שאלון

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
שאלון

שאלון על אוטיזם, מעניין לגלות כמה אנחנו אוטיסטים :) מקורו בפורום מתמטיקה, היה מעניין לראות את התוצאות שם (חלקן היו ממש גבוהות) זה גרם לי לתהות על הקשר בין אופי לבחירה המיקצועית שלנו :) אני והזוגה מילאנו גם אני 12 היא 5 זה בהחלט משקף את ההבדל בהתייחסות החברתית ביננו אתן מוזמנות למלא :)

Dulyi

New member
16

אבל חלק מהדברים שם בעיתיים בעיני, כי אני חריגה בכל התחום של מספרים, יש לי זכרון חריג למספרים (מה גם שמאוד פיתחתי אותו בצבא...)

עינתנת1

New member
28

איך יצא כזה גבוה?

Potato chips1

New member
טוב, את יודעת..הגבול

בין גאונות לשיגעון דקיק ממש...לפחות זה אומר שאת יכולה לחשוב על עצמך בתור גאונה

Potato chips1

New member
21

ממש כמו הפרופיל שלי
אז אני קצת אוטיסטית? האמת שלמרות שאני מודעת לזה תמיד, כשעניתי על המבחן הזה ממש הרגשתי את הניגודים החזקים שיש לי באופי.

ק א סי

New member
מעניין....

12 נראה לי שאם הייתי ממלאת את השאלון לפני שנים, היה יוצא יותר גבוה.

כבשה200

New member
זה בכלל לא קשור למה שאמרת

קודם כל, שתיכם נ"ט - נוירוטפיקליות שזה אומר ששתיכן נורמליות לחלוטין. כל מי שיוצא לו מעל 34 - סימן שיש לו אחת מתסמונות הספקטרום הכוונה העיקרית בשאלון הזה זה לאבחן תסמונת אספרגר, זה לא קשור לאופי או לבחירה מקצועית מי שמתחת ל-18 - נורמלי לחלוטין ומי שבין 18-34 הוא מה שנקרא "אנשי אמצע", שזה אומר שאלו אנשים שיש להם סממנים של אספרגר ברמה מאוד קלה - אצל נשים זה תמיד קל יותר, או שיש להם כמה מהמאפיינים בגלל זה הם "באמצע" השאלון הזה הוא לא מה שחשבת, ולא צריך למלא אותו סתם ככה

dify

New member
כיבשייייי

אני אסביר לך למה כתבתי את מה שכתבתי- בשאלון נתקלתי בפורום אחר, ואז ראיתי שאנשי פורום מתמטיקה ענו עליו (פרסמו את תוצאותיהם) והיה מפתיע לראות כמה יחסית הציונים שלהם גבוהים. אז מצד אחד זה קצת בלתי נמנע (כי יש מלא שאלות על "להיות מוקסם ממספרים" בשאלון. ומצד שני, אני כן חושבת שזה משקף משהו במידת ביישנות, כשמילאתי את זה מיד ידעתי שזוגתי תקבל ציון עוד יותר נמוך (כי היא הרבה פחות בישנית ממני) וזה אכן קרה. אותי זה שעשע, גם אם השאלון נועד לדברים אחרים :) זהו, חשבתי שאנשים יאהבו (ולפי ההשתתפות, הם כנראה אהבו :)) אבל תודה על המידע! למדתי משהו :)

למעלה