# שאלון! #

matron

New member
# שאלון! #

את מי את\ה הכי אוהב\ת? את מי את\ה הכי שונא\ת? את מי את\ה הכי מעריכ\ה? מי הכי חסר לך? מי הכי מצחיק אותך? עם מי הכי כייף לך לדבר? מצייר\ת? כותב\ת? איזה שפות את\ה מדבר\ת? בעד הומואים ולסביות? מילה אהובה בת 4 אותיות: משפט בן 4 מילים שישקף אותך הכי טוב: יש לך חיות בבית? איזה? יש לך סודות? יום אהוב בשבוע: כשאת\ה אומר\ת "אני אוהב\ת אותך" את\ה באמת מתכוונ\ת? אם היית מוצא\ת מליון שקל מה היית עושה בהם? את\ה צמחוני\ת? אוהב\ת את כתב היד שלך? רוצה להתחתן? מה לדעתך הגיל המתאים לחתונה? רוצה ילדים? כמה? באיזה גיל את\ה רוצה למות? באיזה גיל את\ה רוצה לעשות סקס?

matron

New member
עונה!

את מי את\ה הכי אוהב\ת? שאלה קשה מידי את מי את\ה הכי שונא\ת? כל מי שאי פעם אהב אותי את מי את\ה הכי מעריכ\ה? את אבא שלי מי הכי חסר לך? אף אחד, אולי בעצם סבא שלא ממש הכרתי, וכרגע אני ממש רוצה להכיר אותו. מי הכי מצחיק אותך? גיא, כפיר ואמיר. עם מי הכי כייף לך לדבר? גיא מצייר\ת? כן כותב\ת? לא... איזה שפות את\ה מדבר\ת? עברית, אנגלית וערבית (אבל לא ממש) בעד הומואים ולסביות? כן מילה אהובה בת 4 אותיות: OVER משפט בן 4 מילים שישקף אותך הכי טוב: ראו הוזהרתם, שברת שילמת! יש לך חיות בבית? כן איזה? זבובים, עכבישים, שתי אחיות מעצבנות... יש לך סודות? כן יום אהוב בשבוע: ראשון כשאת\ה אומר\ת "אני אוהב\ת אותך" את\ה באמת מתכוונ\ת? לא אם היית מוצא\ת מליון שקל מה היית עושה בהם? נותנת אותם למיליונר את\ה צמחוני\ת? ולא, ואני גם לא אהיה... אוהב\ת את כתב היד שלך? בערך... כתב ממש לא ברור. רוצה להתחתן? כן מה לדעתך הגיל המתאים לחתונה? כל גיל אפשרי רוצה ילדים? כן כמה? "פרו ובראו" כמה שיותר, יותר טוב... אבל אם כבר, ארבע ומעלה. אף פעם לא שלוש או אחד. באיזה גיל את\ה רוצה למות? 30-35 באיזה גיל את\ה רוצה לעשות סקס? לפני 17 אני מניחה...

ואת לא חושבת...

שכשתמותי בגיל 35 הילדים שלך יגדלו בלי אמא ויהיה להם ממש קשה?

מה שהשעמום עושה לי ../images/Emo7.gif

[נו מה!? כבר ראיתי את כל הפרקים של חברים פעמיים] את מי את\ה הכי אוהב\ת? אותי את מי את\ה הכי שונא\ת? את האלרגיה הזאת אווח יימח שמה טוב שלא חותכים לי את היד עוד דקה את מי את\ה הכי מעריכ\ה? את הביטלס מי הכי חסר לך? טל מי הכי מצחיק אותך? מיכלי עם מי הכי כייף לך לדבר? מיכלי מצייר\ת? לא כותב\ת? בקטנה איזה שפות את\ה מדבר\ת? עברית אנגלית ורוסית (וגם ספרדית וערבית ורומנית ויידיש בקטנה D:) בעד הומואים ולסביות? כן מילה אהובה בת 4 אותיות: אוכל משפט בן 4 מילים שישקף אותך הכי טוב: קוראים לי רונלי ואני! יש לך חיות בבית? בטח איזה? אמא אבא אח ואחות יש לך סודות? מה פתאום יום אהוב בשבוע: שישי כשאת\ה אומר\ת "אני אוהב\ת אותך" את\ה באמת מתכוונ\ת? אני לא אומרת. אם היית מוצא\ת מליון שקל מה היית עושה בהם? מחפשת את הבעלים. לא, באמת. את\ה צמחוני\ת? לא אוהב\ת את כתב היד שלך? כשיש לי זין להשקיע רוצה להתחתן? מתישהו אני מניחה שכן מה לדעתך הגיל המתאים לחתונה? 24 רוצה ילדים? יש מצב כמה? 3 באיזה גיל את\ה רוצה למות? מתי שימאס, אני יודעת באיזה גיל את\ה רוצה לעשות סקס? מתי שיתחשק, אני יודעת

למעלה