התשובות שלייייייייייייייייייייייייי
עולה לכיתה- ט חבר/ה הכי טוב/ה- שירהההההההה
*סינגליםםםםםםםםם סינגליםםםםםם
נכון שעכשיו תביאי לי??
חנפנית שכמותי
* צבע אהוב- אני לא יודעת... חחחחח פעם זה היה כחול.... היום זה כתום ירוק נראה לי חחחחחחח מאכל אהוב- פיצה
השקר הכי גדול שסיפרתם- אמממממממממ... גדול מדי כדי להכניס בהודעה
הפדיחה הכי גדולה שלכם- הכי גדולה?? אממממ... בואו אני יספר לכם ת'פדיחה האחרונה שקרתה לי, ביום שישי, הייתי בהחלקרח ונפלתי *כרגיל* על מישו, שנפל על מישו, שנפל על מישו חחחחחח זה היה כמו דומינו חחחחח ואני כזה קמה ואני קולטת את כולם על הריצפה חחחח
מקום אהוב בעולם- ל-ו-נ-ד-ו-ן-!-!-!-!
ד-א-ב-ל-י-ן-!-!-! *למרות שבחיים לא הייתי שם חחחח אבל אני נוסעת שנה הבאה

))))))))*
והגבעה בפארק הירקון שווסט הופיעו עליה *חחחחחחחח חבורת ברחשים מגעילים תקפו אותי ואת שירה שם לא מזמן-
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!* החדר הכי אהוב בבית- החדר שלי
סוג מוזיקה הכי אהובה- פ-ו-פ-!!!!
סוג מוזיקה הכי שנואה- רוק כבד... בעעעעעעעעעעעעעע שיר אהוב- Westlife- No no
השיר הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!! ועוד כמה שירים מושלים: hilary duff- what dreams are made of ricky martin feat. christina aguilera- nobody wants to be lonely שיר שנוא- ת'אמת.. יש הרבה חחחחחח השיר החדש של מלאני סי!!! מה זה הגועל נפש הזה??? בעעעעעעעעעעעעעעעע ויש גם את make luv של room 5 feat. cheatman *או משהו כזה* אין לכם מושג מה הייתי עושה כדי לקחת פטיש ולשבור ת'סינגל הזה לרסיסים!!! אבל זה ייקדם לו ת'מכירות אז עדיף שלא
גררררררררררר
שיר חרוש- westlife- tonight חחחחחחחח הסינגל עוד לא יצא מהמערגת מהשנייה שקיבלתי אותו חחחחח והוא אף פעם לא נמאס
שיר יפה שלי
הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- ב
ר
י
א
ן|מאוהב
מאוהב| מה הייתם אומרים לו- שאני חולה עליווווווווווווווווו
פלאפון-מזיק או הכרחי? ברור שהכרחי!!! אפילו חובה!!! ציטוט אהוב- as long as we'll stay in your heart u'll stay in ours בריאן אמר את זה בwhere dreams come true *הDVD ה-3 חיחי* ספורט אהוב- אמממממממ... כאילו לראות? כדורגל... לעשות? אמממממ... אופניים נראה לי שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? תלוי מה עושים בשיעור
תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- לא שמתי לב לשעה
תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים- דוסוןןןןןןןןןןןןןןןן, משחק החיים *
* , אהבה מעבר לפינה קבוצת כדורגל- אמממממממ.... איפה אתם קונים בגדים- קסטרווווווווווווו
ופתאום...שוטרת! מאיפה החולצה?? מה אני ישלם 700 שקל??? גיליתי להההההההההההההההה קסטרו או שאין לך את זה *עזבו אני לא נורמלית* מילה הכי שימושית- אמממממממ... היי וביי נראה לי חחחח ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אין לי מושג
למה לשאול שאלות קשות????