שאלון

MORGANA13

New member
שאלון

אוקיי, מצאתי את זה בפורום אחר, וזה די ארוך, אבל אם יש לכם סבלנות תענו!! שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיות: פאדיחה: כאב: משאלה: זיכרון רע: זיכרון טוב: זיכרון הילדות הכי חזק שלך: געגוע: פחד: את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סרט: שחקנ\\ית: זמר\\ ת: סדרה מעודפת: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום בעולם: המעשה הכי נועז שעשית: המעשה הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף: עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: את\\ה מאמינ\\ה בגורל? את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? שקיעה או זריחה? בליינד דייט- בעד או נגד? שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית? איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית? שמות החברים הכי טובים שלך: מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? באיזה פורומים אתה? כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? יש לך חבר\\ה? כמה אחים ואחיות יש לך? מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מה התחביבים שלך? אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? מהו החפץ הכי חשוב לך? ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? האם יש מישהו שמכיר אותך באמת? זהו....

שליייייייי

שם:רועי גיל:14 תאריך לידה:24.1.90 כינוי:REBEL PREACHER\WOLVERINE\HARRY POTTER תכונה טובה:בעל יכולת מנהיגות תכונה רעה:מקבל התקפי עצבים בלתי נשלטים חולשה:ראייה אובססיות:לחימה משולבת פאדיחה:יולתר מדי.... כאב:לא להצליח משאלה:להיות חבר של שירה.......להיות אלוף עולם בקראטה\UFC זיכרון רע:חרם זיכרון טוב:ניצחון ראשון זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שבירת יד געגוע:ילדות פחד:מכישלון את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שקרוב שלי נהרג סרט:triple x שחקנ\\ית:הכוכב שמה זמר\\ ת:DMX + ICECUBE סדרה מעודפת:חברים מקצוע אהוב:טכנולוגיה מקצוע שנוא:חשבון מקום בעולם:כל חוף שבעולם המעשה הכי נועז שעשית:מלאאאא המעשה הכי טיפשי שעשית:מלאאאאא פריט לבוש מועדף:שרוול וחולצה גזורה עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףףףףףף את\\ה מאמינ\\ה בגורל? מאוד את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן שקיעה או זריחה? גם וגם בליינד דייט- בעד או נגד? לא אכפת שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:MAD ABOUT U שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:EYE OF THE TIGER איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית? גבוה לא שמן שרירים משקפיים... איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית?אוהב לעשות הפוך מהמקובל, אוהב להראות שהוא יכול הכל, תמיד ציני וצוחק ולעיתים רציני ומחושב, אוהב להראות את דעתו. שמות החברים הכי טובים שלך:זיו מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? בחיים לא ינטוש ולא יפקיר אותי אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? תלוי מתי ואיפה באיזה פורומים אתה? רומח הדרקון ואקס מן כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? לא בצורה רצינית מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים יש לך חבר\\ה?כרגע לא כמה אחים ואחיות יש לך? 2 מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מנסה לא לחזור לישון במיטה מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? שכיבות סמיכה ובטן מה התחביבים שלך? מחשבים,מכות,מוזיקה, סטנד אפ אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? קוברההההההההה מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקית שלי ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?עם שירה אהובתי על חוף ים יחד עם זיו ונועם אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אי בודד יחד עם 5 דברים לבחירה. האם יש מישהו שמכיר אותך באמת?כן וזה זיו ושירה

לזה את קוראת ארוך?

שם:אורן גיל:16 וכמה תאריך לידה:16/12/87 כינוי:מישו תכונה טובה:אין לי כזאת תכונה רעה:קנאות חולשה:לא חיפשתי אובססיות:לא אובססיבי פאדיחה:לא מדבר על זה כאב:מה זאת השאלה הזאת? משאלה:ליות בן 21? זיכרון רע:לא מדבר על זה זיכרון טוב:וגם על זה לא זיכרון הילדות הכי חזק שלך:גמביט נמס מול הזורק חום*דמעות עולות בעייני* געגוע:אווו יש הרבה טל יניב מורן היא עינבר ואני לא ממשיך כי ההודעה תיהיה ארוכה מידי(אבל בקיצא אנשים שלא ראיתי יותר מחצי שנה) פחד:ליות ניצול פיגוע את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המורה להיסטוריה סרט:יש הרבה אבל אני לא יפרט שחקנ\\ית:שרה מישל גלר/אורלנדו בלום(אהבת האלפים שלי עוד תהרוג אותי בסוף) זמר\\ ת:לא זוכר ברגע זה סדרה מעודפת:באפי מכושפות מלאך שחור רוזוול ועוד.. מקצוע אהוב:ספרות ותנ"ך(לכו תבינו אני מוזר) מקצוע שנוא:כל שאר המיקצועות חוץ מעלה שלמעלה מקום בעולם:אי בודד המעשה הכי נועז שעשית:אמ....לא ניראה לי שיש כזה המעשה הכי טיפשי שעשית:לא מדבר על זה פריט לבוש מועדף:מעיל שחור עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף וסתיו אני לא יכל ליבחור בינהן את\\ה מאמינ\\ה בגורל?כן את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?כן שקיעה או זריחה?שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד?בעד שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:ניראה לי שyou של Evanescence שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:iris איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית?לא רוצה שתיתעוורו איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית?פטי שמות החברים הכי טובים שלך:עידו רועי דניאל וענבר מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?נאמנות אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן למה לא? באיזה פורומים אתה?זה דיג'ימון ורח במשחקי תפקידים ומנגה ואנימה כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודע עוד לא קרה אבל אני ינסה לא ליפגוע בה מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העניים יש לך חבר\\ה?לא כמה אחים ואחיות יש לך?1 מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?סוגר תשעון וחוזר לישון מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?מצייר מה התחביבים שלך?לצייר אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?זאב מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקמן ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?עם הילה על צוק מול השקיעה אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אוסטרליה(מת על המיבטה שלהם) או פריז האם יש מישהו שמכיר אותך באמת?אני לא בטוח אבל אולי השכנה שלי

gloria23

New member
../images/Emo12.gif

גמביט נמס מול הזורק חום*דמעות עולות בעייני*

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo98.gifהתשובות שלי:

שם:
יעל! גיל:14 וחצי תאריך לידה:9.7 כינוי: "היי את!"
חח סתם סתם... "יעלו'ש" תכונה טובה: יודעת לרקום מזימות אפלות...
תכונה רעה:
סרקסטית... מאוד... חולשה: קשה לי לראות אנשים בוכים... במיוחד זקנים ולידים קטנים! אובססיות: מכשירי חשמל זה דבר שטני!!
הם ישתלטו על העולם!! יהרגו את כולנווו!!! אף אחד לא קולט את זה!?!?!?! לעזאזלללל!!!! (וכן, אני אובססיבית בקשר לנושא הזה) כי זה נכווןןןן1!!!!!!!!!!
פאדיחה: -מעדיפה לא לומר-
כאב:
כשאני לא מצליחה במשהו!! משאלה:להשתלט על העולם (וזה יקרה...!! ) זיכרון רע:היום הראשון בבית הספר... זיכרון טוב:היום האחרון בבית הספר... זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
לא זוכרת... (כמה מפתיע..
) געגוע:לסבא שלי
פחד:שמשהו רע יקרה למשפחה שלי... את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "פולניה! יעל נהנת לריב..."
סרט:מולן רוג'!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שחקנ\\ית:
ג'יימס מארסטארס(ספייק), אורלנדו בלום בראד פיט...
טום פלטון
זמר\\ ת: sonata Arctica-להקה. סדרה מעודפת:באפי קוטלת הערפדים!! מקצוע אהוב:ספרות! מקצוע שנוא: טימטומטיקה!וגאוגרפיה... ופיסיקה!!! מקום בעולם:החדר של אח שלי.
המעשה הכי נועז שעשית:
הגנתי על חברה שלי מחברוה שרצתה לכסח אותה.. המעשה הכי טיפשי שעשית:
הגנתי על חברה שלי מחבורה שרצתה לכסח אותה... פריט לבוש מועדף: דגמ"ח! עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףףףףףףףף
את\\ה מאמינ\\ה בגורל?לא! אתה יוצר לעצמך את הגורל! את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?כן... בהחלט.. אלוהים לא שונא אותי.. פשוט לא איכפת לו ממני! ואלוהים יודע הכל! הוא פשוט לא רוצה לגלות לנו.. שקיעה או זריחה?
שקיעה! נפטרים מהשמש!! יאיי!
בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי... שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:"Another day in paradise" שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:Against all odes" איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית?יפה...!!
איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית?צינית... ודי מרושעת... שמות החברים הכי טובים שלך:נעמה, רותם, שני, אושרה, שלי... מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?נאמנות.הקרבה. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן!!! בהחלטטטט באיזה פורומים אתה? "תשוקות" , "באפי", ופורום "פאנפיקים". כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?ובכן, זה טיפה מביך... מרגישה רגשות אשמה... מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים, השיער, הגוף... יש לך חבר\\ה? נופ כמה אחים ואחיות יש לך? אח גדול אחד. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?מתפלל שההורים ישכחו ממני ויתנו לי לחזור לישון. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? קוראת ספר, או רואה טלוויזיה. מה התחביבים שלך?לקרוא, מחשב, לכתוב...
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? אולי ציפור.. או חתול.. מהו החפץ הכי חשוב לך? ספרים של הארי פוטר!! (אני יודעת... טיפה מוזר..) ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?
טום פלטון
ואני לא אומרת איפה! תשכחו מזה! סוטים..
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?קנדה! או אוסטרליה! האם יש מישהו שמכיר אותך באמת? כן, אח שלי.
יאי!! סיימתיי!!

*superstar*

New member
לא ענינו על זה כבר..?../images/Emo12.gif

כולם עושים את זה בזמן האחרון.. טוב נו.
שם: עדי. וזהו. אתם לא תוציאו שומדבר ממני.
.
תאריך לידה: 3/9.
כינוי: כינוי... איפה? פה? או בחוץ? דיד העיקרון.
תכונה טובה: לא יודעת.
תכונה רעה: ביקורתית.
חולשה: ברכיים. אל תשאלו.
אובססיות: יש יותר מדי.
פאדיחה: למה להעלות שוב נושאים כאובים למה??
כאב: לאבד מישהו קרוב.
משאלה: לצאת מפה.
זיכרון רע: יש כמה. לא רוצה לספר לכם.
זיכרון טוב: טיול לצפון עם חברה טובה.
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שבת בבוקר, אבא מכין ארוחת בוקר, עיר הקודש מחוץ לחלון, שיר יפה מתנגן ברקע. החיים הטובים. ממש לפני שהכל נעלם לי.
געגוע: לאותו זיכרון ילדות.
פחד: לטבוע. |שקדיהאת\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זה לא ילך".
סרט: רקוויאם לחלום, דוני דארקו וזהות.
שחקנ\\ית: ג'וני דפ.
זמר\\ ת: עברי לידר.
סדרה מעודפת: באפי.
מקצוע אהוב: תאמינו או לא.. מתמטיקה
מקצוע שנוא: תולדות האמנות.
מקום בעולם: ניו יורק.
המעשה הכי נועז שעשית: לא בנאדם נועז. תודה.
המעשה הכי טיפשי שעשית: אקסטזי. אומר משהו למישהו?
פריט לבוש מועדף: ג'ינס וסוודר.
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
.
את\\ה מאמינ\\ה בגורל?: לא.
את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?: ממש לא.
שקיעה או זריחה?: שקיעה.
בליינד דייט- בעד או נגד?: למה לא אני אומרת.
שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Here Comes The Sun של הביטלס.
שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Prayer of St. Francis של שרה מקלוקלן.
איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית?: הא? don't go there.
איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית?: אני מתחילה להשמע כמו תקליט שבור.
שמות החברים הכי טובים שלך: ענבר, נטע, אורי ורן.
מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?: התמיכה שהיא נותנת לי. אני אוהבת אותה יותר מאשר את עצמי.
אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?: שטויות.
באיזה פורומים אתה?: הרבה. בעיקר שמיניסטים, רעיונות מטורפים, אקסמן ועברי לידר.
כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?: אני מרגישה רע עם זה.
מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?: עיניים וידיים.
יש לך חבר\\ה?: שאלון מסריח.
כמה אחים ואחיות יש לך?: אח ואחות (ועוד אח אבל הוא לא אמיתי).
מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?: הולכת להשתין. מי ידע שמצטברים כל כך הרבה נוזלים במשך הלילה.
מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?: מצחצחת שיניים.
מה התחביבים שלך?: כל דבר שהוא כייפי ולא משעמם אותי יותר מדי.
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?: ג'ירפה. רק בגלל שהיא גבוהה ואני לא.
מהו החפץ הכי חשוב לך?: האלבומי תמונות שלי. הרגע זה בא לי.
ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?: וואו. לא ניכנס לזה.
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?: ניו יורק. או ירושלים עם אבא.
האם יש מישהו שמכיר אותך באמת?: לא בטוחה. יכול להיות.

dor307

New member
אף פעם לא עניתי על משהו כזה

שם:דור גיל:14 תאריך לידה:21.5.89 כינוי:dor307 תכונה טובה:לא אכפת לי מה אנשים אומרים תכונה רעה:אני משתף יותר מידי אנשים בדברים פרטיים חולשה:שירה אובססיות:לצחוק פאדיחה:נירדמתי שדיברתי אם ידיה שלי בטלפון כאב:מוות משאלה:לעבור לאמריקה זיכרון רע:שסבתא שלי מתה זיכרון טוב:יום הולדת 10 זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהלכתי לאיבוד געגוע:לניו יורק פחד:המורה לפיסיקה את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את בינסה! סרט:נמו\להרוג את ביל שחקנ\\ית:ניקול קידמן אנג'לינה ג'ולי שחקן-אממ שון פן?!?!? זמר\\ ת:מדונה,וויט סטריפס,אוטקאס,קילס (מה שאני שומע עכשיו במחשב) סדרה מעודפת:סאות'פארק מקצוע אהוב:תנ"ך מקצוע שנוא:פיסיקה מקום בעולם:ניו יורק! המעשה הכי נועז שעשית:הירבצתי לאבא שלי (שהיתי בן5) המעשה הכי טיפשי שעשית:יותר מידי פריט לבוש מועדף:גרביים עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף ואביב את\\ה מאמינ\\ה בגורל?כן את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?כן שקיעה או זריחה?זריחה! בליינד דייט- בעד או נגד?לא היתי שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני לא מתחתן את\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלךשלא ישמיעו מוזיקה בהלוויה שלי איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית? איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית? שמות החברים הכי טובים שלך:איתמר,עידו,אור,יוגב מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?הומור אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא באיזה פורומים אתה?מלא!אבל לא כותב בכולם כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?אני יותר מתוח או יותר משוחרר כל פעם צורה אחרת מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?גוף יש לך חבר\\ה?כן(חברה) כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?נירדם שוב מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?חושב מה אני יעשה מחר מה התחביבים שלך?טניס,כדורגל כדורסל לקרוא מוזיקה אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?נשר או עטלף מהו החפץ הכי חשוב לך?בובה של ג'ירפה שסבתא שלי קנתה לי לפני היא מתה ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?אם מיטל או רוני (ידידות) בניו ורק היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?שוב,ניו יורק האם יש מישהו שמכיר אותך באמת?אני נחשב?!? לא נירא לי כי אני משתנה כל הזמן

dor307

New member
שככתי לענות על שתי שאלות

יופי שאני קורא מה כתבתי איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית?טוב, אני לא יודע איך לענות, לתת פירוט? איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית?נחמד,טיפש,פטפטן אבל גם שקט ומצחיק את עצמי (הכי חשוב!)

gloria23

New member
../images/Emo41.gif

שם: דורית. גיל:17.5 תאריך לידה:18.7. כינוי: אממ דוריתו'ש תכונה טובה: בעעע לא יודעת... תכונה רעה: אמממ לפעמים אין לי מספיק סובלנות. חולשה:אמממ אובססיות: הרבה חחחח פאדיחה: פעם אחד ניסיתי להבריז מבצפר ובדיוק כשטיפסתי מעל הגדר בא איזה כלב סן ברנארד מניאק , לו נתן לי לצאת עד שהוא הלך! בעעעעע כאב:כישלון משאלה: להיות במופע של אוואנסנס וטוואלב סטונס!!! זיכרון רע: קרוב משפחה שנפטר זיכרון טוב: וול אממ זיכרון הילדות הכי חזק שלך: געגוע: פחד: את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סרט: שחקנ\\ית: ניקול קידמן, אנג'לינה ג'ולי, האלי ברי זמר\\ ת: רובי וויליאמס סדרה מעודפת: הסופרנוס מקצוע אהוב: יש דבר כזה? מקצוע שנוא: לשון!!! מקום בעולם: ניו יורק המעשה הכי נועז שעשית: הייתי הכי כנה שיכולתי, אבל לא תבינו כי זה אישי מידי המעשה הכי טיפשי שעשית: אממ סמכתי בעיניים עצומות על מישהו. פריט לבוש מועדף: החולצה האפורה שלי שקיבלתי במתנה:) עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?כן שקיעה או זריחה? זריחה בליינד דייט- בעד או נגד? אממ בעד שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ שיר של לואיס מיגל- נוסטרוס או נו סה טו. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:bring me to life איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית? מה שאני חושבת על עצמי, ככה אני משדרת לאחרים אז חכו לשאלה הבאה איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית? טוב , לא פרפקציונסטית, לא שיא השלמות אם זה אומר משהו... שמות החברים הכי טובים שלך: חגית ונטלי מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כנות אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש חיה כזו-קוראים לה אבדון! באיזה פורומים אתה? אממ כל מיני... כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ קרה לי מקרה כזה, זה נגמר רע.! מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? טוב העיניים. יש לך חבר\\ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך? 4 מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? אממ מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? אממ מציקה לאחותי! מה התחביבים שלך? כל מיני..גיטרה..בעע אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? זאב מהו החפץ הכי חשוב לך? דיסקמן, בלעדיו אי אפשר לעבור את שעור תנ"ך! ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? top secret
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לואיזאנה האם יש מישהו שמכיר אותך באמת? אממ אימא שלי:)

MORGANA13

New member
עונה לעצמי....

שם:שירי גיל:13.5 תאריך לידה:1.8.90 כינוי:מורגנה תכונה טובה: יש לי יכולת התבטאות די טובה...ואני מאוד כנה תכונה רעה: צינית חולשה: לשמוע דברים על השואה אובססיות: לשמור על הכבוד שלי! פאדיחה: יותר מידי, כאב: משאלה: פרטי מידי... זיכרון רע: ריב ענקי ביני לבין מישהו שחשוב לי, ובגלל זה לא דיברנו 3 שנים. זיכרון טוב: לפני שבועיים השלמתי עם המדובר בסעיף הקודם! זיכרון הילדות הכי חזק שלך: סמול ווארלד בדיסנילנד געגוע: לאח שלי, כשהיינו קטנים. פחד: לאהוב מישהו את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ''שירי, הגיע הזמן לספר לך את האמת על החסידה....'' סרט: 'החטא הראשון', 'שר הטבעות' שחקנ\\ית: ניקול קידמן, אנג'לינה ג'ולי, טום האנקס זמר\\ ת: משתנה סדרה מעודפת: אקסמן, חנה וגרייס, פרדייז הוטל (חיחי) מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: תנ''ך!!! מקום בעולם: לונדון המעשה הכי נועז שעשית: פחחחחח.....התערבתי עם חברה שלי שאני מעיזה להציע למישהו שאף פעם לא ראיתי נישואין, זה היה מאוווווד מביך... המעשה הכי טיפשי שעשית: - - - - פריט לבוש מועדף: כפפות עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו וחורף את\\ה מאמינ\\ה בגורל? ל-א את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? ממש לא שקיעה או זריחה? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד? בעד כל עוד זה לא איתי... שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא חושבת שאני יתחתן... שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 'מיי אימורטל' -אוונסנס איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית? חסוי איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית? לא מישהי שתסכימו להיכנס איתה לסימטה אפלה... שמות החברים הכי טובים שלך: שקד, מיקה הדר וקרולין מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? נאמנות אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא ממש, זו רק משיכה וכימיה, לא יותר באיזה פורומים אתה? סופרים צעירים, פאנפיקים והארי פוטר (ואקסמן...) כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אממממממממ מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים וחיוך יש לך חבר\\ה? לא. כמה אחים ואחיות יש לך?3 מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? שותה קפה מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים מה התחביבים שלך? לקרוא(!) ולכתוב אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? טיגריס מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונה ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם *** בלונדון!!! אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון האם יש מישהו שמכיר אותך באמת? רק מישהו 1

spidey 82

New member
וו-אלה!!

שם: תומר. גיל: 21 תאריך לידה: 31/8/82 כינוי: אין. תכונה טובה: חשיבה מהירה (פחות או יותר). תכונה רעה: ביישנות. חולשה: נטייה לעצבנות. אובססיות: לדיוק בפרטים. פאדיחה: יותר מדי כדי לזכור רק אחת. כאב: ראש. הרבה. משאלה: ממ... יש די הרבה. זיכרון רע: כנ"ל. זיכרון טוב: כנ"ל. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אכילת נמלים בגיל 5. (אל תשאלו...) געגוע: לגיל 12. פחד: שלא אספיק לעשות את מה שרציתי לפני שאמות. אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מוזיקה שאינה רוק. סרט: חומות של תקווה. שחקנ\ית: איאן מקלן. זמר\ת: רוברט פלנט (לד זפלין). סדרה מעודפת: באפי, עמוק באדמה. מקצוע אהוב: סיימתי ללמוד מזמן, אז זה לא רלוונטי. מקצוע שנוא: כנ"ל. מקום בעולם: ניו-זילנד. המעשה הכי נועז שעשית: ברחתי מאחד הבסיסים שבו שירתתי כשהיה עוצר יציאות, אבל לא הסתבכתי משום מה. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרגתי אפרוח שהוריי גידלו בעזרת פטיש לשניצלים. (זה היה בגיל 4...) פריט לבוש מועדף: ג'ינס. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו. אתה מאמין בגורל? לא. אתה מאמין באלוהים? לא. שקיעה או זריחה? זריחה. בליינד דייט- בעד או נגד? לא אכפת לי. שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פור וום דה בל טולס- מטאליקה. שיר שאתה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: פייד טו בלאק- מטאליקה. איך היית מתאר את עצמך חיצונית? לא משהו. איך היית מתארת את עצמך התנהגותית? סביר. שמות החברים הכי טובים שלך: פיטר, ג'יימס, פרנק...(כן, זו הייתה בדיחה) מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הכי טוב שלך? נחישות. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? עדיין לא נתקלתי בה. באיזה פורומים אתה? קומיקס, באפי, מטאליקה וכמובן אקס-מן. כשמישהי מאוהבת בך, ואתה לא אוהב אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי, למרבה הצער. (לפחות לא ידוע לי על כך) מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפנים. יש לך חברה? לא. כמה אחים ואחיות יש לך? 1. (יותר מדי) מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר? מרוקן את מימיי. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מרוקן את מימיי. מה התחביבים שלך? קומיקס, מוזיקה, קולנוע. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר להיות? זאב. מהו החפץ הכי חשוב לך? מפתח הבית. ברגע זה ממש, עם מי אתה רוצה להיות ואיפה? עם עצמי על אי בודד. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו-יורק. האם יש מישהו שמכיר אותך באמת? אולי רק אחי.

spidey 82

New member
גיב מי א ברייק...

זה היה בגיל 5. הרבה דברים השתנו מאז. כיום אני אוכל צרעות בסופי שבוע וערבי חג.

למעלה