שאלון

הילה ר

New member
שאלון

לפני כמה זמן חברת פורום שמה בפורום שאלון. מאחר שהצטרפו מספר משתתפים חדשים לפורום הזה וגם בגלל שזה נראה לי מגניב , אני מוסיפה מספר שאלות פרי מוחי הקודח. מי שרוצה שיענה, שיענה. שאלון זה הוא זכות ולא חובה. שם: כינוי: גיל: עיר: מתי התחלתי לראות QAF: עונה אהובה של QAF: שחקן ראשי אהוב מQAF: שחקן משני אהוב: שחקן ראשי שנוא : שחקן משני ששנוא : סצנה אהובה: ציטוט אהוב: זוג אהוב: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: דיסק אהוב: השיר האחרון ששמעתי היום: צבע אהוב: בגד אהוב: הספר האחרון שקראתי: הסרט האחרון שצפיתי בו: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: השלם\י את המשפט- אני שונא.... השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו.... מקום מועדף בעולם: בן הזוג האידאלי שלי הוא: החסרון העיקרי שלי: היתרון שבי: האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: התכנית האהובה עליי בטלויזיה: הפגישה האידאלית שלי: מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: טוב, זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו כרגע. מקווה שתענו עליו...

tulchi

New member
עשינו את זה ממש לפני

כמה עמודים לי, אישית, אין כוח סורי תהנו!

הילה ר

New member
אני עונה

שם: הילה כינוי:הילה ר, היללי גיל:ב22 באוגוסט אני אהיה בת 18 עיר:הרצליה מתי התחלתי לראות QAF:מההתחלה עונה אהובה של QAF:עונה שנייה שחקן ראשי אהוב מQAF:גייל הרולד שחקן משני אהוב: בן שחקן ראשי שנוא :מייקל שחקן משני ששנוא :לא נראה לי שיש סצנה אהובה: בריאן וג'סטין רוקדים בנשף הסיום ציטוט אהוב:I DON'T BELIBE IN LOVE, IBELIVE IN FUCKING זוג אהוב: בריאן וג'סטין סרט אהוב: X2 סרט דיסני אהוב: פוקהונטס דיסק אהוב:BLACKַBLUE השיר האחרון ששמעתי היום:ציוואאה של די.גיי בובו צבע אהוב:כחול בגד אהוב:מכנס עור וגופיית רשת שחורה הספר האחרון שקראתי:שתיקת הנזיר של אסתר שטרייט וורצל הסרט האחרון שצפיתי בו:מה שנערה רוצה שחקן אהוב:גייל הרולד ובראד פיט שחקנית אהובה:ריס ויתרס'פון וג'וליה רוברטס השלם\י את המשפט- אני שונא.... שמשקרים לי השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו....מנסה לחזור לישון מקום מועדף בעולם: המיטה שלי בן הזוג האידאלי שלי הוא:רומנטי, מצחיק, חתיך, שיאהב אותי ולא מעשן החסרון העיקרי שלי:דם חם! היתרון שבי:אני טובה בלהקשיב האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: הפורום הזה התכנית האהובה עליי בטלויזיה:הכי גאים שיש הפגישה האידאלית שלי:בבית קפה על חוף הים מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? אוכלים את הקצף כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו:10 דקות

netaK

New member
אני עונה אני עונה ../images/Emo13.gif

לא זכור לי שראיתי את זה פעם
שם: נטע כינוי: הממ...נטע? גיל: 17 ו..קצת עיר: ת"א מתי התחלתי לראות QAF: מההתחלה
עונה אהובה של QAF: המממ...אני מניחה ש2 הייתה טובה... שחקן ראשי אהוב מQAF: ראשי? תגדירו ראשי
סקוט לאוול
שחקן משני אהוב: פאבריציו פיליפו
שחקן ראשי שנוא : גייל הארולד
והאל ספארקס
שחקן משני ששנוא : איך שלא קוראים למה שמה....דפני
סצנה אהובה: ג'סטין ואית'ן, פרק 7 עונה 3, נפרדים
ציטוט אהוב: המממ...המממ...לא יודעת...it was one stupid mistake
זוג אהוב: ג'סטין ואית'ן סרט אהוב: אקס מן 1+2, מולאן רוג'
סרט דיסני אהוב: היפה והחיה דיסק אהוב: כל הדיסקים של רובי וויליאמס, במיוחד האחרון השיר האחרון ששמעתי היום: robbie williams- nan's song צבע אהוב: כחול
בגד אהוב: המממ...החתול שלי?
הספר האחרון שקראתי: אני...לא זוכרת...משהו של יאיר לפיד הסרט האחרון שצפיתי בו: שודדי הקאריביים קללת הפנינה השחורה!! מעולה
שחקן אהוב: פאבריציו פיליפו שחקנית אהובה: ניקול קידמן השלם\י את המשפט- אני שונאת את הכלב שלי
השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ושומעת שיר של רובי וויליאמס מקום מועדף בעולם: אין לי מושג...רק לא ישראל בן הזוג האידאלי שלי הוא: פאב
החסרון העיקרי שלי: אני נטע היתרון שבי: לפעמים אני לא נטע
האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: נו ברור, הפורום
התכנית האהובה עליי בטלויזיה: הכי גאים שיש..? הפגישה האידאלית שלי: פאב, זה יספיק לי
מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? רק לערבב! כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: יותר מדי, עשיתי כ-ל כך הרבה דברים במקביל

justagirl182

New member
אני מתה על כאלה!! ../images/Emo13.gif

שם: מיקה כינוי: בפורום כאילו? justagirl בחיים? גולדה
ומיק גיל: 17 עיר: ראש העין מתי התחלתי לראות QAF: פרק 1 פעם ראשונה שהקרינו עונה אהובה של QAF:המממ...שנייה. שחקן ראשי אהוב מQAF:גייל. ורנדי. וסקוט.
שחקן משני אהוב: פאב
שחקן ראשי שנוא : לא הייתי אומרת שאני שונאת אותו אבל האל שחקן משני ששנוא : סטוקוול? לא יודעת לא הקדשתי לזה מחשבה אולי נו איך קראו לו..כריס הובס סצנה אהובה:סצינת הפרדה של אית'ן וג'סטין ציטוט אהוב:I'm not anti-social... (ע"ע חתימה) זוג אהוב: אית'ן וג'סטין סרט אהוב: פורסט גאמפ סרט דיסני אהוב: כולם חוץ מפוקהונטס (והחדשים...) אבל הכי הכי מולאן דיסק אהוב: אין דבר כזה.
תלוי במצ"ר כמובן השיר האחרון ששמעתי היום:stop living the lie- david sneddon צבע אהוב:ירוק בגד אהוב: ג'ינס וטישירט. תמיד. הספר האחרון שקראתי: להיות אלכסנדר אני קוראת עכשיו. לפני זה קורליין. הסרט האחרון שצפיתי בו: טי וי? פורסט גאמפ. קולנוע? נמו. שחקן אהוב: טום הנקס שחקנית אהובה: שרה מישל גלר השלם\י את המשפט- אני שונא.... אנשים. השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו....כואב לי הראש מקום מועדף בעולם: מדבר יהודה, אה..והחדר שלי. בן הזוג האידאלי שלי הוא:wouldn't you like to know.... אבל אפשר לומר שפאב (בתוק סלבריטי) החסרון העיקרי שלי: אני פוסטמה רצינית שמכעיסים אותי היתרון שבי: אני חברה טובה (אני חושבת) האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: נו באמת.. תפוז
והוטמייל התכנית האהובה עליי בטלויזיה: הג"ש, באפי הפגישה האידאלית שלי: dinner and a movie will do מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? בטח שקודם את הקצפת
פוה לערבב כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו:אוי, לא בדקתי

netaK

New member
את חברה טובה ../images/Emo9.gif

ובהחלט אסור לעצבן אותך

חולה על הדברים האלה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שם: שיר כינוי: מה הכוונה? טוב, אז פה- pretty little ditty ו-off screen- שיז (ויש עוד הרבה אבל אין לי כוח לפרט שוב... זה העיקרי בכל אופן) גיל: 17 ושבועיים עיר: רעננה (עיר האורות/עיר הקודש/the big apple- מה שבא לכם...) מתי התחלתי לראות QAF: בהתחלה לא ממש ראית רצוף אבל הפרק הראשון שראיתי היה מהעונה הראשונה והוא עשה לי טראומה קשה כי זה היה הפרק שדיוויד היה במקלחות ובעעע |חלחלה| עונה אהובה של QAF: עונה שניה באמצע וסוף עונה שלישית. ג'י.. מעניין למה
שחקן ראשי אהוב מQAF: חחחחחח אני אענה כאילו זה לא שקוף- גייל
שחקן משני אהוב: רנדי הוא שחקן משני? אם לא אז פאב. שחקן ראשי שנוא: האל שחקן משני ששנוא: ההוא שמשחק את האחיין של בריאן סצנה אהובה: הסצינה הראשונה בפרק 117- "it's french, we're frenching" ציטוט אהוב: תסתכלו שורה למעלה זוג אהוב: נו באמת!!! סרט אהוב: ביג (טום הנקס הוא פשוש) סרט דיסני אהוב: מלך האריות דיסק אהוב: blood sugar sex magic- rhcp השיר האחרון ששמעתי היום: אני שומעת מלא... כבר לא זוכרת צבע אהוב: כחוללל בגד אהוב: ג'ינס וחולצה שחורה (אני בנאדם מקורי) הספר האחרון שקראתי: הארי פוטר החמישי (כן כן
) הסרט האחרון שצפיתי בו: מעודדות צמודות... די נו
תפסיקו לצחוק
זה סוג של מסורת אצלנו
) שחקן אהוב: אמרתי את זה כבר כמה שורות קודם... שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי אני חושבת השלם\י את המשפט- אני שונאת... אנשים. סתם... אההה... את הבי"ס המגעיל שלי שהחליט שמשנה הבאה יש תלבושות!! מזל שיש לי שם רק עוד חצי שנה בערך... השלם\י את המשפט - אני קמה בבוקר ו... מצחצחת שיניים (היגיינה זה חשוב
) מקום מועדף בעולם: דיסני וורלדדדדדדדדדד!! בן הזוג האידאלי שלי הוא: גם על זה עניתי כמה שורות קודם
החסרון העיקרי שלי: חסרת סבלנות היתרון שבי: אהההה... עקשנית (
) האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: לא עוקבת התכנית האהובה עליי בטלויזיה: די נו אתם עושים צחוק?! הפגישה האידאלית שלי: לא בבית קפה מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? קודם את הקצף כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: 14 דקות

bj לנצח

New member
my turn! my turn!!!

שם: לי כינוי: לילוש, חורי גיל: 17 וחצי עיר: רמת גן מתי התחלתי לראות QAF: המ... כעיקרון ראיתי את הפרק הראשון והפסקתי לכמה זמן עד הפרק האחרון בוענה הראשונה (אני לא צריכה להזכיר מה קרה שם) ואז נהייתי אובססיבית לסידרה
עונה אהובה של QAF: עונה שנייה והסוף של שלישית :) שחקן ראשי אהוב מQAF: ב-ר-י-א-ן שחקן משני אהוב: ג'ניפר טיילור שחקן ראשי שנוא : קשה לי להחליט בין מייקי לטדי... שחקן משני ששנוא : דיוויד!!!! הדמות שלו פשוט הרגיזה אותי! סצנה אהובה: עונה 2 פרק 19: "go take a shower.. you stink" ציטוט אהוב: "hey stud, wanna dance? i promise you won't forget this one" זוג אהוב: אין ספק במוחי... בריאן וג'סטין
סרט אהוב: אמריקה x ומולאן רוג'!!! סרט דיסני אהוב: מלך האריות ובת הים הקטנה :) דיסק אהוב: november rain של guns & roses השיר האחרון ששמעתי היום: salsa- dime por que צבע אהוב: אדום! בגד אהוב: מכנסי הסלסה שלי!!! הספר האחרון שקראתי: the life and loves of a she-devil הסרט האחרון שצפיתי בו: fear.com משהו בסגנון של הצלצולץץץ סרט דל תקציב אבל טווווב! שחקן אהוב: גייל הרולד+ אדוארד נורטון+ יואן מקגרגור שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס (ראיתי אותה ד"א במסעדה לא יוקרתית ב- up state new york יחד עם בנג'מין בראט עוד כשהיא היתה איתו לפני שנתיים וחצי בערךץץץ היא כל כך מהממת!! השלם\י את המשפט- אני שונא.... שחצנים!! השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו.... ממשיכה לישון עוד כמה דקות! מקום מועדף בעולם: מועדון הסלסה שלי.. בן הזוג האידאלי שלי הוא: תומר!!!!!!!! המדריך שלי בסלסה :)) החסרון העיקרי שלי: אני מתעצבנת מאווווד מהר... היתרון שבי: אני מסוגלת לעודד אנשים מאוד מהר.. האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: הוטמייל (יש לי הרבה חברים גרמנים כי הייתי במשלחת) והפורום הזה כמובן :) התכנית האהובה עליי בטלויזיה: חברים! אני מודעת לחשיבות הכי גאים שיש בפורום הזה אבל אני לא יכולה לשקר לעצמי... אני יותר מכורה לחברים! אבל הכי גאים באה ישר אחריה :) הפגישה האידאלית שלי: לשכב בגינה שלי על הדשא ולהביט בכוכבים כל הלילה! מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? ברור שקודם קצפת!!! כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: 20 דק' אבל יש לי תירוץ, דיברתי באותו זמן באייסיקיו... :))

מוררררר

New member
אני רוצה!!!!!!

אני לא יודעת כמה אנשים באמת יקראו את זה אבל אני ממש אוהבת למלאות כאלה...:) שם: מור כינוי:מוררררר גיל:15 עיר:הרצליה מתי התחלתי לראות QAF:פרק 7 עונה 1 עונה אהובה של QAF:כולם....איןלי העדפה שחקן ראשי אהוב מQAF:ג'סטין שחקן משני אהוב: דבי שחקן ראשי שנוא :טד שחקן משני ששנוא :קריס הובס סצנה אהובה:הסצינה בשבריאן וגסטין חוזרים ציטוט אהוב:איי לאב דיק.... זוג אהוב: בריאן וג'סטין סרט אהוב:פורסט גאמפ סרט דיסני אהוב:היפה והחיה דיסק אהוב:אין...אנעי מורידה שירים השיר האחרון ששמעתי היום:weapon צבע אהוב:ורוד בגד אהוב:ג'ינס הספר האחרון שקראתי:לא זוכרת הסרט האחרון שצפיתי בו:ורסט גאמפ שחקן אהוב:רנדי האריסון שחקנית אהובה:לא יודעת השלם\י את המשפט- אני שונא....שקרנים השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו....הולכת להשתין מקום מועדף בעולם:צופי ים בן הזוג האידאלי שלי הוא:רועי רפאל החסרון העיקרי שלי:אני מתאבת בבחורים הלא נכונים היתרון שבי:אני אמיתית האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: הפורום התכנית האהובה עליי בטלויזיה:הכי גאים שיש הפגישה האידאלית שלי:רק להיות עם רועי זה מספיק!!!!! מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים?קצף כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו:10 דקות.... מי בעצם קרא את זה עד הסוף????

סילביא

New member
רוצה גםםםם

שם: יעל כינוי: גיל:24 עיר:ירושלים מתי התחלתי לראות QAF:פרק1 עונה 1 והפסקתי עד פרק1 עונה 2 עונה אהובה של QAF2:עונה 2 שחקן ראשי אהוב מQAF:רנדי הריסון שחקן משני אהוב: דפני שחקן ראשי שנוא :מייקל שחקן משני ששנוא :אין סצנה אהובה:יש יותר מדי ..של עונה 3: כשג'סטין מגיע למשרד של בראיין והם עושים את זה בפעם הראשונה מאז הפרידה ציטוט אהוב:בחתימה שלי זוג אהוב: ג'סטין-בראיין סרט אהוב: מאטריקס סרט דיסני אהוב:אין דיסק אהוב:עברי לידר ..לא משנה מה השיר האחרון ששמעתי היום:אם תבוא. מירב סימןטוב צבע אהוב:סגול בגד אהוב:ג'ינס הספר האחרון שקראתי:לא זוכרת הסרט האחרון שצפיתי בו:הלוחש לסוסים (חרה של סרט) שחקן אהוב:קיאנווווווווווו שחקנית אהובה:אין השלם\י את המשפט- אני שונא....דרדסים השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו....מצחצחת שיניים מקום מועדף בעולם:דרום צ'ילה בן הזוג האידאלי שלי הוא:אין לי דרישות לאידאלי כרגע.. החסרון העיקרי שלי:??? היתרון שבי:???? האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: הפורום כאן התכנית האהובה עליי בטלויזיה:הכי גאים שיש הפגישה האידאלית שלי: מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים?קודם את השחור ובסוף את הקצף כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו:

netaK

New member
../images/Emo12.gif

איך אוכלים קודם את השחור
את יודעת שפותחים את המילקי מלמעלה, נכון?

1Shir

New member
שיר, 21, הרצליה

מתי התחלתי לראות QAF: באופן רציני ב-15.6.02, פרק 1 עונה 2 עונה אהובה של QAF: ראשונה שחקן ראשי אהוב מQAF: בריאן שחקן משני אהוב: ג'ניפר שחקן ראשי שנוא: לינדסי שחקן משני שנוא: דפני סצנה אהובה: פרק 1 ציטוט אהוב: are you coming or going... זוג אהוב: בריאן וג'סטין סרט אהוב: playing by heart סרט דיסני אהוב: אין דיסק אהוב: מקסימיליאן הקר השיר האחרון ששמעתי היום: באנגלס, I will take care of you צבע אהוב: ורוד בגד אהוב: ג'ינס הספר האחרון שקראתי: שרה אנג'ל, שנת החתול הסרט האחרון שצפיתי בו: השעות שחקן אהוב: ראיין פיליפה שחקנית אהובה: אליסה מילאנו השלם\י את המשפט- אני שונא.... נמלים השלם\י את המשפט- אני קם בבוקר ו.... מצחצח שיניים מקום מועדף בעולם: תל אביב בן הזוג האידאלי שלי הוא: לא יודעת החסרון העיקרי שלי: אין לי :) היתרון שבי: אין הנחתום האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: תפוז פורומים התכנית האהובה עליי בטלויזיה: מכושפות הפגישה האידאלית שלי: שרצונות מתגשמים מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? לערבב כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: 10 דקות?

סילביא

New member
נטע אני אסביר...

פותחים מלמעלה...מטים את הכלי כמה מעלות הצידה כדי שהכל יזוז...אוכלים חתיכה קטנטנה של הלבן כדי לעשןת חור...דרכו אוכלים את השחור וכל פעם מזיזים את הלבן כדי שלא יתערבב. ובסוף אוכלים את הלבן.....קפיש?

CarolineKinney

New member
למה לא בעצם ?! ../images/Emo13.gif

שם:קרוליין כינוי:CarolineKinney גיל:19 וחצי עיר:תל אביב מתי התחלתי לראות QAF:מהתחלה עונה אהובה של QAF:ראשונה (למרות שהשלישית גם היתה טובה אבל קצרה מידי בשבילי) שחקן ראשי אהוב מQAF:גייל שחקן משני אהוב:רנדי שחקן ראשי שנוא :אין שחקן משני ששנוא :אית'ן סצנה אהובה:בריאן ומייקל על הגג של בית החולים (פרק 1) ציטוט אהוב:"everybody's a critic" זוג אהוב:בריאן וג'סטין סרט אהוב:עכברי קניונים סרט דיסני אהוב:מלך האריות 1 דיסק אהוב:ריקוד צמוד (הפסקול) השיר האחרון ששמעתי היום: צבע אהוב:סגול בגד אהוב:הג'ינס שלי הספר האחרון שקראתי:האמת? לא זוכרת ! הסרט האחרון שצפיתי בו:2 מהיר 2 עצבני שחקן אהוב:גייל הארולד ואנתוני הופקינס שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס וקטרין זיטה ג'נס השלם\י את המשפט- אני שונאת... שמשקרים לי ! ! ! השלם\י את המשפט - אני קמה בבוקר ו... הולכת לבסיס מקום מועדף בעולם:צפון קרוליינהוגם ניו יורק בן הזוג האידאלי שלי הוא:חכם, חמוד, בעל חוש הומור, אוהב, נאמן, רומנטי ואמיתי החסרון העיקרי שלי: לא תמיד אני יכולה לסלוח... היתרון שבי:אני אוהבת לעזור לאחרים האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: האמת היא שאין לי זמן לאינטרנט הדבר שאני הכי עוזה בנט זה בודקת את המייל שלי. התכנית האהובה עליי בטלויזיה: הכי גאים כמובן וחברים הפגישה האידאלית שלי: ארוחה שקטה בבית לאור נרות. מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? מערבבים לחלוטין ! כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: לא מדדתי זמן, סורי...!

CarolineKinney

New member
עושה *

האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: האמת היא שאין לי זמן לאינטרנט הדבר שאני הכי עושה בנט זה בודקת את המייל שלי. סורי על הטעות

RANDYme

New member
me me me!!!!

שאלון שם:דניאל כינוי: randyme גיל: 17 עיר:עזבו מתי התחלתי לראות QAF:עונה1 עונה אהובה של QAF:3 שחקן ראשי אהוב מQAF:עוד לא החלטתי... גייל ורנדי שחקן משני אהוב:הנטר שחקן ראשי שנוא :טד!!! שחקן משני ששנוא : הנטר סצנה אהובה:פרידה 307 ציטוט אהוב:"knock yourself out.." וכל הפרידה מ307 זוג אהוב: דההה.....בריי וג'ס סרט אהוב:לב אמיץ סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה דיסק אהוב: מה שאני מכינה השיר האחרון ששמעתי היום:time- chantel צבע אהוב:כחול בגד אהוב: ג'ינס הספר האחרון שקראתי:פרא- גבי ניצן הסרט האחרון שצפיתי בו: אמריקן פאי 2.. שחקן אהוב:גייל שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי השלם\י את המשפט- אני שונא.... הומופובים ערסים השלם\י את המשפט - אני קם בבוקר ו.... מסתכלת במראה... שטחי איי נואו... מקום מועדף בעולם: ניו יורק סיייטייי!!! בן הזוג האידאלי שלי הוא:סוד!!! החסרון העיקרי שלי: עצלנות היתרון שבי:אני האתר באינטרנט שאני נכנס אליו הכי הרבה: פה התכנית האהובה עליי בטלויזיה:דההה... הכי גאים, חלום אמריקאי, אמריקאים צעירים, שנות ה70 הפגישה האידאלית שלי:כדי לפגוש מישהו? מועדון מילקי- אוכלים אותו קודם את הקצף או מערבבים? לא אוכלים... יאק! כמה זמן לקח לי לענות על השאלות הללו: דקה שתיים

למעלה