שאלון!!!

ashkeloni

New member
שאלון!!!

שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: את בחור\ה של סטוצים?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה אתה אוהבת לעשות?: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית?: את אוהבת ילדים?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: איפור: *ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפהתה: שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: חתולים כלבים: אוכל ממתקים: קולה פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשןת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: . לפני המוות: מה השאיפה בחיים:

AciDBreeZe

New member
אתה בטריפים?

(טוב משעמם לי אז נעשה את זה) : חן 15 זכר אריה כל דבר עם בשר קולה דיביזי הלכתי מכות עם מישהו כשהייתי שיכור ושברתי לו בקבוק על הראש ולקחו אותי למעצר ללילה אחד כן, אני מסוג האנשים שאוהבים לצחוק על אנשים, סדיסט\מנייאק. כמה כריות מה? ;\ 2 חתולות וכלב מכונה אידיאלית? דראגון ריידאר ;o מטאל מטאל כבד מטאל כבד מאוד (כל זה הייתה תשובה אחת) מגה דת' ללא ספק הם האהובים עלי רק רק מאמין באהבה באינטרנט גם הייתי נשוי למישהי דרך האינטרנט ני ימשיך אחרי זה אלוף הארץ הולך לשחק ;x

חחח אני כנראה ילדה משועממת

אבל עניתי על זה שם- מירי גיל- 16 מין- נקבה עד כמה שידוע לי מאכל- פנקייק שתיה- קולה/מיץ תפוזים סדרה- Dbz אשמה בפשע- *המומה* לא! לצחוק על אנשים- לא בדרך כלל כמה כריות- מה כמה כריות? על כמה כריות אני יושנת?! אמממ... *סופרת* 5 חיות- כלב בשם בוני מכונית- ...קטנה, אוטומטית, קומפקטית וחמודה מוזיקה- New Metal, יפנית להקה- Disturbed אהבה וירטואלית- לא הכרתי מישהו דרך אינטרנט- מכירה. ברור שמכירה. נפגשנו- לא, ואין מצב אהבה ממבט ראשון- תלוי. אהבה בשבילי- כשאיכפת לי ממישהו סימן שאני אוהבת אותו סטוצים- מה זה? חחח סתם לא ממש דבר שעושה אותי מאושרת- המשפחה והחברים אוהבת לעשות- לשיר, לצייר, לרכוב על סוסים, לצחוק על דיבובים גרועים.. מקומות בילוי- במקומות יפים בטבע, בקניונים, ובבית אוהבת להיות בבית- כן אוהבת ילדים- בערך. בדרך כלל אני לא מפגינה אהבה, אבל אני בכל זאת אוהבת ילדים. מרחק פיזי- בערך לשנות את השונה- אם שונים ממני אני לא אנסה לשנות אחרים מישהו לא מוצא חן בעיני- כן. ברור שאתן לו צ'אנס. פתגם שאומר לי הרבה- אין משפט שמאפיין אותי- אללל תעצבנ/י אותי בחורה קנאית- מודה שקצת מילים שאני מרבה להגיד- "חחח איזה קול מכוער עשו ל>שם של דמות<" "מעניין לי ת'תחת", "אם תמשיך/י לעצבן אותי אני יפליץ עלייך" (חח אני יודעת שאני מפחידה) מאמינה בה'- כן חיים טובים- בכפר, עם הרבה סוסים, פרות, עזים, הרבההה עצי דובדבן ותפוח יחסים עם הורים- מעולים לבוש- חמוד ולא חשוף איפור- לא מתאפרת בכלל ברגע זה לובשת- בגדים (אין לי כוח לפרט) מוזיקה ברגע זה- שומעת שירים יפנים חושבת על- על מה לענות בשאלה הזו... הדבר האחרון ש... קניתי- שמיכת כותנה עם ציורי כלבלבים חמודייים ^.^ עשיתי- שרתי קראתי- מנגה DBZ זה או זה... מסיבה פרטית תה שואפת לשלמות וכשנכשלת- נכנסת לדיכאון כלבים אוכל (לא חובבת ממתקים) קולה רוצה להרוג את- כל הפרחות האלה שכל החזה שלהן בחוץ. זה מבחיל אותי. לשמוע- אין להיות כמו- להיות כמו... אמ... קשה... להיות כמו עצמי האחרון... סרט אחרון בקולנוע- מוצאים את נמו =] בטלויזיה- לא זכור לי במחשב- סרט דיביזי לא זוכרת איזה מס' מספר אחרון שחייגתי- לחברה שלי שתיתי- מים דבר אחרון שאכלתי- טבעול וספגטי התקלחתי- לפני 3 דקות פעם אחרונה שבכיתי- ...לא זוכרת, שבוע בערך חייכתי- עכשיו צחקתי- לפני שחייכתי צחקתי. אדם שחיבקתי- אבא שלי האחרון שנשקתי- אני לא אוהבת לנשק הדבר האחרון שאמרתי- "בואנה, הפיג'מות האלה זו סדרה יותר מדי טפשית!" האחרון שדיברתי איתו ברשת- לא זוכרת הריח האחרון שהרחתי- ריח הג'יפה בחדר שלי מעשנת- לא, ובחיים לא אעשן ישן עם חיות פרווה- שזה? בובות? *מסמיקה* כן מנגנת- לא מאמינה בחייזרים- לא כל כך קורא עיתון- "לאישה" בעקר מאמינה בניסים- מי זה ניסים? חח סתם, כן סובלנית- כן רואה בשוטרים אויבים או חברים- לא זה ולא זה. בשבילי הם אנשים רגילים. אוהב אלכוהול- אפילו יין אני לא יכולה לשתות! אסטרולוגיה- זה שטויות מבחינתי קסמים- לא מתפלל- רק לפעמים מבקר בבית הכנסת- לא אוניברסיטה- ייתכן מדברת עם זרים באייסיקיו- תמיד כובעים- לא לרוב שונאת את עצמי- מאוד מאוד מביעה משאלות מול כוכב נופל- לא כתב יד- מחבבת אותו מאמינה במכשפות- מורות זה נחשב? O_O מאמינה בשטן- לא כל כך שדים ורוחות- גם לא כל כך נותנת אמון בכלות- מאוד לא לטייל בגשם- אחח אני חולה על גשם! ציניות- החבר הכי טוב שלי שרה במקלחת- תמיד סודות- יש המון חלום שחוזר על עצמו- כן (או לפעמים יש לי חלומות בהמשכים) פרסינג/קעקועים- ממש לא חוויה אחרונה- אמ... יצאתי עם הכלב שלי לטיול O_O מקצוע- מדובבת/שחקנית/עורכת... סרט אהוב- הנסיכה מונונוקי פשלה- אני תמיד מפשלת בנאדם שנוא- יש הרבה לצערי הכי קשור אליי- (לא לצחוק!) בובת ארנבת שיש לי מהגן הכי שונאת בעצמי- הכל הכי אוהבת בעצמי- ...לא יודעת פיצול אישיות- יש, אין, יש, אין. סתם.. האמת שיש קצת =] לפני המוות- להזכיר למשפחה וחברים כמה שאני אוהבת אותם שאיפה- להצליח. פשיוא, זה היה קשה... ^_^

AciDBreeZe

New member
אין שהתמונה מצטיירת

את שונאת את עצמך,וסביר להניח את איך שאתה נראית ומקנא בבנות יפות עם "חזה בחוץ" ואת מבטאת את זה בעזרת שנאה עצה ממני אליך, את מרחמת על עצמך יותר מידי תמצאי חיים שיעשו אותך יותר מאושרת אל תתרכזי בעולם קטן משלך איך אומרים תפרחי חבל שהעולם מפסיד אישיות כזאת נפלאה.

חן-צ'אן...

אתה נשמע כמו הורוסקופ =] בכל מקרה, אם הבנתי נכון, הנה התגובית שלי: אני לא מקנא בבנות יפות עם "חזה בחוץ" ולא שונאת אותן כי- 1) יש לי מספיק חזה, ברוך ה' ^.^ 2) הן לא יפות! זאת הבעיה! אני מתכוונת לכונפות מכוערות עם טונה איפור, שנמרחות על כל דבר כדי להשיג בנים. 3) אני לא שונאת בנות כאלה. זה סתם מחליא אותי. לגבי השונאת את עצמי- אני לא בטוחה שאני שונאת, אבל אני פשוט לא מעריכה את עצמי. ואני פורחת, אומנם לפרח עקום, אבל בכל זאת- פורחת הוו! ירידה עצמית. שמעתם פעם על מישהו שיורד על עצמו? כנראה שאני היחידה -_-" אוקיי, אוקיי. התחלתי עם הרחמים העצמיים. והנה, שתקתי! ט'נקס דוקטור חן. יש לך עתיד כפסיכולוג =] (זאת מחמאה, אל תרצח אותי)

ashkeloni

New member
דרך אגב....

הברה שבתמונה שבכרטיס האישי שלך היא קטועת אצבע

king kazabubu

New member
ממש לא קרוב אפילו...

אם אתה באמת רוצה לנתח את האישיות שלה לא עושים את זה לפי שלושה משפטים... זה אבסורד ולדעתי היא ממש לא ככה.. אפילו שאני לא מדבר איתה בצורה קבועה... אישית, אסור לתת לי נשק.. חצי עולם יושמד... בעיקר פרחות כאלו עם חזה בחוץ.. ולא אכפת לי בכלל אם הן כוסיות... מעצבן אותי המראה הזה.. ונכון שאין לי חזה משל עצמי שאני אפגין בגאוה... אבל זה לא קשור... אחד הרעשים שמקפיצים לי את כל העצבים זה הכפכפי עץ המטופשים שהן נועלות והולכות איתן.. הטוק טוק הזה יכול לגרום לי להרוג...

AciDBreeZe

New member
איך שאני רואה את זה...

מספיק משפט אחד כזה בשביל לגלות בבנדאם תכונה תבוסתנית אל תיהיה אביר על סוס לבן, היא לא צריכה מישהו מהצד שיבוא ויגיד "לא נכון היא לא כזאתי" היא מראש הייתה זאת שצריכה לצעוק עלי ולהוכיח את הטעות שלי אבל בהודעה נוספת של זילזול עצמי...כבר קשה מאוד לטעות ולהתעצבן מפרחות עם חזה בחוץ, זה פשוט לעצבן את עצמכם שימו פס ותעבירו את זה בשלום לא צריך לצאת במשימה הרואית לנקות את העולם מהפרחות הרשעות אני לא תוקף אותה להפך היא בנדאם נפלא אבל היא מזלזלת בעצמה יותר מידי וזאת תכונה שאני לא מסוגל לראות אצל אנשים אז אני בא ואומר לה שאולי כדאי לצמוח טיפה להזיק זה בטח לא יכול אל תשכחו אלה השנים המעטות שיש לכם לפני שהחיים הופכים להיות רציניים וכבדים אל תבלו אותם בשנאה עצמית תיהיו מי שאתם תשמחו להיות מי שאתם זאת העצה היחידה שיש לי אליך. בעיקרון מי אני שיבוא ויבקר את צורת החיים שלך אבל הייתי חייב להגיד משהו מצטער אם נפגעת.

קזבובי לא אביר על סוס לבן

הוא מלך על סוס לבן, זה יותר טוב =] ו... לא אמרתי שהבנות האלה מחרפנות ומוציאות אותי מדעתי, ואני לא מתכוונת להסתובב סביבן כל חיי במחשבה של- "יוו, הייתי רוצחת את זאתי ואת ההיא וגם את ההיא שם!" אבל הפרחות האלה סתם מרגיזות, בעצם זה אפילו לא מרגיז, זה סתם מגעיל אותי. ואני חייבת להודות שאתה צודק בכמה דברימים. אני אשתדל להשתמש בעצה של- "אל תבלו את החיים בשנאה עצמית, תיהיו מי שאתם, תשמחו להיות מי שאתם" כי... *סניף* זו עצה נכונה! וואאאאאהההה! אה, וזה בסדר, לא נפגעתי

vegeta2

New member
דברימים? את נשמעת כמו דובי מהארי פו

מהארי פוטר...

Brolly

New member
יש לך בעיה עם רוסים?

אני גם רוסי ולפני יומיים חזיתי תופעה נפלאה ואפיונית שאני רואה לעתים קרובות הייתי בפיצריה עם חברים ואחד העובדים שם היה רוסי, אחת באה אליו וביקשה ממנו מנה מאוד מסובכת(עם הרבה תוספות) והעובד זכר את מה שהיא אמרה וחזר על הדברים שלה ואז היא אמרה לו שהוא לא מבין ושהוא צריך לדעת ישראלית יותר טובה למי לדעתכם יש "ישראלית" יותר טובה?

ashkeloni

New member
והתשובות שלי

שם: נתן גיל: 16 ויום מין: בבקשה
מזל: גדי מאכל אהוב: פיצה, או סלט ענקי עם גבינה בולגרית מגורדת מעל שתייה מועדפת: דיאט קולה, מנגו, או סתם מים סדרה: כמעט כל הסדרות בערוץ 3, נארוטו, DBZ, קנשין האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: יש לי תיק (על תנאי) במשטרה בגלל סיבות שאני לא רוצה לכתוב עליהם בפורום... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: באופן כלל, לא, אבל אנשים שאני לא מסתדר איתם- כן כמה כריות: 4 חיות מחמד: יש לי חתולים מכונית אידיאלית: פונטיאק פיירבירד מוזיקה בכלליות: אני שומע הרבה סיגנונות, אבל אני מעדיף מוזיקה רועשת להקה אהובה: LINKIN PARK מאמין/ה באהבה וירטואלית?: מאמין שדבר כזה קיים... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/איתה?: כן, כן מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: כשאני אעשה הכל בשביל אותו בן אדם את בחור\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: חברה שלי, שאנשים מראים לי שהם מעריכים אותי מה אתה אוהבת לעשות?: אני פריק של מחשבים ואינטרנט, אבל גם כדורסל ושחייה באים בחשבון מקומות בילוי מועדפים: בבית מול החמשב, כל מקום שבו יש קטעים אתה אוהבת להיות בבית?: אפשר להגיד את אוהבת ילדים?: כן המרחק הפיזי כן קובע?: לא אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: אולי קצת ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?: אין מהו המשפט שמאפיין אותך?: כל משפט שקשור במחשבים, בעיקר משפטים שרוב הילדים בכיתה שלי לא מבינים בגרוש אתה בחורה קנאית?: קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: בעיקרון האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: שיש מישהי שאוהבת אותך, שאתה אוהב אותה, ואתם ביחד היחסים עם ההורים טובים?: לא בדיוק (הם דתיים, אני לא ממש) לבוש: דגמ"ח וחולצה קצרה איפור: לא תודה *ברגע זה: לובשת: חולצה טריקו קצרה ומכנסי ג'ינס מוזיקה: ההורים שלי שומרים שבת, אז שום מוזיקה עכשיו חושבת על: חברה שלי *הדבר האחרון ש... קניתי: שתי זוגות נעליים עשיתי: ביד?
סתם בצחוק, עשיתי אתר לחברה שלי קראתי: הפרשה שאני קורא מחר בתורה בבית הכנסת *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפהתה: תה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים כלבים: חתולים אוכל ממתקים: אוכל קולה פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ילד מהכיתה שלי שממש מעצבן אותי לשמוע: שמישהו מעריץ אותי
להיות כמו: אני *האחרון סרט אחרון שראיתי: שר הטבעות השני בקלונוע: לא זוכר בטלוויזיה: לא זוכר במחשב: לא זוכר מספר אחרון שחייגת: של חבר שלי דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: סלט ירקות פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: אני מחייך רוב הזמן פעם אחרונה שצחקת: היום הלכנון להצגה מבית הספר, צחוקים לא נורמליים האדם האחרון שחיבקת: חברה שלי, אני לא מחבק הרבה אנשים... האדם האחרון שנישקת: חברה שלי, אני לא מנשק הרבה אנשים... הדבר האחרון שאמרת: לא אבא, אני לא בא לבית הכנסת היום בערב הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: מישהו מהפורום שאני מנהל הריח האחרון שהרחת: המרק שאחותי הכינה לשבת *האם אתה: מעשןת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא ממש מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: כן מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רוב הזמן רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: כן מבקר בבית כנסת: כן לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכנן ללמוד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לפעמים חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: לפעמים אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:??? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודע, משהו שקשור בחומרי נפץ סרט אהוב: ארמגדון פשלה: ... הבן אדם הכי שנוא: ... הדבר הכי קשור אלי: ? הכי שונא בעצמי: אני מדבר המוןןןןןןןןן הכי אוהב בעצמי: אני גאון (וענו
) פיצול אישיות: לא לפני המוות: "שמע ישראל" מה השאיפה בחיים: ...

Scarlet Spider

New member
...

שם: איתי גיל: 13 מין: זכר מזל: גדי מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: קולה סדרה: אממ דרגון בול? האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אמממ, בואו נדלג על זה.. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: צב... מכונית אידיאלית: אממ חומה!(חחח) מוזיקה בכלליות: מטאל, היפ הוםפ, ראם להקה אהובה: אירון מיידן מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: כשבא לי את בחור\ה של סטוצים?: הא? מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שינה מה אתה אוהבת לעשות?: לישון מקומות בילוי מועדפים: מיטה אתה אוהבת להיות בבית?: כן את אוהבת ילדים?: זה לא לבנים? ואם לא אז לא! שונא אותם! המרחק הפיזי כן קובע?: הא? אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: מה אכפת לי ממך? ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמביאה אותו... מהו המשפט שמאפיין אותך?: לילה טוב אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יש לך שקל?" "לילה טוב" האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: שינה היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: חולצה, מכנסיים, גרביים, תחתונים וכמובן כובע... איפור: ברור.. *ברגע זה: לובשת: מכנסיים, גרביים, אבל אין תחתונים.. מוזיקה: נביחות בבית ממול חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: ספר לימוד /: עשיתי: ריח רע.. קראתי: דרדוויל (בשביל מיכאל) ילו *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: פרטית קפהתה:תה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: קלות חתולים כלבים: חתולים אוכל ממתקים: אוכל קולה פפסי: קולה!!! *מה/מי היית רוצה? להרוג: את הכלב שנובח בבית ממול. רוצים לדעת גם איך?? לשמוע: כלום!! עם הכלב הזה?! להיות כמו: רוצח כלבים... *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:שר הטבעות בטלוויזיה: הקדושים מבוסטון במחשב: ספיידרמן מספר אחרון שחייגת: P: דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: עוף פעם אחרונה שהתקלחת: חח שלשום... פעם אחרונה שבכית: P: פעם אחרונה שחייכת: אממ כשניסיתי לקבור את חבר שלי פעם אחרונה שצחקת: כשניסיתי לקבור את חבר שלי האדם האחרון שחיבקת: אממ לא זוכר.. האדם האחרון שנישקת: אממ לא זוכר.. הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב.. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אחד.. הריח האחרון שהרחת: אוי! אתם לא רוצים לדעת *האם אתה: מעשןת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא, אני ישן עם אקשן פיגר של סאסוקה... מנגן על כלי נגינה: פעם על אורגן.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן, אח שלי כבר נחת... קורא עיתון: רק ספורט מאמין בנסים: אני אוהד הפועל.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לרא לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כמובן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן חובש כובעים: יותר מדי... שונא את עצמך: לא, אבל אני שונא את האני שני שלי.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לא@! מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: הT? אוהב ציניות: לא שר במקלחת: כן.. *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אמממ לא יודע סרט אהוב: הקדושים מבוסוטון פשלה: כל מבחן.. הבן אדם הכי שנוא: אממ אין.. הדבר הכי קשור אלי: סאסוקה.. הכי שונא בעצמי: את טימטום הכי אוהב בעצמי: את הנעלים פיצול אישיות: כן, לא, כו, לא, כן! לפני המוות: אשתין מה השאיפה בחיים: לילמוד בעמל וזהו!

למעלה