שאלון!

• פותח הנושא RiRo
  • פורסם בתאריך

RiRo

New member
שאלון!

סתם משעמם לי אז החלטתי לעשות שאלון חדש.... כולם מדברים על השירים שהם אוהבים... עכשיו זה הזמן לאמר איזה שיר אתם הכי שונאים או מהו הליריקס הכי חרא ששמעתם... שלי: indo g -cum inside יש לו ביט בן זונה טוב... אבל הליריקס של השיר הזה בע סתם כי משעמם לי

asdfgh

New member
כל שיר של טי.אן הבכיין!!!

את ביאן אני דווקא די אוהב...

Mr SuTuL

New member
איכס כשאני שומע שיר של...

אני שומע את הלירקיס הבא: (תתאימו לעצמכם ביט ופלואו) גם אני כן גם לי יש כרטיס חבר בקואופ ובשקם מבקר הנחות ומבצעים קופונים על תחתונים .... :)

afroman - beacuse i got high

טוב זה מה שיצא לי באותו הרגע אבל אני בטוחש שיש לי שם עוד יותר גרוע אגב אתה טועה המשפט הזה של החתימה שלך בא מהסיפור הדבורה מאיה

omer peleg

New member
מהה??????

אני מדבר עכשיו ברצינות זה שיר גאוני גם אני בהתחלה שהשיר התפרסם שנאתייי אותו זה ניראה לי הדבר הכי סטלן וונבי (מישהו אמר עופרי?) לא אינטיליגנטי וטיפשי שיש אבל עם הזמן גיליתי את הגאונות בשיר הזה זה שיר ענקקקקק שנינות לשמה זאת דעתי לפחות וזהו וזהו

HaWk34

New member
אני עם עומר בזה

תשמע השיר אולי לא שיר גאוני אבל זה שיר למצב רוח טוב ומסיבות וזה צריכים שירים כאלה גם המילים מצחיקות לאללה שמקשיבים להן יש שירים הרבה יותר גרועים דעתי בלבד

G MaN aka Satla

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח

פיזיונר , סליחה , אקס פיזיונר לשעבר (מעניין למה) הרגת אותי מצחוק אחי , פטמות פלדה יצוקות שלי

MyStiKaLL

New member
השיר הכי חרא ששמעתי אי פעם...

לצערי יש יותר מדי כאלה, אבל אני אבחר דווקא בCalifornia love, כי לדעתי ההבדל בין מה שאפשר לצפות משיר שמפגיש שני זמרים אדירים כאלה, לבין מה שהשיר מספק הוא עצום. במילה אחת: אכזבה.

Syndrome

New member
פףףף ממש לא...

מעניין איך הגעם דווקא ל-BECAUSE I GOT HIGH וקליפורניה לאב(??) ליריקס הכי גרועים... כל דבר של קאש מאני רקורדס... תודה לאל שאנשים התעוררו קצת והבינו כמה הדברים שיוצאים שם הם פשוט זבל, טהור, גולמי, דביק, מגעיל... מעליב לקרוא לזה מוזיקה... פשוט... זבל! לא היה להם משהו שאפילו מתקרב לנחמד אולי חוץ מ-BACK THAT AZZ UP, שזה כעקרון גם שיר אידיוטי, אבל ביט חמוד...

MyStiKaLL

New member
בוא אני אסביר:

טופאק מכיר? כן כן הראפר ההוא שנרצח (אחד מהם), הוא נחשב ע"י רבים (ועד לא הרבה זמן גם על ידי) לראפר הכי טוב אי פעם. על דר. דרה שמעת? אם לא אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי "השגרירים", ששם אני כותב את דעתי עליו. משני ראפרים כאלה (ותוסיף לזה את העובדה שדרה הפיק את הביט), הייתי מצפה לשיר שיצטרכו לחבר אותי לאינפוזיה אחרי כל פעם שאני אשמע אותו. במקום קיבלנו מוצר מבית היוצר של MTV, ולא במובן הטוב של המילה, שיר שאם היית נותן לוויל סמית´ לבצע אותו, יכול להיות שלא היית שם לב להבדל (אני מקצין כמובן אבל זו הכוונה). אני לא דיברתי על הליריקס, דיברתי על השיר כשיר, כמכלול של ליריקס, ביט וביצוע. ולכן אני מכתיר את השיר הזה כשיר גרוע.

DJ$upreme

New member
שני שירים מזעזעים

בעיני הם what´s your fantasy של לודקריס (דווקא ראפר חביב בד"כ), והיורש שלו בזירת הגועל נפש הפורנוגרפי, My back, My neck של Khia. כמובן, לא עוזר לי לאהוב אותם שאני צריך להשמיע אותם כל מסיבה שאני עושה.

אם כבר העלית את הנושא

באנגלית זה פחות מפריע לי, כי קל יותר להתעלם, וגם לביגי (למשל) יש חן מסויים אפילו כשהוא אומר דברים מגעילים לאללה...אבל כל השירים האלה בעברית ש...אוף...הם פשוט טו אקספליסיט. איכס. "אני עושה לה ככה והיא עושה לי ככה" ו"כל הבחורות רוצות שאני אעשה להן ככה"...ילדים בני שלוש..לכו לא**ן בבית, לא באולפן. מי בכלל רוצה לשמוע על השטויות שלכם? ויא אללה, אני לא מבין את זה, בחורות אשכרה הולכות עם האנשים ששרים את זה? כאילו, זה לא מפריע להן? לא מבין את זה.

da^Lord

New member
סבא - אתה רוצה להבין ראש של בחורות?

אם תצליח.. אתה אלוהים. אבל אני די מסכים איתך, באנגלית לא תמיד זה משנה לי, אז בעברית השיר הכי גרוע, אבל מצחיק הוא "אצבע" של שלוש לראש. כי פשוט זה כבר יותר מידי. ואני דווקא אוהב את 3 החבר´ה האלה.

tomoshe

New member
אין דבר כזה!!

אתה משמיע שירים מגעילים שאתה ממש שונא?? מילא לשים שירים שהם לא ממש הטעם שלך כי יש דרישה, זה מילא. אבל לשים שירים שאתה ממש שונא וחושב שהם מגעילים? מה קרה? נגמרו כל השירים בעולם? אני בטוח שיש מאות שירים שאתה יכול לשים במקום. הגישה הזו מוזרה בעיניי... ואני לא מסוגל לשמוע שום שיר שדיג´יי (?) CLUE צועק ברקע שלו. פשוט מביא לי את הסעיף האיש המרגיז הזה.

DJ$upreme

New member
בוודאי

DJ שם שירים בשביל הקהל ולא בשביל עצמו. בבית שלי אני אשים מה שאני אוהב, בשביל הלקוחות שלי אני אשים מה שהם אוהבים, חד וחלק. הקו האדום הוא שירים שיש בהם הסתה לאלימות או גזענות (בעברית או באנגלית לא משנה לי). למשל, השיר של לודקריס הוא אחת מהבקשות הכי פופולריות בכל מסיבת היפהופ שעשיתי בשנה האחרונה.

tomoshe

New member
מממ...תראה...תשמע...

אני לא אומר שצריך לחנך קהל - לרוב באמת עדיף לשים לאנשים דברים שהם אוהבים ורק לפעמים לדחוף משהו "חינוכי" - אבל אם זה הסגנון שאוהבים אני בטוח שאתה יכול למצוא שיר בסגנון דומה שאתה לא מתעב, לא? סמוך על הטעם שלך - אם זה משהו שאתה שונא אז אפילו אם יש כמה שרוצים בטוח יש כמה כמוך שממש שונאים אותו - ומה יקרה אם תשים להם שיר אחר של לודקריס בקצב דומה שאותו גם אתה וגם אחרים יכולים לסבול? לא יודע. בעייתי לי כל העניין הזה. אבל אולי זה בעייה שלי.

DJ$upreme

New member
נ-אהה, לא עובד ככה

כשבאה לך מישהי ומבקשת את השיר של לודקריס בתחנונים, וכשאתה שם אותו ורואה שהקהל מת עליו, אין לך ברירה אלא לשים אותו ולשים אותו שוב. וכשאתה מכיר את הקהל שלך, אתה יודע מה הם יאהבו, ואתה מרצה אותם - כקולקטיב - בצורה הכי מלאה שאתה יכול. לעניין "חינוך הקהל" - אני מאוד מתנגד לשיטה הזו. יש די ג´ייאים שמקבלים מזה סיפוק, אבל לי זה לא עושה כלום, במועדון. כל מה שעניין אותי כשיצאתי למועדונים היה להנות ולקבל כמה שיותר גוד ווייבס, ואת התמורה המלאה לכסף שלי. כדי להתחנך ולהכיר דברים חדשים ושונים, הייתי פותח רדיו. אין קשר בין אווירה של מועדון חי ונושם, לבין אווירה של תוכנית מחנכת כמו "הקצה" או אפילו התוכנית של מומי או עסק שחור. כמובן שאין סתירה בין מה שאמרתי לבין איכות, וכדי ג´יי אני בהחלט שומר על מידה רבה של בחירה - מה כן לדחוף קדימה במועדון, ומה לא, מה להשמיע בשיא הערב, ומה לא. יש בקשות של קהל שאני ממלא מיד ויש כאלה שאני סוחב לסוף הערב. ויש גם בקשות שלי...אבל כעיקרון, הקהל קובע. אגב, כל קהל וטעמו, וההבדל בין מה שאני מנגן לבני 20+ לבין מה שאני מנגן לבני 16+ הוא די עצום. והרי אם הייתי שם רק מה שאני אוהב או אפילו רק מה שעדיין לא נמאס לי לשמוע, כמות ההיפהופ במסיבות שלי הייתה פחות מעשרה אחוז.

למעלה