביך בחיים שלך: 98. את קוראת צהובונים? 99. את קוראת עיתונים? 100. את אוהבת צמר גפן מתוק? 101. את סובלת מהתכווצויות שרירים? 102. תושיטי את יד ימין הכי רחוק שאת יכולה. במה את נוגעת? 103. אוכל מועדף? 104. מה הדבר הראשון שתעשי אם תזכי בלוטו? 105. נייר חלק או מפוספס? 106. פעם הופעת על במה? 107. עוגת תפוחים או דובדבנים? 108. פפסי או קולה? 109. וניל או תות? תות. 110. סרט מועדף: 111. שחקן אהוב? 112. שחקנית אהובה? 113. צ`יריוס או קורנפלקס? 114. גרביונים או גרביים עד הברך? 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? 116. אמצע הלילה או אמצע היום? 117. תקווה או בילי? 118. גבוה או נמוך? 119. לאט או מהר?. 120. קשה או רך 121. יוגורט או גלידה? 122. כפית או מזלג? 123. את בוכה עכשיו? 124. מכה או סטירה? 125. תסתכלי על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את רואה? 126. תסתכלי שמאלה, מה את רואה? 127. תסתכלי ימינה, מה את רואה? 128. מי בבית עכשיו? 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? 132. סוכרייה רגילה או על מקל? 133. איזה טעם? 134. את אוהבת לדוג? 135. סבא שלך מגניב? 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? 137. את נוחרת? 138. תארי את ריח הפה שלך עכשיו: 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? 140. כמה? 141. את מלקקת את הבולים או משתמשת בספוג? 142. את לועסת את העטים או העפרונות שלך? 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? 144. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? 145. מ`מצב? 146. מה קורה? 147. מה את חושבת עלי? 148. בלונדיניות או ברונטיות? 149. לדחוף או למשוך? 150. כשרשום על הדלת "משוך", את אוטומטית דוחפת? 151. את בכלל קוראת את הדברים על הדלת? 152. עכבישים מפחידים אותך? 153. מה עוד? 154. הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? 155. מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? 156. מה היה המשפט הראשון שאמרת? 157. מה את לא יכולה לבטא? 158. את יודעת שהטלפון שלי צלצל הרגע? 159. הטלפון שלך מצלצל? 160. מה מספר הטלפון שלך? 161. את אוכלת את הציפורניים של הרגליים שלך? 162. את נגררת עכשיו? 163. ג`ים קארי או מריה קארי? 164. כמה כפיפות בטן את יכולה לעשות? 165. כמה שכיבות סמיכה את יכולה לעשות? 166. לכי תרוצי קילומטר. יש לך 10 דקות. את עייפה? 167. לאופניים שלך יש 2 גלגלים? 168. האם הם שטוחים? 169. את יכולה לעשות עמידת ידיים? 170. אחורה או קדימה? 171. לכי אחורה 5 צעדים. עצרי. תסתובבי. מה השעה עכשיו? 172. את עולה עכשיו באש? 173. אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכלי אותה? 174. ספרייט או 7-אפ? 175. השלימי את המשפט - "אם אין לחם...": 176. במבי או סימבה? 177. פיות או מלאכים? 178. אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצת? 179. היית מוכנה ללקק רגל של נסיך בשביל חמישה דולר? 180. את יודעת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם? 181. אמ... את יכולה לספור כמה שאלות עוד יש? 182. 5+7+8-1234569%555x 3 = ? 183. אם היו לך 5 דולר, היית הולכת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך? 184. את יודעת כמה קלוריות תשרפי כשאת עושה דבר פרוע? 185. למה לובשת הזברה פיג`מה?

קורורו

New member
טוב אני אהיה ראשונה

משום מה נראה לי שלאף אחד לא יהיה כוח לעשות את זה... 1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט (ככה קוראים לזה, לא?) 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? אממ.. משתנה 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת... מסובך מדי בשבילי... ואני רצינית. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? כשיש כוח - מגלגלת, או שאימא לפעמים עושה את זה ^^ 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? גם משתנה... 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? רונאלד? מתאים, לא? 8. צבע מועדף? אממ... כחול? 9. נעליים לקיץ? כפכפים!!! 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים בלי ספק! אולי בעצם תפוזים... או בננות... לא! תפוחים! 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? אם היא חצי מלאה, היא לא גם חצי ריקה? 14. החיים, שחור או לבן? לבן! 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מבולגן X_X 16. את שרה במקלחת? לפעמים (
)וזה ממש לא אומר שאני זמרת טובה... 17. את מדברת עם החיה שלך? ברור!!! הוא איש הסוד שלי!!! 18. את מדברת עם עצמך? ברור!!! אני אשת הסוד שלי!!! 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא!!!!! 20. את יודעת מהו השם של הדוור/ית שלך? אין לנו דוור/ית 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אין דוור/ית, ואין חג מולד!!! 22. יש לך 11 אצבעות? אממ... אם זה כולל את אצבעות הרגליים - כן. 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן. 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 25. באיזה צבע החדר שלך? לבן... 26. החדר שלך הוא רק שלך? כן 27. מי עיצב אותו? לא יודעת - אבל לא אני.... 28. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 29. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ`קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא, אני חושבת. 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? לא יודעת... ובעתם זה כבר חופש גדול... מי יודע מה יהיה שנה הבאה... 31. מה המקצוע האהוב עליך? אמממ אומנות. 32. מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה 33. כמה שעות את לומדת בכל יום? חופש!!! 33. את לומדת ביום ראשון? חופש!!!... 34. מה יותר טוב, דובוני ג`לי או מסטיק? מסטיק 35. M&M או ביצת קינדר? M&M 36. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ברור........ 37. כמה זה 1+1? 6, לא? 38. מה החג האהוב עלייך? פורים!!! 39. מה החג השנוא עליך? אממ.. אין. 40. בת כמה את? עוד מעט 14 41. בת כמה את רוצה להיות? כמעט 14. 42. איפה את רוצה לגור? בגן עדן... 43. לאן את רוצה לטוס? יש טיסות לגן עדן??? 44. את מי את רוצה לפגוש? אורלנדו בלום, כוכבי אנימות, כל מיני אנשים מספרים שקראתי, מדובבים.... 45. את משתמשת בדאודורנט? כן 46. האם Pine-sol מריח טוב? מה זה? 47. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים 48. את עדיין משתוקקת לדלעת? השתוקקתי פעם לדלעת? 49. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אף פעם לא השארתי לסנטה חלב ועוגיות.... 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אממ.. לא... 51. עברת טיפול שורש? לא. תודה לאל. 52. שחור לבן או צבע? צבע 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את בוחרת? הוא לא שואל X_X 54. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרת שמאלית אני חושבת 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי 57. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: לא... לצערי... 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא!!!!! בברר... 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה צבע מחוק? 60. מה את חושבת על דרדסית? שהיא צריכה להזהר מאנשים קטנים עם ראש כחול... 61. מה הספר האהוב עלייך? אממ... הארי פוטר, חומריו האפלים, הבלגריאד, המלוריאן, אנימורפס.... 62. מתי קראת אותו? אה, רק אחד? אז... אתמול! 63. סלמון או בורי? סלמון. ברגע שאדע מה זה בורי - אדע באמת מה לבחור. 64. סרטן או לובסטר?: לובסטר, לא שאכלתי משהו מבין השניים. 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: עדיין על המקלדת!!! 67. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?: יש הרבה... אחד מהם? היום שנסענו לדודים שלי. 68. מטאטא או מגב? מגב!!!! 69. מה המילה האהובה עלייך? אוויל!!!! 70. חינם! מה? איפה? 71. מה השם המלא שלך? מאיה 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? מאיה 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? אני לא מכירה אף אחד עם שם אמצעי... 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן... 75. קסטות או דיסקים? דיסקים 76. למה? יותר נוח, בעיקר כשאין לך איך לשמוע בקסטות. 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? לחגוג את חנוכה X_X 78. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לחתוך... 79. את משועממת כרגע? די... 80. את אוהבת בצלים? לא.... 81. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אני לא רוצה להקה - כך שמעולם לא חשבתי על זה... 82. לבשת פעם שמלה? כן 83. מתי? אממ.. פעם אחרונה - לפני 4-5 שנים. 84. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים אני חושבת. 85. את מאמינה בלהביע משאלה בשעה 11:11? לא... אתה מאמין בלהביע משאלה ב - 12:34? 86. 8 או 3? 3 87. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 10 שניות... 88. את מאמינה באלוהים? אני עדיין לא בטוחה... 89. את אוהבת אותי? לא. 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? אממ... לא זוכרת. 92. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן!! 93. האם את צופה בסופרבול בבית? לא... 94. את הולכת לקרוא לבן שלך אלוויס? לא!!!!!! 95. אז איך תקראי לו? לא יודעת... 96. מה עם הבת שלך? יש לי בת? 97. תארי את הרגע הכי מביך בחיים שלך: או... יש הרבה! אבל אני לא זוכרת אחד כרגע... 98. את קוראת צהובונים? מעריב לנוער נקרא צבוהון? 99. את קוראת עיתונים? כן, לפעמים. 100. את אוהבת צמר גפן מתוק? לא ממש 101. את סובלת מהתכווצויות שרירים? לא 102. תושיטי את יד ימין הכי רחוק שאת יכולה. במה את נוגעת? בצג של המחשב 103. אוכל מועדף? כל מיני ג'אנק פוד 104. מה הדבר הראשון שתעשי אם תזכי בלוטו? אחפש את המצלמות.... 105. נייר חלק או מפוספס? מפוספס 106. פעם הופעת על במה? כן 107. עוגת תפוחים או דובדבנים? תפוחים 108. פפסי או קולה? קולה 109. וניל או תות? וניל 110. סרט מועדף: שרק 2, שר הטבעות. 111. שחקן אהוב? אורלנדו בלום 112. שחקנית אהובה? אממ.. אין. 113. צ`יריוס או קורנפלקס? קורנפלקס 114. גרביונים או גרביים עד הברך? גרביים 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? הרבה.... 116. אמצע הלילה או אמצע היום? אמצע הלילה!!! 117. תקווה או בילי? בילי? מי זה בילי? בעצם... מי זו תקווה? 118. גבוה או נמוך? אממ... לא יודעת. 119. לאט או מהר? מהר 120. קשה או רך: מה? 121. יוגורט או גלידה? לא זה ולא זה 122. כפית או מזלג? כפית 123. את בוכה עכשיו? לא. 124. מכה או סטירה? סטירה 125. תסתכלי על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את רואה? את האצבע האמצעית בידי הימנית. 126. תסתכלי שמאלה, מה את רואה? ארון. 127. תסתכלי ימינה, מה את רואה? מאוורר

קורורו

New member
המשך...

128. מי בבית עכשיו? אממ... משפחתי... 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? לא 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? כן 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? אני חושבת.... 132. סוכרייה רגילה או על מקל? על מקל!!! 133. איזה טעם? אממ.. הרגיל? מה זה הטעם הזה? פירות? 134. את אוהבת לדוג? אף פעם לא ניסיתי... אני לא חושבת שיש לי את הסבלנות לזה... 135. סבא שלך מגניב? לא יודעת, סבא שלי נפטר. 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? לא. ומעולם לא שיעמם אותי... תודה לאל. 137. את נוחרת? אממ... אני חושבת שכן - כשאני מצוננת. 138. תארי את ריח הפה שלך עכשיו: מה?!?!!? 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? כן. 140. כמה? 1 141. את מלקקת את הבולים או משתמשת בספוג? מלקקת 142. את לועסת את העטים או העפרונות שלך? לפעמים 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? אין. 144. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? דרמה של כיתה!!!!!!
145. מ`מצב? הכל טוב, מה איתך? 146. מה קורה? אין שינוי מאז השאלה הקודמת... 147. מה את חושבת עלי? שאתה מעצבן... 148. בלונדיניות או ברונטיות? אני לא אובייקטיבית. 149. לדחוף או למשוך? למשוך? 150. כשרשום על הדלת "משוך", את אוטומטית דוחפת? כן... 151. את בכלל קוראת את הדברים על הדלת? רק אחרי שאני דוחפת/מושכת. 152. עכבישים מפחידים אותך? מאוד 153. מה עוד? חרקים למיניהם... 154. הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? הייתי אמורה? וזה אמור לעניין אותי? 155. מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? אני חושבת אבא 156. מה היה המשפט הראשון שאמרת? לא יודעת 157. מה את לא יכולה לבטא? כל מיני מילים בהארי פוטר, את העצבים שלי על המחבר של השאלון הזה... 158. את יודעת שהטלפון שלי צלצל הרגע? וואו באמת? מי האידיוט שיתקשר אלייך? בטח טעות במספר -_-. 159. הטלפון שלך מצלצל? לא... 160. מה מספר הטלפון שלך? ואתה חושב שאני באמת אכתוב? 161. את אוכלת את הציפורניים של הרגליים שלך? לא!!!!!!!! *מזועזעת* 162. את נגררת עכשיו? לא! לאן אני אמורה להגרר? 163. ג`ים קארי או מריה קארי? ג'ים קארי 164. כמה כפיפות בטן את יכולה לעשות? לא יודעת - לא מתכוונת לבדוק 165. כמה שכיבות סמיכה את יכולה לעשות? לא יודעת... 3? 166. לכי תרוצי קילומטר. יש לך 10 דקות. את עייפה? לא. לא רצתי!!! 167. לאופניים שלך יש 2 גלגלים? כן. 168. האם הם שטוחים? כן. הם התפנצ'רו!!! 169. את יכולה לעשות עמידת ידיים? כן. 170. אחורה או קדימה? עמידת ידיים? או סתם בכללי? 171. לכי אחורה 5 צעדים. עצרי. תסתובבי. מה השעה עכשיו? 19:40. 172. את עולה עכשיו באש? לאאאא...... 173. אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכלי אותה? כמו הסיכויים שאמצא אותך ואגיד לך שאתה גאון הדור. 174. ספרייט או 7-אפ? ספרייט 175. השלימי את המשפט - "אם אין לחם...": גילמון עצוב? 176. במבי או סימבה? סימבה!!!!!!!! ("... שכחת אותי...") 177. פיות או מלאכים? שניהם 178. אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצת? לא... 179. היית מוכנה ללקק רגל של נסיך בשביל חמישה דולר? לא... 180. את יודעת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם? אתה אחד מהם, אה? 181. אמ... את יכולה לספור כמה שאלות עוד יש? לא... 182. 5+7+8-1234569%555x 3 = ? לך למורה שלי למתמטיקה!!! 183. אם היו לך 5 דולר, היית הולכת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך? לא יהיו לי - הם נגמרו!!! 184. את יודעת כמה קלוריות תשרפי כשאת עושה דבר פרוע? איזה דבר פרוע??? 185. למה לובשת הזברה פיג`מה? כי החליפה שלה במכונת כביסה...

אני ^__^

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט :] 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? בנפרד,כשזה באחד..זה לא עושה טוב לשיער שלי ;; 3. איזה סוג? אר.. כל פעם משהו אחר ^^ 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בחוט דנטלי @.@' 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת,אבל בד"כ..אימא עושה מקפלת כביסה ^^'' 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מה שיש בבית..XD 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? אה... לא..אולי ברווזי? D: 8. צבע מועדף? ורוד ולבן ^^ 9. נעליים לקיץ? כפכפים, או סתם נעליים פתוחות. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים :] 11. ימנית או שמאלית? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה ^^ 14. החיים, שחור או לבן? לבן :] 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מסודר.. לפחות בשבילי XD 16. את שרה במקלחת? כן -^^- 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיית מחמד ;__; אבל לפעמים אני מדברת עם הכלב של השכנים..סתם,אומרת לו שלום ומלטפת אותו ^_^ 18. את מדברת עם עצמך? כן.. לפעמים,בייחוד כשאני לומדת למבחנים. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא,ואני לא הולכת לרופא שיניים,פעם אחת הלכתי.. ומאז אני לא חוזרת ;; 20. את יודעת מהו השם של הדוור/ית שלך? לא O.O' 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אני לא חוגגת את חג המולד XD 22. יש לך 11 אצבעות? לא :] 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? לא, אבל אני הולכת לקנות ^__^ 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני, מיקי כבר יותר מדי ממוסחר.. חוץ מזה שתמיד העדפתי ארנבים על עכברים :X 25. באיזה צבע החדר שלך? צהוב-בננה שמתיימר להיות שמנת.. 26. החדר שלך הוא רק שלך? יאפ :] 27. מי עיצב אותו? אני בעיקר, הצבע אימא החליטה, אני רציתי ורוד. 28. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא.. רק כשמשעמם לי XD 29. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ`קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא.. אני אלך, ואברח מהמצלמה XD 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? לא יודעת, אבל זה אמור להיות הרבה.. כי אני כיתה י' וכל הסטאף הזה. 31. מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית,ספרות והיסטוריה..(ואומנות!^^) 32. מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה וספורט. 33. כמה שעות את לומדת בכל יום? אמ.. לא יודעת, שוב.. זו כיתה חדשה.. אבל בטח אני אלמד 9 שעות ביום, אם לא יותר @.@' 33. את לומדת ביום ראשון? בטח @_@'' 34. מה יותר טוב, דובוני ג`לי או מסטיק? מסטיק *_* 35. M&M או ביצת קינדר? לא זה ולא זה ^^' 36. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? בטח!!אני אוהבת את אימא שלי, והיא ממש מדליקה! ^__^ 37. כמה זה 1+1? 2.. אבל יהיו כאלה שיאמרו 11.. 38. מה החג האהוב עלייך? אמ.. כל החגים?.. בעיקר שבועות, כי אוכלים דברים חלבים ^__^ 39. מה החג השנוא עליך? אין כזה ^^' 40. בת כמה את? 15 :] 41. בת כמה את רוצה להיות? 18 או משהו בסגנון.. 42. איפה את רוצה לגור? יפן.. או אנגליה :] או להישאר בארץ, אבל לגור בתל-אביב, או במושב :] 43. לאן את רוצה לטוס? ליפן ואנגליה =] 44. את מי את רוצה לפגוש? את טום פלטון, או את אהבת חיי.. שזה לא בהכרח נוגד (; 45. את משתמשת בדאודורנט? יאפ..או שאני משתמשת במשהו אחר. 46. האם Pine-sol מריח טוב? מה זה?? X_X' 47. מה את אוהבת על הפיצה שלך? עגבניות ובצל, או זיתים, או..פטריות :] 48. את עדיין משתוקקת לדלעת? אף-פעם לא השתוקקתי לדלעת, אולי רק לדלעת שתקח אותי לנשף עם הנסיך (; 49. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אף-פעם לא השארתי לסנטה חלב ועוגיות.. ואני גם לא מתכוונת להתחיל להשאיר לו X__X' 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אני חושבת שכן.. ^^'' 51. עברת טיפול שורש? לא ;__; 52. שחור לבן או צבע? צבע =] 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את בוחרת? לא הולכת לרופאי שיניים ;; 54. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת XD 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימינית :] 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי =] 57. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? לא ממש.. *פאדיחות* 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא @_@' 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה??? X.X' 60. מה את חושבת על דרדסית? שהיא בלונדינית XD 61. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר,בלגריאד,מלוריאן,המשחק של אנדר ועוד הרבה! 62. מתי קראת אותו? הארי פוטר-ממזמן, בלגריאד-כנ"ל,מלוריאן-כנ"ל,המשחק של אנדר-כנ"ל. 63. סלמון או בורי? לא זה ולא זה X_X' 64. סרטן או לובסטר?: לא זה ולא זה @___@' 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? אף אחד מהם XD 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת, אבל לפני שנייה היא הייתה על העכבר XD 67. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? החיים שלי לא נגמרו עדיין, אבל כעיקרון.. היום הכי טוב?.. כשקמתי בבוקר עם חיוך על הפנים, ואז זה הפך את היום למצויין. ובעתיד.. כשאני אפגוש את אהוב חיי :] 68. מטאטא או מגב? לא זה ולא זה XD 69. מה המילה האהובה עלייך? אמ.. בעיקר שמות של בישים..סתם.. אממ.. לא יודעת, אני אוהבת הרבה מילים! 70. חינם! מה??.. מה חינם?.. אם זה בישי בחינם, אני רוצה! P: 71. מה השם המלא שלך? חופית, יותר מזה אתם לא צריכים לדעת XD 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? שיאורי *.* 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? אר.. לא יודעת, לא מכירה אף-אחד כזה. 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן @.@' 75. קסטות או דיסקים? דיסקים :] 76. למה? כי..יותר נוח לשמוע איתם ^_^ 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? לחגוג את חנוכה,להדליק חנוכייה.. אתם יודעים P: 78. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע.. =] 79. את משועממת כרגע? כן, בגלל זה אני עונה על השאלון הזה ^__^ 80. את אוהבת בצלים? אין לי בעיה איתם :] 81. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? הוו.. אני רוצה להקה!! אני הייתי קוראת לה דארקנאס לייט! =] 82. לבשת פעם שמלה? כן ^_^ 83. מתי? כשהייתי קטנה ^^'' 84. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים.. גמה-בונטה~ 85. את מאמינה בלהביע משאלה בשעה 11:11? לא ^^' 86. 8 או 3? 8 :] 87. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? הא?!.. לא יודעת -_-' 88. את מאמינה באלוהים? כן.. :] 89. את אוהבת אותי? אני לא מכירה אותך ^__^'. אבל אם הייתי מכירה אותך, אז אולי כן =] 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא @__@' 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? לא זוכרת.. לא חושבת שביקשתי משהו ^^'' 92. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן.. להתחיל לשיר? -^___^- 93. האם את צופה בסופרבול בבית? לא >_>' 94. את הולכת לקרוא לבן שלך אלוויס? לא X__X' 95. אז איך תקראי לו? אריאל *.* 96. מה עם הבת שלך? ענבר,ענבל,עינב.. וכו' P: 97. תארי את הרגע הכי מביך בחיים שלך: אני מוותרת.. -_-' 98. את קוראת צהובונים? לא, ואני חושבת שהם דבר מאוד מיותר,מטופש,וטיפשי!כאילו, די להיכנס לחיים של הסלבריטיז!הם מספיק מסכנים \= 99. את קוראת עיתונים? מדי פעם :] 100. את אוהבת צמר גפן מתוק? כן!! ^__^ 101. את סובלת מהתכווצויות שרירים? לא.. בעצם, לפעמים.. 102. תושיטי את יד ימין הכי רחוק שאת יכולה. במה את נוגעת? במסך של המחשב D: 103. אוכל מועדף? אר.. יש הרבה D: 104. מה הדבר הראשון שתעשי אם תזכי בלוטו? אכסה את המינוס בבנק של ההורים שלי >.>' ואז.. אטוס ליפן =] 105. נייר חלק או מפוספס? חלק :] 106. פעם הופעת על במה? כן!!! 107. עוגת תפוחים או דובדבנים? לא זאת ולא זאת @.@' 108. פפסי או קולה? שניהם D:

המשך :]

109. וניל או תות? תות :] 110. סרט מועדף: אר.. יש הרבה ^^' כרגע.. שר הטבעות =] 111. שחקן אהוב? פרר.. יש הרבה גם.. אורלנדו בלום, טום פלטון ועוד.. 112. שחקנית אהובה? אין לי ממש.. 113. צ`יריוס או קורנפלקס? קרונפלקס. 114. גרביונים או גרביים עד הברך? גרביים עד הברך ^.^ 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? עוד הרבה... >_>' 116. אמצע הלילה או אמצע היום? אמצע הלילה.. 117. תקווה או בילי? אמ.. אם זה שמות, אז בילי, אם אלה בני אדם.. אז מי אלה??! 118. גבוה או נמוך? לבעל לעתיד.. ממוצע XD בכלליות.. גבוה :] 119. לאט או מהר? מהר =] 120. קשה או רך? רך ^_^ 121. יוגורט או גלידה? גלידה *.* 122. כפית או מזלג? מזלג :] 123. את בוכה עכשיו? לא, למה שאני אבכה?.. האאא.. אתם רוצים שאני אבכה!!! מרושעים! >_<' 124. מכה או סטירה? אם זה עליי.. אז לא זה ולא זה, אם זה על מישהו אחר.. אז.. סטירה ברגעים דרמטיים, מכה.. כשזה להיכנס בכניסה דרמטית. 125. תסתכלי על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את רואה? את האצבע XD 126. תסתכלי שמאלה, מה את רואה? ציור,קיר,רצפה.. וכו' P: 127. תסתכלי ימינה, מה את רואה? את אחותי D: 128. מי בבית עכשיו? אבא,אח שלי, בן דוד שלי, אחותי.. ואני D: 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? לא =] 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? לא בחדר, אבל יש :] 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? לא בחדר.. אבל יש! 132. סוכרייה רגילה או על מקל? על מקל *___* 133. איזה טעם? תות D: 134. את אוהבת לדוג? לא X.X' אני לא מוצאת משהו מהנה, בלשבת בלי לעשות כלום ולחכות שאיזה דג מסכנון, יבלע את הפתיון.. 135. סבא שלך מגניב? כן.. *.* 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? לא D: 137. את נוחרת? לא.. 138. תארי את ריח הפה שלך עכשיו: נעים כתמיד XD 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? כן =] 140. כמה? 1 P: אני לא צריכה יותר, אני יודעת איך אני נראית.. 141. את מלקקת את הבולים או משתמשת בספוג? מלקקת D: לא שאני שולחת מכתבים.. 142. את לועסת את העטים או העפרונות שלך? לא P: 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? מנגה זה נחשב?.. אם כן, אז מנגות יאוי ושונן-איי.. 144. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? אמ.. לא זה ולא זה :] 145. מ`מצב? הכל פסדר ^__^ מה איתך? 146. מה קורה? קורה.. ואצלך? 147. מה את חושבת עלי? דיברנו על זה כבר לא?! אמרתי שאני עדיין לא מכירה אותך מספיק ^^' 148. בלונדיניות או ברונטיות? אם.. בבנות-לא זאת ולא זאת, בבנים- בלונד רולז!! *.* 149. לדחוף או למשוך? לדחוף =] 150. כשרשום על הדלת "משוך", את אוטומטית דוחפת? כן XDDDD 151. את בכלל קוראת את הדברים על הדלת? לא XD 152. עכבישים מפחידים אותך? כן ;__; 153. מה עוד? ג'וקים!! ;; פרפרים! ;_; זחלים!! איכככסססס!!! ;; 154. הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? לא ידעתי, אבל טוב לדעת XD 155. מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? גדי(כאילו.. שם של בנאדם)..וזה סיפור ארוך.. 156. מה היה המשפט הראשון שאמרת? לא זוכרת XD 157. מה את לא יכולה לבטא? אר.. לא יודעת XD 158. את יודעת שהטלפון שלי צלצל הרגע? לא.. ^^' וגם לא בדיוק מעניין אותי לדעת.. 159. הטלפון שלך מצלצל? לא.. לצערי =[ 160. מה מספר הטלפון שלך? זה חסוי ~.~' 161. את אוכלת את הציפורניים של הרגליים שלך? לא.. אבל מדי פעם את של הידיים.. 162. את נגררת עכשיו? לא P: 163. ג`ים קארי או מריה קארי? אף אחד מהם XD 164. כמה כפיפות בטן את יכולה לעשות? לא הרבה... >.>' 165. כמה שכיבות סמיכה את יכולה לעשות? לא יכולה?.. X.X' 166. לכי תרוצי קילומטר. יש לך 10 דקות. את עייפה? סליחה??! מי אתה שתגיד לי לרוץ!.. >.<' 167. לאופניים שלך יש 2 גלגלים? לא.. ואין לי אופניים ;; 168. האם הם שטוחים? מה? X__X' 169. את יכולה לעשות עמידת ידיים? במים כן.. בקושי.. 170. אחורה או קדימה? הא? @__@' 171. לכי אחורה 5 צעדים. עצרי. תסתובבי. מה השעה עכשיו? מה הקשר? X.X' 172. את עולה עכשיו באש? לא.. ואני מודה לכך.. 173. אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכלי אותה? אפסיים.. 174. ספרייט או 7-אפ? ספרייט.. 175. השלימי את המשפט - "אם אין לחם..."? יותר טוב D: 176. במבי או סימבה? סימבה *__* 177. פיות או מלאכים? פיות!~ 178. אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצת? לא.. אם הייתי אומרת לך, היית קופץ? D:

ועוד המשך קצר ^^'

179. היית מוכנה ללקק רגל של נסיך בשביל חמישה דולר? לא! אבל הייתי מוכנה שהוא ילקק את שלי =] 180. את יודעת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם? ידוע לי.. וזה מטופש. 181. אמ... את יכולה לספור כמה שאלות עוד יש? לא.. ולא מעניין אותי עוד כמה יש =] 182. 5+7+8-1234569%555x 3 = ? אה.. אין לי כוח לחשב XD 183. אם היו לך 5 דולר, היית הולכת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך? אפס.. P: 184. את יודעת כמה קלוריות תשרפי כשאת עושה דבר פרוע? לא XP 185. למה לובשת הזברה פיג`מה? כי זה מתאים לה? ^_^

למעלה