שאלון

Robin Sparkles

New member
שאלון

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? במפלצת מלוך נס? בביג פוט? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

Robin Sparkles

New member
איזה כיף שיש חופש../images/Emo9.gif

שם: כרמית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:7.6.91 גיל: 17 ו-9 חודשים גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה: י"ב מצבך החברתי: סבבה גובה: 1.66 צבע עיניים: חום אוהב אותו? אין לי בעיה עם זה צבע שער: חום כהה אוהב אותו? כן צבע אהוב: ירוק,כחול,לבן ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב וחתול מה העבודה שלך? אין לי יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות:יש איזה שפות אתה דובר? אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? ציפורים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ככה ככה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אי אפשר לסמוך על כל אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? ככה ככה יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סימבה!
האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?קצת מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? קרה כמה פעמים.זה לא הרגל מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? בעזרת השם עוד שבוע אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? קצת האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא יודעת אם זה נחשב מקרה חירום... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן חח בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? נסעתי בדיוק כשהתחלף לאדום... פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לאלא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא במפלצת מלוך נס?כן בביג פוט?כן ברוחות? כן בפיות? לא במזל?קצת באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאף מקום מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוי יש כ"כ הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש לא בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך?אבא שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון?אין מושג איפה הפלאפון בכלל..בטח תקוע באיזה חור בבית שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת...... איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר(?) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר,יכול להיות יותר טוב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

shesek17

New member
עונה למרות שברור לי שאף אחד לא יקרא את זה

באמת משעמם לי... שם: ניצן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יש לו פירוש אם זו הכוונה מיקום: מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אפ'חד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? אני רוצה לא להיות תאריך לידה: 21.11.90 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 21-אחרי צבא, אחרי תיכון, עצמאית כיתה: יב' מצבך החברתי: סבבה גובה: 1.52 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן, למרות שגם כחול היה נחמד צבע שער: חום אוהב אותו? כן, חום זה סבבה צבע אהוב: כחול,סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? יאפ, חתול מה העבודה שלך? אין לי יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? לא. הלוואי וכן הייתי יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים כן. משתדלת שלא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, כולם מחמיאים לי עליו יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מצחיקה, שנונה, יפה, שיש לי כתב יפה. לא רע לי בקיצור אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? וואו, אין לי מושג. משהו שמח/מצחיק/אופטימי מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו רע לאחד מיקיריי, לאבד את מה שיש לי אתה יודע לשיר? אמרו לי שיש לי קול סבבה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. אני חושבת שלהעמיד פנים שאתה מישהו אחר זה לא cool האם אתה מתבודד? די מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אההה... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת האם אתה פועל בפזיזות? ממש לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ברור האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית-פעילה כזאת. תלוי במצב יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי עושה את עצמי יותר אסרטיבית ויותר פתוחה עם אנשים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש דברים אבל אני משתדלת לא להתחרט אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבבה אבל יכולים להיות טובים יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתחרט וללכת רק עם מה שאתה מרגיש שנכון מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אני די רזה אז את זה ואת השיער שלי ומה הכי פחות אוהב? את זה שאני נמוכה אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? לרוז כן. קורה שלא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מאיפה לי? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? יוצא ישן עם בובות פרווה? יש לי על המיטה באופן כללי זה לא שאני הולכת לישון איתן יוצא לטיול בגשם? רק עם מטריה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? רק בשיעורי נהיגה אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? הוא בסדר האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מה? היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא ברצינות אבל יצא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? חחח לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? היום בשיעור נהיגה עברתי את המהירות המותרת פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא, רק חרקים הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? הייתי בטלויזיה לאיזה שניה היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא במפלצת מלוך נס? לא בביג פוט? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? האמת, אני לא חושבת שקורה משהו מיוחד מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחיות את ההווה, לעשות רק מה שנכון לי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? חברים ומשפחה כשאני מחליטה לשתף עם מי אתה רב הכי הרבה? עם חברה שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אההה... האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני לא חושבת שזה לא מקובל חברתית אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ילדה שאיתי בצוות בתקשורת. היא הבן אדם הכי איום ונורא על פני היקום שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי שראית? חברה שלי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וסוויטשרט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכלום איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה עכשיו עייפה מאד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

halloo

New member
../images/Emo149.gif יחי השעמום

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם השני שלי הוא על שם סבתא רבא. מיקום: כיסא לא נוח האם תקראי לבת שלך על שמך? לא, מי עושה את זה? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? כנראה שאותו שם, זה שם גם לבנים וגם לבנות
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אני אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, הוא חביב שכזה מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? בהחלט אם לא, רוצה להיות? X תאריך לידה: 26.6.92 גיל: כמעט 17 (אני אומרת את זה מה27 ביוני
) גיל שהיית רוצה להיות: עכשיו כיתה: יא מצבך החברתי: אממ רגיל גובה: 1.72 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? מאוד
צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית (הלוואי שיכולתי לכתוב בשתיהן
) חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? ביביסיטר יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: אין התמכרויות:חוץ מלשוקולד?
איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית ציטוט מועדף/ מוטו: "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." (אלברט איינשטיין)
האם... אתה חי את הרגע? הייתי רוצה לחשוב שכן יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן- כוססת ציפורנים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
מה הפחד הגדול ביותר שלך? אונס, מוות של המשפחה שלי (ושאני אשאר בחיים) אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, מה משעמם לי? (אה רגע...) האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לצערי כרגע לימודים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן, למרות שאני קצת שונאת אדם האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אוך חוסר יכולת לארגן את הזמן כראוי האם אתה פסיבי או פעיל? יותר פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקעת במחשבות חסרות טעם. מה החוזק הכי גדול שלך? להישאר רגועה במצבים מלחיצים/מפחידים. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גורמת לעצמי לחשוב על דברים לפני שאני עושה אותם, ויותר ביטחון עצמי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן, הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא רעים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין טעם להצטער על דברים שכבר קרו, ולחיות את הרגע. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עינים, חיוך, שיער ורגליים
ומה הכי פחות אוהב? בטן אתה חושב שאתה נראה טוב? כן, אבל תלוי מתי תשאלו אותי. יש לך ביטחון עצמי? רק עקרונית, אבל גם לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? טלטאביז? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, ויותר מדי כאלו נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? X אוהב את הקול שלך? לא לחלוטין האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן, כמעט נחנקתי עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא רציני התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא- אתם מנסים להוציא הודאה? חשבת שאתה משתגע? קצת בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? עיתון נחשב? היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא, הוא איש שמן עם חליפה אדומה במפלצת מלוך נס? כשאני אהיה שם, אני אבדוק את זה. עד אז, אין דעה. בביג פוט? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשק גופות מי החבר הכי טוב שלך? מישהי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? המישהי המדוברת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תפסיקי להיות לחוצה לגבי הכל מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש יותר מדי עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם אף אחד- למי יש כוח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מישהי על מי אתה סומך הכי הרבה? מישהי מי מקשיב לבעיות שלך? אמא ומישהי עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי ואבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? מפתאום האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? בבית של הספר האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? טעות? אני לא להבין האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בהחלט אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אממ אני מקווה שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? השרת בבית הספר שצחקת עליו? השרת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אפחד בינתיים שאיכזב אותך? אחותי שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? חברה שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? המעסיק שלי
שראית? אחי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס, חולצה וסוודר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק. מזה השיחות סקס האלו? איזה ספר אתה קורא? גלנקיל- מותחן כבשים מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוד מאוד מאוד עייפה ומשועממת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

yoval92

New member
חח זה משעמום../images/Emo13.gif

שם:יובל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא מיקום:שרון האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?כנירא גם יובל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?אני אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא אני אוהבת את השם משפחה שלי מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?לא
אם לא, רוצה להיות?אם היתי רוצה להיות היתי לא? תאריך לידה:עוד מאט גיל:16 ו11 חודשים גיל שהיית רוצה להיות:טוב לי איפה שאני כיתה:י"א מצבך החברתי:נחמד גובה:1.64 צבע עיניים:תכלת אוהב אותו?מאוד צבע שער:בלונד-שטני אוהב אותו?מאוד צבע אהוב: תלוי ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימין חיות מחמד?כלב מה העבודה שלך?ביביסיטר לפעמים יש / אין - פירסינג:אין קעקועים:אין אובססיות:חבר שלי וציפורנים התמכרויות:חבר שלי איזה שפות אתה דובר?עיברית,אנגלית ואיטלקית(גרתי באיטליה) ציטוט מועדף/ מוטו: "אף אחד לא מושלם" האם... אתה חי את הרגע?בהחלט יש לך סודות?לכולנו יש.. אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?לכולנו יש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?יפה,חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?וואי שאלה קשה מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות של אנשים קורבים ושלי אתה יודע לשיר?כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה וחבר לימודים וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן בהלךט האם אתה פועל בפזיזות?אף פעם האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?רגש מה החוזק הכי גדול שלך?בטחון עצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?שום דבר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?בערך יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא, כל מה שעשיתי כבר עשיתי ואין טעם להתחרט אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן, אפילו טובים מאוד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שהכל רגעי המשבר יש את המשפחה שתתמוך בך לא משנה מה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?שיער, עינים,בטן ורגלים ומה הכי פחות אוהב?לא יודעת אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?ונדר וומן האם אתה: מעשן?לא סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לפעמים נוהג?בשיעורי נהיגה נחשב? אוהב לנסוע מהר?כן לפעמים אוהב את הקול שלך?חח כו האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן הרבה פעמים וגם גרתי בחול אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות?מאח שלי נחשב?אבל זה בצחוק החטפת מכות למישהו?לאח שלי
התחילו איתך?חח כן היית על במה?כן במה זה החיים שלי ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן אתמול לא אכלת יום שלם?חח כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא יודעת פגשת מישהו מפורסם?כן, כל יום אני פוגשת אותו
הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן בטלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא במפלצת מלוך נס?ךא בביג פוט?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יודעת לא חושבת מי החבר הכי טוב שלך?חבר שלי ואח שלי ואחותי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?ההורים ואחים שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הכי חשוב שתמיד תיהיה את מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לי ולאח שלי יש הרבה כאלה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?חבר שלי וחברות שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חבר שלי וחברות שלי על מי אתה סומך הכי הרבה?משפחה מי מקשיב לבעיות שלך?חברות, חבר משפחה עם מי אתה רב הכי הרבה?חח לא יודעת אני לא אוהבת לריב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לרוב האם אתה סומך על אחרים בקלות?תלוי על מי בבית של מי היית אחרון?של חבר שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא, למה אהבה זה טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אני לא חושבת אני יודעת
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חח הכלב שלי אכל לי את הגרב שצחקת עליו?אח שלי שהלכת איתו לקניות?חברה שלי ששבר את הלב שלך? לא יודעת שאיכזב אותך?חברה שגרם לך לבכות?חבר שלי אבל מהתרגשות ששימח אותך?חבר שלי שראית איתו סרט?חבר שלי שדיברת איתו בטלפון?אחותי שראית?אימא ואבא מה אתה לובש כרגע?בגדים חח סתם מכנס וחולצה לבית כזה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?שיער איזה ספר אתה קורא? בשוכבני ובקומי, אישה מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה של המשפחה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:משעמם לי מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Unaffected

New member
מממממממממממממממ

שם: סהר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חורנית האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ישמצב שאותו הדבר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? זה בסדר ככה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כןןןןןןןןןןן >< אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נ' סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 7.11.91 גיל: 17 ושליש גיל שהיית רוצה להיות: 6 כיתה: י"ב מצבך החברתי: ממ? גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כה צבע שער: חום אוהב אותו? הוא פסדר צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? יש ויש מה העבודה שלך? סקרים XD יש / אין - פירסינג: היה קעקועים: לא אובססיות: לא ממש התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וכלמיני דברים אחרים ממש בקטנה ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כנראה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? .. מה הפחד הגדול ביותר שלך? ממ אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ממש האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי ולגבי מה יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג לא פעיל בעליל מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? ככה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? אסור לי ): יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? בשיעורי נהיגה אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? ממ האם אי פעם: פגעת בעצמך? אפשר לומר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? אולי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? בערך החטפת מכות למישהו? בערך התחילו איתך? כה היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל אבל חלק גדול ממנו ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חרקים חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? בערך היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן \: סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? השם שלי היה היתה לך התמוטטות עצבים? לא נראהלי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כ"כ בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא במפלצת מלוך נס?לא XD בביג פוט?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ממ במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן אבל בדיעיה שהיא לא תתגשם לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר,דה. מי החבר הכי טוב שלך? נמנעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני P: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא תבינו במילא :) עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אורקי ורוזי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אפחד על מי אתה סומך הכי הרבה? ממ מי מקשיב לבעיות שלך? ממ עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא XD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? פחח האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בנדוד של אבא האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שצחקת עליו? אח שלי? שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? - שאיכזב אותך? פףף יותר מדיי. שגרם לך לבכות? .... ששימח אותך? ממ לא יודעת שראית איתו סרט? אורקי ורוזי,לפני חודש שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? ההורים מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה של MXPX באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אחד,לא אוהבת את זה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא בא לי עבודה מחר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

כן כן גם אנ יעושה את השאלון משעמום...

זאת רק אני או שנראה שכל פעם אתם מוסיפים שאלות, אתם אומרים לעצמכם אוו נראה לי שהשאלה הזאת מתאימה לשאלון נוסיף גם אותה וכך נוצר השאלון וניהיה ארוך מאודדדדדדדד שם: שיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חולון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? רותם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא! מין: נקבה.. רווק? כן תאריך לידה: 6.7.91 גיל: 17 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: להישאר גיל 17 חחח או 16.. רק בלי בצפר לחץ ומבחנים כיתה: יב' מצבך החברתי: טוב.. יש לי אחלה חברות חחח גובה: חושבת ש 1.59.. צבע עיניים: חום דבש כזה.. אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? היה לי צ'ינצ'ילה מתוק וחמוד אבל הוא נפטר השנה:(:(:(:(:(:( יש / אין - פירסינג: אין רק עגילים באוזניים.. כאילו חור אחד בכל אוזן נורמלי! קעקועים: אין אובססיות: לא חושבת התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: עברית וקצת אנגלית האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לכל אחד יש אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן.. יש לך הרגלים רעים? לא.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה, טובה, מקסימה D-: אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של שיר מה הפחד הגדול ביותר שלך? זריקות.. אתה יודע לשיר? לא ממש וזה מצחיק כי קוראים לי שיר חחח אבל בדרך כלל למי שקוראים נגיד יפה היא לא יפה ושיר לא יודעת לשיר P: האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא אני תמיד כפי שאני! "אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני.." האם אתה מתבודד? לפעמים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כן אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מה זאת השאלה הזאת?!?! האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שוב שאלה מוזרה האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לחץ מה החוזק הכי גדול שלך? אחראית אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ככה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט ושימשיכו כך! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להעריך את מה שיש ולחשוב חיובי! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הגוף חחחח ומה הכי פחות אוהב? יואוו זה חופררררררר אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? בינוני לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני אוהבת פייות אבל אין לי כנפיים חחח האם אתה: מעשן? לא חס וחלילה סמים? גם לא וחס וחלילה! קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא ממש. הולך לבית כנסת? ביום כיפור מדבר עם זרים? איסיקיו.. ישן עם בובות פרווה? חיחי כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא וחס וחלילה.. יצאת מהמדינה? כן להרבה מדינות! רוצים שאפרט אז נתחיל ככה בלגיה הולנד איטליה שוויץ רומניה גרמניה אוסטריה בריטניה מערב ארה"ב היית מאוהב? עדין לא.. היית על סמים? לא וחס וחלילה שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא וחס וחלילה! עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא... חטפת מכות? לא... החטפת מכות למישהו? לא למה לי שונאת אלימות! התחילו איתך? אולי.. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן בטיולים חשבת על התאבדות? לא מה זה השאלות האלה נהרסו פתאום.. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לאאאאא יואווווווו זה מוגזם דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? חצי יום חח כשחזרתי ממערב ארה"ב חחח הרגת מישהו? לאאאא ו חשבת שאתה משתגע? לאאאאא בגדו בך? לאא היה לך חלום שהתגשם? כןןןן עברת על החוק? לאאאא אני מצייתת לחוקים! פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לאאאאאא הרגת חיה בכוונה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לאאאאאאאאאאא גנבת משהו לאאאאאאאאאאאאאא היית ברדיו/ טלוויזיה? כןןןןןןןןן היתה לך התמוטטות עצבים? כןןןןןןןן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ככה בקסם? לא בשטן? קצת.. בסנטה קלאוס? לא במפלצת מלוך נס? לא בביג פוט? לא ברוחות? אולי בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן מי החבר הכי טוב שלך? ויקי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אח שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה מי מקשיב לבעיות שלך? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? לא כל כך רבה.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים כן ולפעמים לא חחחח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אפשר.. מי היה האדם האחרון: לא עונה זה סתםםםםםםםם שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן חברה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לאאאא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נגמרררררררררררררררררררר אבל זה בהחלט הפיג קצת את השעמום חחחח
ותחליפו כאן כמה שאלות יש פה ממש שאלות דביליות!

למעלה