שאלון

r e u t 123

New member
שאלון

לאיזה שיר של ירמי אתם הכי מתחברים ומדוע?? איך הוא משפיע עליכם?? אממ אני חושבת שהשיר שאני מתחברת אליו הוא תתחיל מאפס והוא גם אחד השירים האהובים עלי. וזה בגלל המילים ואיך שירמי שר אותם בצורה ישירה, אני אוהבת את זה.. בנוסף המסר (בעצם לא יודעת אם זה מסר) תתחיל מאפס הוא אמיתי ובנוגע לחיים שלי זה כל כך נכון.

אני אשתנה...

על כ"כ הרבה אנשים שרצו שאשתנה בשבילם.. וגם כשאמרתי שאשתנה בדברים הקטנים מאוד לא הצלחתי.. פשוט לא יכולה להשתנות בשביל אחרים, וגם לא רוצה.. אני שלמה עם איך שאני מבחינה פנימית, בערך..
[אף אחד לא מושלם] ואני לא אשתנה בשביל אף אחד

Frogit

New member
../images/Emo105.gif

יש המון שירים של ירמי שאני מתחברת אליהם... (אחרת לא הייתי אהבת אותו כל כך...) אז אני נאלצת לבחור באחד מהשירים הבאים (שאותם אני הכי אוהבת): מודדת, מחטט, לשקר ולשכוח, מדוע לא באת, משהו חייב להשתנות, כמה נדבר, ראשון שבת, תתחיל מאפס, לרע ולטוב, מחפשת, הדפוק הזה, במוקדם ובמאוחר, כבר עכשיו. אז ככה 2 השירים שאני הכי מתחברת אליהם הם: הדפוק הזה ומודדת... הם מאוד מדברים אליי ומזכירים לי סיטואציות שונות בחיים שלי... ואני בטוחה שגם אצל המון אנשים אחרים וזאת הסיבה שהשירים האלה כל כך מצליחים. אין ספק שהשיר כמה נדבר הוא שיר ענק ומשפיע עליי המון במיוחד בימים קשים. אני חייבת לציין רק עוד שיר אחד שממש מרגש אותי והוא מדוע לא באת... ירמי אתה ע נ ק!!!!!!!
יום טוב.

אממ...../images/Emo172.gif

הדפוק הזה, נראה לי, כי... כי ככה זה שאני רואה את... את... אותו נו ושואלת את עצמי למה הדפוק הזה עושה לי טוב. אבל אז אני כועסת על עצמי כי הוא בכלל לא דפוק ושואלת את עצמי איך הוא נותן לפקצות האלו לגעת לו בכתפיים
עוד זיבולי שכל מבית נעמה בע"מ בלה בלה בלה בלה.

שלמונזה

New member
אוקי שאלה קשה... ../images/Emo168.gif

אני מתה על תתחיל מאפס, והשיר משהו מיוחד ממש עושה לי מצב רוח טוב, הדפוק הזה - אני בהחלט יכולה להתחבר אליו כי אני דפוקה, אבל... השיר שאני הכי מתחברת אליו הוא: אני אשתנה!!! ולא בגלל שמחר אני יפסיק לעשן (מנסה לעודד אחרים להפסיק לעשן דווקא, אני לא מעשנת) יש משהו בשיר הזה שנורא קל להתחבר אליו. "כשנכנסת לי לחיים מה רצית אם לא אותי..." זה שורה שאני נורא מזדהה איתה....

טוב זו אכן שאלה קשה

בעיקרון יש שיר שאני קוראת לו גפרור נשרף אבל אין לי שמץ מה השם האמיתי של השיר זה מ"ירמי קפלן והפרחים" ואני ממש חולה על השיר הזה אבל חוץ מזה גם השיר מודדת ממש מדבר אליי...
"תראי מה אני נותן רק אז תחליטי כמה תתני לי חזרה"..... לינוי

daphna00

New member
"משהו חייב להשתנות"

זה שם השיר שאת קוראת לו 'גפרור נשרף'... אני חושבת...

למעלה