שאלון.... עשיתי שאלון על ג'סטין.... שכל אחת תירשום בשם את הכינוי שלה בפורום אוקיי?
° °AmandA° New member 25/10/03 #1 שאלון.... עשיתי שאלון על ג'סטין.... שכל אחת תירשום בשם את הכינוי שלה בפורום אוקיי?
J jenngirl New member 26/10/03 #3 יש יצא לי 80../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif
R RoRi1 New member 26/10/03 #4 יש לך טעות... לג'סטין יש 4 קעקועים: 2 על הרגל, אחד על הזרוע ואחד על הגב... ולא הייתה שם אפשרות כזאת...
יש לך טעות... לג'סטין יש 4 קעקועים: 2 על הרגל, אחד על הזרוע ואחד על הגב... ולא הייתה שם אפשרות כזאת...
• • Angel From Hell • New member 26/10/03 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo102.gif 40???? חחחחחחח זה כי רק היתעוררתי! והיתי בלחץ של זמן וגם דיברתי בטלפון! חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo102.gif 40???? חחחחחחח זה כי רק היתעוררתי! והיתי בלחץ של זמן וגם דיברתי בטלפון! חחחחחחח
J justinet New member 26/10/03 #5 חחחחח בקושי הסתכלתי על מה אני לוחצת אח שלי לא נתן לי.... יש לו 3 ברגל..
J justin love New member 26/10/03 #7 רגע רגע רגע במה טעיתי??? ההורים שלו זה לין ורנדל??? קעקועים יש לו 5 מה השמות של האחים שלו???לא זכרתי בדיוק אני זכרתי רק אחד! והספורט האהבו עליו זה כדורסל וגולף! במה טעיתי???
רגע רגע רגע במה טעיתי??? ההורים שלו זה לין ורנדל??? קעקועים יש לו 5 מה השמות של האחים שלו???לא זכרתי בדיוק אני זכרתי רק אחד! והספורט האהבו עליו זה כדורסל וגולף! במה טעיתי???
J justinet New member 26/10/03 #9 גם אני עשיתי ככה... אבל...אני יודעת שלאח שלו קוראים ג'ונתן...אבל מה השני?
J JTsSeNoRiTa New member 27/10/03 #11 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלתי 100!!!!!!!!!!:::::))))))) האמתי שהשאלות היו ממש ממש קלות!!! )