שאלון

the l word 10

New member
שאלון

מה הסטטוס שלך: לסבית בי סטרייטית דו מינית באיזה גיל ידעת שאת נימשכת לבנות: באיזה גיל יצאת מהארון: באזיה גיל יצאת אם מישהי פעם ראשונה: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך אם בחורה: התאהבת פעם: ניפגעת ממשהי: איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון: מי שלא רוצה לא חייבת לענות על הכל....

limors2

Well-known member
חחח איזה מין שאלון זה.

מה עם כל אלה שיכולות לענות רק על השאלה הראשונה?

the l word 10

New member
אז שיענו רק על השאלה הראשונה

אני לא מחייבת אף אחת לענות על הכל וגם לא מצפה

Shiri from the block

Active member
חח נענה על חלק מה הסטטוס שלך: לסבית בי סטרייטית דו מינית: דו באיזה גיל ידעת שאת נימשכת לבנות: 14 באיזה גיל יצאת מהארון: אממ מול חברים כאילו? סביבות 17 באזיה גיל יצאת אם מישהי פעם ראשונה: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך אם בחורה: התאהבת פעם: כע ניפגעת ממשהי: כע איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון: לא קיבלו כי הם לא יודעים../images/Emo3.gif

vitekriver

New member
קצרצר

מה הסטטוס שלך: סטרייטית עד שזה נוגע ללירון באיזה גיל ידעת שאת נימשכת לבנות: רק ללירון בגיל 21 באיזה גיל יצאת מהארון: לא נכנסתי שאני צריכה לצאת באזיה גיל יצאת עם מישהי פעם ראשונה: 0, כשיצאתי עם אמא ואבא מבית החולים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך עם בחורה: 0, כשנולדתי התאהבת פעם: ועודני מאוהבת בלירון החננה שמכינה שעורים ניפגעת ממשהי: כ"כ הרבה, כרגיל לירון איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון: כל מה שמעניין אותם זה הווזות של אמא, שאני אהיה רופאה ושמיכל תביא להם נכד

britmel

New member
מממ באמת שאלון לא ממש קשור

מה הסטטוס שלך: לסבית בי סטרייטית דו מינית: בדרך להיות לסבית :) באיזה גיל ידעת שאת נימשכת לבנות: 12 באיזה גיל יצאת מהארון: עדיין בארון באזיה גיל יצאת אם מישהי פעם ראשונה: לפני כמה שנים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך אם בחורה: לפני כמה שנים התאהבת פעם: כן ניפגעת ממשהי: כן איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון: עוד לא יודעים

Euterpe

New member
בגיל 12?!

בגיל הזה עדיין לא ידעתי מה זה סקס והמילה הכי "גסה" שאמרתי היה חרא

britmel

New member
זה לא קשור לסקס....

בכיתה ז נדלקתי על מישהי קשות.. במשך הרבה שנים...

FFTL

New member
ממ..מישי שהייתה בכיתה ט

שנתיים מעליי..בחברות שלי אני לא מתאהבת חח

...!

מה הסטטוס שלך: רק בת 15 ואת מצפה שאני ידע מה אני באמת רוצה בחיים האלה? באיזה גיל יצאת מהארון: אין לי בשביל מה לצאת כי עדיין לא החלטתי אם בכלל להיכנס התאהבת פעם: אכן כן איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון:גם אם אני יחליט בסופו של דבר להיכנס ואח"כ לצאת הם לא ידעו "..ויהי מה.."

FireInsaid

New member
עונה XD

מה הסטטוס שלך: בי באיזה גיל ידעת שאת נימשכת לבנות:14? לא זוכרת באיזה גיל יצאת מהארון: לא יצאתי :] למרות שאמא יודעת באזיה גיל יצאת אם מישהי פעם ראשונה: 15 מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך אם בחורה:בגיל 15 וחצי התאהבת פעם: כן ניפגעת ממשהי: אהא איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון: אמא עדיין בהכחשה XD

cherry32

New member
זה אני.....

מה הסטטוס שלך: לסבית בי סטרייטית דו מינית : סטרייטית נשואה+3 באיזה גיל ידעת שאת נימשכת לבנות: מיניות זה לא שחור או לבן באיזה גיל יצאת מהארון: רגע...אני רק נכנסת עכשיו... סתם....לאף אחד מגיע להיות בארון באזיה גיל יצאת אם מישהי פעם ראשונה: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך אם בחורה: התאהבת פעם: ברור ניפגעת ממשהי: לא בקטע רומנטי איך ההורים קיבלו את היציאה שלך מהארון: את של אחי הקטן הם קיבלו בסדר

למעלה