שאלון.........

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

okts

New member
שאלון.........

לקחתי את זה מאיזה פורום (תאמת אין לי מושג מה היה השם) והם לקחו את זה מאיפהשהו.......... אבל בכול מקרה תהנו......... :) מה אתם מעדיפים/ות? שחור או לבן? רוק או פופ? מוזיקה: אנגלי או עברי? חתול או כלב? עגיל בגבה או בטבור? שרשרת או טבעת? שתייה או אוכל? וניל או שוקו? עננים או כוכבים? ירח או שמש? ורוד או כחול? קרטיב או גלידה? להוציא לשון או להרים גבה? קור או חום? ג'ינס או קורדרוי? עגול או מרובע? פרח או עץ? כדורגל או כדורסל? שלג או חמסין? צחוק או בכי? מחשב או טלוויזיה? תפוז או בננה? גשר או משקפיים? מתמטיקה או מדעים? אש או גשם? שקיעה או זריחה? צדפה או שבלול? בלונדיני או שחורדיני? בנות או בנים? וורד או פאוור פוינט? קפוארה או מחול? דוּש או אמבטיה? כינור או פסנתר? צעיף או כפפות? כובע טמבל או מצחיה? פורים או חנוכה? סבון או שמפו? דיאודורנט או בושם? ארה"ב או ישראל?

okts

New member
אני אתחיל..........

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול (בלי קשר ל
) קרטיב או גלידה? קרטיב להוציא לשון או להרים גבה? בטח להרים גבה קור או חום? קור כי אז אפשר להתחמם :') ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק----זה שמחת החיים :) מחשב או טלוויזיה? אממממ נו טוב מחשב תפוז או בננה? לא אוהבת פירות אבל נבחר תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? לא ממש משנה אבל נקח (יש מילה כזאת בכלל?) בנות או בנים? בטח שבנים!!!!! וורד או פאוור פוינט? פאוור פוינט קפוארה או מחול? אין לי מושג מה זה קפוארה אז מחול דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או ישראל? איזה שאלה?! ISRAEL

נעמצי

New member
והנה אני

שחור או לבן? שחור, זה צבע מרזה ( דיי! אני אובססיבית ) רוק או פופ? רוק!!!! מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי, אבל גם מוניקה סקס הם אחלה חתול או כלב? כלב, חתולים הם יצורים מתמרחים ודוחים עגיל בגבה או בטבור? טבור שרשרת או טבעת? טבעת שתייה או אוכל? אוכל!! וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים זה בנאלי מדי, עננים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? כחול ( עדיף שילוב של כחול צהוב- מכביסטית שרופה בגלל רועי ) קרטיב או גלידה? קרטיב, פחות קלוריות להוציא לשון או להרים גבה? אני לא מצליחה להרים גבה, אז להוציא לשון קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? חמסין צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב עם כרטיס טלוויזיה ( פחחחחחחחח) תפוז או בננה? תפוז ( דרך אגב פה מוכרים תפוזים מהארץ ) גשר או משקפיים? משקפים מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה ( רק אני והציפורים ) צדפה או שבלול? שבלול בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? PPT קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה של 3 שעות כינור או פסנתר? כינור צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? פורים ( פחות קלוריות ) סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? דיאודורנט ארה"ב או ישראל? ישראל

Odish16

New member
המממ אני שניה?

שחור רוק עברי כלב בטבור טבעת אוכל ונילללללללללל כוכבים ירח כחול גלידה להוציא לשון קור ג'ינס עגול עץ כדורסל שלג בכי מחשב בננה משקפיים מדעים אש וגשם שקיעה שבלול שחורדיני בנים:) וורד קפוארה אמבטיה פסנתר צעיף כובע טמבל חנוכה..דה שמפו דיאודורנט ובושם ישראל וארה"ב

יאללה נענה

שחור או לבן? שחור. רוק או פופ? שניהם, תלוי. אנגלי או עברי? מקדוני
, סתם. שניהם. חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? בטבור!!! (כמה לא צפויה אני) שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? שתייה. וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש!!! ורוד או כחול? סגול קרטיב או גלידה? קרטיב. להוציא לשון או להרים גבה? (אה?) להרים גבה. קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? מה זה משנה? פרח או עץ? לא אכפת לי? כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? חמסין. צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה תפוז או בננה? בכלל תפוח, אבל אם כבר תפוז. גשר או משקפיים? גשר!! מתמטיקה או מדעים? ביולוגיה אש או גשם? שניהם. שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? לא משנה, העיקר שידע לשיר ולנגן
בנות או בנים? שניהם? וורד או פאוור פוינט? NEITHER, מה אכפת לי? קפוארה או מחול? אממ שניהם דוש או אמבטיה? אמבטיה!!! גינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? אף אחד, איכס. פורים או חנוכה? חנוכה! סבון או שמפו? סבון. דיאודורנט או בושם? שניהם כמובן! ארה"C או ישראל? ישראל דההה

EmGee

New member
הנה שלי

לבן רוק עברי חתול בלי שום עגיל שרשרת אוכל וניל כוכבים ירח כחול גלידה להוציא לשון קור כשחם וחום כשקר ג'ינס עגול עץ כדורסל שלג צחוק מחשב תפוז (סיוון זה היה מיוחס אליך) משקפיים מתמטיקה גשם זריחה צדפה בלונדינית בנות וורד קפוארה דוש פסנתר צעיף כובע טמבל (חרא ב3 דולר אבל בנזונה) חנוכה, יותר חופש שמפו דורדורנט ישראל

יאללה גמני...

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? טבור שרשרת או טבעת? טבעת שתייה או אוכל? שתיה וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? קרטיב (רצוי דובדבן שיעשה שפתיים ורודות) להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח (רצוי ורד...) כדורגל או כדורסל? כרדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק (מי אוהב לבכות?) מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר (מחוברת רגשית לדברים שחוויתי.. חחח
) מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? גשם (סקסי...) שקיעה או זריחה? שקיעה (רומנטי) צדפה או שבלול? שבלול (היו קוראים לי כשם חיבה ברה'לה אז אל תתחילו איתי) בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? פאוור פוינט קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? דוש (מהיר יותר) כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? טמבל פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם (אני לא מאלה שמסריחים אם שוכחים לשים דאודורנט חח) ארה"ב או ישראל? ישראל

justnoa

New member
שלי

שחור רוק אנגלי, אבל חולה גם על עברי כלב גבה שרשרת אוכל שוקו (אבל לא אוכלת ולא שותה) עננים ירח כחול גלידה להוציא לשון חום ג'ינס עגול פרח כדורגל חמסין צחוק מחשב תפוז גשר מדעים גשם שקיעה צדפה בלונדיני (טוב.. גם שיער שחור זה מהמם) בנים וורד קפוארה דוש פסנתר כפפות מצחייה חנוכה (יש יותר חג, למרות שאני מתתתתה על פורים) שמפו דיאודורנט ישראל

Pidimenopolis

New member
טוב, אני משועממת מספיק, אני אענה.

שחור או לבן? אפור. רוק או פופ? אלטרנטיבי. מוזיקה אנגלית או עברית? בריטית. חתול או כלב? אוגר. עגיל בגבה או בטבור? שניצל. שרשרת או טבעת? שרשרת. שתייה או אוכל? מיצי קיבה, מזה השאלות המטומטמות האלה?!?! וניל או שוקו? חרא. עננים או כוכבים? שניצל. מזה החרא הזה?? טוב, נמאס.

...

לבן רוק אנגלי כלב גבה שרשרת אוכל שוקו עננים ירח כחול גלידה להרים גבה קור שרוואלים עגול פרח כדורגל שלג צחוק טלוויזיה בננה משקפיים מתמטיקה אש זריחה צדפה בלונדיני בנות וורד מחול דוש פסנתר כפפות שונא כובעים חנוכה סבון דיאודורנט ניו-זילנד מה זה אומר עלי?

CosmikDebris

New member
im bored so what the heck

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? לבן - גבה לבת - טבור שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? מממממ תלוי ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? לשון קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס! עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? שאלה טובה כדורגל או כדורסל? כדורסל או רגל לא משנה לי - אף אחד שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב חות מקארטונס כי אז טלוייזיה תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? שתיהם באותה מידה שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? ???? בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנות וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? אמבטיה אבל אני עצלן כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? תלוי בצעיף? כובע טמבל או מצחיה? טבמל פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? דיאו ארה"ב או ישראל? ישראל (אבל ניו יורק זה לא ארה"ב - ניו יורק יותר מגניב מישראל אבל במצב שלי הייתי מעדיך ישראל)

CosmikDebris

New member
יא אני משועמם יותר מדי

יאללה תנו לי הצעות לחלק השני של החתימה כי הראשון לא משתנה

sivani

New member
הנה שלי

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? רוק, איכס פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? שניהם עגיל בגבה או בטבור? אף אחד,אין לי אפילו חורים באוזניים שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? לא יודעת קור או חום? קור,נראה לי.. ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס,חולה על ג'ינס עגול או מרובע? מרובע פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? תלוי במצברוח מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? אף אחד משניהם,אלא אם כן זה מיץ תפוזים גשר או משקפיים? כל אחד יותר גרוע מהשני,אבל משקפיים. למה? כי גם לי יש מתמטיקה או מדעים? שניהם,יאמי אני אוהבת מתמתיקה ומדעים אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? שבלול בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני,כמובן בנות או בנים? בנים, אני סטרייט
וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? מחול,לא ניסיתי קפוארה דוּש או אמבטיה? רק אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? טמבל. פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? שניהם דיאודורנט או בושם? שניהם ארה"ב או ישראל? ישראל

MissUnKnown

New member
_____

שחור או לבן? שניהם...הם הפכים רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? בגבה שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? וניל עננים או כוכבים? כוכבים..אבלעננים זה גם נחמד ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? תלוי כרגע שניהם עובדים בהוצאת בחרא מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? שניהם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? שניהם טעימים בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? ברור שמחול(האהבה השניה שלי, הראשונה זה הים) דוּש או אמבטיה? דוש כינור או פסנתר? כינור צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? דיאו ארה"ב או ישראל? ישראל...

Flying Camel

New member
זה שלי...

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? עברי חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? יש לי גם וגם אבל פופיק שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? אוכל! וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד,פשוט שונא כחול!! סגול הכי יפה!!! קרטיב או גלידה? קרטיב...ואני מבקש,לא קרטיב!! ארטיק קרח!! להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? עץ כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה! שלג או חמסין? חמסין צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? גשר ברור מתמטיקה או מדעים? מדעים אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? שבלול בלונדיני או שחורדיני? שחורדינית בנות או בנים? בנות ובנים וורד או פאוור פוינט? מזה? קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף, אני חולה על צעיפים!! כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל פורים או חנוכה? חנוכה סופגניות שולטות!!!! סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או ישראל? ישראל

StArS DuSt

New member
ואני...../images/Emo47.gif

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק
מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב
עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? טבעת שתייה או אוכל? אוכל
וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? שניהם איכס שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר (אולי כי לי יש עכשיו אחד כזה) מתמטיקה או מדעים? מדעים,אבל אני בכלל מעדיפה הסטוריה אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? מדפה בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? ומבל פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או ישראל? ארה"ב

תשובות

שחור או לבן? לבן רוק או פופ? רוק כמובן! pop sucks! אנגלי או עברי? עברי חתול או כלב? כלב, אבל רק גורים וזן מסויים, האלה של המזחלות שלג. עגיל בגבה או בטבור? בטבור (יש לי) שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? שוקו ("אם אין להם שוקולד בגן עדן אני לא הולכת לשם!" -כיתוב על חולצה של חברה שלי, תקף גם לגביי...) עננים או כוכבים? כוכביםת עננים זה בנאלי מדי ירח או שמש? שמש! ורוד או כחול? ורוד רולז! קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה (יש בזה הרבה משמעות) קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? מרובע פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורסל (יותר מעניין) שלג או חמסין? בישראל- שלג, כאן- חמסין צחוק או בכי- צחוק מחשב או טלויזיה? מחשב תפוז או בננה? תפוז גשר או משקפיים? גשר (גשר זה זמני, משקפיים זה לתמיד) מתמטיקה או מדעים? אני אשמור על זכות השתיקה אש או גשם? אש שקיעה או זריחה? שקיעה (וכשאני חושבת על זה, אף פעם לא ראיתי זריחה!!! פשוט יש שמש פתאום וזהו) צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים וורד או באור פוינט? וורד קפוארה או מחול? גם וגם, ניסתי את שניהם ושניהם שווים! דוש או אמבטיה? אמבטיה (וככל שהיא ארוכה יותר הרי זה משובח) כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או כובע מצחייה? כובע מצחייה פורים או חנוכה? פורים! החג הכי יפה ושמח בעולם! סבון או שמפו? שמפו דיאודורנט או בושם? אני שמה את שניהם ארה"ב או ישראל? ישראל!

StArS DuSt

New member
שכחתי להוסיף

אני שמה גם בושם וגם דיאדורנט. לא יכולה בלי זה.

EROTOMANIA

New member
...............

אף אחד לא יקרא ממילא, אבל משעמם לי. שחור או לבן? שחור רוק או פופ? נו באמת.. מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? חתול עגיל בגבה או בטבור? טבור שרשרת או טבעת? שרשרת שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס. עגול או מרובע? עגול. פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? לא שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? נו באמת... מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? בננה :) גשר או משקפיים? גשר מתמטיקה או מדעים? לא אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנים וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? לא דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? פורים סבון או שמפו? סבון דיאודורנט או בושם? דיאו ארה"ב או ישראל? ישראל

למעלה