LadyFlame123
New member
../images/Emo117.gif../images/Emo167.gif הממ
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שמה שעון מעורר לעוד 10 דקות מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] השעון המעורר בפלא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? בד"כ רק עוד 10 דקות, לפעמים הרבה יותר
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 15 -20 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? שותה קפה אם כן, מה? קפה אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי בבוקר בא לי להקיא מאוכל
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? הולכת למטבח יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אמא בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש. או מכינה אם אין. מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה למשפחה. אם לא בא לי אז לבד. יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חח מה שיוצא. או בבית או אצל חברים. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? בד"כ כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אממ כן לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] מנסה שלא.. זה עושה לי רע בבוקר. (חח לא רע מבחינת "אני שמנה"...פשוט בחילה) אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] חחחח סתם מתי אתם הולכים לישון? מנסה לא אחרי 12 קל/קשה לכם להרדם? רואים טלויזיה ואז נרדמים אתם עושים מקלחת לפני השינה? יאפ
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שמה שעון מעורר לעוד 10 דקות מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] השעון המעורר בפלא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? בד"כ רק עוד 10 דקות, לפעמים הרבה יותר