שאלון!!!

AciDBreeZe

New member
התשובות במלואן :

שם : חן מין : בקרוב מזל : טוב מאכל אהוב : בשר ! שתיה מועדפת : פאנטה שוקטה סדרה : דיביזי וזרים בלילה פשע : בקבוק - ראש - מעצר האם אתה אוהב לצחוק על אנשים : בואו נגיד שאני ניזון מהסבל של אחרים , כמה כריות : הא? חיות מחמד : 2 חתולים וכלב מכונית אידיאלית : אם יש לו 4 גלגלים והוא נוסע אני מאוהב מוזיקה : מטאל \ פרודיג'י להקה : מגה דת' אהבה וירטואלית : לעזאזזל, היית נשוי באינטרנט (אל תשאלו) הכרת מישהי מהאינטרנט ונפגשתם : כן - אבל בקטע ידידותי אהבה ממבט ראשון : טעות גדולה אהבה בשבילי : אמת סטוצים : אין זמן וגם אם היה אני לא מסוג האנשים הדבר שעושה אותי מאושר : מנוחה מהכל אוהב : לצחוק מקום בילוי מועדף : הפארק במעלה אוהב להיות בבית : תלוי איך אני מרגיש ילדים : אני פה והם שם מרחק פיזי : בהקשר למה ידידי? משנה אנשים : לא אם אתן צ'אנס לבת אדם שלא מוצא חן בעיני : שתקפוץ לי , פתגם : רצון מזיז הרים , משפט מאפיין : End of pashion play... בחורה קנאית ? : אני לא בחורה מילה שאני מרבה להשתמש בה : היי מאמין בה' : אני והאיש הגדול לא מסתדרים טוב , החיים הטובים : מחשב טוב אישה בשלנית והרבה כסף היחסים עם ההורים : חולה על 2 הדבילים , לבוש : פריקי איפור : טיול שנתי - דבר חד פעמי (וכן, יש תמונות). ברגע זה : לובש : ג'ינס רחב של אקס בוי וחולצה עם קפוצ'ון כזה והטרייד מרק שלי (אתם תזכו לראות אותו במפגש) מוזיקה : MegaDeth - A tout le monda חושב על : תשובות לשאלות המשגעות האלה. הדבר האחרון ש ... : קניתי : 2 ג'ינסים של ליוויס רחבים משהו בנזונה ;o עשיתי : להשתכר בסילבסטר קראתי : מזכיר לי שאני צריך לקרוא ספר באנגלית זה או זה : מסיבה פרטית או מועדון : מסיבה פרטית קפהתה : תה שואף לשלמות \ לוקח בקלות : תלוי באיזה נושאים \ מעורבב תולים \ כלבים : כלב אחת וחתול אחד אוכל \ ממתקים : אוכללללל קולה \ פפסי : קולה מה\מי הייתי רוצה : הרוג : למה להרוג...חסרות צרות במדינה הזאת? שמוע : להקת מטאל בהופעה חיה פה בארץ הקודש להיות כמו : כמוני (שאלה נוראית אגב). הסרט האחרון שראיתי : מממ פרודיה חביבה על סטאר-וורס בקולנוע : אתם באמת הולכים לקולנוע בשביל לראות סרטים? ;\ בטלוויזיה : סעמק רשמתי למעלה במחשב : פורנו מספר אחרון שחייגתי : לא ענו לי אז מה זה משנה דבר אחרון ששתיתי : אבסולוט שאכלתי : מה שאמא שלי הכינה לצהוריים אני לא זוכר מה זה היה אבל זה היה טעים פעם אחרונה שהתקלחתי : בבוקר פעם אחרונה שבכיתי : אתמול, כשהבנתי ליריקס של שיר על התאבדות פעם אחרונה שחייכתי : אני מחייך כל הזמן :) פעם אחרונה שצחקתי : אני כל הזמן צוחק :O פעם אחרונה שהצחקת : היום בצוהריים האדם האחרון שחיקבת : אבא האדם האחרון שנישקת : אנחנו מדברים על תקופה של כמה חודשים מאז החברה האחרונה, אין טעם להיזכר בזה בכלל. הדבר האחרון שאמרת : "אנחנו מדברים על תקופה של כמה חודשים מאז החברה האחרונה, אין טעם להיזכר בזה בכלל." הבנדאם האחרון שדיברתי איתו ברשת : Nx הריח האחרון שהרחתי : אנאערף האם אתה : מעשן : נרגילה וגם בזה פעם ב.. ישן עם חיות פרווה : הוצאתי את כולם להרוג בגיל 6 מנגן על : באס מאמין בחייזרים : מן הסתם, היקום הוא אינסופי לכן אינסוף אפשריות לחיים אחרים, מתמתיקה פשוטה. קורא עיתון : ידיעות אחרונות , בשירותים. מאמין בניסים : אני בונה עליהם סובלני כלפי אחרים : לא בגרוש שוטרים חברים\אוייבים : לא זה ולא זה אוהב אלכוהול : אתה גורם לי להשמע אחד מקבוצת ה AA אסטרולוגיה : סתם תורה של מופרעים מאמין בקסמים : זריזות ידיים. מתפלל : כשאני במשבר אני פונה לישות כלשהי בתפילה מבקר בבית כנסת : מתחמק \ רק באירועים משפחתיים אוניברסיטה : מן הסתם, ככה החיים עובדים לא? מדבר עם זרים באייסיקיו : לא חושב על מקרה מיוחד כרגע, אבל בעיקרון כן חובש כובעים : בטיול שנתי בלבד. שונא את עצמך : כאשר אני לא מגיע לאן שאני רוצה להיות (לא פיזית) מביע משאלות מול כוכבים נופלים : כן, להזיק זה לא יכול אוהב את כתב היד שלי : פחח אני בעצמי לא מבין אותו מאמין במכשפות : יס מאמין בשטן : אני סוגד לשטן מאמין בשדים ורוחות : עברתי את גיל 4? אה כן? אז לא. נותן אמון בקלות : לפי המראה של הבן אדם אוהב לטייל בגשם : אם היה אפשר הייתי נודד עם הגשם אוהב ציניות : הומור ציני לשילטון שר במקלחת : dont we all האם יש לך : סודות : כן חלום שחוזר על עצמו : דברים שאני רואה ביום למחרת פירסינג \ קעקועים : באוזן ובגבה , ובגיל 18 אני מקעקע דרקון על הגב חוויה אחרונה שחוויתי : כאב ראש עצבני מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו : אם הייתי יכול לענות לשאלה הזאת היום, החיים היו בהרבה פחות מעניינים לא? סרט אהוב : מטריקס פשלה : חשבתי שמישהי אמרה משהו כשהיא אמרה משהו אחר (לא נפרט מה) הבן אדם הכי שנוא : אסף מהשמו מהיסודי הדבר הכי קשור אלי : הטרייד מארק שלי! הכי שונא בעצמי : לא שונא את עצמי :) הכי אוהב בעצמי : את עצמי פיצול אישיות : אם היה הייתי צריך לענות את הכל פעמיים לא? לפני המוות : To all the world, to all my freind, i must leave שאיפה בחיים : לעשות כמה שיותר

רבע שעה אני יושב על זה, תקראו!!!!!!

שם: אייל גיל: 16 מין: לא הצליחו לגלות עדיין מזל: דגים מאכל אהוב: אני אוכל....בתחת שתייה מועדפת: דם של חתולים סדרה: זה דיי שאלה רטורית בפורום של דראגון בול זי האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן, שברתי כמה חלונות בביצפר שלי שהייתי שיכור האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: התחביב הראשי שלי כמה כריות: 1, לא צריך יותר מאחת בשביל לנשוך חיות מחמד: כלבה..... מכונית אידיאלית: Lamborigini Diablo מוזיקה בכלליות: metal, death metal, heavy rock,punk and bney akiva להקה אהובה: mindless self indulgence מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הייתה לי בכיתה ז חברה באינטרנט, מאז אני מקבל בלי האינטרנט הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: ראה תשובה נ"ל מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: רק עם מכוניות מהי אהבה בשבילך?: אני ישאיר את זה לדמיון שלכם את בחור\ה של סטוצים?: כן והרבה מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לפגוע בחתולים עם רובה גומיות מה אתה אוהבת לעשות?: כנ"ל מקומות בילוי מועדפים: ליד הקניון, רחוק מכל הערסים, איפה שכל ה"פריקים" אתה אוהבת להיות בבית?: לפעמים את אוהבת ילדים?: רק אם אני מצליח להפחיד אותם המרחק הפיזי כן קובע?: זה תלוי בכוח הכבידה אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: כן! ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: מממ... תלוי. איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אני: בואי אלי לדירה, היא: רק לדבר, נכון? אני: כן, ברור." מהו המשפט שמאפיין אותך?: הצילו!!!! אתה בחורה קנאית?: אני בחורה קנאית, אפשר לומר מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כוס אמא שלך!! בואו נפוצץ אותו!! האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: אם יש כסף היחסים עם ההורים טובים?: הם לא מציקים לי, אני לא מציק להם לבוש: שחור איפור: לא תמיד *ברגע זה: לובשת: חולצה שחורה, מכנסיים שחורים מוזיקה: איפקציה - אציטון חושבת על: מי המשועמם שכתב את השאלון הזה ולמה לעזעזל אני עונה עליו *הדבר האחרון ש... קניתי: קולה בקיוסק בביצפר עשיתי: עניתי על השאלה הקודמת קראתי: את המשועממים שענו על השאלון הזה *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפהתה: מה?? שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים כלבים: חתולים, לא תוקפים בחזרה שיורים בהם עם אקדח גומיות אוכל ממתקים: ממתקים קולה פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אבל לא בני אדם לשמוע: קוואק של אוז (רק שני אנשים בעולם יבינו את הבדיחה הזאת) להיות כמו: מייקל ג'קסון *האחרון סרט אחרון שראיתי: bearly leagle 33 (גם רק 2 אנשים בעולם שאני מכיר יודעים על איזה סרט אני מדבר) בקלונוע: מת לצעוק 3 בטלוויזיה: לא רואה כמעט, לא זוכר במחשב: ברוס הגדול מכולם מספר אחרון שחייגת: 051-3 אני לא כל כך טיפש שאני יגיד לכם דבר אחרון ששתית: וודקה מהולה במיץ תפוזים דבר אחרון שאכלת: במבה פעם אחרונה שהתקלחת: כבר הגיע הזמן הזה בשנה? פעם אחרונה שבכית: הלוויה של סבא :\ פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: אתמול האדם האחרון שחיבקת: היום האדם האחרון שנישקת: אתמול הדבר האחרון שאמרת: ביי הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: חן הריח האחרון שהרחת: מצטער, לפעמים בורח לי *האם אתה: מעשןת?: רק נרגילה ישן עם חיות פרווה: נו, חברה שלי לא כל כך שעירה :| מנגן על כלי נגינה: גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מאיפה אתם חושבים שאני באתי? קורא עיתון: רק בשביל למצוא עבודה מאמין בנסים: לא, רק כישופים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: שאני לא עצבני רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים מושבעים, כל יום שישי מפנים אותי ואת חברים שלי אוהב אלכוהול: אני חיי על זה, זה במקום דם יש לי מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: זה נקרא מאגיה, וכן מתפלל: רק לשטן מבקר בבית כנסת: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אם קצת מזל מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. בקושי מדבר באיי סי קיו חובש כובעים: כן, כובע צמר שאין לי כוח לסדר ספייקים שונא את עצמך: לא יודע, תשאלו מישהו אחר מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא ראיתי אוהב את הכתב יד שלך: חס וחלילה מאמין במכשפות: כן, מכיר כמה מאמין בשטן: רק מכיר?? סוגד לו מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: לפעמים אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: אני בעצמי כזה שר במקלחת: קשה לשיר אילתורים של גיטרה חשמלית *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: כן חוויה אחרונה שחויית: אבן בראש מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ראש כת שסוגדת לשטן סרט אהוב: dude, where is my car פשלה: קרעתי למישהו צ'ק של 8000 שקל בטעות הבן אדם הכי שנוא: ניקס הדבר הכי קשור אלי: לא אלי, לעמוד ברחוב, וזה חבר שלי ביומולדת שלו הכי שונא בעצמי: נקודת חן קטנה מאחורי האוזן הכי אוהב בעצמי: evil פיצול אישיות: .כן (מי אמר את זה???) לפני המוות: אמא!!!! אני בא!!! מה השאיפה בחיים: לא ברור עוד

ashkeloni

New member
bearly leagle../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חברים שלי מוכרים DVDים של הסדרה

AciDBreeZe

New member
חחחחחחח הרגת אותיייי

וכן אחי אתה היית פה איתי גם כשהיה לי יוזר אחר!!! אנחנו נועדנו להיות ביחד ;o

king kazabubu

New member
אני אענה על הכל.. אבל תקראו הכל!

שם: שלומי גיל: 18 וחצי עוד מעט מין: זכר מזל: בתולה מאכל אהוב: כל מה שג'אנק פוד שתייה מועדפת: קולה בהחלט... סדרה: דרגון בול זי, נארוטו, האנטר האנטר, וואן פיס ועוד ועוד ועוד האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: התמכרות לכל דבר האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כן כמה כריות:3 חיות מחמד: אני לא אוהב חיות מכונית אידיאלית: אני עף, לא משתמש במכוניות מוזיקה בכלליות: רוק להקה אהובה: יש המון מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו איתה?: כן מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:כן מהי אהבה בשבילך?: רגש רע את בחור\ה של סטוצים?: לא כל כך... מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אם יצאו שני פרקים של נארוטו בשבוע אחד
מה אתה אוהבת לעשות?: לשחק אולטימה, לשתות קולה, לראות אנימה וחברים מקומות בילוי מועדפים: מועדון השברולט בחולון ואיפה שמגישים ג'אנק פוד אתה אוהבת להיות בבית?: אם זה לבד בבית אז כן את אוהבת ילדים?: לא המרחק הפיזי כן קובע?: כן אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא חושב... ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כן בהחלט איזה פתגם אומר לך הרבה?: גם אם הרוח נושבת ההר לא יתכופף לפניה... מהו המשפט שמאפיין אותך?: number one hyperactive ninja אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: woo yay hupla! האם אתה מאמין בה´?:לא גדול ושמן! החיים הטובים לדעתך: כן למה לא היחסים עם ההורים טובים?:בסדר.... לבוש: מה שיש בארון איפור: רק בפורים *ברגע זה: לובשת: חולצה ומכנס... מוזיקה: סיסטם חושבת על: מתי יצאו עוד פרקי אנימה.. *הדבר האחרון ש... קניתי: קולה בקיוסק עשיתי: כתבתי הודעה באייסיקיו קראתי: הארי פוטר החמישי *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית במועדון... קפהתה: קולה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: שואף לקחת את זה בקלות חתולים כלבים: לא אוהב חיות אוכל ממתקים: לא קולה פפסי: קולה... פפסי זה רעל... *מה/מי היית רוצה? אני אוהב להיות אני... להרוג: וואו, יש לכם זמן אה... לשמוע: "הנה שלומי שזכה במליארד שקל בלוטו" להיות כמו: אנשים שיודעים להתחיל עם בנות *האחרון סרט אחרון שראיתי: שר הטבעות השלישי בקלונוע: שר הטבעות בטלוויזיה: המספריים של אדוארד במחשב: הסרט הראשון של וואן פיס מספר אחרון שחייגת: לא זוכר האמת... דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: שניצל פעם אחרונה שהתקלחת: 1.1.2000
פעם אחרונה שבכית: עזבו.. פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת:אתמול האדם האחרון שחיבקת:נטלי, הילדה הכי מתוקה בעולם האדם האחרון שנישקת: לא זוכר כבר.. הדבר האחרון שאמרת: "קאיוקן כפול 20! זה מה שיש לי!" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אחת המדובבות בדרגון בול זי... הריח האחרון שהרחת: החוש ריח שלי על הפנים.. *האם אתה: מעשןת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה:כן גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: לא מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: כן כן כן מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: כן מתפלל:ממש ממש לא מבקר בבית כנסת: אף פעם לא הייתי בבית כנסת... לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בהחלט מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. בהחלט חובש כובעים: רק בטיולים שנתיים שונא את עצמך: רוב הזמן לא... מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא ראיתי כוכבים נופלים בזמן האחרון אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות:לא מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות:כן אוהב לטייל בגשם:לא אוהב ציניות:כן שר במקלחת: בהחלט... *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:הלוואי.. חוויה אחרונה שחויית: קיבלתי שני צ'אפים של דרגון בול זי בשקית צ'יפס איזה אושר... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא חושב על זה כל כך... סרט אהוב: אני לא איש של סרטים כל כך.. פשלה: סיפור ארוך ומצחיק.. אין לי כח לכתוב אותו הבן אדם הכי שנוא: לא במקום... הדבר הכי קשור אלי: הניק שלי... הכי שונא בעצמי: נאיביות הכי אוהב בעצמי: ציניות.. פיצול אישיות: כן בהחלט לפני המוות: כן, אני עדיין לא מת... מה השאיפה בחיים: להיות האדם הראשון שמת מטביעה בבריכת קולה...

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif

לטבוע בבריכה של קולה? פשששששש שאיפה רצינית

bonomami

New member
אוקיי.....

שם: נעמה גיל: 12, טוב.. 11 מין: נקבה (דהה) מזל:קשת מאכל:אממ.. כל דב רעם רוטב שמנת ופטריות.. יאאממ שתייה:קולה סדרה:DBZ עבר פלילי:לא... לצחוק על אנשים:חח תלוי מה הם עשו מצחיק.. כריות:4 חיבת ראש גבוה מכונית:לא יודעת.. מוסיקה:הכל! להקה:אוונסיס לא יודעת לכתוב באנגלית... אבה וירטואלית:קראש.. לא אהבה אהבה מדברים רק דרך האנרנט:כן מלאא להפגש:לא אני גם לא הולכת להפגשש!! אהבה ממבט ראשון:כן מה אני אוהבת בבן:תכונות פנמיית שתמיד רצית בבן סטוצים:לא אני אוהבת: תמונות יפנייות יפות אני אוהבת לעשות:לראות תמונות יפניות, ולדמין שאני הדמות שבתמונה! מקומות אהובים:קניונים וחנויות להיות בבית:בטח אוהבת ילדים: לפעמים.. ??? לשנות משהו שונה: לא! ראיתה אחד שלא מצא חן בעינך, יש צ'אנס: לא. פתגם: אאאמממ.. משפט: אממ <--- זה המשפט.. קנאית:כן מאוד משפט:אממ.. מה לא הבנתם?? מאמין בה': בטח!! אני לא דתית... חיים טובים: לפעמים, אבא שלי מת טרם זמנו... יחסים טובים עם ההורים: לפעמים.. לבוש: tnt' noname וכמה בגדים של.. לא יודעת.. איפור: במסיבות: נצנצים, ליפ גלוס, עפרון שחור, הרבה.. אבל אל עיפור מלא. לבוש: מכנסיים לבנותף חולצה כחולה עם ילדה.... מוסיקה: לא חושבת על: תמונות יפות שראיתי היום... הדבר האחרון שקניתי: אאממ.. לא זוכרת קראתי: הארי פוטר 5 אני עדיין קוראת.... מסיבה או מעודון: גם וגם. קפה תא: קפה. שואף לשלמות, הכל בקלות: שואפת לשלמות. חתולים כלבים: כלבים.. אלה שעולים 1000 חחח אוכל ממתקים: אוכל.. אבל מכורה לשוקולד.... קולה פפסי: פפסי רולזזזזזז!! להרוג: רררר... לא יודעת.. לשמוע:?? להיות כמו: דמות דמיונית שלי ג'וליה.. לא מגלה פרטים.. סרט אחרון: שר הטבעות 3 הסרט הטוב של השנהה!!! בקולנוע: כנ"ל..... בטלווזיה: שאגת הדרקון.. חחחח!!!!1 גדול במחשב: שודדי הקאריביים!! רולזז מספר אחרון: לאמא... דבר אחרון ששתיתי: קולה.. פפסי יותר נכון...! אכלתי: פיצה התקלחתי: לפני חצי שעה.. בכיתי: לא זוכרת..... חייכתי: היום כשראיתי סרטון מצחיק.... צחקתי: כשראיתי את הסרטון... אדם שחיבקתי: חברה שלי.. בבי"ס נישקתי: חברה שלי, על הלחי!! דיברתי ברשת: חברה שלי.. אחת אחרת... ריח: של פיצה!! מעשנת: חס וחלילה!!! (טפו טפו טפו) בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישן עם בובה: בצד.. מנגנת:לא מאמינה שיש יצורים חיים על כוכבים שונים: אמממממ... קוראת עיתון: כשמשעמם.. מאמינה בניסים: כן מתפלל: מבקשת משאלות.. בבית כנסת: לא לומד לאונברסיטה: מה זה?! לא מתחשבים בילדים ביסודי!! מדברת עם זרים באייסי: כן חובשת קובעים: לפעמים.. שונע את עצמך: רק מראה חיצוני.. מביא משאלות מול כוכבם נופלים: כן, מנסה הכל כדיי שתתקיים לי משאלה!! אוהבת את כתב יד: כן.. לפעמים, הוא משתנה מכשפות: לא שטן: אולי.. שדים ורוחות: מפחדת מזה!!! נותן אמון: כן.. היכ שיש!! אני מאמינה לכולם.. אני יודעת.. גם אני לא סובלת את זה.. לטייל בגשם: בטח ציונות: כן.. שרה במקלחת: כן תמיד! סודות: ברור מלא.. חלום שחוזר על עצמו: כן.. פרסינג: הלוואי!! חוויה אחרונה: הרבה.. מקצוע: עו"ד סרט אהוב: שודדי הקאריביים פאשלה: לא יודת.. אדם שנוא:יש הרבה.. דבר הכי קשור אלי: המחשב שלי.. הכי שונאת בעצמי: מראה חיצוני.. תמימות אוהבת: כל התכונות שלי!!! אני ילדה טובה! פיצול אשיות? מה? לפני מוות: מה? בואו לא נדבר על זה עכשיו.. שאיפה בחיים:להצליח בכל מה שענשה.. זהו.. פיו.. גמרתי ואני שמה תמונה צאל תשמי לב אליה אני פשוט חייבת את הכתובת שלה באנטרנט..

ved17

New member
רק בלל שאני משועמם אני עונה

שם:שלומי גיל:17 וחצי מין:כמו מה נשמע לכם שלומי מזל:נאחס מאכל אהוב:פיצה והמבורגר שתייה מועדפת:מנגו ופאנטה אקזוטיק סדרה:השבט ו dbz האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן שדדתי את הבנק הקרוב האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:בטח!!! זה כיף כמה כריות:אחד או 2 תלויי יבמצב הרוח שלי חיות מחמד:אין לי לצערי אבל הייתי רוצה כלב מכונית אידיאלית:וואלה אין לי מושג לא מבין במכוניות מוזיקה בכלליות:כל סוג מוזיקה חוץ מפאנק מאטל ורוק כבד להקה אהובה:משינה והדורבנים מאמין/ה באהבה וירטואלית?: ממש לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:הכרתי מישהו כן אבל להפגש אין סיכויי מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן מהי אהבה בשבילך?:מה זה השאלה הזאתי? סתם אהבה זה אושר בשבילי אתה בחור של סטוצים?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?:ביד.סתם מה זה השאלות המעצבנות האלה ???? מה אתה אוהבת לעשות?:לישון מחשב טלוויזיה וכמובן dbz מקומות בילוי מועדפים:אני לא מבלה מעדיף להשאר בבית אתה אוהב להיות בבית?:הרגע אמרתי שכן אתה אוהב ילדים?:מה נראה לכם שאני פדופיל ?????????? המרחק הפיזי כן קובע?:בטח שכן אני שונה ממך תנסה לשנות אותי?:לא שכל אחד יהיה איך שהוא רוצה ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:אולי.... איזה פתגם אומר לך הרבה?:החיים קצרים נצל אותם!!!!או משהו בסגנון מהו המשפט שמאפיין אותך?:חייה ותן לחיות אתה בחור קנאי?:קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:בסססדר האם אתה מאמין בה´?:ברווור החיים הטובים לדעתך:החיים בזבל היחסים עם ההורים טובים?:היחסים בזבל לבוש:טרליניג וטי שירט איפור:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *ברגע זה: לובש:שום דבר חחחחחחחח מוזיקה:לא שומע כלום חושב על:הזמן שייקח לי לסיים את השאלון המעצבן הזה *הדבר האחרון ש... קניתי:קולה אתמול עשיתי:עניתי על השאלה הקודמת קראתי:הארי פוטר ומסדר עוף החול *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפהתה:קפה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות:שואף לשלמות חתולים כלבים: כלבים אוכל ממתקים:ממתקקקקקקקים קולה פפסי:קולה כי לפפסי יש טעם של תרופה *מה/מי היית רוצה? להרוג:את ashkeloni על שכתב את השאלון... סתם נראה לכם!!1 למה להרוג אני לא רוצה להרוג אף אחד לשמוע:את אף אחד(לא בא לי לשמוע) להיות כמו:כמו עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:pokemon 4 ever עם אחי הקטן בטלוויזיה:הפנטזיה של הל במחשב:הסרט שבו ברולי מובס בידי גוקו גוטן וגוהן מספר אחרון שחייגת:08-000000000 דבר אחרון ששתית:קולה דבר אחרון שאכלת:פיצה פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:פששששששששש לא זוכר פעם אחרונה שחייכת:שקראתי את השאלון הזה פעם ראשונה פעם אחרונה שצחקת:שקראתי את השאלון הזה פעם ראשונה האדם האחרון שחיבקת:לא זוכר האדם האחרון שנישקת:לא זוכר הדבר האחרון שאמרת:ביי הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:דיי עם השאלות האלה הריח האחרון שהרחת:את הריח של הפיצה שאכלתי מקודם *האם אתה: מעשןת?:בטח 10 קופסאות ביום(נראה לכם??) ישן עם חיות פרווה:מה אני ילד קטן? מנגן על כלי נגינה:כן ניגנתי פעם על חלילית בכתה ב' והפכתי את המורה לחרשת מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: בטח ומייקל ג'קסון הוא ההוכחה לכך קורא עיתון:בטח מעריב לנוער ראש אחד ידיעות אחרנות ועוד ועוד מאמין בנסים:חנוכה כבר עבר מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא ממש לא רואה בשוטרים חברים או אויבים:סתם מלשינים אוהב אלכוהול:לא משהו יש לי טראומה מאלכוהול מאמין באסטרולוגיה:חחחחחחחח נראה לכם???? מאמין בקסמים:מה אני הארי פוטר מתפלל:לא מבקר בבית כנסת:ביקרתי פעם לפני 5 שנים בבר מצווה שלי לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה:נראה לכם?? אני מת כבר לסיים את בית ספר מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:.כן שיש לי מצב רוח חובש כובעים:לא שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:מה אני חולה נפש??? אוהב את הכתב יד שלך:אפילו הכתב הכנעני הקדום יותר מובן מהכתב שלי מאמין במכשפות:ראה תשובה על קסמים מאמין בשטן:ראה תשובה על מכשפות מאמין בשדים ורוחות:ראה תשובה על השטן נותן אמון בקלות:לא ממש לא אוהב לטייל בגשם:בטח אני גם אהוב להיות חולה אוהב ציניות:בטח אני גם עונה על השאלון הזה בציניות שר במקלחת:בטח שכן :ייייים שללל דדדמעעעותתתת בששתיי עיייניייי *האם יש לך: סודות:לכל אחד יש סודות.... חלום שחוזר על עצמו:ראה תשובה על סודות פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:למה הכוונה? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:אומנות סרט אהוב: יש הרבה פשלה:אני מתפדח לספר הבן אדם הכי שנוא:נראה לכם שאני יגיד לכם?? הדבר הכי קשור אלי:נראה לכם שאני יגיד לכם?? הכי שונא בעצמי:נראה לכם שאני יגיד לכם?? הכי אוהב בעצמי:נראה לכם שאני יגיד לכם?? פיצול אישיות: מה פיצול אישיות????. לפני המוות:אין לי כוח לענות על השאלות האלה מה השאיפה בחיים:נראה לכם שאני יגיד לכם??

למעלה