שאלון

LadyFlame123

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo167.gif הממ

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שמה שעון מעורר לעוד 10 דקות מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] השעון המעורר בפלא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? בד"כ רק עוד 10 דקות, לפעמים הרבה יותר
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 15 -20 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? שותה קפה אם כן, מה? קפה אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי בבוקר בא לי להקיא מאוכל
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? הולכת למטבח יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אמא בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש. או מכינה אם אין. מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה למשפחה. אם לא בא לי אז לבד. יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חח מה שיוצא. או בבית או אצל חברים. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? בד"כ כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אממ כן לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] מנסה שלא.. זה עושה לי רע בבוקר. (חח לא רע מבחינת "אני שמנה"...פשוט בחילה) אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] חחחח סתם מתי אתם הולכים לישון? מנסה לא אחרי 12 קל/קשה לכם להרדם? רואים טלויזיה ואז נרדמים אתם עושים מקלחת לפני השינה? יאפ

giraffeeeee

New member
סקובידו!

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?אומרת לאבא בוקר טוב:) מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] בדר"כ אבא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?יאפ כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא אתם אוכלים ארוחת בוקר?כן אם כן, מה? קורנפלקס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?אומרת שלום לכולם והולכת לחדר לשים את התיק יש אנשים בבית? או שאתם לבד?יש ויש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?ספגטי,תפו"א, עוף מכינים לבד? או שמכינים לכם?אמא מכינה בדר"כ יש לכם חוגים? איזה?"בשבילכם זה חוג בשבילנו זו דרך חיים להיות בצופים!" ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]שיחות טלפון, מחשב וטלוויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?תלוי מה משודר באותו יום ביס סטארס לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בעיקר בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? עשר - אחת עשרה קל/קשה לכם להרדם? לפעמים אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן

עפה להמשיך להתכונן לתקשורת

בוקר: טוב מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? לוקחת את המברשת שיניים ומצחצחת שיניים. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] השעון ומידי פעם אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? יותר מידי כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אממ רבע שעה כולל מקלחת
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? כן אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? עוגיה אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אין זמן צהריים: מעולים כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? פותחת חלונות יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לבד!
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? בדרך כלל אני לא אוכלת.. אבל אם כבר אז משהו מהמקרר אם אין אז קורנפלקס מכינים לבד? או שמכינים לכם? בדרך כלל אמא מכינה לי יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מוזיקה זה תמיד. חברים וזה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא
אתם שומעים מוזיקה בלילה? תמיד! איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חדר כמובן מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה? סתם מתי אתם הולכים לישון? 12- 1 וחצי ולפעמים גם 2 קל/קשה לכם להרדם? תלוי אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Anni Lupu

New member
שאלון קצרצר:)

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מסדרת את המיטה/הולכת לשירותים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר של הפלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? היום כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? שעה חח אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? תלוי אם מתחשק לי אתם אוכלים ארוחת בוקר? כל יום אם כן, מה? קורנפלקס/טוסט/סנדביץ' אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מתיישבת ליד המחשב יש אנשים בבית? או שאתם לבד? שמגיעה אני לבד או שאבא בבית, ובאחת אחותי מגיעה מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? בשר כלשהו+אורז/קוסקוס/פתיתים/פסטה מכינים לבד? או שמכינים לכם? מוכן מראש... יש לכם חוגים? איזה? צופים, ועד לא מזמן היה ריקוד (אבל אסור לי לרקוד בגלל הנקע ברגל) ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מסדרת את החדר/מחשב/טלוויזיה/קוראת ספר אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? בטח יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אממ... הצלצול הגואל, אחיות או לא להיות לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? עד כמעט 12 בסלון, ואז בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? יותר מדי מאוחר.. קל/קשה לכם להרדם? קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא ממש לפני השינה.. שעתיים לפני פחות או יותר.

Under the GUN

New member
עונה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכים לישון לעוד 5 דקות, ואז קמים להשתין מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא או מוזיקה קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן, כל הזמן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? לקום מהמיטה לוקח לי איזה 5-15 דקות, ולהתארגן אחרי זה 5 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? ממממשששש לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אין זמן צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? הולכים להשתין
ואז צונח על המיטה/ספה ובוהה כמה דקות... יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לפעמים זה ולפעמים זה מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? זה משתנה בין אוכל אמיתי שאמא מכינה לבין שניצל תירס מכינים לבד? או שמכינים לכם? לפעמים זה ולפעמים זה יש לכם חוגים? איזה? אני שבוע הבא מתחיל ללמוד באס ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חברים/מחשב/טלפון/לישון אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא תמיד יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אני בדר"כ רואה במחשב איזה פרק או 2 של האוס לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן... אני נרדם עם מוזיקה איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר, במחשב או שומע מוזיקה מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] אני לא מבין
סתם מתי אתם הולכים לישון? בין 12 ל2 קל/קשה לכם להרדם? בדר"כ לוקח בין 10 דקות לחצי שעה.. לפעמים לוקח גם 4 שעות אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן מדגישומטק לא מקבלים קרדיט

kelly7i

New member
כן קלי, תמשיכי להיות כישלון ולעשות הכל,

כדי להתחמק מללמוד לבגרות שיש לך. שמתי היא? עוד יומיים! טיפשה קלי, נמאס לי ממך! ><" בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? חוזרים לישון. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] השעון בפלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כ-ל יוםXD כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אחרי שאני קמה בשנית, יורד לי מלא זמן, לוקח לי איזה 40 דקות נראלי, אין לי מושג האמת. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא, אין מים בבוקר! אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? מסטיק
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] חבל. בבית אין זמן, וגם לבצםר אני לא תמיד מביאה, אין מה להביא לבצפר. שונאת לחם רגיל. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? שותים אוכלים. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש, יותר מידי>< מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? זה לא קבוע מכינים לבד? או שמכינים לכם? אם לא מכינים, או שמכינים ואני לא אוהבת, אז אני דואגת לעצמי. יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מבזבזת את הזמן אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אני מאלה שאוכלים תמידXD יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כבר לא
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אני אוכלת תמיד
אתם שומעים מוזיקה בלילה? כה איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] לא, לא מבינה למה אתה מתכוון
סתם מתי אתם הולכים לישון? בזמן האחרון זה ותר מידי פעמים שזה 2 בלילה
קל/קשה לכם להרדם? תלוי בעייפות, ובעומס המחשבות של אותו היום. אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן, וזה בדרך כלל דבר שמעקב לי את השינה, כי אני תמיד באה להכנס להתקלח מאוחר בלילה[נו, לפני שהולכים לישוןXD] ואז אני מגלה שאין מים חמים![
] אז אני צריכה להדליק דוד, לחכות לו, ואז להכנס! >< אבל עכשיו קיץ ותמיד חם, אז אמור להיות תמיד מים חמים, נכון?
** נכון שהוא מדהים?

hkatsman

New member
זין אני מדגיש

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון מעורר, ואם הוא בדיוק נכבה ואין לי כח ללכת לתפריט אני משתין קודם. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר אולי קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? אני מתעלם, אני לא סוגר, אם אני נרדם שוב זה בטעות. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? הממ תלוי, אם אני לחוץ אני יכול לצאת ב7 דקות ככה, אבל בדר"כ חצי שעה ככה. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא, כשהיה לי שיער ארוך הייתי, וגם אחרי זה מתוך הרגל, אבל כבר אין לי כח לזה. אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא אם כן, מה?קפה אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אני אף פעם לא רעב בבוקר צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? שם את התיק למעלה ויורד לאכול יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בדר"כ יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? הממ מה שיש מכינים לבד? או שמכינים לכם? מי יכין לי? יש לכם חוגים? איזה? חוג ציור, חוג דרמה, וחוג אלקטרוניקה ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] הממ בדר"כ אני עובד אבל בגלל ספירת העומר אין יותר מדי עבודה. לפעמים הולכים לשניצלייה או משו. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא ממש יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] קפה לפעמים אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] אני מבין סתם מתי אתם הולכים לישון? 1 אולי, אבל זה תלוי קל/קשה לכם להרדם?קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה? אם יש לי כח, אחרי העבודה תמיד.

sky darkens

New member
Everytime I pray, I'll be missing you.

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבים את השעון המעורר המסריח. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר ואמא צורחת מלמטה. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן. מיליון פעם. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? לבית ספר, 4 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לפעמים, כשמבטלים לי שעות. או שאני קם מאוחר מדי. אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא. אם כן, מה? לא אוכל. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אני קם ב8:20 לשיעור של 8:30? צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכל ארוחת צהריים. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? או שאחי הקטן בבית או שאני לבד. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שאמא מכינה. מכינים לבד? או שמכינים לכם? *מבט למעלה* יש לכם חוגים? איזה? נופ. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חברים, מחשב... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יאפ יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? נופ, השרדות! לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא ממש. אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] מביאים ביד. למה אתה מתכוון? :| סתם מתי אתם הולכים לישון? ב1 בערך. קל/קשה לכם להרדם? קל לאחרונה. אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MoonyAvFreak

New member
meeee

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון מעורר מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] פלאפון (שעון מעורר) קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? דה כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה. כולל להיות על המחשב, לארגן תיק וכאלה. אני יכולה להתארגן ב5 דקות אם באלי P: אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לפעמים. זה או לפני שינה או בבוקר. אם זה בבוקר אני צריכה לקום ב6..אז צריך לחשוב על זה ממש יעני. אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן אם כן, מה? כזה...קורנפלקס שוקולד כמו נסקויק אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? עולה לחדר ובודקת את המסן. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בד"כ אמא ליאור והעוזרות...ואז אני ועדי חוזרות אז יש מלא בבית חח מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? כשאני חוזרת מבצפר רק מרק. כי בבצפר ישלנו צהריים. יעני סנדווצ וכאלה. (אני מגיעה הביתה ברבע ל4) מכינים לבד? או שמכינים לכם? בד"כ מכינים לנו. שאני אישית לא סובלת את זה.. יש לכם חוגים? איזה?לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] שיעורים...מוסיקה...מסן...טלויזיה. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן. אבל יעני לא משהו כבד. P: יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? יש....pushing dasies, gossip girl, וכל השאר...סתם יעני מה שיוצא. כמו miami ink, extreme makeover, next. futurama וכו לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?יאפ לפני השינה איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בסלון בטלויזיה ואז בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה P: מה חשבתם O: סתם מתי אתם הולכים לישון?תלוי. אם באלי להתקלח בבוקר...מקסימום 10. ואם לא אז מקסימום 11. (אני קמה ב6-6:20) קל/קשה לכם להרדם?תלוי...ימי בצפר..קל קל קל אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן. אבל לא בלילה...ערב כזה לפני האוכל והטלויזיה וזה.

זונע

New member
מה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? ממשיכים לישון מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כל יום
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 10 דק' אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא למי יש זמן אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא למי יש זמן אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אין זמן! צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? נרגעים עם טלוויזיה יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בדרך כלל אח שלי בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש מכינים לבד? או שמכינים לכם? לבד יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] בחוץ עם חברים בדרך כלל אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא ממש יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לאדע מה שיש לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] חח ברור הכי הרבה אני אוכל בלילה אתם שומעים מוזיקה בלילה? כה איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? סלון ואז זורמים לחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנים סתם מתי אתם הולכים לישון? 1-2 קל/קשה לכם להרדם? תלוי אתם עושים מקלחת לפני השינה? ברור

Rose131

New member
נמD:

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? רצה למחשב לכבות את האייטיונס מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] האייטיונס קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?ברור כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?שעה- שעה וחצי אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?אכן כן אתם אוכלים ארוחת בוקר?כן אם כן, מה? סלט, קפה, קורנפלקס עם חלב[סויה] ולחם עם חומוס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?אוכל יש אנשים בבית? או שאתם לבד?לבד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?מרק ירקות עם איזה שילוב של סויה או קטניות ודגנים מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים יש לכם חוגים? איזה?X ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מחשב, מוזיקה, חברים.. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?מן הסתם. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?האוס וסמולוויל לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] פרי או משהו כזה אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] XD סתם מתי אתם הולכים לישון?11-1 כזה. תלוי
קל/קשה לכם להרדם?קל אתם עושים מקלחת לפני השינה?לא

mikmikonet

New member
גם לי מתחשק ../images/Emo13.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אבא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? בדר"כ זה לא שעון מעורר אלא תזכורת מהפלאפון... ואני חוששת שיצא לי באמת לכבות אותה פעם ולהמשיך לישון... אבל אני שמה אותה על נודניק והיא ממשיכה לנדנד 10 דק' אח"כ אז אני מתעוררת בסופ של דבר. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? רבע שעה / חצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?
אתם אוכלים ארוחת בוקר? בקטנה אם כן, מה? תה צ'אי מסאלה
ואולי חוטפת איזו עוגה או עוגייה אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אין זמן. אבל אח"כ ב-10 בביה"ס אוכלים צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? תלוי מתי. לאחרונה, חורשת עם חברה לבגרות / מתכונת התורנית. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תלוי מתי. לאחרונה אני עם החברה מהתשובה הקודמת
לפעמים אחים שלי באים. וההורים מגיעים מאוחר יותר. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אם זה בביה"ס אז סנדוויץ' ותפוח, אם אני בבית אני סתם מכינה לי משהו שיש בקרבת מקום. בדר"כ זה מסתכם ביוגורט או טוסט. מכינים לבד? או שמכינים לכם? אני יש לכם חוגים? איזה? פיתוח קול נחשב? ולהקת הנוער של העיר נחשב? אם כן, אז שני אלה
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] עצוב להגיד את זה, אבל מחשב. ומוזיקה ברקע כל הזמן. וגם פסנתר לפעמים
אבל זה לא רק בערב. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? ברור, אבל זה לא נחשב "ארוחת ערב" כזו שיושבים עם כל המשפחה ליד השולחן... אבל בטח שאוכלת. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? תלוי בתקופה. לאחרונה אני בקושי רואה, אפילו פספסתי את שני הפרקים האחרונים באמריקן איידול
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא! זה אחד מהעקרונות שלי, חוץ מבמקרים חריגים (יום העצמאות וכו') אוכל לא נכנס לפה שלי מ-11 בלילה. אתם שומעים מוזיקה בלילה? בווליום נמוך. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חדרי הקט מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] אני חוששת שלא הבנתי למה אתה מתכוון
או שמא לא רציתי להבין? מתי אתם הולכים לישון? פעם זה היה בסביבות 11 עד 11 וחצי, בזמן האחרון אני ממש גרועה והולכת לישון ב-12 וחצי, אני רוצה לחזור עכשיו למוטב
קל/קשה לכם להרדם? רוב הפעמים די קל. והדבר השנוא עלי זה לא להצליח להירדם בלילה. אתם עושים מקלחת לפני השינה? לפעמים, בערב או בלילה.

KeReN 0R

New member
סוף סוף נזכרתי מה זה המדגישומטיק הזה../images/Emo8.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? משהו בפלאפון ( סוגרת שעון מעורר/ עונה לשיחה) מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] ^ קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כל יום בערך?
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?תלוי ביום...אבל חצי שעה בדרך כלל אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?כשיש זמן אתם אוכלים ארוחת בוקר?לפעמים אם כן, מה? פירות/טוסט/דגנים/שוקולד
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]כי אין לי תיאבון(?) צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? זורקת בחדר את הילקוט, הנעליים וכ'ו... יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש את שומרי הראש שלי
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?בעיקר בשרים...אה, ועגבניות
מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים לי (אני יודעת לבשל אבל אין לי כוח
) יש לכם חוגים? איזה?אמ...כעיקרון יש לי פיתוח קול אבל לא היה לי כבר חודש
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב??שיעורים, חברים, מוזיקה..(
) אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?ברור
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]בטח אתם שומעים מוזיקה בלילה?אם אפשר אז למה לא? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]דברים שהשתיקה יפה להם
חח סתם מתי אתם הולכים לישון?בסביבות 11 אם אני צריכה לקום מוקדם קל/קשה לכם להרדם?יחסית קל... אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה, כן, משעמם לי פצצות

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? במיטה בודקת שעה, שיחות והודעות שלא נענו.
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר בפלאפון
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? פעמים רבות
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? לא הרבה כ"כ
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לפעמים
אתם אוכלים ארוחת בוקר? לפעמים
אם כן, מה? קורנפלקס/חביתה
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אכן
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מדליקה רדיו
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בד"כ יש
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? כל מיני חח
מכינים לבד? או שמכינים לכם? בד"כ אחי הגדול מכין, הוא מבשל בנ"ז. אם אני אוכלת שניצל תירס אז מן הסתם לבד
יש לכם חוגים? איזה? ריקודי עם זה נחשב?#
ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] הכל:] הופעות כשיש, טלוויזיה וכאלה, מחשב, לומדת לפעמים
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כמעט תמיד כן.
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? מהדורה מוגבלת בויאודי
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא
אתם שומעים מוזיקה בלילה? גלגלצ כל הלילה
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר
מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] כשאני ישנה עם מישהו אז סביר להניח שאותו. סתם, כבר לא
סתם
מתי אתם הולכים לישון? סביבות 12 בלילה. שעתיים לפה שעתיים לשם, תלוי ברמת העייפות.
קל/קשה לכם להרדם? תלוי ברמת העייפות, אבל בד"כ זה סובב סביב כ-חצי שעה
אתם עושים מקלחת לפני השינה? וודאי וודאי :] לא נכנסים למיטה מסריחים מכל היום

Liron04

New member
עונה:]

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? בודקת מה השעה מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כל יום כמעט=/ כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? שעה. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אכן.אין בוקר בלי מקלחת. אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן. אם כן, מה? כוס קפה ועוגיות. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] - צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מורידה נעליים D: יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לבד. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל של אמא :S מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה ואני מחממת. יש לכם חוגים? איזה? עדין קוראים לזה חוג בימנו ? אבל כן אני משחקת כדורסלץ. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] שיעורים. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? בובות =] לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] כן אתם שומעים מוזיקה בלילה? תמיד. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? פעם בבחדר פעם בסלון מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סמים סתם לא חס וחלילה חח. סתם מתי אתם הולכים לישון? זה תלוי ביום,לפעמים אני יכולה להרדם ב22:00 ולפעמים ב2:00 חחח... קל/קשה לכם להרדם? קל אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן =]

L i O r K u S h

New member
יאללה זה קצר...|

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

L i O r K u S h

New member
תפוזבל!../images/Emo46.gif

ננסה שוב... בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פעם- קמה מיד ומצחצחת שיניים. בזמן האחרון שמה שעון מעורר לעוד 10/20 דק'
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר בפלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן פעם אחת. לא זכרתי שסגרתי אותו בכלל...
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא ממש לא...למי יש כח על הבוקר אתם אוכלים ארוחת בוקר? אכן אם כן, מה? פרוסה עם מה שמצאתי באותו רגע שהכנתי בדקה כי אני חייבת לעוף... אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?הולכת לתת נשיקה לאחותי החמודה! יש אנשים בבית? או שאתם לבד? עכשיו יש כל הזמן את אמא וניקי בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש...אם יש..אם אין וצריך להכין אז אני אשאר רעבה עד שיהיה לי כוח להכין
מכינים לבד? או שמכינים לכם? אם אמא הכינה אז למה לא. אם לא אז תמיד יש איזה שניצל במקפיא. יש לכם חוגים? איזה? מדבים נחשב? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] כל יום משו אחר אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? משתדלת שלא...מסתבר שאם אני לא אוכל ארוחות ערב אני אשכרה ארזה קצת...ואני לא צכה יותר מזה יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? בערב, בצהריים תמיד...ועכשיו יש גם במחשב!! לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] רק אם אני ממש רעבה אתם שומעים מוזיקה בלילה?אם אחותי לא בבית או שהיא ערה איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? גם וגם מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה
סתם מתי אתם הולכים לישון? אחרי 12 כי לפני זה פשוט לא יוצא קל/קשה לכם להרדם? בדר"כ אני הרוגה מעייפות אז קל. אתם עושים מקלחת לפני השינה?בדר"כ...לפעמים לפני היציאה אז יותר מוקדם... הא זהו.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה