שאלון--->

love amor

New member
שאלון--->

תענו לא להתעצל חח (אני מקווה שהוא לא היה פה כבר-ואני יודעת שהיו כמה אבל שתפו פעולה בכל זאת) 1.שמכם? 2.גילכם? 3.עיסוקכם? 4.אהוב\ת לבכם? 5.חיה אהובה? 6.צבע אהוב? 7.אוכל אהוב? 8.שתיה אהובה? 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? 10.את מי אתם רוצים להרוג? 11.באיזה עוד פורומים אתם? 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? 13.מה דעתכם על פורום גימגום? 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? 15.איזה סדרות אתם רואים? 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? 17.משחק מחשב אהוב? 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? 19.הסרט האחרון שראיתם? 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום?

love amor

New member
תשובות שלי../images/Emo13.gif

1.שמכם?עדי 2.גילכם?16 3.עיסוקכם?תלמידה בכיתה י' לצערי 4.אהוב\ת לבכם?פקונדו ארנה ואנריקה אגלסיאס חח 5.חיה אהובה?כלב וקואלה 6.צבע אהוב?אדום 7.אוכל אהוב?אורז 8.שתיה אהובה?מים 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? 10.את מי אתם רוצים להרוג?את המורה שלי לאנגלית..חח סתם 11.באיזה עוד פורומים אתם?נטליה אוריירו,ג'ניפר לופז,רק בישראל ועוד.. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום?שמעתי עליו רק מהשאלון הזה.. 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? כנ"ל..ונשמע מוזר
15.איזה סדרות אתם רואים?משחק החיים והמורדים שיש לי זמן 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עט,שונאת עיפרון 17.משחק מחשב אהוב?אף אחד 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?נירית קופל! 19.הסרט האחרון שראיתם?סרט שוודי במגמה שלי(תקשורת) 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה?בקהל של רק בישראל,דודו טופז וכאלה.. 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים?אחלה פורום! 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום?כנ"ל!

../images/Emo41.gif מגיבה../images/Emo70.gif ווימפידומפי../images/Emo70.gif../images/Emo173.gif../images/Emo41.gif

1.תמר
2. בת 13
3. אשת עסקים מצליחה בעולם
חחח לא הבנתי ת'שאלה
4.אהוב ליבי... אאאאמ..... חבר שלי
5.חיה אהובה
בן אדם
חחח סתם... אולי ג'ירפה, כלב
,פרה|
אני אוהבת את כל החיות כל מחרקים ומעופפים למיניהם
6.נמ נמ נמ... יש הרבה
לבגדים שחור ואדום וסתם ככה כל הצבעים
7.שוקולד
ותפו''א אפויי עם עוף של אמא
יאמי
8. חלב
מים
ומיץ תות בננה של פריגת
| 9. אני אשלח את התמונות בשרשור חדש שאני אפתח
תמונות שאני לבד צילמתי מתוך הפרק שהם קברו את זנזנה(ז''ל
)... בנתיים הנה תמונה שלי שצילמתי לפני יומיים
( לא לשים
שאנמי קצת *משוגעת*
) 10.להרוג
אני לא רוצחת
לא רוצה להרוג אף אחד... כולם מוסיפים משהו לחיים
11.משחק החיים כאילו דה
, אוף טופיק
, וקצת בפורום הוד השרון
... ( למרות שאני עדין לא גרה שם
) 12. לא ולא
אבל היית רוצה לנהל...
13.פורום גמגום
מה לעזאזל עושים שם
14.פורום רוחות רפאים נשמע נחמד... למרות שאני לא יכולה להתרכז כשאני ביותר מ-3 פורומים וגם זה מעל ומעבר
15.משחק החיים ( ושוב: כאילו דה
), נני,יצפאן וגיא פינס
לפעמים יוצא לי לראות דברים אחרים אבל אני לא ממש רואה טלווזיה...
16.אמממממ עיפרון
כי אפשר למחוק... למרות שאני מתה על טיפקס
אבל עדין עיפרון...
17.אממממממממ...... sims כל הסימסים
יש לי את כולם
18. "4 girls" מכירים
אתר לבנות בלבד... 19. נראה לי ש"סדנה לעצבים
"
איזה סרט קורע
מי שראה שיגיד..... im preety לה לה לה
חחחחח
( מבטא בריטי ) 20.חחחחח
לא השתתפתי בכלום
אבל הופעתי בערוך המקומי כשקיבלתי גביע בטלוויזיה, נחשב
*אוהבים אותך תמר*
21. פורום סעבאבא לשקשק ת'אגן
22. תודה לה שהביאוני עד הלום
חחח סתם, סתם... אחלה מנהלת
שירה לא רואים אותך פה בזמן האחרון
איפה את
הסוף

love amor

New member
חח איזה חמודה!

והתמונה שאני אוהבת- (אחת מהתמונות)

love amor

New member
כמובן שזה לא העלה לי ת'תמונה..

למה שזה יקרה פעם אחת?!
זה תמונה של ליה עם שיער פזור..שזאת שרצתה קודם ורציתי לשים תמונה של ריקי שאני אוהבת אבל אני לא מוצאת אותה עכשיו

תורי לענות!

1.שמכם? ליאת 2.גילכם? 14 וחצי! 3.עיסוקכם? תלמידה בבית כלא (ביצפר) 4.אהוב\ת לבכם? רון שחר 5.חיה אהובה? כלב 6.צבע אהוב? כחול 7.אוכל אהוב? לא יודעת, זה משתנה. (שניצלים, קובות, כלמיני!) 8.שתיה אהובה? קולה 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? אני אוהבת הכל! 10.את מי אתם רוצים להרוג? ממשחק החיים - נירה. מהחיים בכלליות - ילדה סכסכנית מהכיתה שלי. 11.באיזה עוד פורומים אתם? נטלייה אוריירו 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? מתאים מאוד לאפי. 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? מתאים מאוד לסוניה. 15.איזה סדרות אתם רואים? מכושפות, משחק החיים, קטנטנות, המורדים ועוד.. 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט 17.משחק מחשב אהוב? סימס! 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? יש מלא, אני לא זוכרת אחד ספציפי. 19.הסרט האחרון שראיתם? "סדנה לעצבים" 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? שומדבר 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? אחלה פורום 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? אני עדיין לא מכירה אותה, אני רק יודעת שהיא מנהלת גם את פורום נטי. צ'או!!

love amor

New member
אה סליחה...

אז למה קוראים לך "לולו המשוגע" ולא המשוגעת

jenn aniston

New member
my answers

.שמכם? לי. 2.גילכם? 14 3.עיסוקכם? תלמידה בכיתה ח' 4.אהוב\ת לבכם? יהודה לוי וגיא אריאלי 5.חיה אהובה? חתול (יש לי בבית) 6.צבע אהוב? כחול 7.אוכל אהוב? פיצה 8.שתיה אהובה? מים 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? 10.את מי אתם רוצים להרוג? בינתיים אני לא רוצה להרוג אף אחד. 11.באיזה עוד פורומים אתם? התאומות אולסן, אבריל לאבין וכו' 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא! 13.מה דעתכם על פורום גימגום? אף פעם לא שמעתי על זה. 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? גם על זה עדיין לא שמעתי. 15.איזה סדרות אתם רואים? "משחק החיים" (ברור!), "צער גידול בנות", "חברים" (כמובן!) ולפעמים אני רואה "לחיי האהבה" בבוקר (אם יוצא לי) 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? שניהם באותה מידה. 17.משחק מחשב אהוב? icytower. 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? האתר הרשמי של נירית קופל ה100ממת, כל מיני אתרים של התאומות אולסן ו- www.mishak.2ya.com 19.הסרט האחרון שראיתם? בחורה טובה (סרט עם ג'ניפר אניסטון הפצצה- שד"א סרט עצוב אבל ממש מצוין לפי דעתי, אני ממליצה בחום). 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? לא השתתפתי באף תוכנית. 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? פורום ממש מדהים ומעניין. יש פה אנשים מאוד נחמדים. 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? מבחינת הדרך של ההנהלה שלה אז היא ממש נהדרת חוץ מזה אני לא מכירה אותה בכלל!

שלי:../images/Emo9.gif

שמכם
- נועה
גילכם
-14 עוד 11 יום
עיסוקכם
-(
) תלמידה לצערי הרב..
אהוב לבכם
-שיין פאיילן
חיה אהובה
-
חתולים
במיוחד 2 החתולים שלי (תולי ולבן)
צבע אהוב
-
ורוד
אוכל אהוב
-
הכול חוץ מבשר
(בשר=רצח)
שתיה אהובה
-
אין אין אין על קולה
את מי אתם רוצים להרוג
-
המממפ...הרבה...*חה חה חה חה*
באיזה עוד פורומים אתם
-
ווסטלייף (87), תמונות מצחיקות(329), בעיות בגיל ההתבגרות (114), סאבלימינל והצל, סקס לנוער
,אוף טופיק, חתולים.
האם אתם מנהלים פורום כלשהו
-
לא
מה דעתכם על פורום גימגום
-
לא נכנסתי, לא שמעתי..אין לי משו נגד זה.. למה
מה דעתכם על פורום רוחות רפאים
-
לא נכנסתי, לא שמעתי..אין לי משו נגד זה..למה
איזה סדרות אתם רואים
-
הוי..יש הרבה..אני ייתן קצת: "משחק החיים","דוסון קריק","בנות גילמור","חברים","רפואה שלמה","מופע שנות ה70"..ועוד ועוד...
במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון
-
עט.
משחק מחשב אהוב
-
"צ'ארלי הברווז"
עוד אתר טוב שאתם גולשים בו
-
לא תאהבו-www.westlife.com
הסרט האחרון שראיתם
-
הממפ...מאטריקס 1..הולכת לראות את מאטריקס 2
תוכנית שפעם השתתפתם בה
-
לא השתתפתי..
מה אתם חושבים על פורום משחק החיים
-
אחלה פורום
מה אתם חושבים על מנהלת הפורום
-
שירה טוווובה

../images/Emo26.gif Yo ../images/Emo36.gif

1.שמכם? תומר 2.גילכם? 15 (עוד חודשיים)
3.עיסוקכם? תלמיד
4.אהוב\ת לבכם? חן (אתם לא מכירים)
5.חיה אהובה? חתול
6.צבע אהוב? כחול
7.אוכל אהוב? הכללל
8.שתיה אהובה? מיץ תפוזים
9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? אין לי כזאת
10.את מי אתם רוצים להרוג? ברגע זה? אף אחד
11.באיזה עוד פורומים אתם? קטנטנות והמורדים. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? ניהלתי בעבר את פורום "קטנטנות". 13.מה דעתכם על פורום גימגום? גימגום?! יש כזה?!
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? מה זה קשור לשאלון?
15.איזה סדרות אתם רואים? קטנטנות, המורדים, משחק החיים, הילדים מגבעת נפוליאון
16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט!
17.משחק מחשב אהוב? סיריוס סם
18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? www.chiquititas.co.il, www.rincondeluz.co.il (שהם במקרה אתרים שאני מנהל בהם)
19.הסרט האחרון שראיתם? הכיסאות הזזים של סינמה סיטי
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? תוכנית? קוועטש, מי שיודע מה זה
21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? פורום ע-נ-ק!! 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? הטובה מכולן

coconut56

New member
תשובות..............

1.שמכם? בן 2.גילכם? 14 3.עיסוקכם? תלמידדדד 4.אהוב\ת לבכם? ממממ עוד אין לי אחת...
5.חיה אהובה?
6.צבע אהוב? כחול 7.אוכל אהוב? דגים וכל השאר... 8.שתיה אהובה? מים וקולה
9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? אין לי תמונות של זה 10.את מי אתם רוצים להרוג? ילדה אחת שממש מעצבנת אותי
11.באיזה עוד פורומים אתם? סתכלו בכרטיס האישי... 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא
13.מה דעתכם על פורום גימגום? חלק יחשבו שזה שטויות אבל לאנשים שמגמגמים זה מקום חשוב
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? לחובבנים........... 15.איזה סדרות אתם רואים? ערוץ 3, סטאר-וורלד, קרטון נטוורק..... 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט.. 17.משחק מחשב אהוב? סימס GTA2 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? נענע............ 19.הסרט האחרון שראיתם? יחצ"ן המסיבות 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? חסוי 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? אחלה פורום
22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? מנהלת טובה. עושה אחלה עבודה שתמשיך ככה!!!

MiSs KreCer

New member
תשובות:

שמכם? שירה 2גילכם? 13 3עיסוקכם? מאוהבת 4אהוב\ת לבכם? החלפתי את קרקר!!!!בגלל שיש פה אנשים מהשכבה שלי אנילא יכולה להגיד מי..... 5חיה אהובה? הצפרדעים שלי..... 6.צבע אהוב? צהוב כחול (שולט!!!!) 7.אוכל אהוב? תפ"א!!!!כזה במדורה עם נייר כסף!מתה על זה! 8.שתיה אהובה?מיץ מנגו 9.תמונה אהובה ממשחק החיים (נא לצרף להודעה)? אין 10.את מי אתם רוצים להרוג? את שלווי,המורה שלי לגאוגרפיה 11.באיזה עוד פורומים אתם? לא זוכרת....אני הכי הרבה בפורום הזה ובפורום אהבה בגיל ההתבגרות 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא,אני צעירה מידי
13.מה דעתכם על פורום גימגום? מה?!!? יש כזה פורום!?!?!מי המסןמם שהמציא את הפורום הזה!!!נשמע נורא!!! 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? נשמע נחמד....מה יש לכם?!!!מה זה פה?!!!איזה פורמים מוזרים!רוחות רפאים מה זה כת הסטן?!!!! 15.איזה סדרות אתם רואים? ערוץ 3, סטאר-וורלד, קרטון נטוורק..... 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט,אני מכורה לטיפקס! 17.משחק מחשב אהוב? אמממממ קונטר,שיחקתי רק פעם אחת ואין לי אותו בבית אבל נראה לי די נחמד ד"א נאי מה זה גרועה בו!!!כל הזמן הרגו אותי! 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? teenslove 19.הסרט האחרון שראיתם?מטריקס 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? משהו בפורים בערוץ הילדים הכיתה ג' 21.מה אתם חושבים על פורום משחק החיים? הפורום הכי שווה בארץ!!! 22.מה אתם חושבים על מנהלת הפורום? קודם כל יש לך שם ממש יפה!!!!ודבר שני את מנהלת ממש חמודה ותמשיכי ככה!!!!!!!ובהצלחה בבגרויות

MiSs KreCer

New member
אופס........

בגלל שנאי נורא עצלנית העתקתי ממי שכתב לפני את ההודעה וקצת שיניתי כמה דברים ויש כמה דברים שלא שיניתי (כמו איזה סידרה אהובה עלי....) מצטערת..........!

למעלה