שאלון

שאלון

טוב! אני לא יודעת מה איתכם... אבל משעמם לי! ולכן... הכינותי מראש... שאלון חמדמד לכוווולם... אז תענו בהמוניכם! :) המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: הכי רוצה לדעת עכשיו ש: הכי רוצה לשכוח מ: הכי רוצה לצרוח ש: הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון הדפוק הזה ייגמר]: פנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן פנאן פנאן!

הייי לא לדחוף!!!! בלי לחץץץץ!!!!

טוב אני אתחיל נראה לי... :) ואני בכל מקרה צריכה לזוז עוד מעט... אז יאללה יאללה! המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:סיני...בירסוויר תחתית לעםםם!!! אוי סינייי אוי סיני.... הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:אממ טוב חלק מכירים אותו אז נוותר :( הכי רוצה לדעת עכשיו ש:יש שלום! הכי רוצה לשכוח מ:סמים... הכי רוצה לצרוח ש:אני רוצה גראאאאאס!!!! חחח לא סתם האמת שהייתי שמחה לצרוח... שלום עכשיוווו כבר כוס אומו!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון הדפוק הזה ייגמר]:גרר זה דפוק להגיד "שיהיה שלום"... חח אז- הופעה של בוב מארלי.... אוי בכיף בכיף..... :) יאללה חבר'הלך תהיו חופשייים! ותענו על השאלון שלי
אני מסכנה.... חחח גררררררר לילה טוב יפים ויפות... לילה מלא פיות וניצנוצים! :)

aya l

New member
אני...

כתבתי תשובות והמחשב שלי נתקע ואין לי כוח לכתוב את שוב... אה ולילה טוב לכולם...

the iron fairy1

New member
מקורי.. אהה?

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: להתעורר מחלום.. ולגלות שאין לי מגן מחר הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:ממ.. רואי ואבי! הכי רוצה לדעת עכשיו ש: שמגישים אותי על 100 הכי רוצה לשכוח מ:מהמגן הכי רוצה לצרוח ש:קיבלתי 100!!!!!!!!!!!!!!! הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון הדפוק הזה ייגמר]: שאני ירדם מהר...

nawa

New member
בוא נראה

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו : במדבר הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן : טיה, ידידה טובה (ויש לה מחר יומולדת) הכי רוצה לדעת עכשיו ש : נגמרו הלימודים הכי רוצה לשכוח מ : מה שאני לא זוכר הכי רוצה לצרוח ש : אני רוצה להתחתן הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו (חוץ מהשאלון הדפוק הזה שייגמר) : שהשוטים או מוש או שבע יופיעו פה אצלי בגינה !

חח נאור... שני דברים!

א. נגמרו הלימודים מותק.... מזממממן כולך בסרט (חח סליחה הבנתי למה התכוונת אבל הייתי חייבת) ב. מה להתחתן? לא ולא איש ככה לא תגיע לשומקום.... :( תהיה חופשיייי!

../images/Emo9.gifמתפקדת

הודו
ג'ני
למישהו אכפת ממני
מהלימודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !! כל כך רוצה לשכוח
אני אוהבת את העולם
שלא יהיה לי שיעור פרטי בלשון אחלה שאלון

La Vicomtesse

New member
אני בתור!../images/Emo54.gif

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:אירלנד הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:רוני, החברה הכי טובה שלי שלא ראיתי אותה מיליון ואחד שנים. הכי רוצה לדעת עכשיו ש: כולם בריאים ושלמים הכי רוצה לשכוח מ:הצבא.... הכי רוצה לצרוח ש:זה הצבע של העיניים שלי!!!אין לי עדשות צבעוניות!!! הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו- שאני אקבל גימלים... אוי איזה קטע! יש לי גימלים! איזה כיף...

edlessme

New member
I&I....

מיקום: מקום רחוק מאוד מכל זה... בנאדם: מישהיא שאני אוהב (בזמן עתיד).. ואם לא אז לילך מחיפה.. ואם לא אז לימורי ידידה שלי שאני מתתת עליה... לדעת: שהכל יהיה בסדר... הכללללללל וגם הייתי רוצה לדעת את התשובות לכמה שאלות פילוסופיות. רוצה לשכוח מ:לילך לצרוח: אני לא אוהב שאנשים צועקים אז אני מעדיף ללחוש...ש... ש... ש... בא לי לצעוק... רוצה שיקרה עכשיו: שאני אופיע לפתע באיזה חנות דיסקים עם כסף לחדששל השוטים וגם לאיזה אחד של elp או genesis.... ואולי גם עם חבר שלי שבתאי שעושה כל קנייה לטובה במיוחד...

edlessme

New member
בין השאר...

אני בזמן האחרון מגלה את הבלוז ואת הפרוג...

edlessme

New member
מצטער...

כשהתחלתי להיכנס לפורומים קבעתי לעצמי שאני אתן את האיי סי קיו שלי רק לאנשים שאני אפגוש פנים אל פנים... או שאני אכיר כבר שנה +... לא רוצה לגמור כמו ההוא שנירצח...

La Vicomtesse

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo54.gif

עלית עלי! הסיבה היחידה שבשבילה הצטרפתי לפורום הייתה כדי לפתות אותך, להיפגש איתך בסימטה אפלה ולעשות בך מעשים מגונים

edlessme

New member
ידעתי...

ידעתי שאת לא סתם שולחת לי את כל הרמיזות המיניות האלה... ידעתי שזה היה הבל פיך החמים שנשף בעורפי... ידעתי שזה הייתה לשונך החמימה שהרגשתי גולשת על ביטני (בלי לדעת מי זה...)...ידעתי שאת האם של בני בכורי וידעתי שאת הצלליות שהלכו אחרי מזה שנים... אבל עכשיו כשאני יודע... אני יכול לפעול בעיניין... וכך אני אפתח לי צבא של מזכירות צבאיות ואשתלט על עולם ההלבשה תחתונה...למה? איך זה קשור? לא יודע... אבל מצאתי כרגע תמונה של הכיתה שלי מה' ואני מישתומם מספיק גם ככה...

nawa

New member
ואני חשבתי שאני היחיד

שמקבל רמיזות מיניות...הלו מה קורה פה ??

cutey

New member
ממ...איזה חלומות..

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: באילת..משתזפת על איזה חוף.. הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:מווווווווש הכי רוצה לדעת עכשיו ש:חיילים יפסיקו למות
הכי רוצה לשכוח מ:כל העומס בבי"ס. הכי רוצה לצרוח ש:נמאס לי להחליט החלטות קשות!!!!!!!!!!!!!! הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו: סוף השנה,ואני בחוווף.

ל י מ ו ן

New member
גררררררררררררררררררררר

המקום שאני הכי רוצה ליות בו עכשיו: בהופעה של השוטים/ג'רוזלםלםלם/שוק הפשפשייייים. הבנדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: לא חשוב מי אבל הרבה חברות וחברים(כדי שאני ירגיש מקובלת..
) הכי רוצה לדעת עכשיו: שיש הופעה של השוטים מחר בחינם... הכי רוצה לשכוח עכשיו: מלימודים...וחיצוניות שולטת...(אז"ש...) הכי רוצה לצרוח ש: פשוט אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו: נשרפ ביצפר והמורות התיאשו אז לא משקמים אותו לעומי עד עד כיתה יב' ונותנים לכולם בגרויות טובות בלי להשקיע

למעלה