שאלון.........

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

MissUnKnown

New member
קים

מה זה החיוך הממזרי הזה ליד הבננה

MissUnKnown

New member
____

אני לא כול כך אוהבת את הקסטורה שלו...אבל עם תות זה דווקא נחמד או כשמתגנים אותו.

Gaily Trinity

New member
../images/Emo132.gif

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? טבעת שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? גינס עגול או מרובע? מרובע פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? גשם ...שניהם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? שבלול בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או ישראל? ארצת הברית

coconut56

New member
הנה....

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? רוק קל מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב?
עגיל בגבה או בטבור? בפופיק! שרשרת או טבעת? טבעת שתייה או אוכל? אוכל
וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? שניהם.. ירח או שמש? שניהם.. ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? קרטיב להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? מרובע פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? שניהם.. תפוז או בננה?
גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים? אף אחד מהם!! אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנות! וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפואירה... דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? פורים, אבל גם חנוכה זה אחלה חג.. סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או ישראל? אני מאוד אוהב את שתי המדינות האלו אז אני לא יודע מה להגיד....

orly 15

New member
היי חזרתי לפורום!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

לבן
פופ
אנגלי
כלב (מוקי המתוק שלי)
עגיל בטבור טבעת
אוכל (אני מורעבת)
שוקו (אני מכורה)
עננים שמש (לא סובלת חורף)
כחול (לא אוהבת ורוד- זה ברבי) גלידה (קרטיב זה סתם קרח) להוציא לשון (יותר שובב)
חום (לא סובלת חורף)
גינס (כל הארון שלי גינסים) עגול פרח
כדורסל
שלג צחוק
טלויזיה בננה (יותר טעים)
גשר (למרות שיש לי משקפיים)
מדעים (טימטומטיקה? איכס!) גשם שקיעה
שבלול
בלונדי
במות (ולא משהו לסבי, פשוט בנות יותר שוות!)
וורד מחול דוש פסנתר (יש לי משהו נגד כנורות - הם עושים לי כאב ראש) כפפות (תמיד קר לי) מצחיה פורים שמפו בושם ארה"ב

(-_-) ME???

שחור רוק אנגלי כלב גבה שרשרת שתייה וניל כוכבים ירח כחול גלידה להוציא לשון קור ג'ינס עגול עץ כדורסל שלג בכי מחשב בננה גשר מתמטיקה אש שקיעה שבלול שחורדיני!!! בנים פאוור פוינט קאפורה אמבטיה פסנתר צעיף טמבל פורים שמפו דיאודורנט ארה"ב

למעלה