שאלון

ady mcfadden

New member
שאלון

1. השם שלי: עדי 2. כינוי\ם: עדידוש, מקית (בחיים לא תבינו) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אה? 5. איך היית רוצה להיקרא: ים...... (?! לא צריך הלתייחס) 6. תבלין מועדף: אה?? מי חיבר ת'שאלון הזה? 7. שתיה מועדפת: קולההההה 8. דאורדורנט\בושם: פולו ספורט (אז מה אם אני בת?!) 9. שמפו וקונדישינר: אני לא חופפת (סתםםםםםםםם) 10. האם שחית בעירום פעם: בטח 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: על חלק 12. צבע מועדף: אדום, שחור, ורוד 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אהההה? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: הרבה 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: אחותי הקטנה- ליאור 17. סרט מועדף: ארמגדון, טיטאניק 18. מוזיקה בכללית: הכל 19. מכונית אידיאלית: פרארי צהובה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: שלום (?!) 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: שוקולד...שנוא: סושי 23. חבר\ה לעתיד: בראיין מקפאדן (ווסטלייף), סאבלימינל 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: בטח סקסית חושנית :) 25. היחסים עם ההורים : פחחחחח שונאים אותי.... (לא לא סתם) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה 27. ממתק מועדף: במבה 28. נעליים מועדפות: אדידס 29. שיר מועדף: מיס יו 30. אתר מועדף: אממממממ.... 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: פחחחחחחחח U DONT WANNA KNOW 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים, חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לכל אטומיק קיטן, לפמלה אנדרסון, קלאודיה שיפר, קארי מקפאדן, הולי וואלנס 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: הרבה 38. תגיד מילה טובה...: ממצב אחים שלי? הכל טוף? (?!) 39. ספר מועדף: אני לא קוראת ספרים 40. עיתון מועדף: ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, דוסון קריק 42. כמה טיפים מהחיים: החיים קצרים....תהנו מכל דקה 43. מועמד פוליטי: אני 44. מפלגה: עדי 45. חום או קור: קוררררר 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב 47. זמר אהוב (אהם): חחחח אמינם, סאבלימינל והצל 48. זמרת אהובה: ג'ניפר 49. להקות: ווסטלייף, אטומיק קיטן, קולינג 50. סרט מצוייר אהוב: הכללללללל 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חמודה חמודה חמודה חמודה 52. אתה שונא אנשים ש..: אני שונאת את כולם 53. אתה שונא מקומות ש..: ש......? 54. אני אוהב/ת: את כללללל העולם! חולה עליכם אנשים! מואאאה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא אומרתתתתת 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: גרררררר הרבההההההההההההההה 57. מה הכי מגעיל אותך: אני לא נגלעת מכלום 58. מה את/ה הכי אוהב?: אותיייייי סתם אתם בטח חושבים שאני מפחידה חחחחח

למעלה