שאלון--->

תשובות....

השם שלי שמור במערכת...... גיל: 18 עיסוק: כרגע אני על סף סיום בית ספר!!! הגיע הזמן!!! וגם בייביסיטר וגם מלצרית... אהוב ליבי עוד לא הגיע... חיה אהובה: כולם נראה לי צבע:כחול אוכל: פירה!!!! שתיה: המיץ הטבעי שיוצא מכל ברז(מים) אני גם בפורום שמיניסטים וגם בפורום מתכונים כי אמא שלי אוהבת את הפורום מתכונים:) סדרות אבוהות:צער גידול בנות וכמובן משחק החיים אני אוהבת גם עט וגם עיפרון... הסרט האחרון שראיתי הוא הסרט בגרות שלי שערכתי... הייתי בתוכנית של יאיר לפיד ויאצפן אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי אחלה בעולם......!!! ושהמנהלת שלנו גם אחלה!!!

../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

.שמכם? נועה הרשקובי. 2.גילכם?16 וחצי ויותר
3.עיסוקכם? תלמידה חחה! 4.אהוב\ת לבכם? אין:) 5.חיה אהובה?
6.צבע אהוב? ורוד בייבי וכהה 7.אוכל אהוב? ממממ הכל חחחה, אתם יודעים כל הדברים שנמסים בפה האאאאא וטעימים אבל עם חייבם לבחור נגיד משהו מתוק אז עוגת שוקולד שמרים וקליק השווקלד הארגינל :-: נמא
8.שתיה אהובה? מים ורק מים קפואים
9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? 10.את מי אתם רוצים להרוג? ממממממ את כל מי שגורם לאנשים לחלות ולהיות בדיכאון ולהיות עצובים לא ושוה את זה
11.באיזה עוד פורומים אתם? באיזה לאסתם נו בכל מיני לרוב אני כותבתבב פה בדיאטות והשמנה ובבנות 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? לא הייתי בו אף פעם 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? כנ"ל 15.איזה סדרות אתם רואים? משחק החייים! 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט 17.משחק מחשב אהוב? מממממ כל מיני באיחוד נוסטגלים :) 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? כל מיני 19.הסרט האחרון שראיתם? הרבה מזן לא ריאתי
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? הייתי אמורה להשתתף באיזה תוכנית בסוף לא. 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? אחלה
! 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? אחלה מנהלת חמודה בטירוף להן ה מנהלת מקסימה יש לנו

תשובותיי...

1.בת אל 2.ב30 לחודש אני יהיה בת 15 וחצי בדיוק! 3.תלמידה מבואסת ביותר 4.**** 5.החתולללל שלי 6.ורוד ולבן 7.שוקולד 8.דיאט קולה 9.כל התמונות שהיו לי על המחשב נמחקו... 10.במציאות-יש הרבה.מהסדרה-את בתיה ונירה ויעל ועכשיו גם בא לי את ליה... 11.תראו בכרטיס אישי... 12.לא מנהלת 13.יש כזה פורום...? 14.נחמד ביותר 15.חוץ ממשחק החיים אני כל היום על אמ.טי.וי וביפ 16.עט עיפרון!!או יותר נכון עט מכני...
17.אייסי טאואר,או שאיך שלא קוראים לזה... 18.האתר של הביצפר שליייייי 19.אתמול הבאתי בדיוידי "לא יכול בלי"..סרט חמוד לאללה 20.לא הייתה... 21.אחלה פורום!!!אוהבת אותו!!! 22.מתוקה לאללה ואני לא סתם מתחנפת!!!

עינה

1.שמכם- ליאור 2.גילכם- 16 ו5 חודשים 3.עיסוקכם- אנס סידרתי(מה? מי אמר את זה?) 4.אהוב\ת לבכם- לא אומרים את זה בפורום הזה(חחחחחחחחחחחחחח) 5.חיה אהובה- כלביייייייייים!!! 6.צבע אהוב- לא יודע, רק שלא יהיה זוהר!!!! 7.אוכל אהוב- לא יודע, רק שלא יהיה מר!!!!!! 8.שתיה אהובה- יש כמה, פאנטה אקזוטי/ענבים ותות בננה... 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)- צירפתי 10.את מי אתם רוצים להרוג- עראפת, סאדם, את אח שלי, את עצמי, נו הרשימה ארוכה. 11.באיזה עוד פורומים אתם- אוף טופיק, סקס לנוער, על בנות ועל בנים. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו- לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום- מה?!!? יש כזה? 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים- מה?!?! אבל יכול להיות חביב. יש כזה? 15.איזה סדרות אתם רואים- הישרדות, חברים, משחק החיים(דההה), תהרוג אותי וזהו, ועוד כמה ששכחתי... 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון- עט בדרך כלל. 17.משחק מחשב אהוב- Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tomb Raider 3, Tomb Raider: The LAst Revolution, Tomb Raider Chronicles, ובקרוב Tomb Raider: The Angel Of Darkness!!!! וכמובן שכל הסימס... 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו- לא יודע... 19.הסרט האחרון שראיתם- שיקגו 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה- אין 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים- Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום- Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

MrJacKasS

New member
נו נענה...

1. אוֹרי 2. 15 עוד שבוע בדיוק! 3. תלמיד חט"ב 4. חסוי 5. כלב 6. כחול 7. פיצה 8. קולה 9. אין לי 10. יאסר ערפאת 11. חברים (259), מופע שנות השבעים (757) 12. לא
13. מה?! 14. כנ"ל - מה?! 15. חברים, מש"ה (מופע שנות השבעים), משחק החיים, נני ועוד סדרות קומיות... 16. עט 17. GTA3 - בינתיים! 18. אני לא גולש הרבה באתרים חוץ מהפורומים של תפוז, הורדות ומשחקים ברשת. 19. בקולנוע - ג'וני אינגליש... לא זוכר בדיוק איזה סרט אחרון בכלליות ראיתי. 20. לא השתתפתי אף פעם 21. אחלה פורום! 22. אחלה מנהלת!

S m e l l y Cat

New member
~נו...גם אני~../images/Emo108.gif

1.שמכם? - אריאל 2.גילכם? - 12 וחצי 3.עיסוקכם? - נבליג
4.אהוב\ת לבכם? - בנג'י
5.חיה אהובה? - אחות קטנה
6.צבע אהוב? - כחול וכתום 7.אוכל אהוב? - מאכלים מהירים למיניהם..(פיצה, המבונגר וכו'..) 8.שתיה אהובה? - קולה ופאנטה
9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? - ממתי אני שומרת תמונות של משחק החיים
10.את מי אתם רוצים להרוג? - אותה.
11.באיזה עוד פורומים אתם? - חבריםםםם רולזזזזזז
וחצלולים..ולא יודעת מה עוד 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? - לא.. 13.מה דעתכם על פורום גימגום? - א..ה..הוא..אממ..א..אחח..אחלל..אחלה..(חחח...סתםסתם, לא להיפגע
) 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? - אחלה..וברצינות, הייתי בו פעם
15.איזה סדרות אתם רואים? - חברים
, משחק החיים
ובעיקרון כל תוכניות שמשודרת בערוץ שלוש.. 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? - עט. 17.משחק מחשב אהוב? - אין לי
18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? - 4Girls 19.הסרט האחרון שראיתם? לא זוכרררתתת 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? - טלפנולי (בערוץ פוקסקידס) *מתבוששת*..טוב מה אתם רוצים
חברה הכריחה אותי
21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? הפורום הכי טוב בתפווווז
(אחרי "חברים" כמובן
) 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? אחלה של ילדה למרות שאני לא מכירה אותה ממש

התשובות שלי../images/Emo13.gif

1.שמכם?לילך
2.גילכם? 14
3.עיסוקכם? תלמידה :)
4.אהוב\ת לבכם? עפר שכטר ושיין פילן
5.חיה אהובה?כלב
6.צבע אהוב?ורוד
7.אוכל אהוב?ספגטי
8.שתיה אהובה?קולה
9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)?(יש לי רק תמונות של שחר ושירן בנתיים)
10.את מי אתם רוצים להרוג?אממ כרגע לא עולה לראש
11.באיזה עוד פורומים אתם? ווסטלייף, ובעוד כמה -אבל לא קבוע.
12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא
13.מה דעתכם על פורום גימגום? אין לי מושג, לא הייתי בו
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? אין לי מושג, לא השתתפתי בו
15.איזה סדרות אתם רואים?חברים לפעמים, אקזיט, היפים והאמיצים (חח לא לצחוק עליי), אמממ וכמובן משחק החיים!
16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עיפרון
17.משחק מחשב אהוב? סימס, פעמם מזמן הייתי חורשת עליו
18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?אין לי אחד מיוחד
19.הסרט האחרון שראיתם?צעדים נואשים
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? אממ באקזיט, עליתי לשידור.
21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? אחלה של פורום!!!
22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? אחלה של מנהלת! משקיעה ומנהלת מצויין את הפורום!

טוב, גם אני אענה../images/Emo13.gif

1.שמכם?אביב 2.גילכם?18 <זקנת הפורום?> 3.עיסוקכם? עוד מעט מסיימת יב' 4.אהוב\ת לבכם? יש הרבה...
5.חיה אהובה? הכלב שלי, קסטרו, שידוע גם בשם "המרגל". חוץ מזה, אני חולה על סוסים, ורוכבת בכל הזדמנות... 6.צבע אהוב? אדום וכחול 7.אוכל אהוב? שוקולד, פיצה, לזניה, צ'יפס 8.שתיה אהובה? קולה, ליקר, וודקה עם מנגו/תפוזים 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? כל תמונה של רותם|מאוהב 10.את מי אתם רוצים להרוג? יש שניים כאלה ברשימה השחורה שלי... 11.באיזה עוד פורומים אתם? זינה הנסיכה הלוחמת <שולטת!!!> וגם להקת החיפושיות 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא. 13.מה דעתכם על פורום גימגום? אף פעם לא ביקרתי שם 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? נחמד, אני אוהבת סיפורים על רוחות רפאים...מידי פעם קופצת לשם 15.איזה סדרות אתם רואים? זינה, חברים, מופע שנות השבעים, מלאך שחור, דוסון קריק, גרוס פוינט, נני 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט 17.משחק מחשב אהוב? סימס 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? יש הרבה 19.הסרט האחרון שראיתם? Panic Room בוידאו 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? לא הייתה... 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? פורום חביב ביותר
22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? אמממ...לא מכירה אותה

שייייייייייייייני../images/Emo70.gif

אבל לילך נשמה..הוא שלייייייייייייייייייייייייי

גם אנייי משעמם לי עד מאוד...=\

1.שמכם?מורן או אודליה..איך שתרצו 2.גילכם?17 עוד חודש 3.עיסוקכם?לחיות.. 4.אהוב\ת לבכם?
אל תזכירו לי. 5.חיה אהובה?כלביםםםם
6.צבע אהוב?סגול בהיר 7.אוכל אהוב?תפו'א ..ופיצה..ושוקולדד 8.שתיה אהובה?מים,מנגו,ומיץ ענבים.. 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)?אההה?מאיפה אני ימצא עכשיו=( 10.את מי אתם רוצים להרוג?אל תשאלו...(WTF??) 11.באיזה עוד פורומים אתם? סקס לנוער,דיאטות והשמנה וכאן. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא..אבל בקרוב
(דיוחים בהמשך) 13.מה דעתכם על פורום גימגום? אההה שוס!! 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? יש כבר כזה לא? 15.איזה סדרות אתם רואים?נחשווו
16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עט 17.משחק מחשב אהוב?אין 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?לודעת ...kaktos? 19.הסרט האחרון שראיתם?אממ..אממ..אני ממש לא זוכרת=\ 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה?טוש טוש..(עם יעל בר זוהר ומיכאל הנגבי) 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים?שולטטטט!!!חולה עליו 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום?מדהימה ומאוד אחראית ומשקיעה!

img

New member
תשובות ../images/Emo124.gif

פעם ראשונה שאני בפורום הזה אבל נו שיהיה... 1.שמכם- אפרת 2.גילכם- 18 וחצי (וזה אומר שאני הזקנה פה) 3.עיסוקכם- מובטלת (בין בגרות לבגרות) 4.אהוב\ת לבכם- עד כאן. יש דברים שלא כולם צריכים לדעת...
5.חיה אהובה-
הכלבות שלי: לוקסי, שהיא כלבת זאב, ושולי שהיא יורקשיר טרייר (ז"א בערך בגודל של כפכף...) 6.צבע אהוב- כחול 7.אוכל אהוב- שוקולד, שוקולד ושוקולד!
8.שתיה אהובה- אורגזמה, בריזר אפרסק וכשאין יותר מדי כסף אז גם טקילה... 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)- צירפתי... כזאת יפה!
10.את מי אתם רוצים להרוג- את המנהלת של בי"ס (עכשיו שסיימתי ללמוד) ובסדרה את שירן (סתם כי היא מעצבנת) 11.באיזה עוד פורומים אתם- "מתגייסים" (מה לעשות- עוד חודש וחצי) ויש עוד כמה שאני מעדיפה לשמור לעצמי... 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו- לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום- עוד לא גיבשתי דעה 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים- על הפרצוף! סתם, אין לי מושג- עוד לא הייתי שם... 15.איזה סדרות אתם רואים- מופע שנות ה-70, לא נפסיק לשיר (ושיהיה לטל המון המון
), ערוץ ההיסטוריה (יש הכנה לבגרות) וכמובן- חדשות... 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון- עט 17.משחק מחשב אהוב- GTA4
18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו- הרשמי של נירית קופל ואני בטוחה שכווולם יודעים מה הכתובת... 19.הסרט האחרון שראיתם- Matrix Reloaded 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה- המגזין של בי"ס בערוץ המקומי (וזה היה רק פעם אחת- כשצילמו במחששה...) 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים- כמו שכבר ציינתי זאת הפעם הראשונה שאני כאן, אבל אחלה פורום- אני אקפוץ לבקר מדי פעם... 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום- לא מכירה אותה אישית אבל נראה לי שהיא עושה עבודה טובה...

dont cry

New member
תשובות

.שמכם? חסוי 2.גילכם? 17 3.עיסוקכם? עושה בגרויות עכשיו לצערי 4.אהוב\ת לבכם? יש כמה.. 5.חיה אהובה? חתולים 6.צבע אהוב? סגול 7.אוכל אהוב? בעיקר סלטים 8.שתיה אהובה? קולה 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? יש כמה: ריקי, ליה 10.את מי אתם רוצים להרוג? אממממ אף אחד כרגע.... 11.באיזה עוד פורומים אתם? 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? מה איתו? לא יודעת לא אכפת לי... 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? נשמע מעניין דווקא... 15.איזה סדרות אתם רואים? היפים והאמיצים, משחק החיים, האחד, חברים, בדרך אל האושר, יש מצב לאהבה, חתולה פראית, סלסטה, אהבה אסורה 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט 17.משחק מחשב אהוב? סימס 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? 19.הסרט האחרון שראיתם? אמממ משהו עם ג'ניפר לופז לא זוכרת איך קוראים לו 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? סבבה... 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? סבבה...

gaps

New member
תשובות...

1.שמכם?חסוי 2.גילכם?15 3.עיסוקכם?תלמידה כמובן... 4.אהוב\ת לבכם?חסוי גם 5.חיה אהובה?חתול 6.צבע אהוב?כחול שולט! 7.אוכל אהוב?פיצה 8.שתיה אהובה?ספיירט 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)?אין לי תמונות... 10.את מי אתם רוצים להרוג?אף אחד 11.באיזה עוד פורומים אתם?מאריה קארי.. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? לא מכירה 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? גם 15.איזה סדרות אתם רואים?הרבה 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עיפרון.. 17.משחק מחשב אהוב?סימס! 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?אתרים של מאריה קארי 19.הסרט האחרון שראיתם?מזמן לא ראיתי... 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה?בערוץ הילדים נחשב? 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים?פורום מגניב! 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום?לא מכירה אותה כל כך..

../images/Emo42.gifאני!!../images/Emo42.gif

1.שמכם?אוריין 2.גילכם?13.5 3.עיסוקכם?תלמידה כיתה ח' לצערי 4.אהוב\ת לבכם?מישהו שדומה ליהודה לוי המושלם!! 5.חיה אהובה?כלב 6.צבע אהוב?אדום בנשמה! 7.אוכל אהוב?פיצה 8.שתיה אהובה?קולה 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)?שירן הכוסית!
10.את מי אתם רוצים להרוג?אף אחד 11.באיזה עוד פורומים אתם?המורדים,לחיי האהבה 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? לא מכירה 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? לא מכירה 15.איזה סדרות אתם רואים?המורדים,משחק החיים ברור!!ועוד הרבה 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עט! 17.משחק מחשב אהוב?אממ icy tower לא בטוחה שאתם מכירים 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?אתר של נירית קופל! 19.הסרט האחרון שראיתם?איך להיפטר מבחור ב10 ימים..-ספר יפה לאללה! 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה?לא השתתפתי אני חושבת.. 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים?פורום אחלה אנשים סבבה 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום?לא מכירה אותה ממש...

דיתוּש

New member
ok, גם אני../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif

שמי: יהודית
גילי: חסוי מסיבות אישיות
עיסוקי: כתיבת שירים
אהובי ליבי: בינתיים אין
חיה אהובה: נמרים...
צבע אהוב: כחול מאוד מאוד בהיר
אוכל אהוב: סלט יווני בלי זיתים
שתיה אהובה: ליקר תפוזים!
תמונה אהובה ממשחק החיים: אין לי תמונה, אבל כשארז חיקה את ירון... "אוי ארז.. אוי ארז.."
את מי הייתי רוצה להרוג: מצטערת, רציחות לא אצלי בלקסיקון
באיזה עוד פורומים אני: נראה אם תעשו חיפוש מקיף בשביל לגלות את זה, נראה כמה איכפת לכם!
האם אני מנהלת פורום כלשהו: לא...
לא שמעתי בחיי על פורום גמגום / רוחות רפאים
אני אוהבת את [כמעט] כל הסדרות בערוץ שלוש =)
אני אישית מעדיפה עיפרון =)
משחק מחשב אהוב: falcon
עוד אתר טוב שאני גולשת בו: www.bip.co.il
הסרט האחרון שראיתי: Matrix Reloaded [מטריקס רילודד {2}]
תוכנית שפעם השתתפתי בה: ?!
פורום משחק החיים שולט!
המנהלת עוד יותר

התשובות שלי.. שווה להתובנן!

|1.שמכם? גל 2.גילכם?14 3.עיסוקכם?תלמידה לצערי הרב!
4.אהוב\ת לבכם ? אין- מה זאת אומרת?! כאילו אתם לא יודעים! חחח
5.חיה אהובה? ביסלי כאילו דעעע!
6.צבע אהוב? ירוק זה לא קשור לכדורגל!
זה פשוט יפה! 7.אוכל אהוב? האוכל של סבתא!
אבל גם של אמא טעים! 8.שתיה אהובה? שוקו!
מי לא אוהב שוקו?! (חוץ מסמד, אלכס... ו.. זהו! חח) 9.תמונה אהובה ממשחק החיים )נא לצרף להודעה?) שונאת משחק החיים מה לא ברור?!?!
10.את מי אתם רוצים להרוג? שאלה טובה!
את מי לא?! בלי לציין שמות- טל וינשטיין!
11.באיזה עוד פורומים אתם? שנות ה-70!!! אחלה סידרה!
12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא! מי צריך את זה בכלל?!
13.מה דעתכם על פורום גימגום? דבר דפוק!
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? נשמע נחמד...
אבל מי יכנס אליו?!?! 15.איזה סדרות אתם רואים? מה לא?! חח סתם.. המורדים,
קטנטנות- לפעמים כשממש משעמם! וכמובן שנות ה-70! ואם עדי אצלי או אני אצלה אז גם משחק החיים... 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט.. אבל אם אייל
הורס את העט אז עדיף עיפרון! 17.משחק מחשב אהוב? בבל...
18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? יוגי הו... חחחח מה פתאום ניראה לכם?! זה בשביל תום!! זה בסדר ממי תעבור גם את זה!
19.הסרט האחרון שראיתם? השמן של פרנציני או משהו כזה....
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? בקהל או ממש מול המצלמה..? כי אני ישבתי בקהל של רק בישראל!!!
21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? ת'אמת.. אני לא אוהבת את הסדרה.. אז אין לי תגובה על הפורום...
22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? אני לא מכירה אותה בכלל... אבל נגיד שהיא נחמדה!!! חחח ביי לכולם!!!

עו מר 5

New member
המוח זה ממך והלאה

"במה אתם מעדיפים לכתוב, עט או עפרון?" תשובה: "בעט, אבל אם אייל הורס אז עדיף עפרון" ברורו שאם אין עט אז עפרון, אלא אם כן עוד כותבים אצלכם בנוצה, או משתמשים באיזמל כדי לחצוב על לוח אבן...

למעלה