שאלון-

J To The Lo

New member
שאלון-

כינוי- עולה לכיתה- חבר/ה הכי טוב/ה- צבע אהוב- מאכל אהוב- השקר הכי גדול שסיפרתם- הפדיחה הכי גדולה שלכם- מקום אהוב בעולם- החדר הכי אהוב בבית- סוג מוזיקה הכי אהובה- סוג מוזיקה הכי שנואה- שיר אהוב- שיר שנוא- שיר חרוש- הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- מה הייתם אומרים לו- פלאפון-מזיק או הכרחי? ציטוט אהוב- ספורט אהוב- שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים- קבוצת כדורגל- איפה אתם קונים בגדים- מילה הכי שימושית- ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים?

QueIronia

New member
אני עונה...../images/Emo26.gif

כינוי QueIronia עולה לכיתה יא' חבר/ה הכי טוב/ה יגאל (אחי התאום), יגאל (לא אחי התאום) צבע אהוב אדום מאכל אהוב הרבה ספגטי ברוטב עגבניות, פיצה, פיתה עם שוקולד ועוד ועוד... השקר הכי גדול שסיפרתם לא זוכר כרגע... הפדיחה הכי גדולה שלכם לא זוכר כרגע... מקום אהוב בעולם הייתי רק בפאריס, ולא התלהבתי... החדר הכי אהוב בבית חדר עבודה (שבו המחשב) סוג מוזיקה הכי אהובה לטיני, קצת Hip-Hop סוג מוזיקה הכי שנואה רוק, מטאל, Alternative שיר אהוב תנחשו
Ain't It Funny שיר שנוא Baby One More Time שיר חרוש Carzy In Love; I Know What You Want הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש ג'ניפר לופז (מן הסתם) מה הייתם אומרים לו הייתי מתעלף... אח"כ לא הייתי סותם ת'פה פלאפון-מזיק או הכרחי
הכרחי ציטוט אהוב The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return, מתוך "מולן רוז'" (סרט דפוק
אפילו יותר מ- Chicago
) ספורט אהוב להעביר ערוצים בשלט נחשב
שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים
מתאמנים בצד תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה לא יודע... תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים Sex & The City, "חברים" (כששודר בערוץ 3) קבוצת כדורגל הפועל פ"ת (בעבר) איפה אתם קונים בגדים בקניון
בעיקר - Castro Men, Zara מילה הכי שימושית סתום
ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים
מסיים תואר ראשון

American Girl

New member
גם אני רוצה../images/Emo70.gif

כינוי- אאמממ... לא יודעת. עולה לכיתה-ח' חבר/ה הכי טוב/ה-בר (VASHLA) צבע אהוב-כחול מאכל אהוב-פיצה... השקר הכי גדול שסיפרתם-אממ.. אני צריכה לחשוב על זה... הפדיחה הכי גדולה שלכם-היו הרבה. מקום אהוב בעולם-ארה"ב החדר הכי אהוב בבית-החדר שלי איפה שהמחשב
סוג מוזיקה הכי אהובה-פופ, לטיני... סוג מוזיקה הכי שנואה-מזרחית וישראלית. שיר אהוב-יש הרבה אחד מהם זה "דונט וונט טו מיס אטינג"(הפסקול של אמגדון) של אירוסמית . שיר שנוא-השיר החדש של ג'סטין שיר חרוש-השיר שארז אמר. הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש-זה לא אחד זה כמה: הבקסטריט בויז ואהרון קרטר.לא הייתי מתנגדת גם להיפגש אם ג'ניפר
מה הייתם אומרים לו-כלום
הייתי עומדת עם פה פעור. פלאפון-מזיק או הכרחי?הכרחי ציטוט אהוב-NEVER SAY NEVER ספורט אהוב-אירובי וריקוד שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים?השנה ישבתי בצד שנה הבאה כבר לא. תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה-יש הרבה תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-"רפואה שלמה" קבוצת כדורגל-איכס. איפה אתם קונים בגדים-איפה שאני רואה משהו יפה. מילה הכי שימושית-כאילו. אני מנסה להיגמל. ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? בארה"ב, מסיימת אוניברסיטה ומתכננת את החתונה שלי.

J To The Lo

New member
התשובות שלי...

כינוי-JT,מרשמלו,מרמלדה,כוכבית,פיסטוק,מסעודה,גב.שמלוביץ(זה לא השם משפחה שלי),חיפושית,שוקלטה,אייס בננה,גרשון(ע"ש שמעון גרשון)ויש עוד.. עולה לכיתה-י' חבר/ה הכי טוב/ה-שירן קרן מעין ליאור שי יואב רועי ל. רן עומרי ועוד צבע אהוב-אדום מאכל אהוב-יפני סיני ואיטלקי השקר הכי גדול שסיפרתם-שאני בת 17(ואכלו את זה..) הפדיחה הכי גדולה שלכם-טיול ליומיים של כיתה ט' העפתי מגש עם אוכל של הבוקר על ילד אחד השוים,אח"כ היינו חברים אז זה היה טוב אבל באותו רגע לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מקום אהוב בעולם-בת ים,ניו יורק החדר הכי אהוב בבית-החדר שלי והמרפסת סוג מוזיקה הכי אהובה-היפ הופ ראפ ורוק סוג מוזיקה הכי שנואה-מזרחית שיר אהוב-always של בון ג'ובי,bad boy 4 life remix-פאפי ובאסטה,כל שיר של נוטוריאס ב.י.ג' שיר שנוא-hit em' up של טופאק,כל השירים של אמינם ו50 סנט שיר חרוש-סניוריטה של ג'סטין,bring me to life הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש-נלסון מנדלה ופאף דאדי מה הייתם אומרים לו-לשניהם:וואו,אתה מדהים,אני מעריצה אותך,תודה רבה על כל מה שעשית פלאפון-מזיק או הכרחי?הכרחי,לא יכולה בלעדיו ציטוט אהוב-And i will love you, baby - always And i'll be there forever and a day - always I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and The words don't rhyme And i know when i die, you'll be on my mind And i'll love you - always ספורט אהוב-כדורגל לראות ולשחק שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים?מתאמנים,במיוחד כשנותנים לנו לשחק כדורגל עם הבנים תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה-"שכחתי" תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-קחי אותי שרון וסקס והעיר הגדולה קבוצת כדורגל-הפועל ת"א איפה אתם קונים בגדים-לי קופר,קסטרו,החנויות הקטנות של ת"א,לוצ'י קפה,טאג,דל פוזו נשים ועוד.. מילה הכי שימושית-ראסמי,וואלה,ברציני,כאילו ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? בדירה הענקית שלי בניו יורק,עם החבר השחור שלי ו

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מולין רוג' זה הסרט הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

QueIronia

New member
בואי דברי עם אחותי, גם היא חושבת

ככה, בגלל זה לקחתי אותו ב- DVD (ואחרי זה כמעט זרקתי אותה מהחלון
)

חחחחחחחחח

אחותך צודקת 100%!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יותר ממדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזה בכיתי בסוף... ולמה לזרוק סרט מהחלון כשאפשר לתת אותו לי???

XXX Lover

New member
שלי!!!!!!!!!!!!

כינוי____________________אין לי עולה לכיתה_______________ח' (אבל צריך לעלות לט') חבר/ה הכי טוב/ה__________אירית, אלון... צבע אהוב_________________אין לי מאכל אהוב________________משהו אם רוטב עגבניות של אמא שלי, פיצה, סיגריות... השקר הכי גדול שסיפרתם____אין לי מושג הפדיחה הכי גדולה שלכם____כל יום שישי כשנסעתי הביתה באוטובוס מהבי"ס היה איזה ילד מסריח (סוף הדרך) וכשהוא היה נכנס לאוטובוס כל החלונות נפתחו, ופעם אחד אני כזה שואל אותו: למה אתה כל הזמן מסריח? אתה מתקלח מדיי פעם?. אז הוא התחיל לבכות וכשהוא בכה הוא הפליץ אז חשבו שזה אני (היו כאלה שיצאו מהאוטובוס בתחנה הבאה). מקום אהוב בעולם__________לא יודע, כנראה שיש לי שניים החדר הכי אהוב בבית_______איפה שהמחשב סוג המוזיקה הכי אהוב_____מוזיקה שחורה(היפ-הופ, ראפ,...)מוזיקה רוסית, פופ, קצת מזרחית (ממש קצת כי בא לי כבר להקיא מה"מסובבת אותי") סוג המוזיקה הכי שנואה____רוק (נראה לי שזה) שיר אהוב_________________יש לי הרבה אחד מהם זה, MARILYN MANSON - SWEET DREAMS, גם: JA-RULE - OLWAYS ON TIME שיר שנואה________________לא יודע (אבל בעיקר אחותי מרידה שירים שאי אפשר לשמועה אותם, כל מיני פרודיות שעושים אל שירים) שיר חרוש_________________לא יודע אדם שאתם הכי רוצים לפגוש_את אישתי לעתיד מה הייתם אומרים לו_______לא יודע נראה... פלאפון מזיק/הכרחי?_______הכרחי ציטוט אהוב_______________?(לא יודע) ספורט אהוב_______________הליכה, ריצה(מהמחשב עד לשרותים/מטבח) שיעור ספורט-ישבים בצד או בתאמנים___יושבים במחששה(זה לא אומר שאני לא מתאמן, אני מתאמן אבל אל משהו אחר) תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה_____:מה הקשר, לא יודע, זה לא אני,... ץוכניתטלוויזיה שאתם לא מפספסים_____א יודע כל פעם זה משהו אחר (אבל משתדל לא לפספס "חברים") קבוצת כדורגל_____________מכבי חיפה/לא יודע איפה אתם קונים בגדים_____בחנות מילה הכי שימושית_________ מה-הקשר איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים?___מעצב אופנה/בעל עסק גדול שקשור לבגדים או למחשבים או למשהו

התשובות שלייייייייייייייייייייייייי

עולה לכיתה- ט חבר/ה הכי טוב/ה- שירהההההההה
*סינגליםםםםםםםםם סינגליםםםםםם
נכון שעכשיו תביאי לי??
חנפנית שכמותי
* צבע אהוב- אני לא יודעת... חחחחח פעם זה היה כחול.... היום זה כתום ירוק נראה לי חחחחחחח מאכל אהוב- פיצה
השקר הכי גדול שסיפרתם- אמממממממממ... גדול מדי כדי להכניס בהודעה
הפדיחה הכי גדולה שלכם- הכי גדולה?? אממממ... בואו אני יספר לכם ת'פדיחה האחרונה שקרתה לי, ביום שישי, הייתי בהחלקרח ונפלתי *כרגיל* על מישו, שנפל על מישו, שנפל על מישו חחחחחח זה היה כמו דומינו חחחחח ואני כזה קמה ואני קולטת את כולם על הריצפה חחחח
מקום אהוב בעולם- ל-ו-נ-ד-ו-ן-!-!-!-!
ד-א-ב-ל-י-ן-!-!-! *למרות שבחיים לא הייתי שם חחחח אבל אני נוסעת שנה הבאה :)))))))))*
והגבעה בפארק הירקון שווסט הופיעו עליה *חחחחחחחח חבורת ברחשים מגעילים תקפו אותי ואת שירה שם לא מזמן-
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!* החדר הכי אהוב בבית- החדר שלי
סוג מוזיקה הכי אהובה- פ-ו-פ-!!!!
סוג מוזיקה הכי שנואה- רוק כבד... בעעעעעעעעעעעעעע שיר אהוב- Westlife- No no
השיר הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!! ועוד כמה שירים מושלים: hilary duff- what dreams are made of ricky martin feat. christina aguilera- nobody wants to be lonely שיר שנוא- ת'אמת.. יש הרבה חחחחחח השיר החדש של מלאני סי!!! מה זה הגועל נפש הזה??? בעעעעעעעעעעעעעעעע ויש גם את make luv של room 5 feat. cheatman *או משהו כזה* אין לכם מושג מה הייתי עושה כדי לקחת פטיש ולשבור ת'סינגל הזה לרסיסים!!! אבל זה ייקדם לו ת'מכירות אז עדיף שלא
גררררררררררר
שיר חרוש- westlife- tonight חחחחחחחח הסינגל עוד לא יצא מהמערגת מהשנייה שקיבלתי אותו חחחחח והוא אף פעם לא נמאס
שיר יפה שלי
הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- ב
ר
י
א
ן|מאוהב
מאוהב| מה הייתם אומרים לו- שאני חולה עליווווווווווווווווו
פלאפון-מזיק או הכרחי? ברור שהכרחי!!! אפילו חובה!!! ציטוט אהוב- as long as we'll stay in your heart u'll stay in ours בריאן אמר את זה בwhere dreams come true *הDVD ה-3 חיחי* ספורט אהוב- אמממממממ... כאילו לראות? כדורגל... לעשות? אמממממ... אופניים נראה לי שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? תלוי מה עושים בשיעור
תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- לא שמתי לב לשעה
תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים- דוסוןןןןןןןןןןןןןןןן, משחק החיים *
* , אהבה מעבר לפינה קבוצת כדורגל- אמממממממ.... איפה אתם קונים בגדים- קסטרווווווווווווו
ופתאום...שוטרת! מאיפה החולצה?? מה אני ישלם 700 שקל??? גיליתי להההההההההההההההה קסטרו או שאין לך את זה *עזבו אני לא נורמלית* מילה הכי שימושית- אמממממממ... היי וביי נראה לי חחחח ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אין לי מושג
למה לשאול שאלות קשות????

שיעמם??

ראיתי אותו בסביבות ה5 פעמים ביום וחצי חחחחחחחחח גם יש לי ת'פסקול

נ"ש... מסר משירה

שירה מוסרת שהיא מתגעגעת אליכם ול oh jlo או משהו כזה *נראה לי* חחחחחח

ו...

היא לא אורזת היא פורקת
*חחחחחחחחחחחח היא אמרה לי למסור* ועכשיו בא לה איזה מישו לחבר לה ת'אינטרנט ייאיייייייייייייייי

gal be

New member
../images/Emo29.gif שלי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

כינוי- בלה (אני מנסה לגמול את כל מי שקורא לי ככה שזה בערך כל מי שאני מכירה.. אבל לא ממש הולך לי בנתיים) עולה לכיתה- י' חבר/ה הכי טוב/ה- זיוה (מי שהיה במפגש פורום מכיר). צבע אהוב- כחול-אפור ואנדיגו. מאכל אהוב- גלידה. השקר הכי גדול שסיפרתם- לא זוכרת. הפדיחה הכי גדולה שלכם-(אוקי אני אספר את הסיפור המלא) היינו בטיול גדנ"ע לגליל ואני ברוב חוכמתי לא הבאתי שום מכנס שהוא לא מכנס גדנ"ע או מכנס שאני ישנה איתו, אז חברה שלי הלוותה לי ג'ניס, ומרבה הפלא הג'ניס היה בדיוק עלי ואז חברה שלי בקשה שאני אגיד לשאר הבנות שהג'ניס שאני לובשת הוא שלה (כדי שיחשבו שהיא רזה), אחר כך אני והחברה הזאת נכנסנו בין האחרונים לחדר האוכל כדי לאכול ארוחת ערב.. ואני מרחוק (יחסית) אמרתי לחברה אחת שלנו שהג'ניס הזה של קארין, אבל היא לא שמעה כלום ממה שאמרתי לה וראתה רק שהצבעתי על ג'ניס ומדי שמה לב שהגזרה שלו הנמוכה (עד לפני חצי שנה ממש שנאתי גזרה נמוכה) ואמרה לכל החברות שלנו שישבו איתה בשולחן.. ואז היא התחילה למחוא לי כפיים ואחרי כל מי שיש ליד אותו שולחן ואחרי פחות משניה כל חדר האוכל מחא לי כפיים (למרות שלחצי מהאנשים בכלל לא ידעו על מה מדובר) ואני מעמדתי בתור לאוכל מתה ממבוכה. מקום אהוב בעולם- ניו יורק וטורנטו גם בריסל יפה (למרות שלא הייתי עוד בהונק קונג ואני מאמינה שאני גם יואהב אותה). החדר הכי אהוב בבית- החדר שלי. סוג מוזיקה הכי אהובה- היפ הופ, פופ, ראפ. סוג מוזיקה הכי שנואה- רוק כבד. שיר אהוב- יש מלא! שיר שנוא- שיר הקטפוש. שיר חרוש- i know what u want הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- לפגוש ג'ניפר.. אבל תאמת הייתי מעדיפה לחוות את החיים שלה ואו של איזה איש עסקים מצליח או שגריר חשוב מאשר לפגוש אותה. (כמו שהבנתם פגישה לא מספקת אותי). מה הייתם אומרים לו- שאני אשמח מאוד להופיע באחד הקליפים שלה ולעבוד איתה על הקליפ. פלאפון-מזיק או הכרחי? בגלל שאין לי פאלפון בנתיים אני אמנע מלענות על השאלה הזאת. ציטוט אהוב-הכדור הקטן והכחול שלנו (או משהו בסגנון, אמר אילן רמון בשידורו ממעבורת החלל קולומביה). ספורט אהוב- אני אוהבת את התרבות שהתפתחה סביב משחק הטניס (זה נחשב ספורט אהוב?). שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? מתאמנים.. כאילו שיש לי ברירה. תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- לא זוכרת. תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים- סקס והעיר, שומרי מסך. קבוצת כדורגל- אין. איפה אתם קונים בגדים-זארה, מנגו ופוקס לרוב. מילה הכי שימושית- כאילו. ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? גיל 25...אממממ.. בטח לומדת.

שלי...

כינוי-לילוש עולה לכיתה-י' חבר/ה הכי טוב/ה-רותם (בת דודה שלי חולה עליה) צבע אהוב-כחול מאכל אהוב-ספגטי השקר הכי גדול שסיפרתם-לא זוכרת הפדיחה הכי גדולה שלכם-אני מנסה לשכוח מקום אהוב בעולם-הייתי רק בצרפת אז לא יודעת החדר הכי אהוב בבית-החדר שלי (עם המחשב והמעכרת) סוג מוזיקה הכי אהובה-hiphop(וגם פופ פחות...) סוג מוזיקה הכי שנואה-רוק (כל הסוגים) שיר אהוב-aint it funny (remix שיר חרוש ושנוא- יש הרבה (בגלל אחותי החרשנית)החלום הזה (משחק החיים) השיר של אהבה מעבר לפינה בעעעעעעעעעע פמלה בעעעעעעעעעעעעעעעעcrazy in love, rise and fall ויש עוד מלא ואין לי כח לפרט (גם השירים השנואים עליי) הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- ג'ניפר לופז (דההההההה) מה הייתם אומרים לו- דבר ראשון קופצת עליה ואז מתעלפת..... פלאפון-מזיק או הכרחי? הכרחי ציטוט אהוב- aint it funny how some feeling that you jest cant deny, and you cant move on even though you try, aint it strange when you feeling thing you shouldn´t feel, ho i wished this could be real. ספורט אהוב- שחיה שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים?לפעמים ככה ולפעמים ככה תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- שכחתי תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-כשהיה אז חברים אבל אין.... קבוצת כדורגל-אין איפה אתם קונים בגדים-בעיקר זרה ו-fox מילה הכי שימושית-מסריח ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? מחוץ לבית שמש עם שניי ילדים בעל וכלב..........

s w e e t girl

New member
עכשיו תורי....../images/Emo26.gif

כינוי- שנצ'י, שננה וכו'.. עולה לכיתה- ט' חברה הכי טובה- יש הרבה... חן לי, רותם, ליאורה, אלת וכו'.. צבע אהוב- שחור, אדום, כחול (הכי הכי- שחור) מאכל אהוב- המבורגר/בורגרראנץ' השקר הכי גדול שסיפרתם-.. לא זוכרת.. אמממממממ.. לא זוכרת... הפאדיחה הכי גדולה- לא זוכרת... היו הרבה
...
מקום אהוב בעולם- איביזה.. למרות שאף פעם לא הייתי שם... אני מש רוצה לנסוע לשם... החדר הכי אהוב בבית- החדר שלי... הפרטיות שלי.. סוג מוזיקה הכי אהובה- אמממממ..... יש הרבה... רוק ישראלי(היהודים, מוניקה סקס)...אמממ.....כמעט הכל...R&B...פופ.. היפ הופ..לטיני...ועוד ועוד... סוג מוזיקה הכי שנואה- פולקה וכאלה...איכס... שיר אהוב- קח אותי של היהודים וwalking on senshain של ג'ני.. שיר שנוא- לא מכירה..... שיר חרוש- קח אותי של היהודים... הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- גני כמובן
מה הייתם אומרים לו- היי.. קוראים לי שני.. מה קורה
פאלפון- לא מזיק ולא הכרחי... ציטוט אהוב- אין... ספורט אהוב- ....אממ.... נכנסים לפה ילדים קטנים
.. לא יודעת אם זה נחשב לספורט.. אבל זה בהחלט אהוב
...:)תבינו לבד...לגדולים בלבד
שיעור ספורט- מתאמנת.. מה נעשה.. חיייבים..מתישהו...מה לא
תירוץ שמשתמשת בו הכי הרבה- "אין לי כוח".. זה לא ממש תירוץ.. אבל שיהיה.. תוכנית טלוויזיה שלא מפספסים- אין ממש.. מה שאני מספיקה אני רואה.. מה שלא לא.. קבוצת כדורגל- אני וכדורגל
אין סיכוי.. בגדים- בכל מיני מקומות.. תלוי למה.. מילה הכי שימושית- אשכרה.... איפה אני רואה את עצמי בעוד עשר שנים-אממממ... לא יודעת.. נראה כבר בעוד עשר שנים... נ.ב. J To The Lo מה איתך

s w e e t girl

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קח אותי של היהודים זה..

אחלא של שיר.. אני מתה עליו
:)

Lopezit

New member
שלי....

כינוי- lopezit עולה לכיתה- ט' חבר/ה הכי טוב/ה- נעמה... זאת שנמצאת פה לפעמים.. (no words) הכינוי שלה צבע אהוב- אדום, כחול מאכל אהוב- שוקולדים השקר הכי גדול שסיפרתם- יש הרבה הפדיחה הכי גדולה שלכם- לא זוכרת משו מיוחד מקום אהוב בעולם- לא הייתי בחו"ל החדר הכי אהוב בבית-בוא נחשוב.. החדר שלי איפה שהמחשב ועם הנוף של הפוסטרים של ג'ניפר בכל החדר סוג מוזיקה הכי אהובה- פופ,היפ הופ, וכל מה שקשור לג'ניפר סוג מוזיקה הכי שנואה- רוק כבד, מיזרחית שיר אהוב- i'm real remix, jenny from the block,walking on sunshine rock your body, Loose Yourself שיר שנוא- כל מה שקשור למריה קארי ושאקירה! שונאת את הקול שלהם! פשוט שונאת שיר חרוש- יש מלאאאאא הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- פששש שאלה "קשה מאוד" אממממ ג'ניפר ג'ניפר ועוד פעם ג'ניפררררר מה הייתם אומרים לו-אני לא ממש יודעת אם הייתי מצליחה לזוז או שהייתי מתעלפת פלאפון-מזיק או הכרחי? תלוי למי ציטוט אהוב-how u doin' אוהבי חברים מבינים ספורט אהוב- כדורעף.. כן כן אני משחקת כדורעף שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? תלוי מה עושים... אצלנו עושים מה שבא לנו אנחנו אומרים למורה מה אנחנו רוצים לעשות לפחות בכיתה שלי... תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- יש הרבה תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-חבריםםםםםםםם חולה על ג'אוי ואני רואה שיש פה הרבה חובבי חברים קבוצת כדורגל- מכבי חיפה איפה אתם קונים בגדים- כל מקום אפשרי שיש בגדים יפים מילה הכי שימושית- שמוליקים ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אין לי מושגגגגגגג

למעלה