שאלון

love amor

New member
שאלון

מקווה שתשתפו פעולה.....
1.שמכם? 2.גילכם? 3.עיסוקכם? 4.מקום מגורים? 5.חיה אהובה? 6.צבע אהוב? 7.אוכל אהוב? 8.שתיה אהובה? 9.תמונה אהובה של ירדנה(נא לצרף להודעה)? 10.איזה שיר של ירדנה אתם הכי אוהבים? 11.באיזה עוד פורומים אתם? 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? 13.מה דעתכם על פורום גימגום? 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? 15.איזה סדרות אתם רואים? 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? 17.האם הייתם כבר בהופעה של ירדנה? 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? 19.הסרט האחרון שראיתם? 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? 21.מה אתם חושבים על פורום ירדנה ארזי? 22.מה אתם חושבים על מנהל הפורום? וזהו..

chany

New member
ממוש. למי יש כח למגילות?

בעצם חג שבועות. מגילת רות. אבל אין כח. ממש אין. אל תכעסי עלי.

love amor

New member
../images/Emo10.gifרואה מצאת את הקשר בעצמך..חח

וזה דווקא ממש לא מגילה..זה שאלון מאוד קצר יחסית

דודו טל

New member
אז אני אתחיל....הנה התשובות שלי..

1. דודו טל 2. 23.5 3. עיתונאי במטרה להגיע ליחסי ציבור 4. רחובות 5. כלב 6. אדום 7. אני אוהב הכל... 8. לימונענע 9. הנה התמונה האהובה... 10. "חליל הנצח" מתוך התקליט הערבי "דמיון מזרחי" 11. "ארווזיון", "מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה" 12. אני מנהל את הפורום הזה יחד עם יניב 1 המקסים 13. פורום גימגום- אחלה פורום. 14. מעניין למדי, טבע נסתר. 15. כמעט ולא רואה טלויזיה אבל כשכן "ג'וני". 16. בגדול עט, אבל עט מסויים... 17. הייתי בהופעה של ירדנה כבר שלוש פעמים, ואני מקווה שיהיו יותר. 18. האתר של עופרה חזה -www.ofrahaza.com 19. "רשימת שינדלר" 20. באופן מקצועי, אף פעם..אבל לאחרונה ביאיר לפיד כשירדנה התארחה שם. 21. פורום מעולה, שחשוב שהוא קם."לא רק הכינור נאמן, גם הפורום נאמן לירדנה..." 22. אני אגיד על יניב- בחור מקסים, מקצועי, ומהימן, שאני מודה לו שהגיע לנהל את הפורום במקביל אלי.

מיכאל1980

New member
האתר הרשמי של עפרה נסגר לפני שנתיים

אתה בטח מתכוון ל: http://www.ofra.haza.co.il

love amor

New member
חשוד? חחחחחחח

איזה מוזרים אתם...בפורומים אחרים עושים שאלונים כאלה כל הזמן ועוד הרבה יותר ארוכים..זה סתם כדי להעביר את הזמן ולהכיר אחד את השני טוב יותר,אין לי שום כוונות נסתרות..מצטערת שזה מה שאתה חושב
בהתחלה חשבתי אולי לא כדי לי לשים את השאלון גם בפורום הזה כי פה הרוב לא נוער(כמוני) ובטח לא יהיה שיתוף פעולה אבל בסוף שמתי..(וכנראה שצדקתי) ותודה דודו! היחיד שענה בינתיים

chany

New member
תכנסי יותר לפורום אירוויזיון ותכירי

טוב את דודה חני. דודת הפורום. בלי שאלון ובלי בטיח. אבל היום יצאה מודה חדשה בפורום .כל אחד שולח חידון שאלון על עצמו. וחברי הפורום אמורים לנחש את התשובות. הרגו אותי כל הילדים שם.

love amor

New member
חח גם אני עשיתי כזה..

אין לי מושג כבר מה הכתובת שלו
אבל זה ברור שמי שלא מכיר אותי יקבל ציון נמוך..

יניב1

New member
ואני ממשיך עם התשובות שלי...

1.יניב 2. 25 3. סטודנט ותסריטאי. 4. שוהם 5. הכלבים שלי: פוגי ושושה. 6. כחול 7. ספגטי ושניצל 8. לימונדה 9. התמונה האהובה מתוך "אני לא אלקסיס, אני לא ברבי". ידיעות 23.6.95 10.שיר אהוב: קשה אבל במיוחד את בלי דמעות, מילה קטנה, עגילי דמאר. 11.לפעמים מתעדכן בפורום אופרות סבון. 12.עדיין לא רשמית, אבל מנהל את הפורום הזה עם דודו. 13.לא שמעתי מעולם על פורום גימגום. 14.כנ"ל. 15.רגליים קרות - סדרה גדולה שהסתיימה; היפים והאמיצים; שבתות וחגים. 16.בעיקרון עט, אבל מעדיף מקלדת. 17.הייתי בהופעות בראשון לציון ותל אביב ואצל יאיר לפיד עם "הביתה". 18.אתר שאני מנהל בעצמי http://www.geocities.com/dynasty_tng 19.סרט אחרון שראיתי "אודות שמידט" עם ג'ק ניקולסון. מומלץ! 20.מגיש אורח בערוץ הילדים (1991) ובקהל של יאיר לפיד. 21.פורום מעולה וחיוני שכבר היה צריך לקום מזמן וכל הכבוד לדודו על כך. 22.דודו טל - משכמו ומעלה שעושה עבודה מקסימה ומעבר לפורום הזה, בן אדם מקסים שאני שמח שהכרתי. אני אוסיף גם על קרן ניב - שעוזרת לנו מאחורי הקלעים: תומכת ומייעצת גם מלבד ענייני ירדנה. בחורה נהדרת. שניהם אנשים נפלאים ואני שמח שהכרתי אותם.

love amor

New member
ואני עונה על השאלון בעצמי..

שכחתי 1.שמכם?עדי 2.גילכם?16 3.עיסוקכם?תלמידה בכיתה י' לצערי.. 4.מקום מגורים?חולון 5.חיה אהובה?כלב וקואלה 6.צבע אהוב?אדום 7.אוכל אהוב?אורז 8.שתיה אהובה?מים 9.תמונה אהובה של ירדנה(נא לצרף להודעה)?אין לי אותה במחשב.. 10.איזה שיר של ירדנה אתם הכי אוהבים?חפץ חיים 11.באיזה עוד פורומים אתם?נטליה אוריירו,רק בישראל ועוד.. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? אני מכירה אותו מהשאלון הזה 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? כנ"ל 15.איזה סדרות אתם רואים?עכשיו אין לי הרבה זמן לראות טלויזיה אז רק משחק החיים ולפעמים המורדים 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עט 17.האם הייתם כבר בהופעה של ירדנה?לא ): 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?אממ..אתרים של רק בישראל 19.הסרט האחרון שראיתם?סרט שוודי במגמה שלי 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה?בקהל של רק בישראל ודודו טופז.. 21.מה אתם חושבים על פורום ירדנה ארזי?אחלה פורום! 22.מה אתם חושבים על מנהל הפורום?כנ"ל!

0ren100

New member
אורן מעריץ של ירדנה

1:אורן 2: 27 3:סטודנט להיסטוריה 4:פ"ת 5:תוכי 6:אדום 7:גלידה 8:קולה 9:כמו דודו 10:חפץ חיים 11:שום פורום נוסף רק ירדנהההה 12:לא 13:לא יודע 14:לא יודע 15:מה שקשור להיסטוריה 16:עט 17:כן וחודש הבא אני הולך לעוד הופעה שלה 17:ערוץ ההיסטוריה 18:גלדיאטור 19:אין 20:בסדר גמור 21:הסדר גמור

למעלה