שאלון.

shaharrr53

New member
שאלון.

מידע אישי שם בדוי: שם שמור במערכת: כינוי ששמרת לשעת צורך: כינוי רגיל: שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מספר חברים שיש לך: היום שיש לך בו חוג: שאין לך בו חוג: יום ורוד: יום שחור: שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? צבע אהוב: דיכי או שיגעון? אהבה או שנאה? רשע או טוב לב? פרי או ירק? מסעדה מזרחית או מזון מהיר? ילד או נער? מבוגר או נער? המבורגר או נקניקיה ? צ'יפס או פוטטו? מקדונלס או בורגראנץ'? תפוז או נענע? בננה בום או הוטמייל? 50בנים, או בן 1? 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שדח"ם או שעוו"ה? עוף או תפוח אדמה? שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? האם פעם הקאת שראית מישהו? האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? האם פעם בכית בסרט מצויר? האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? מה את מחפשת בגבר? איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? האם פעם התאהבת אהבה אסורה? למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? נכון שתעני על השאלון הזה? האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? שם, גיל, מיקום כיתה? מה הולכת לעשות בצבא? חבר/ה: כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך? ניסיון עם בני המין שלך-יש? איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: ישנת אצל חבר/ה: התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אכלת: (ומה אכלת( רקדת: התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: היית בדייט: אמרו לך שאוהבים אותך: התגעגעת למישהו/י: מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? בחיפה? ירושלים? שעור פרטי? מסיבה? מסעדה? שיעור נהיגה? אצל החבר? אצל האקס? אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( בהופעה של זמר/להקה? בים? בקסטרו? בדיזינגוף? בעזריאלי? במעלית? בשינקין? במושב? בקיבוץ? ברכבת? בית ספר/חופש... כיתה: העיפו אותך מבית ספר אי פעם? פרשת מהלימודים? עובד/ת אחרי בית ספר? איך הציונים? התאהבת אי פעם במחנך/ת? התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? מקצוע הכי מועדף? מקצוע הכי לא מועדף? לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? מסתדר/ת עם ההורים? כמה אחים-אחיות יש לך? גרה עם ההורים/לבד? אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? תעביר שיר-מה עכשיו? אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? סוג מוזיקה מועדף? שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר\ה: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתולה? הכי רחוק שהגעת? חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTV או 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרויקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת?

../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

מידע אישי שם בדוי: אוף זה חלק מעצבן על ההתחלה:(. שם שמור במערכת: כינוי ששמרת לשעת צורך: כינוי רגיל: שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מספר חברים שיש לך: היום שיש לך בו חוג: שאין לך בו חוג: יום ורוד: יום שחור: שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה. צבע אהוב: שחור, כחול ותכלת! דיכי או שיגעון? וכמו שנאמר, wtf? אהבה או שנאה? אהבה כמובן. רשע או טוב לב? טוב לב מה זאת השאלה הזאת?P: פרי או ירק? ירק! מסעדה מזרחית או מזון מהיר? לא יודעת.. ילד או נער? נער. מבוגר או נער? נער. המבורגר או נקניקיה ? צמחונית. צ'יפס או פוטטו? צ'יפס. מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונלס. תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הוטמייל. 50בנים, או בן 1? 1. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? רזות.. שדח"ם או שעוו"ה? מה?>< עוף או תפוח אדמה? תפו"א. שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? שום דבר? האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא שאני זוכרת. האם פעם הקאת שראית מישהו? לא. האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא. האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא! האם פעם בכית בסרט מצויר? לא. האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? *ואם, ולא. מה את מחפשת בגבר? הרבה דברים:] איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? לא יודעת עזבו אותי. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? האם פעם התאהבת אהבה אסורה? למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? לא בא לי, אתם מעצבנים. נכון שתעני על השאלון הזה? לצערי! האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? חחחחח לא. האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? - נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא. שם, גיל, מיקום: תמר, 14 בקרוב, ירושלים. כיתה? שנה הבאה ט'.../images/Emo12.gif מה הולכת לעשות בצבא? לא רוצה צבא כרגע.(ולא! אין לי בעיה לתרום למדינה, אבל יש עוד דרכים.) חבר/ה: אין:( כמה זמן? - נמשך/ת לבני המין שלך? לא נראה לי. אוליO: ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא. איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? לא. איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? חחח אמ... לא ניסתי כלום. איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: אצל בנות? ציצי?../images/Emo9.gif סתם לא, אצל שני המינים הפנים ושפתים ועיניים בעיקר. פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה) דיברת בטלפון: לפני חצי שעה אאל"ט. ישנת אצל חבר/ה: לא זוכרת. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: - חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא) נו מה הקטע של הסוגריים ההפוכים?...כל הזמן צריך להפוך חזרה!:mad: ואתמול. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: מממ... אכלת: (ומה אכלת) בצהריים סלט בהילל עם נועה. רקדת: לא רוקדת. התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: מעולם. היית בדייט: - אמרו לך שאוהבים אותך: אה.... אולי ביום שישי? התגעגעת למישהו/י: עכשיו. מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? יום רביעי. בחיפה? לפני שנה וחצי או יותר בטיול בית ספר שהיה. ירושלים? ממש במאית השניה הזאת. שעור פרטי? לא היה מעולם. מסיבה? לפני שנתיים בערך? לא סובלת מסיבות. מסעדה? היום, נראה לי שהילל נחשב מסעדהO:. שיעור נהיגה? - אצל החבר? אצל האקס? אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג) היום לכמה דקות. בהופעה של זמר/להקה? ברוק העצמאות. בים? בפורים אאל"ט. בקסטרו? יום רביעי סתם היה שם מישהו אז נכנסתי קרוב. בדיזינגוף? יום רביעי! בעזריאלי? רביעי. במעלית? אתמול. בשינקין? רביעי! במושב? לפני הרבה הרבה זמן. לפני כמה חודשים נראה לי. בקיבוץ? באזכרה של סבא. דצמבר. ברכבת? רביעי. בית ספר/חופש... כיתה: לפני כמה שאלות שאלו:(, עולה לט'. העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא. עובד/ת אחרי בית ספר? לא. איך הציונים? לא משהו... אבל לא יודעת לא היו תעודות. התאהבת אי פעם במחנך/ת? חחחחח לא. התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? לא. מקצוע הכי מועדף? חינוך. מקצוע הכי לא מועדף? ספורט../images/Emo7.gif לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? אישיP: מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? כל מיני. מסתדר/ת עם ההורים? מידי פעם.. כמה אחים-אחיות יש לך? 1. גרה עם ההורים/לבד? עם ההורים. אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? בחיים לא לדעתי. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? למה ווינמפ? במערכת, הדיסק נגיעות של ברי סחרוף, קניתי היום../images/Emo13.gif. תעביר שיר-מה עכשיו? לא רוצה, אני שומעת את הדיסק. אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. סוג מוזיקה מועדף? רוק ישראלי. שם: שאלתם!!../images/Emo46.gif גיל: אוף דיי כמה אפשר למחזר שאלות באותו שאלון? מיקומך בארץ: כנ"ל! חבר\ה: כנ"ל!!! מזל: בתולה. צבע אהוב: אר! כחול תכלת ושחור בפעם ה... צבע שנוא: ורוד, וצבעים זוהרים. מספר מזל: אין. יום אהוב: לא משנה, יש חופש. יום שנוא: כנ"ל. רוצה... שתהיה שביתה? מה אכפת לי? חופש, אבל הלוואי שלא יתחילו את השנת לימודים! שיהיה קיץ כל השנה? לא!!! שיהיה חורף כל השנה? וודאי. לעבור דירה? כן. לעבור עיר? לא כרגע. לעבור בית ספר? כן. לעבור לארץ אחרת? וודאי. אינטימי יותר... בתולה? אכן, תרתי משמע. הכי רחוק שהגעת? - חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי? לא אוהבת. מסנג'ר? יש. אתר אהוב? לא יודעת. פרומים אהובים? א"א, א"ג(רק לקרוא), ועוד כמה. אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה יותר נוח לי. הוטמייל עושה בעיות אצלי. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורמים בתפוז ומסנג'ר(כשהוא טורח להתחבר.) טלוויזיה... ערוץ מועדף? לא יודעת. MTV או 24? 24. מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה! שיקגו הופ או אי אר? אף אחד. כבלים או יס? הוט. ערוץ הילדים או פוקס קידס? ילדים. סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד.. מה דעתך על פרויקטY? - פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? אני לא אוהבת פרסומות, אבל הפרסומת של מאמא עוף עם גיא לואל נחמד. הכי מטומטמת? אין לי כוח לזה. הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? שאלון כל כך מעיק.

LIly845

Well-known member
חופרר

שם בדוי:אה? שם שמור במערכת:אה? כינוי ששמרת לשעת צורך:miss pepper כינוי רגיל:nofar7910 שכונת פשע שאת מתגוררת בה:שכונה כלשהי בנתניה מספר חברים שיש לך:אין לי כוח לספור היום שיש לך בו חוג:אין שאין לך בו חוג:כל יום ../images/Emo6.gif יום ורוד:שישי יום שחור:שבת שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו?בננה צבע אהוב:צהוב דיכי או שיגעון?שיגעון אהבה או שנאה?אהבה רשע או טוב לב?טוב לב פרי או ירק?פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר?מזון מהיר ילד או נער?ילד מבוגר או נער?נער המבורגר או נקניקיה ?נקניקיה צ'יפס או פוטטו?אה?! מקדונלס או בורגראנץ'?מקדונלס תפוז או נענע?תפוז בננה בום או הוטמייל?אה? 50בנים, או בן 1?בן 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?שמנות שדח"ם או שעוו"ה?אה?! עוף או תפוח אדמה?תפוח שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?אין האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?לא נראה לי האם פעם הקאת שראית מישהו?לא נרקאה לי האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?לא התנשקתי האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?נראה לי האם פעם בכית בסרט מצויר?כה האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא מה את מחפשת בגבר?לא יודעת איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? גבוה עם פרצוף ארוך ומחוצ'קן איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?אהה באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?שחור האם פעם התאהבת אהבה אסורה?לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?אה? נכון שתעני על השאלון הזה?אני כבר עונה האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?כה חח האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?לא נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?את? שם, גיל, מיקום:נופר,14,נתניה כיתה?עולה לט מה הולכת לעשות בצבא?לא יודעת חבר/ה:לא כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך?לא ניסיון עם בני המין שלך-יש?לא איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית?אה? איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:עיניים פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון:לא זוכרת מתי ישנת אצל חבר/ה:פסח התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני:לא היה חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא(היום תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:6.6.2007 אכלת: (ומה אכלת(מרק היום רקדת:18.6.2007 התחלת/פלרטטת עם מישהו/י:לא היה היית בדייט:לא אמרו לך שאוהבים אותך:היום התגעגעת למישהו/י:היום מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?פורים בחיפה?פסח ירושלים?לפני 4 שנים שעור פרטי?לא הייתי מסיבה?18.6 מסעדה?יום רביעי שיעור נהיגה?לא הייתי אצל החבר?אין אצל האקס?לא הייתי אצלו אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( ב18.6 בהופעה של זמר/להקה?לא הייתי בים?יום שבת שעבר בקסטרו?לא זוכרת בדיזינגוף?פורים בעזריאלי?לא הייתי במעלית?לפני שבוע בשינקין?פסח במושב?פסח בקיבוץ?פסח ברכבת?פסח בית ספר/חופש... כיתה:עולה לט העיפו אותך מבית ספר אי פעם?נופ פרשת מהלימודים?נופ עובד/ת אחרי בית ספר?לא איך הציונים?טובים התאהבת אי פעם במחנך/ת?לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?כה מקצוע הכי מועדף?היסטוריה מקצוע הכי לא מועדף?גיאומטריה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?אף-אחד מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?גשם מסתדר/ת עם ההורים?כה כמה אחים-אחיות יש לך?3 גרה עם ההורים/לבד?הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?עם אחד מהם כנראה שכן איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?ג'ף באקלי-גרייס תעביר שיר-מה עכשיו?ג'ף באקלי-לאסט גודביי אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית סוג מוזיקה מועדף?אינדי רוק שם:נופר גיל:14 מיקומך בארץ:נתניה חבר\ה:אין מזל:גדי צבע אהוב:צהוב צבע שנוא:לבן מספר מזל:26 יום אהוב:שישי יום שנוא:שבת רוצה... שתהיה שביתה?לא עכשיו שיהיה חורף כל השנה?כהההההההההההההההההההההההההההההההההה לעבור דירה?כההה לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?כהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההכה אינטימי יותר... בתולה?כה הכי רחוק שהגעת?לא הגעתי חבר\ה אחרון?------ כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?חודשיים הכי מעט זמן עם חבר\ה?חודשיים מחשב... אייסי?אין מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?תפוז פרומים אהובים?זה ו m|2 אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?מוזיקה טלוויזיה... ערוץ מועדף?יש הרבה MTV או 24?אמטיוי מיכאלה או השיר שלנו?האלופה שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?הוט ערוץ הילדים או פוקס קידס?ניקולודיאון סוף הדרך או רצים לדירה?אפקט הפחד מה דעתך על פרויקטY?לא ראיתי פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?אין הכי מטומטמת?כולן הכי חמודה?זה שנוסע על אופנוע והוא רוצה להשיג חברה אז הוא קורע מפוסטר איזשהוי מכונית הכי אקטואלית?אין הכי מעצבנת?הפרסומת האחרונה של פוקס

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :]

מידע אישי שם בדוי:דאגי ../images/Emo11.gif שם שמור במערכת:אריאל D: כינוי ששמרת לשעת צורך:דוגע כינוי רגיל:ארי D: שכונת פשע שאת מתגוררת בה:|שמור במערכת| מספר חברים שיש לך:1 ;[ היום שיש לך בו חוג:כל הימים שאין לך בו חוג:-- יום ורוד:לאיודעת יום שחור:8.3.06 שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו?מרשמלו D:::::::: צבע אהוב:שחור ותכלת דיכי או שיגעון?שיגעון אהבה או שנאה?אהבה רשע או טוב לב?טוב לב פרי או ירק?פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר?מזון מהיר ילד או נער?נער מבוגר או נער?נער המבורגר או נקניקיה ?המבורגר צ'יפס או פוטטו? פוטטו ../images/Emo99.gif מקדונלס או בורגראנץ'?מקדונלדס../images/Emo99.gif תפוז או נענע?תפוז בננה בום או הוטמייל? כלום. :S 50בנים, או בן 1?בן 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?שמנות D: שדח"ם או שעוו"ה?לא הבנתי עוף או תפוח אדמה?תפוח אדמה שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?כלום ת'אמת האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?לא האם פעם הקאת שראית מישהו?לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?לא האם פעם בכית בסרט מצויר?כן, במלך האריות. הוא כזה עצוב ;[ האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא מה את מחפשת בגבר?שיהיה חמוד, חכם, מצחיק, שיאהב אותי ויהיה נאמן לי, ושיהיה יפה מבחינה חיצונית כי זה גם חשוב, אבל פחות איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?עדיף שלא תדעו XD איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?אימאלה אלוהי 33333333> באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?שחור ../images/Emo47.gif האם פעם התאהבת אהבה אסורה?לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?חפרתי? :0 נכון שתעני על השאלון הזה?כן האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?לא נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?לא שם, גיל, מיקום כיתה?עולה לט' מה הולכת לעשות בצבא?הלוואי שמדסית [מדריכת ספורט], אם לא אז משו במודיעין חבר/ה:אין כמה זמן?-- נמשך/ת לבני המין שלך?לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא איך היה? (אפשר לפרט)-- ניסיון עם בני המין השני-יש?רק נשיקה איך היה? (ושוב-אפשר לפרט)-- מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית?נקסט =X איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:אוח נו איזה שאלות פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה) דיברת בטלפון:ב18:40 עם אבא ישנת אצל חבר/ה:שלשום התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני:בכיתה ז' עם בן המין השני חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא)לפני 10 דקות את אימא תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:לאיודעת ת'אמת אכלת: (ומה אכלת)בצהריים, שניצל ../images/Emo47.gif רקדת:במסיבה ממזמן התחלת/פלרטטת עם מישהו/י:אפעם. =X היית בדייט:אפעם אמרו לך שאוהבים אותך:היום התגעגעת למישהו/י: כל הזמן. ;[ מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?ב19.6 בחיפה?פי לא זוכרת ירושלים?בסיור שלח אחד.. לא מזמן שעור פרטי?בכיתה ד' מסיבה?לפני שבועיים מסעדה?ביומולדת שלי.. 9.6 שיעור נהיגה?אפעם אצל החבר?לא היה לי בדיוק חבר.. אבל זה היה בכיתה ז' אצל האקס?-- אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג)שלשום בהופעה של זמר/להקה?ביום העצמאות בים?ב20.6 בקסטרו? אנאעארף XD בדיזינגוף?אפעם :| בעזריאלי?ב19.6 במעלית?היום בשינקין?ב30.3 במושב?לא זוכרת בקיבוץ?בחופש שבועו ברכבת?שנסעתי לעזריאלי בית ספר/חופש... כיתה:עולה לט' העיפו אותך מבית ספר אי פעם?לא פרשת מהלימודים?לא עובד/ת אחרי בית ספר?לא איך הציונים?סבבה התאהבת אי פעם במחנך/ת?לא איכסה. ../images/Emo5.gif התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?כן מקצוע הכי מועדף?שיעור חופשי מקצוע הכי לא מועדף?הכל לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?דוד שלי, שריל מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?שמקפליי יבואו לארץ XD מסתדר/ת עם ההורים?כן בערך כמה אחים-אחיות יש לך?1 גרה עם ההורים/לבד?עם ההורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?כן איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?A Day In The Life של הביטלס תעביר שיר-מה עכשיו?Fix You של קולדפליי ../images/Emo99.gif אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם סוג מוזיקה מועדף?פאנק-רוק-פופ שם:אריאל גיל:14 מיקומך בארץ:הרצליה חבר\ה:אין מזל:תאומים../images/Emo47.gif צבע אהוב:שחור ותכלת צבע שנוא:זהב מספר מזל:7 יום אהוב:ראשון ושבת יום שנוא:רביעי רוצה... שתהיה שביתה?כן שיהיה קיץ כל השנה?ממש לא. שיהיה חורף כל השנה?לא D: לעבור דירה?לא לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?לא אינטימי יותר... בתולה?כן הכי רחוק שהגעת?נשיקה חבר\ה אחרון?כיתה ז' כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?חודשיים הכי מעט זמן עם חבר\ה?שבוע XD מחשב... אייסי?346208918 מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?תפוז, ג'יקלאב פרומים אהובים?הפיג'מות, זה, מקפליי אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?אינטרנט, מוזיקה, מסנ טלוויזיה... ערוץ מועדף?ביפ, אמטיוי היטס, VOD MTV או 24?אמטיוי מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה ../images/Emo47.gif שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך 3> שיחזור כבר ;; מה דעתך על פרויקטY?נחמד, אבל ראיתי רק פרק 1 פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?של פלאפון הכי מטומטמת?של ג. יפית הכי חמודה?של הקופת חולים הכי אקטואלית?לאיודעת הכי מעצבנת?ג. יפית.

I L O V E MCR

New member
עונה לאחיP:::../images/Emo129.gif

מידע אישי שם בדוי: שם בדואיXPPP שם שמור במערכת:הוו? כינוי ששמרת לשעת צורך:- כינוי רגיל:I L O V E MCR שכונת פשע שאת מתגוררת בה: הממ- מספר חברים שיש לך:יש מלא היום שיש לך בו חוג:שלישי שאין לך בו חוג:כל השאר:} יום ורוד:פיכזה ורוד יום שחור:כל יום?O: P:: שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב:אדום&שחור דיכי או שיגעון?שיגעון!!!! אהבה או שנאה?אהבה רשע או טוב לב?רשע מוהעהעהעהעה פרי או ירק?פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר?פסט פוד ילד או נער?ילד מבוגר או נער?מבוגר המבורגר או נקניקיה ?המורגר צ'יפס או פוטטו? פוטטו מקדונלס או בורגראנץ'?מק' תפוז או נענע?תפוזיי בננה בום או הוטמייל?נוט 50בנים, או בן 1?מההה?? 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?7שמנותת שדח"ם או שעוו"ה?מה?? עוף או תפוח אדמה?עןף שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?סושי:}חחחחחחחח האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?לאא!!!! האם פעם הקאת שראית מישהו?לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?לא התנשקתי האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?לא האם פעם בכית בסרט מצויר?כן=\במבי=| האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא זוכרת מה את מחפשת בגבר?איי דונט נואו שיהיה חמוד איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?עקום כזה עם נקודת חן על הפה איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?הוווו לא..עדין לא פגשתי את ג'רארד/פראנקי/בוב/מייקי באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?שחור האם פעם התאהבת אהבה אסורה?לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?הא? נכון שתעני על השאלון הזה?כן האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?- נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?לא שם, גיל, מיקום נעה 13 חדר מחשב כיתה?עולה לח' מה הולכת לעשות בצבא?קרבי חבר/ה:נאא כמה זמן?נאא נמשך/ת לבני המין שלך?לאא ניסיון עם בני המין שלך-יש? נואופ איך היה? (אפשר לפרט)------ ניסיון עם בני המין השני-יש?לא איך היה? (ושוב-אפשר לפרט(לא מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית?עזבו אותי איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:במין שלי אין במין השני שפתיים ועיניים פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( אני לא אוהבת את זה דיברת בטלפון: ישנת אצל חבר/ה: התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אכלת: (ומה אכלת( רקדת: התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: היית בדייט: אמרו לך שאוהבים אותך: התגעגעת למישהו/י: מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?אוי אוי יורת מידי זמן בחיפה?לפני חודש ירושלים?אוף=\ עצוב לייי.. שעור פרטי?לא אני לא לוקחת כאלו מסיבה?שבוע מסעדה?שבועיים שיעור נהיגה?- אצל החבר?- אצל האקס?- אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( המממ לפני יומיים בהופעה של זמר/להקה?=\ בים?מלא זמן לא בקסטרו? כנ|ל בדיזינגוף?שנה בעזריאלי?שנה במעלית?לפני חודש בשינקין?דיי במושב?לא יודעת בקיבוץ?אני גרה באחד כזה ברכבת?בחיים לא בית ספר/חופש... חופש כשיש בצפר כיתה:עולה ח'!! העיפו אותך מבית ספר אי פעם?לא פרשת מהלימודים?לא עובד/ת אחרי בית ספר?לא איך הציונים?לא משו התאהבת אי פעם במחנך/ת?לא יאק התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?לא יאק מקצוע הכי מועדף?אומנות וספורט מקצוע הכי לא מועדף?תנך לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?ג'רארד פראנקיי מייקי ריי ובוב מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?שאני יהיה בהופעה פרטית של מכ"ר מסתדר/ת עם ההורים?כן כמה אחים-אחיות יש לך?2 גרה עם ההורים/לבד?הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?כן איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?סטורמ תעביר שיר-מה עכשיו?סטורמ אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית סוג מוזיקה מועדף?רוקD: שם:נו מה קורה??? נעה גיל: 13 !!!!!!!1 מיקומך בארץ:צפון חבר\ה:ואיי די למחזר מזל:קשת צבע אהוב:מיחזורר!! צבע שנוא:ורוד מספר מזל:8,6 יום אהוב:שלישי יום שנוא:ראשון רוצה... שתהיה שביתה?אבל ח ו פ ש ע כ ש י ו שיהיה קיץ כל השנה?לאא!! שיהיה חורף כל השנה?לא לעבור דירה?לא לעבור עיר?אולי לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?כן..ג'רזי../images/Emo99.gif אינטימי יותר... בתולה?כה הכי רחוק שהגעת?מה? חבר\ה אחרון?- כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?- הכי מעט זמן עם חבר\ה?- מחשב... אייסי?יש מסנג'ר?יש אתר אהוב?תפוזי פרומים אהובים?פה ומכ"ר אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים ומסנ טלוויזיה... ערוץ מועדף?הוט 3 MTV או 24?אמטיוי מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?לא ולא סוף הדרך או רצים לדירה?סוף ההדרך מה דעתך על פרויקטY?יאק

mafakit

New member
אני עונה!!!ווי..זה ארוך../images/Emo218.gif

מידע אישי שם בדוי: אה.. אין לי כל כך..../images/Emo122.gifשיהיה ד'.. שם שמור במערכת:דרור..(..?) כינוי ששמרת לשעת צורך:אה..לא יודעת..אני משתמשת בMAFAKIT כינוי רגיל:MAFAKIT שכונת פשע שאת מתגוררת בה:עמיקםXDDDזה לא שכונת פשע זה מושב של חננות.. אנשים א יוצאים מהבית אחרי 8בערב.. מספר חברים שיש לך:חברים קרובים קרובים.. 5.. עוד חברים בכללי.. וואי.. המון.. חצי שכבה בערך..XDDD היום שיש לך בו חוג:חמישי שאין לך בו חוג:כל השאר יום ורוד:שונאת ורוד!! יום שחור:אוהבת שחור../images/Emo99.gif שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב:כחול דיכי או שיגעון?שיגעון!!! אהבה או שנאה?אהבה רשע או טוב לב?קצת מזה וקצת מזה ../images/Emo190.gif../images/Emo189.gif פרי או ירק?פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר?מזרחית..אוכל מצויין..!! ילד או נער?נער מבוגר או נער?נער המבורגר או נקניקיה ?המבורגר צ'יפס או פוטטו? פוטטו../images/Emo99.gif מקדונלס או בורגראנץ'?מקדונלדס תפוז או נענע?תפוז..חוץ מהקומיקס אודי..../images/Emo3.gif בננה בום או הוטמייל?הוטמייל[למרות שיש לי בוואלה..XDD] 50בנים, או בן 1?בן1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?אה..שמנות..(..?) שדח"ם או שעוו"ה?אה? עוף או תפוח אדמה?תפוח אדמה שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?מאיזו בחינה..? יענו אוכל..? או משו אחר..? האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?אה..נראה לי שכן..XDD האם פעם הקאת שראית מישהו?כן.. חברה שלי הקיאה באוטובוס.. ושמעתי את זה ופשוט נחרדתי והקאתי גם. XDD האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?לא התנשקתי..../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?אה..לא שזכור לי.. האם פעם בכית בסרט מצויר?לא האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?כן מה את מחפשת בגבר?וואיי.. יש לי דרישות גבוהות..../images/Emo3.gif שיהיה חמוד.. שיהיה לצידי.. חשוב שהוא יהיה יותר גדול ממני במידות שלו ובגובה..[כדי שאני לא ארגיש שמנה לידו..XDD] שיהיה מיוחד.. שיידע מה אני אוהבת ויידע להפתיע.. טוב.. יש עוד המון..../images/Emo122.gif איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?מכוער איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?יפה באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?חום שוקולד הרעמה שחורה והקצה של הרגליים והפרסות גם שחורות.. האם פעם התאהבת אהבה אסורה?מזתומרת..?למה אסור לאהוב..?../images/Emo3.gif למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?אה..? נכון שתעני על השאלון הזה?ברור!../images/Emo6.gif האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?נופ../images/Emo12.gif האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?-- נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?האמת שלא..XDD שם, גיל, מיקום כיתה?עולה ל-ט'!../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif מה הולכת לעשות בצבא?אפשרות ראשונה טייסת.. אפשרות שנייה משו קרבי קרבי.. שזה אומר לצאת לשטח עם רובים.. חבר/ה:אין../images/Emo7.gif כמה זמן?-- נמשך/ת לבני המין שלך?לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא איך היה? (אפשר לפרט)חחח..-- ניסיון עם בני המין השני-יש?עדיין לא../images/Emo9.gif איך היה? (ושוב-אפשר לפרט)-- מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית?אה..בעיקרון לא ניסיתי כלום..../images/Emo122.gifXDD איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:שיער ועיניים.. פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה) דיברת בטלפון:היום ישנת אצל חבר/ה:אה..לא זוכרת..אבל לא מזמן.. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני:אה..כששיחקתי אמת או חובה..XDD אבל זה היה סתם נשיקה כזו קטנה.. אפילו בלי לשון.. חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא)אמא שלי חיבקה אותי היום.. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:הרמתי זבל ושמתי בפח!../images/Emo6.gifחח..סתם.. אה.. לא יודעת.. בטח עשיתי משו.. אכלת: (ומה אכלת)אכלתי פיתה עם זעתר..../images/Emo6.gif רקדת:--לעולם לא..שונאת לרקוד התחלת/פלרטטת עם מישהו/י:אה.. לא שזכור לי..../images/Emo12.gif היית בדייט:-- אמרו לך שאוהבים אותך:אמא שלי..../images/Emo122.gifהיא עשתה לי היום הרצאה על גיל ההתבגרות ועל זה שהיא יודעת שעכשיו מורדים והכל אבל היא לא רוצה שאני אתרחק ממנה..../images/Emo122.gif נראה ששמעתי מוזיקה באותו זמן..../images/Emo3.gif התגעגעת למישהו/י: אה.. לא יודעת.. אולי לאבא שלי.. היום.. מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?לא מזמן..לפני איזה שבועיים עם חברה שלי בחיפה?אה..לא זוכרת..אבל גם לשם נסעתי.. ירושלים?לפני כמה חודשים..עשינו טיול..היה נחמד.. שעור פרטי?אף פעם מסיבה?בסופ"ש שהיה.. מסעדה?נראה ביום רביעי הקודם שיעור נהיגה?עדיין לא.. אבל בגיל16 כן!!../images/Emo6.gif אצל החבר?אין חבר.. אצל האקס?כנ"ל אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג)היום הייתי אצל חברה שלי בהופעה של זמר/להקה?הייתי בהופעה של שייגעצ בחיפה.. והם גם הופיעו אצלנו בבצפר.. וגם רוני סופרסטאר הופיעה אצלנו.. ***בחילה*** בים?עם אחותי לפני כמה שבועות בקסטרו? לא זוכרת בדיזינגוף?כשהייתי עם חברה שלי בעזריאלי?כנ"ל במעלית?כשסעתי לתקן את הפלאפון בשינקין?לא זוכרת..כשהייתי בת"א נו.. במושב?עכשיו..XDDאני גרה במושב.. בקיבוץ?כשביקרנו חברים של ההורים שלי ברכבת?כשחזרתי מת"א

mafakit

New member
../images/Emo178.gifהמשך../images/Emo218.gif

בית ספר/חופש... כיתה:עולה ל-ט'../images/Emo6.gif העיפו אותך מבית ספר אי פעם?לא פרשת מהלימודים?לא עובד/ת אחרי בית ספר?לפעמים..בייביסיטר וכאלה איך הציונים?סבירים..השנה לא הייתה משו.. התאהבת אי פעם במחנך/ת?פיכסה לא!! התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?לא מקצוע הכי מועדף?אנגלית..ערבית[כי אני מצטיינת..XD] ומקצועות בחירה.. מקצוע הכי לא מועדף?הסטוריה לשון גיאוגרפיה מתמטיקה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?אה..חברים שלי.. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?שהחברים שלי יבואו עכשיו ויעשו לי הפתעה!../images/Emo6.gif ואז נצחק ונישאר ערים כל הלילה.. מסתדר/ת עם ההורים?כן כמה אחים-אחיות יש לך?אחות גדולה ואח גדול גרה עם ההורים/לבד?עם ההורים[זה כזה מעיק!!] אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?אה..כן.. כולנו בקטע של האופנועים XD איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?יש לי אייטיונז.. ואני לא שומעת עכשיו.. אבל בטח זה היה איי דונט האב טו טריי של אבריל כדי שאני אתאמן עליו.. תעביר שיר-מה עכשיו?בטח ברוקן של איימי לי [מאונסנס] ועוד איזה מישו..XD אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית סוג מוזיקה מועדף?פאנק-רוק שם:דרור גיל:14 מיקומך בארץ:עמיקם חבר\ה:אין מזל:גדי צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד מספר מזל:אין.. יום אהוב:יומולדת!../images/Emo6.gif יום שנוא:היום בו חוזרים ללמוד.. רוצה... שתהיה שביתה?בשנה הבאה.. האמת שלא כל כך.. כי השנה הייתה שבית ואנחנו צריכים להשלים המון חומר כדי שיהיו ציונים טובים בכיתה י'..לקראת הבגרויות והכל.. שיהיה קיץ כל השנה?לא!! שונאת קיץ!! שיהיה חורף כל השנה?כן.. לא.. שיהיה חצי שנה חורף חצי שנה אביב..[אבל לא קיץ!!] לעבור דירה?לא ממש.. אבל לשפץ אפשר..../images/Emo3.gif לעבור עיר?אה.. בינתיים נחמד לי.. אבל הייתי רוצה שיהיה יותר פעיל כאן.. שיהיה לאן לצאת.. לעבור בית ספר?לא..כל החברים שלי פה לעבור לארץ אחרת?לא ממש.. אולי כשאני אהיה גדולה לקליפורניה אינטימי יותר... בתולה?כן הכי רחוק שהגעת?נשיקה רגילה על הפה..[אני פטתית..../images/Emo122.gif] חבר\ה אחרון?-- כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?לא זוכרת..זה היה ביסודי וזה היה סתם כזה.. הכי מעט זמן עם חבר\ה?לא זוכרת נו.. מחשב... אייסי?יש.. מספר..? 196466966 מסנג'ר?יש.. אין לי כח לרשום אתר אהוב?כבר שאלתם פרומים אהובים?כנ"ל אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים.. מסן-אייסי וסתם אתרים מעניינים טלוויזיה... ערוץ מועדף?אמטיוי למיניהם.. יס סטארס.. MTV או 24?אמטיוי../images/Emo47.gif מיכאלה או השיר שלנו?אפחד.. שונאת את הדברים האלה [למרות שראיתי את שניהם..XDD] שיקגו הופ או אי אר?אה...?לא רואה את זה.. כבלים או יס?יס..!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifיש יס סטארס!! זה לוקח בגדול.. ערוץ הילדים או פוקס קידס?זה כבר ג'טיקס.. ו.. בג'טיקס יש צמרמורת בלילה אז זה כיף [נוסטלגיה..] לא יודעת.. אני לא רואה אותם.. סוף הדרך או רצים לדירה?אפחד.. אני מחרימה חוקיים..[באמת.. אני לא צופה בכוכב נולד רוקדים עם כוכבים רצים לדירה וכל הבולשיט החיקויי הזה.. פשוט אין לנו מקוריות..] מה דעתך על פרויקטY?לא ראיתי.. לא עניין אותי.. פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?אה..אני לא ממש בקטע של פרסומות..../images/Emo3.gif הכי מטומטמת?"כולם מכירים את אבא שלי..כי הוא מתקין מזגנים של אלקטרה" בוא'נה יא ***** מה מכירים את אבא שלך?!?!? כולה מתקין מזגנים.!!! לא שזה עבודה כל כך משמעותית!!! מה את מתלהבת!!?!?!? הכי חמודה?הפירסומות של האגיס וכל הטיטולים.. זה מצחיק אותי התינוקות האלה..../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif הכי אקטואלית?אה..לא יודעת.. הכי מעצבנת?הפרומו ל"הכל דבש" מרגיז אותי כל פעם..ואני ממילא לא רואה את זה..

I am IRiTooSH

New member
אני לאהוב שאלוניםD:

מידע אישי שם בדוי: נעה.XD אני אוהבת את השם הזה. וגם נגה. שם שמור במערכת: עירית. כינוי ששמרת לשעת צורך: נגה ונעהP: כינוי רגיל: רית, עירית. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: עצמון. מספר חברים שיש לך: הטובים באמת? 5. כל השאר פחות. היום שיש לך בו חוג: שני ורביעי. שאין לך בו חוג: כל השאר. יום ורוד: - יום שחור: - שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה~ צבע אהוב:צהוב../images/Emo47.gif דיכי או שיגעון?שגעוןD: אהבה או שנאה?אהבה. רשע או טוב לב?טוב לב. פרי או ירק?פרי. מסעדה מזרחית או מזון מהיר?מזון מהיר^^' ילד או נער?תלוי בבנאדם. מבוגר או נער? תלוי בבנאדם. המבורגר או נקניקיה ? המבורגר. צ'יפס או פוטטו? צ'יפס של סבא../images/Emo47.gif מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונלדס. תפוז או נענע? ../images/Emo43.gif בננה בום או הוטמייל? הוטמייל. 50בנים, או בן 1? בן 1. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? 7 פרות שמנות. יותר בשר |גבות| שדח"ם או שעוו"ה? ?! עוף או תפוח אדמה? שניהם ביחדD: שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? נשיקה O: האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? כן>< זה היה מקרה חרום. לא הייתי בשרותים 10 שעות שלמות. ואני שותה הרבה..אז.. להלן התוצאות><' האם פעם הקאת שראית מישהו? לא. האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא. האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? כן>< האם פעם בכית בסרט מצויר? כןXD במבי ><' האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא. מה את מחפשת בגבר? נחמד, מצחיק, אוהב... איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?אישיות מגעילה. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?היו הרבהXD באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? שחור. האם פעם התאהבת אהבה אסורה?אממ. לא. למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?אה? נכון שתעני על השאלון הזה?יאפ. האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?לא. האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?.. נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?אתהXD

I am IRiTooSH

New member
לא נכנס בגלל המדגישומטיק או כי אני חופרת?\:

שם, גיל, מיקום כיתה?עולה לח' OMG. מה הולכת לעשות בצבא? לאדעת. זקנוני מתכננת שאנחנו נהיה בחיל אוויר XD חבר/ה:אין. כמה זמן?.. נמשך/ת לבני המין שלך?לא. ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא. איך היה? (אפשר לפרט).. ניסיון עם בני המין השני-יש? לא.. איך היה? (ושוב-אפשר לפרט(... מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? לא ניסיתי כלום.XD איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: שיער, עיניים, איישות. פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: מזמן. ישנת אצל חבר/ה: מזמןןןן. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני:- חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( אתמול. הדר ואלה. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:אממ. הצבעתי למען מכ"ר בכל דרך אפשרית ומלא פעמים../images/Emo69.gif אכלת: (ומה אכלת( לפני שעתיים, פרנץ' טוסטטטט../images/Emo99.gif רקדת:לפני שבוע. התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא זוכרת. היית בדייט:.. אמרו לך שאוהבים אותך: רק במחשב. דיי הרבה. התגעגעת למישהו/י: כלהזמן. ליסמין, מיכל, עדי, משפחה. \: מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?בפורים. בחיפה?לפני חודש. ירושלים?בחופש הגדול><' שעור פרטי?לא הייתי. מסיבה?מזמן. יום לפני שטסתי. ה16.3. XDD מסעדה?מזמן... שיעור נהיגה? עוד לא:( אצל החבר?.. אצל האקס?.. אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג(אתמול. בהופעה של זמר/להקה?ב16.4 ../images/Emo9.gif בואנוס איירס: איירוסמיט', אוונסנס, ולוט רולוט. מוחעחחעחע. בים?לפני שלושה שבועות. בקסטרו? לא זוכרת. בדיזינגוף? לא זוכרת אם הייתי בכלל><' בעזריאלי? בפורים. מפגש ישראבלוג. במעלית?לא זוכרת. מזמן. בשינקין?לא חושבת שהייתי>< במושב?מזמן. בקיבוץ?לפני חודשיים. ברכבת? בשבועות. בית ספר/חופש... כיתה:עולה לח'. העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא. פרשת מהלימודים?לא. עובד/ת אחרי בית ספר?לא. איך הציונים? טובים. במה שאני אוהבת רק, במה שאני נהנת. (מתמטיקה, אנגלית, ספורט, אומנות) התאהבת אי פעם במחנך/ת?לא. איכס. התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?נדלקתי. מקצוע הכי מועדף? מתמטיקה, ספורט ואומנות. מקצוע הכי לא מועדף? תנ"ך, מב"ת, ספרות, ערבית. לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? יסמין. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שהוא יגיד שהוא אוהב אותי. [כמה פלצני../images/Emo122.gif] מסתדר/ת עם ההורים? אכן. כמה אחים-אחיות יש לך?1. גרה עם ההורים/לבד?הורים ואח. אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? כן. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? A Day in the Life ../images/Emo47.gif תעביר שיר-מה עכשיו?לא רוצה. אנ אוהבת את השיר הזה ../images/Emo69.gif אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. סוג מוזיקה מועדף? רוק. שם:עירית גיל:13 מיקומך בארץ: גליל תחתון. חבר\ה:- מזל:גדייה. צבע אהוב:צהוב../images/Emo47.gif צבע שנוא:רדיו אקטיבים. מספר מזל:2. יום אהוב:יום מוצלח. יום שנוא:יום שאנשים מחליטים להציק לי. רוצה... שתהיה שביתה? עכישו חופש../images/Emo6.gif שיהיה קיץ כל השנה?ממש לא! שיהיה חורף כל השנה?כןןןןןןD: לעבור דירה?משהו כזה. למרות שאני אוהבת את הבית הזה. לעבור עיר?לעבור ישוב יהיה נחמד. לעבור בית ספר?לא. לעבור לארץ אחרת?כן. אינטימי יותר... בתולה?אהא. הכי רחוק שהגעת?לא הגעתי. חבר\ה אחרון?.. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?.. הכי מעט זמן עם חבר\ה?.. מחשב... אייסי?איכס. מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? יוטאב, ויקיפדיה (../images/Emo6.gif), תפוז וישרא בלוג. פרומים אהובים?זה. ומכ"ר שאני שם גולשת סמויה../images/Emo69.gif אימייל: הוטמייל או וואלה? ג'ימייל. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? 3: אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. טלוויזיה... ערוץ מועדף?MTV2. MTV או 24?MTV מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו. שיקגו הופ או אי אר?מה זה? כבלים או יס?לא יודעת. ערוץ הילדים או פוקס קידס? ניקולודיאון. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך~ מה דעתך על פרויקטY?לא ראיתיXD פרסומות...[אני בקושי רואה..] איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא יודעת איזו, אבל יש אחת שיש בה את אמייזינג של איירוסמיט'. הכי מטומטמת?- הכי חמודה?מערכונים של MTV. כאילו של MTV, לא של העולם. הכי אקטואלית?- הכי מעצבנת?האלו של MTV. הן ארוכות ומייגעות.

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif שאלון !

מידע אישי שם בדוי: דוד שם שמור במערכת: דוד כינוי ששמרת לשעת צורך: דוד ! כינוי רגיל: נוגעע שכונת פשע שאת מתגוררת בה: אמ.. איי שם בת"א מספר חברים שיש לך: יש כמה.. היום שיש לך בו חוג: חמישי שאין לך בו חוג: כל השאר יום ורוד: ? יום שחור: ?? שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב: אדום דיכי או שיגעון? עדיף שיגעון אהבה או שנאה? אהבה נראלי :/ רשע או טוב לב? רשע !! פרי או ירק? פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? גם וגם ילד או נער? נער מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? לא זה ולא זה. צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? בורגראנץ' תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הוטמייל :/ 50בנים, או בן 1? 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? לא דעת שדח"ם או שעוו"ה? שדח"ם. יותר יפה שם P: עוף או תפוח אדמה? תפו"א שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אוכל האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא נראלי האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא האם פעם בכית בסרט מצויר? לא האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא זוכרת מה את מחפשת בגבר? הממ.... בעיקר שיבין אותי, יהיה שם בשבילי תמיד ו.... יאהב אותי :/ איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? נורא ואיום איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? חתיך הורס מגיל 6 באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? לא דעת :/ באיזה שלך ? האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? אולי.. נכון שתעני על השאלון הזה? בטח האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא XD האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? כן. נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? אהממ... לא (זה שחר ? 0: ) שם, גיל, מיקום כיתה? עולה לט' מה הולכת לעשות בצבא? לעזוב את בית ההורים, להפוך להיות צימחונית ולאמץ חתול. מכאן עוד לא חשבתי... חבר/ה: -- כמה זמן? -- נמשך/ת לבני המין שלך? לא.. ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? .. איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? ...... איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:....... פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: לפני חצי שעה ישנת אצל חבר/ה: בתחילת החודש התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: -- חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( לא זוכרת.. אה ! היום לפני 3 שעות בערך.. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: כשאני אמות זה ייקרה :] אכלת: (ומה אכלת( עכשיו. מלפפון XD רקדת: מזמן התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: -- היית בדייט: -- אמרו לך שאוהבים אותך: :/ התגעגעת למישהו/י: :/ מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? כרגע בחיפה? לא זוכרת ירושלים? שנה שעברה שעור פרטי? מזמן מסיבה? מזמן מסעדה? אמ.. אתמול [?] שיעור נהיגה? אף פעם אצל החבר?.. אצל האקס?.. אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( אתמול. בהופעה של זמר/להקה? נממ.... לפני חודשיים בערך בים? אתמוך P: בקסטרו? מזמן בדיזינגוף? אתמול בעזריאלי? נממ.. מחר D: במעלית? היום בשינקין? אתמול.. במושב? לא זוכרת בקיבוץ? לא זוכרת ברכבת? כשהייתי בת 3... בית ספר/חופש... כיתה: עולה לט' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? בייביסיטר. איך הציונים? חביבים התאהבת אי פעם במחנך/ת? פיכס ! לא ! התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? לא... מקצוע הכי מועדף? מתמטיקה מקצוע הכי לא מועדף? תנ"ך, מדע, ספרות לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? לא דעת.. מישו שבאמת יקשיב ויבין ואפשר לסמוך עליו.. :/ מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיודיעו לי שאני עוברת לפנימייה בחו"ל D: מסתדר/ת עם ההורים? כעע כמה אחים-אחיות יש לך? 1 גרה עם ההורים/לבד? הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? לא איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? אין תעביר שיר-מה עכשיו? ........ אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית סוג מוזיקה מועדף: רוק שם: גיל: 14 מיקומך בארץ: ת"א חבר\ה:.. מזל: בתולה צבע אהוב: אדום צבע שנוא: ורוד, סגול מספר מזל: 9 יום אהוב: אין יום שנוא: אין רוצה... שתהיה שביתה? בטח D: שיהיה קיץ כל השנה? כן !! שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? כן !!! לעבור עיר? כן !!!! לעבור בית ספר? כן !!!!!!!! לעבור לארץ אחרת? כן !!!!!!!!!!!!!!!!!! אינטימי יותר... בתולה? אכן הכי רחוק שהגעת? אני עוד לא בת 14><" חבר\ה אחרון? הוא :/ כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? שבועיים [?] הכי מעט זמן עם חבר\ה? יום [?] מחשב... אייסי? 211988697 (לא כדאי, אבל אפשר) מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? ישראבלוג (כן, אני משועממת) פרומים אהובים? הפורום הזה... וביט 69...... אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? מסנג'ר, פורומים וישראבלוג טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ MTV או 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? הש"ש שיקגו הופ או אי אר?מ לא ולא כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? לא ולא. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך.. (רק בגלל שבעונה הראשונה, הבלונדינית מאחד הזוגות שהגיעו לגמר, הייתה המדריכה שלי באיזה חוג....... P: ) מה דעתך על פרויקטY? לא יודעת מזה פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? שומדבר הכי מטומטמת? שומדבר הכי חמודה? שומדבר הכי אקטואלית? שומדבר הכי מעצבנת? שומדבר

צ ש ט ש

New member
חופר

מידע אישי שם בדוי: מאיה |: שם שמור במערכת: וואטף כינוי ששמרת לשעת צורך: לולה קיאן כינוי רגיל: שחברים קוראים לי? מאיצ', שמן, חניו, טולסטיה. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מרכז העיר מספר חברים שיש לך: מעט מדי היום שיש לך בו חוג: שני רביעי וחמישי שאין לך בו חוג: ראשון שלישי שישי ושבת יום ורוד: אני לא אוהבת ורוד כל כך. ממ אני אוהבת מאוד את יום חמישי ושישי יום שחור: שונאת את שלישי ומתה על ורוד שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? חה הייתה שאלה כזו פעם. ממ איכסה שניהם צבע אהוב: שחור דיכי או שיגעון? אני כל בזמן בדיכאון אבל אני אוהבת להתחרפן אהבה או שנאה? אהבה בטח רשע או טוב לב? רשע ../images/Emo123.gif פרי או ירק? תלוי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? ממ מהיר. אבל לא מקדו ילד או נער? נער מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? המבורגר צ'יפס או פוטטו? מה ההבדל מקדונלס או בורגראנץ'? בורגראנץ' תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הוטמייל 50בנים, או בן 1? 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנות D: שדח"ם או שעוו"ה? הא? עוף או תפוח אדמה? ביחד שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? ממ אני צריכה לחשוב על זה האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? חה, כשהייתי בת 8 פעם אחת האם פעם הקאת שראית מישהו? כן אבל לא בגלל הבנאדם האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא האם פעם בכית בסרט מצויר? כן האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? אם*, לא מה את מחפשת בגבר? אופי טוב. ושלא יהיה מכוער מדי. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? חה, כולו שעירי כזה איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? לא זוכרת באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? לא אוהבת אבירים מאז שלמדנו על ימי הביניים ../images/Emo122.gif האם פעם התאהבת אהבה אסורה?לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? הא? ../images/Emo12.gif נכון שתעני על השאלון הזה? נכון האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? אין נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא שם, גיל, מיקום מאיה, 13, כפ"סיטי כיתה? עולה לח' מה הולכת לעשות בצבא? משהו שקשור במתמטיקה כי יהיה לי תואר חבר/ה: עד לפני חודש, 11 ימים ו-13 שעות היה כמה זמן? שלושה חודשים נמשך/ת לבני המין שלך? רק לנועה. ניסיון עם בני המין שלך-יש? ברור, איך אתם חושבים שעירית כאן? איך היה? (אפשר לפרט) כיף? ../images/Emo12.gif ניסיון עם בני המין השני-יש? רק נשיקה איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( נפלא. הרגשתי כל כך מאושרת אחרי זה שפשוט רציתי לקפוץ ולצרוח מאושר. מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? לא ניסיתי כלום איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: עיניים. פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: הממ יאנה ושאלתי אותה מתי היא באה ישנת אצל חבר/ה: מזמן התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: עם אלדר. אני מניחה שביום לפני שהוא נפרד ממני אז 13.2 חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( ממ אמא תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: לא זוכרת אכלת: (ומה אכלת( פסטה לפני שלוש שעות רקדת: ביום חמישי בהופעה התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא זוכרת.. היית בדייט: מזמן אמרו לך שאוהבים אותך: לא זוכרת התגעגעת למישהו/י: כל הזמן מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? ממ שבועות בחיפה? כשהלכנו לאח שלי ירושלים? כשפגשנו את חברה של אמא שעור פרטי? חה אף פעם מסיבה? מזמן מסעדה? כנל שיעור נהיגה? גלגול קודם אצל החבר? אין אצל האקס? אף פעם אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( יאנה הייתה אצלי אתמול בהופעה של זמר/להקה? ביומולדת בהופעה של טיפקס בפארק כי זה היה חינם XDD בים? מזמן בקסטרו? לא קונה בדיזינגוף? כשהייתי קטנה בעזריאלי? פורים במעלית? היום בשינקין? כשהייתי קטנה במושב? לא זוכרת בקיבוץ? כנל ברכבת? בשבועות בית ספר/חופש... כיתה: עולה לח', שאלתם כבר העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא! פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? לא איך הציונים? ממוצע מעל 95 ../images/Emo132.gif התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא!! התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כתה ה' מקצוע הכי מועדף? מתמטיקה מקצוע הכי לא מועדף? ספורט לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? ריאן רוס וברנדון יורי מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שאלדר ישלח לי סמס שהוא עדיין אוהב אותי ושהוא רוצה שנחזור מסתדר/ת עם ההורים? לפעמים כמה אחים-אחיות יש לך? אחד בן 25 ואחת בת 21 גרה עם ההורים/לבד? אמאבא אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? הם גדולים ממני ביותר מ-8 שנים, אבל אני מניחה שכן איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? 7 מינוטס אין הבן - פול אאוט בוי תעביר שיר-מה עכשיו? הלנה - מיי כמיקל רומנס אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית סוג מוזיקה מועדף? פופאנק ופאנק רוק שם: מאיה, פעם 100 ששאלתם בערך גיל: 13 מיקומך בארץ: כפ"סיטי חבר\ה: אין, שאלתם כבר סעמק מזל: רע. תאומים צבע אהוב: שחור צבע שנוא: צהוב (ממ יש לי קסאתופוביה) מספר מזל: 315 יום אהוב: חמישישי יום שנוא: שלישי רוצה... שתהיה שביתה? חופש, איך זה יעזור לי?! שיהיה קיץ כל השנה? לא!!!! אמג רק לא זה שיהיה חורף כל השנה? כןןןןןן ../images/Emo99.gif לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? לא, תאומים. הכי רחוק שהגעת? במה?? חבר\ה אחרון? לפני חודש, 11 ימים, 13 שעות ו- 15 דקות כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? שלושה חודשים הכי מעט זמן עם חבר\ה? חמש שניות זה היה כזה 'מאיה רוצה להיות חברה שלי?' 'טוב. דני אנחנו נפרדים../images/Emo69.gif' מחשב... אייסי? איכסה מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? פה, קומונת מיקה ופאניק! אימייל: הוטמייל או וואלה? ג'ימייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים ומסנג'ר טלוויזיה... ערוץ מועדף? VOD MTV או 24? MTV מיכאלה או השיר שלנו? איכסה שיקגו הופ או אי אר? ER כבלים או יס? יש לי הוט ערוץ הילדים או פוקס קידס? מי רואה את זה?!! סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרויקטY? מה זה? |: פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? ממ יש הרבה הכי מטומטמת? ג. יפית למיניהם הכי חמודה? מחנוכה עם הילד הקטן. של פלאפון הכי אקטואלית? אנאעארף הכי מעצבנת? ג. יפית למיניהם

דנטל

New member
אוף, נו, אין לי זמן לשאלונים ארוכים

מידע אישי שם בדוי: דנטל שם שמור במערכת: דיטי כינוי ששמרת לשעת צורך: סודי כינוי רגיל: דנה שכונת פשע שאת מתגוררת בה: צפון חדש צפון מספר חברים שיש לך: 4 היום שיש לך בו חוג: - שאין לך בו חוג: א'-ש' יום ורוד: חס וחלילה יום שחור: לילה שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב: אדום דיכי או שיגעון? שגעון אהבה או שנאה? שנאה רשע או טוב לב? טוב לב פרי או ירק? ירק מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מהיר ילד או נער? נער מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה? המבורגר צ'יפס או פוטטו? פוטטו מקדונלס או בורגראנץ'? ראנץ' תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הוטמייל (מכירה רק קינוח בננה בום) 50 בנים, או בן 1? 50 7 פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנות שדח"ם או שעוו"ה? לא יודעת עוף או תפוח אדמה? תפו"א שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? להפסיק להריח משהו שבטח עשה אחד החתולים האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? כן האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא זוכרת, התנשקתי המון האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא האם פעם בכית בסרט מצויר? סדרה בטלויזיה האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא שזכור לי מה את מחפשת בגבר? שידע את העבודה איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? מכוער איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? יפה באיזה צבע הסוס של האביר שלך? לא רוצה אביר האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? לא בא לי נכון שתעני על השאלון הזה? אני עונה האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? - נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? כן שם, גיל, מיקום כיתה? כ"ט מה הולכת לעשות בצבא? מדריכת ישומי מחשב חבר/ה: אין כמה זמן? - נמשך/ת לבני המין שלך? לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא איך היה? (אפשר לפרט) - ניסיון עם בני המין השני-יש? כן איך היה? (ושוב-אפשר לפרט) לרוב טוב ומעלה מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? נדמה לי שניסיתי כל מה שרציתי איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: עור פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה) דיברת בטלפון: אתמול ישנת אצל חבר/ה: שנה וחצי אולי התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: כמה שבועות אולי חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא) שישי תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: מזמן אכלת: (ומה אכלת) כמה דקות, חומוס רקדת: שישי התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא זוכרת היית בדייט: לא יוצאת לדייטים אמרו לך שאוהבים אותך: כמה שנים התגעגעת למישהו/י: יומיים מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? עכשיו בחיפה? שנים ירושלים? שנים שעור פרטי? דור מסיבה? 3 ימים מסעדה? יום שיעור נהיגה? שנה אצל החבר? שבועות אצל האקס? שנים אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג) שבועות בהופעה של זמר/להקה? חודשים בים? חודשים בקסטרו? שנים בדיזינגוף? ימים בעזריאלי? יום במעלית? שעה בשינקין? 4 ימים במושב? דור בקיבוץ? דור ברכבת? שנים בית ספר/חופש... כיתה: כ"ט העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? לא איך הציונים? לא משהו התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? לא זוכרת מקצוע הכי מועדף? לשון מקצוע הכי לא מועדף? היסטוריה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? יואב מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? יגמר השאלון מסתדר/ת עם ההורים? בערך כמה אחים-אחיות יש לך? 1 גרה עם ההורים/לבד? לבד אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? אולי איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? כלום תעביר שיר-מה עכשיו? - אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית סוג מוזיקה מועדף? היפ הופ שם: דנה גיל: 34 מיקומך בארץ: ת"א חבר\ה: אין מזל: טלה צבע אהוב: אדום צבע שנוא: כתום מספר מזל: 9 יום אהוב: שני יום שנוא: רביעי רוצה... שתהיה שביתה? איפה? שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? קצת לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? לא הכי רחוק שהגעת? מצנזרת חבר\ה אחרון? מה איתו? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 4 שנים הכי מעט זמן עם חבר\ה? 3.5 שנים מחשב... אייסי? אין מסנג'ר? אין אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? בחתימה שלי אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? גלישה טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVBase MTV או 24? אמטיוי מיכאלה או השיר שלנו? שיר שיקגו הופ או אי אר? ER כבלים או יס? הוט ערוץ הילדים או פוקס קידס? פוקס סוף הדרך או רצים לדירה? אותו חרא מה דעתך על פרויקטY? לא ראיתי פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יודעת הכי מטומטמת? לא יודעת הכי חמודה? לא יודעת הכי אקטואלית? לא יודעת הכי מעצבנת? לא יודעת

crazysapir

New member
עונה^^

מידע אישי שם בדוי: אם הוא בדוי למה שאני יגיד><../images/Emo6.gif שם שמור במערכת:קרייזי ספיר(באנגלית) כינוי ששמרת לשעת צורך:ספוש' כינוי רגיל:קרייזיספיר(באנגלית) שכונת פשע שאת מתגוררת בה:חחח רחובות:) מספר חברים שיש לך:המון...אבל הכי הכי קרובים זה 4 היום שיש לך בו חוג:אין לי בחוגים שאין לך בו חוג: כל יום:) יום ורוד:בעעע יום שחור:../images/Emo99.gif חח שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב:שחור דיכי או שיגעון?שיגעון!!! אהבה או שנאה?אהבה רשע או טוב לב?רשע פרי או ירק?פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר?מזון מהיר ילד או נער?נער..מה אני פדופילית?? מבוגר או נער?נער המבורגר או נקניקיה ?המבורגר צ'יפס או פוטטו? ציפס מקדונלס או בורגראנץ'?בורגראנץ'..טעמתי את שניהם וברגראנץ בהרבה יותר טעים תפוז או נענע?תפוז בננה בום או הוטמייל?לא מבינה... 50בנים, או בן 1?בן1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?7 פרות רזות..זה מהחלום ../images/Emo6.gif שדח"ם או שעוו"ה?מה...שעווה עוף או תפוח אדמה?תפוח אדמה..כי אני אוהבת ציפס^^ שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?כלופ האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?חח לא זכור לי האם פעם הקאת שראית מישהו?לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?בערך האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?יש מצב האם פעם בכית בסרט מצויר?חח כהXD האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא זוכרת מה את מחפשת בגבר?שיער..חח אני נשמכת לשיער איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?אין דבר כזה מכוער!! איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?ביל **בלי עין הרע** באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?אדום האם פעם התאהבת אהבה אסורה?מממ...כה..כי במשהו שמבוגר ממני בהרבנה שנים למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?מממ נכון שתעני על השאלון הזה?יאפ האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?לא שונאת דוגמניות בע האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?נופ נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?חח יאפ שם, ספיר גיל, כמעט14 מיקוםרחובות כיתה?עולה לט' מה הולכת לעשות בצבא?מממ לאיודעת.. חבר/ה:אין כמה זמן?--- נמשך/ת לבני המין שלך?נופפ ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא התנסתי איך היה? (אפשר לפרט)אם היה... ניסיון עם בני המין השני-יש?לא סקס... איך היה? (ושוב-אפשר לפרט(רגע תגדיר ניסיון.. מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית?ממ אכן שאלות מביכותD: איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:בבני המין שחי זה: רגליים. ובמין השני: זה שיער פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון:עם שבתאי(ניק ) הלכתי לחנות דיסקים וראיתי שיש שם כבר דיסק שרציתי ואז התחלתי לצרוח לה בטלפון חח ולהלהב ואז היא ניתקה לי בפרצוף..חעחחח טבו אנחנו תלמיד עושות את זה אחת לשניה ישנת אצל חבר/ה:אצל נופר זה נראלי היהאני אולי מחר הולכת התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני:עם בן המין השני חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( שלושתם תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:ממ... אכלת: (ומה אכלת( אני תמיד אוכלת:)) ח סתם סתם אבל דבר אחרון שאכלתי זה היה חטיף טעים רקדת:יאם ז"א השתגעתי חח...מומלץ זה הכי כיףD: התחלת/פלרטטת עם מישהו/י:כה , משהו ..זה כיף לפלרטט גם אם זה סתם היית בדייט:יאפ עם משהו שידיד שלי חיבר ביננו אמרו לך שאוהבים אותך:יאפ התגעגעת למישהו/י: יאפ לכל החברים ..כי הם גרים ממש ממש ממש ממש ממש רחוק ממני..כי אני לומדת בבצפר שמהרבה מקומות בארץ באים (ואני לא בפנימיה) מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?ממ לפני שבוע אני חושבת אפילו פחות.. בחיפה?ל אזוכרת זה רחוק ירושלים?גמלא זוכרת...זה היה נראלי שנה שעברה שעור פרטי?בערך נראלי שבועיים לפני סוף הלימודים מסיבה?לפני 3 ימים מסעדה?לאזוכרת שיעור נהיגה?אני לא לומדת נהיגה אצל החבר?אין לי חבר כרגע:) אצל האקס?ממ לפני שבוע נראלי אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג(":חברה שגרה לידי וזה היה בבשבת בהופעה של זמר/להקה?לפני המון זמן בים?שונאת ים1!! בקסטרו? היום אבל לא נכנסתי ז"א הייתי בקנמיון בדיזינגוף?ממ זה היה לפני פחות משבוע נראלי בעזריאלי?לאזוכרת במעלית?חח לפני פחות משבוע נרראלי בשינקין?לאזוכרת... במושב?לפני חודש אולי בקיבוץ?לאיודעת ברכבת?לםני הרבה בית ספר/חופש... כיתה:עולה לט' העיפו אותך מבית ספר אי פעם?לא פרשת מהלימודים?הסרזות הכוונה..אם כה אז כה עובד/ת אחרי בית ספר?לא איך הציונים?ממ לא קבלנו תעודות התאהבת אי פעם במחנך/ת?חח לאאאא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?נער..משומה... מקצוע הכי מועדף? לאיודעת.. מקצוע הכי לא מועדף?עברית וגיאורגפיה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?את נופר מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?שיגידו לי שבסוף אני טסה החופש מסתדר/ת עם ההורים?יאפ כאילו סבבה כמה אחים-אחיות יש לך?3 אחים גרה עם ההורים/לבד?הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?לא נראלי..הם כ"כ שונים ממני כולם אומרים לי את זבה, אומרים שאני בכלל אל קשורה למשםפחה..בכלל שנולדתי אח שלי בכה בשירותים ואאמא שליבכלל לא רצתה בת... איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?שוםשיר תעביר שיר-מה עכשיו?חחלא יכולה להעביר אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית סוג מוזיקה מועדף?רוק וקצת מטאל שם:ספיר גילכמעט14 מיקומך בארץ:רחובות חבר\ה:אין מזל:ערב3> צבע אהוב:שחור צבע שנוא:וורודדדדדדדד מספר מזל:58 או 5 יום אהוב:חמישי יום שנוא:אין כזה רוצה... שתהיה שביתה?ממ סבבה שיהיה קיץ כל השנה?לא כ"כ שיהיה חורף כל השנה?לא בדיוק לעבור דירה?יאפ לעבור עיר?יאפ לעבור בית ספר?יאפ אבל אין לי לאן לעבור לארץ אחרת?נופ אינטימי יותר... בתולה?כה הכי רחוק שהגעת?נשיקה בפהTHATS IT!! חבר\ה אחרון?ירין כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?ממ נראלי זה היה בערך 3 שנים אבל עם עומרי הכי מעט זמן עם חבר\ה?שבוע מחשב... אייסי?יש מסנג'ר?אין אתר אהוב?תפוז פרומים אהובים?זה ומיי קמיקל אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים ושירים טלוויזיה... ערוץ מועדף?אמ טי וי. ואמ טי וי2 וביפ MTV או 24?אמ טי וי מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר?מזה כבלים או יס?יס למרות שיש לי כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?כבר קוראים לזה גטיקסXDD אבל אני מעדיפה ערוץ הילדין בגלל טיטוף ארתור קיד וסדריק:)) ואני שונאת גטיקס סוף הדרך או רצים לדירה?לא זה ולא זה מה דעתך על פרויקטY? אין לי דעה>< פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?מממ אזאתי של ביפ היא קורעת אותי הכי מטומטמת?זאת שלביפ הכי חמודה?חח חמודה?? הכי אקטואלית?מזה אקטואלי(חור בהשכלה מצטערת) הכי מעצבנת?ממ זאתי של אמ טי וי ששומעים גיר..זה חופר במח:))

את דומה לפיתה, וזה חבל.

מידע אישי שם בדוי:אחינועם XDDDD שם שמור במערכת:הא? כינוי ששמרת לשעת צורך:משה כהן. כינוי רגיל:מירבי שכונת פשע שאת מתגוררת בה:אר מספר חברים שיש לך:5 היום שיש לך בו חוג:חמישי (יותר בכיוון של שיעור גיטרה :|) שאין לך בו חוג:ראשון שני שלישי רביעי שישי שבת יום ורוד:?! יום שחור:?!?!?! שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צלוי לוקח את בננה בהליכה! צבע אהוב:משתנה דיכי או שיגעון?חחחח אהבה או שנאה?אהבה כמובן. רשע או טוב לב?רשע זה סקסי לפעמים. פרי או ירק?הידעתם שפרי הוא השחלה של הצמח? מסעדה מזרחית או מזון מהיר?מסעדה.. אבל למה מזרחית דווקא? ילד או נער?נער... מבוגר או נער?מבוגר המבורגר או נקניקיה ?רצח צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'?רצח תפוז או נענע?תפוזונע בננה בום או הוטמייל? מה? 50בנים, או בן 1?בן 1... 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?רזות! איכס שמנות. שדח"ם או שעוו"ה?מה? עוף או תפוח אדמה?תפו"א. שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?אמבטית בוץ. האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?לא. האם פעם הקאת שראית מישהו?לא, משהו שהוא אפרסק. האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?לא ולא. האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?לא. האם פעם בכית בסרט מצויר?במבי :( האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא. מה את מחפשת בגבר?שימצא חן בעיני. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?שיניים עקומות לבוש מזעזע שיער סופר מזעזע. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?לא פגשתי אבל יובל. באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?לבן? האם פעם התאהבת אהבה אסורה?לא. למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?הא? נכון שתעני על השאלון הזה?מסתבר. האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?חחחחחחח האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?חחחחחחחחח נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?לא. שם, גיל, מיקום כיתה?עולה לט' יואו זה כזה מוזר להגיד את זה. מה הולכת לעשות בצבא?להיות פקידה ולשכב עם גברים. חבר/ה:לא. כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך?לא. ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא. איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית?לעשות מין :| איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:שלי זה כמובן החזה ובמין השני אני נורא אוהבת את העצמות שליד הצוואר ואוזניים. פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון:אבא מיקודם. ישנת אצל חבר/ה:ליפני כמה זמן. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: :( חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא(לא יודעת תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:אף פעם? אכלת: (ומה אכלת(מיקודם שניצל תירס. רקדת:אתמול התחלת/פלרטטת עם מישהו/י:חחחח אמרתי למישהו יום טוב. היית בדייט:נוור. אמרו לך שאוהבים אותך:לא זוכרת התגעגעת למישהו/י: רומי :( מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?שבוע ככה בחיפה?לא זוכרת ירושלים?עכשיו שעור פרטי?לא זוכרת מסיבה?לא זוכרת מסעדה?לא זוכרת שיעור נהיגה?נוור אצל החבר? אצל האקס? אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( בהופעה של זמר/להקה? בים?פסח בקסטרו? דייייי בדיזינגוף? בעזריאלי? במעלית? בשינקין? במושב? בקיבוץ? ברכבת? בית ספר/חופש... כיתה:עולה לט'. העיפו אותך מבית ספר אי פעם?לא פרשת מהלימודים?לא עובד/ת אחרי בית ספר?כן איך הציונים?רע התאהבת אי פעם במחנך/ת?כן, עופרה. התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?לא מקצוע הכי מועדף?חינוך מקצוע הכי לא מועדף?היסטוריה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?את המתקין מזגנים. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?שיפול מזגן ענקי מהשמים. מסתדר/ת עם ההורים?כן כמה אחים-אחיות יש לך?3 גרה עם ההורים/לבד?עם אחים. אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?לא בגלל הפרשי הגגילאים לולא הם ניראה לי שכן. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?גאולה- חמי ../images/Emo99.gif תעביר שיר-מה עכשיו?לא רוצה אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית סוג מוזיקה מועדף?רוק שם:מירב גיל:14 מיקומך בארץ:חור במרכז. חבר\ה:לא מזל:דלי צבע אהוב:משתנה צבע שנוא:קיא מספר מזל:אין יום אהוב:שישי יום שנוא:חמישי רוצה... שתהיה שביתה?אחרי החופש למה לא שיהיה קיץ כל השנה?לא שיהיה חורף כל השנה?לא לעבור דירה?לא לעבור עיר?כן לעבור בית ספר?כן לעבור לארץ אחרת?לא אינטימי יותר... בתולה?כן הכי רחוק שהגעת?נשיקה D: חבר\ה אחרון?כיתה ו' כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?שבועיים :( הכי מעט זמן עם חבר\ה?יומיים ככה מחשב... אייסי?אין מסנג'ר?יש אתר אהוב?ישרא ותפוזונע פרומים אהובים?ממ אימייל: הוטמייל או וואלה?ג'ימייל שולט! מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?מסנג'ר ישרא ופורומים. טלוויזיה... ערוץ מועדף?24, ביפ MTV או 24?24 מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר?מה? כבלים או יס?יס ערוץ הילדים או פוקס קידס?אף אחד סוף הדרך או רצים לדירה?לא דיועת מה דעתך על פרויקטY?לא מכירה פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?זה עם המקופלת הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת?זה עם המזגנים

למעלה