שאלון

olge123

New member
שאלון

שלום, אני וחברה שלי עורכות שאלון ונודה לכם אם תקדישו כמה דקות מזמנכם לענות.
האם את\ה מכיר\ה את הקייפופ (k-pop)?
כן- מתי שמעת על הקייפופ? האם שמעת עליו לפני שהתפרסם השיר "גנגנאם סטייל"? את\ה שומע\ת את ז'אנר זה?
לא- מה את\ה חושב\ת שזה?
האם חברים שלך או בני משפחה מכירים את זה?
כן- האם שומעים את זה הרבה? נוהגים לדבר על זה?
לא- האם הם שמעו על זה? מכרים שלהם מכירים?
מה עולה לך בראש כשאת\ה שומע\ת את המילה "קייפופ"?

mix86

New member
ננסה לענות

רציתי להגיד שאני לא יודע מה זה kpop אבל אחרי ההקשר של הגנגם סטייל הבנתי שמדובר בפופ קוריאני. ידוע לי שזה ז'אנר חזק שם, פופ מתקתק למדי. אני לא שומע אותו. אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שאוהב את זה. פה נגמר הידע לי בדבר.

ndnd123

New member
עונה

האם את\ה מכיר\ה את הקייפופ (k-pop)? כן.
כן- מתי שמעת על הקייפופ? האם שמעת עליו לפני שהתפרסם השיר "גנגנאם סטייל"? את\ה שומע\ת את ז'אנר זה? שמעתי עליו לפני ש"גאנגם סטייל" תפס תאוצה (עוד שהיו לו 30 מיליון צפיות וההתלהבות לא הייתה בשיאה) אבל אחרי שכולם חפרו עליו, אין ספק שהתעמקתי בסגנון הזה יותר.
האם חברים שלך או בני משפחה מכירים את זה? חלק מעט מהחברים כן, בני משפחה לא.
כן- האם שומעים את זה הרבה? נוהגים לדבר על זה? כן, אני נוהג לדברים מידי פעם עם חברים על זמרים וזמרות מהתחום הזה, ואפילו שומעים כמה שירים ביחד.. ויש פעמים שאני חורש על שירים כאלה, ופעמים שפחות, אבל בסה"כ יוצא שכל שבוע אני שומע לפחות 2 שירים.
מה עולה לך בראש כשאת\ה שומע\ת את המילה "קייפופ"? קופצים לי אוטמטית שני שמות לראש. Girls Generation וHyuna.

theone24

New member
מממ...

האם את\ה מכיר\ה את הקייפופ (k-pop)? לצערי.
כן- מתי שמעת על הקייפופ? האם שמעת עליו לפני שהתפרסם השיר "גנגנאם סטייל"? את\ה שומע\ת את ז'אנר זה? במהלך שיטוטים באינטרנט בבלוגי מוזיקה שונים שמפרסמים גם על הK פופ הזה, ונתקלתי בשיר של Girls' Generation ששרו את Run Devil Run שהיה במקור שייך לקאשה.

האם חברים שלך או בני משפחה מכירים את זה? אני מניח שחלק מהחברים כן.

כן- האם שומעים את זה הרבה? נוהגים לדבר על זה? גאד לא, לא מסוגל לסבול את זה. ויסלחו כל אוהבי הK POP.

מה עולה לך בראש כשאת\ה שומע\ת את המילה "קייפופ"? שירים קיטשיים בטירוף, בנים שנראים כמו בנות, תלבושות צבעוניות להחריד ושילוב מילים באנגלית בכל משפט שני.

למעלה