שאלון!

zohar36

New member
שאלון!

בחלק הראשון צריך לסמן איקס ליד מה שעשיתם. 1. אף פעם לא עישנתי 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל 3. אף פעם לא היה לי חבר 4. אף פעם לא התנשקתי 5. אף פעם לא השתכרתי 6. אף פעם לא נישקתי בת 7. אף פעם לא נגעתי בסמים 8. אף פעם לא בגדתי 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי 10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי 11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו 12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי 13. אף פעם לא הייתי בחו"ל 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה 15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג 18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית 19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם 23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה 24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר 27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי 28. אף פעם לא בכיתי מסרט 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה 30. אף פעם לא אכלתי חומוס 31. אף פעם לא קשרתי עניבה 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק 33. אף פעם לא היה לי האנג אובר 34. אף פעם לא היו לי דגים 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט 36. אף פעם לא תרמתי דם 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס 39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון 40. אף פעם לא בניתי איש שלג 41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית 43. אף פעם לא עשיתי גבות 44. אף פעם לא כססתי ציפורניים 45. אף פעם לא רצחתי 46. אף פעם לא התפללתי 47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב 49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש/ה? התקשרת למישהו? התגעגעת למישהו? קנית משהו? האם... היית רוצה לגור במקום אחר איפה? את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה מאמינ/ה באלוהים? את/ה מאמינ/ה בגורל? שטן? את/ה אוהב/ת רכבות הרים? את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? את/ה רוצה עוד פירסינג? את /הבנאדם של יום או לילה? האם אי פעם... בכית על בת? בכית על בן? מישהו בגד בך? היית מאוהב? שיקרת? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? התגעגעת למישהו/י? רצית להיות בן המין השני? התחרטת על דברים שעשית? חשבת שאת הולכת למות? חשבת להתאבד? עישנת? שתית אלכוהול? השתכרת? עשית תאונת דרכים? עשית אמבטיית קצף? נשארת ערה כל הלילה? פחדת מחושך? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה השם שלך הופיע בעיתון? רכבת על סוס? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? נרדמת בשיעור? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה?

zohar36

New member
וואו, משעמם לי.

1. אף פעם לא עישנתי
2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת
7. אף פעם לא נגעתי בסמים
8. אף פעם לא בגדתי 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
10. אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי
11. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו
12. אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת מישהו והתכוונתי
13. אף פעם לא הייתי בחו"ל
14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה
15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג
16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות 17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג
18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית
19. אף פעם לא הלכתי מכות
20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר
21. אף פעם לא ברחתי מהבית
22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
23. אף פעם לא קיבלתי 100 במתמטיקה
24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה
25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי
28. אף פעם לא בכיתי מסרט
29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה 30. אף פעם לא אכלתי חומוס
31. אף פעם לא קשרתי עניבה
32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק
33. אף פעם לא היה לי האנג אובר
34. אף פעם לא היו לי דגים 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט
36. אף פעם לא תרמתי דם 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס
39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון 40. אף פעם לא בניתי איש שלג
41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע
42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית
43. אף פעם לא עשיתי גבות
44. אף פעם לא כססתי ציפורניים
45. אף פעם לא רצחתי 46. אף פעם לא התפללתי
47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת
48. אף פעם לא הייתי בתל אביב
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם
52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש/ה?לא התקשרת למישהו?כן התגעגעת למישהו?כן קנית משהו?לא האם... היית רוצה לגור במקום אחר איפה?לא ממש. את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?עה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא. את/ה מאמינ/ה באלוהים?לא. את/ה מאמינ/ה בגורל?לא. שטן?לא. את/ה אוהב/ת רכבות הרים?לפעמים. את/ה רגיש/ה לדיגדוגים?כן
את/ה רוצה עוד פירסינג?כן. את /הבנאדם של יום או לילה?לילה! האם אי פעם... בכית על בת?כן בכית על בן?כן מישהו בגד בך?לא היית מאוהב?כן שיקרת?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן התגעגעת למישהו/י?כן רצית להיות בן המין השני?כן התחרטת על דברים שעשית?כן חשבת שאת הולכת למות?כן חשבת להתאבד?כן עישנת?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן עשית תאונת דרכים?לא עשית אמבטיית קצף?כן נשארת ערה כל הלילה?כן פחדת מחושך?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן השם שלך הופיע בעיתון?לא רכבת על סוס?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן נרדמת בשיעור?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעדיף מללמוד אנטיגונה../images/Emo122.gif

1. אף פעם לא עישנתי 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חבר 4. אף פעם לא התנשקתי 5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת
7. אף פעם לא נגעתי בסמים
8. אף פעם לא בגדתי
9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות
17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג
19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
יוסלס הקדישו לי!!! 27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי
28. אף פעם לא בכיתי מסרט 29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה
30. אף פעם לא אכלתי חומוס
זה ממש מגעיל 31. אף פעם לא קשרתי עניבה 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק
33. אף פעם לא היה לי האנג אובר 34. אף פעם לא היו לי דגים
35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט
36. אף פעם לא תרמתי דם
37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס
39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון
40. אף פעם לא בניתי איש שלג
43. אף פעם לא עשיתי גבות
ועוד איזה פסי רכבת
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים
ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? אולי הרגשת טיפש/ה? לא התקשרת למישהו? כן התגעגעת למישהו? כן קנית משהו? לא האם... היית רוצה לגור במקום אחר כן איפה? ירושלים את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה מאמינ/ה באלוהים? אולי את/ה מאמינ/ה בגורל? לא שטן? ממש לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים? כןןן את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? כן את/ה רוצה עוד פירסינג? אין לי אפילו אחד את /הבנאדם של יום או לילה? תלוי כמה ישנתי
האם אי פעם... בכית על בת? לא בכית על בן? לא מישהו בגד בך? לא היית מאוהב? כן שיקרת? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן התגעגעת למישהו/י? כן רצית להיות בן המין השני? לא התחרטת על דברים שעשית? כן חשבת שאת הולכת למות? לא חשבת להתאבד? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא עשית תאונת דרכים? כן.. אבל לא רציני עשית אמבטיית קצף? כן נשארת ערה כל הלילה? כן פחדת מחושך? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה מזתומרת?
השם שלך הופיע בעיתון? לא רכבת על סוס? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן נרדמת בשיעור? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא סימנתי את 3 ו-4

עד שקטלתי את שיטת הסימון

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטוב עכשיו שהסתכלתי שוב

הבנתי שלא סימנתי שומדבר נכון אז מהתחלה: 1. אף פעם לא עישנתי 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי 6. אף פעם לא נישקתי בת 7. אף פעם לא נגעתי בסמים 8. אף פעם לא בגדתי 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה 15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות
19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר 21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
30. אף פעם לא אכלתי חומוס 31. אף פעם לא קשרתי עניבה 32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק
36. אף פעם לא תרמתי דם
37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס
43. אף פעם לא עשיתי גבות
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים זהו
.. אם אתם ממש משועממים אתם מוזמנים למצוא את ההבדלים בין ההודעה הזאת לקודמת XD

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהיה עוזר אם לא היה כתוב את האף פעם../images/Emo6.gif

זה ממש בילבל אותי בהתחלה...

So like a rose

New member
עונה

1. אף פעם לא עישנתי
2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חבר
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת
7. אף פעם לא נגעתי בסמים 8. אף פעם לא בגדתי
9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
13. אף פעם לא הייתי בחו"ל 14. אף פעם לא הייתי בחוץ עם חברים כל הלילה
15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג
16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות
17. אף פעם לא ראיתי ראיתי שלג 18. אף פעם לא פגעתי בעצמי פיזית 19. אף פעם לא הלכתי מכות 20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר
21. אף פעם לא ברחתי מהבית 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה
25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר
28. אף פעם לא בכיתי מסרט
29. אף פעם לא אכלתי יותר משלושה משולשי פיצה 30. אף פעם לא אכלתי חומוס
32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק 33. אף פעם לא היה לי האנג אובר
עכשיו:( 34. אף פעם לא היו לי דגים 35. אף פעם לא פגשתי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט
36. אף פעם לא תרמתי דם 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס 38. אף פעם לא רכבתי על סוס 39. אף פעם לא היה לי מנוי לעיתון
40. אף פעם לא בניתי איש שלג 41. אף פעם לא נסעתי על אופנוע 42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית
43. אף פעם לא עשיתי גבות
45. אף פעם לא רצחתי 46. אף פעם לא התפללתי 47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית
50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם
52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש/ה?כן התקשרת למישהו?כן התגעגעת למישהו?כן קנית משהו?לא האם... היית רוצה לגור במקום אחר איפה? כן,תל אביב. או קנדהP: את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן את/ה מאמינ/ה בגורל?כן שטן?לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים? כןן את/ה רגיש/ה לדיגדוגים?מאוד את/ה רוצה עוד פירסינג?כן את /הבנאדם של יום או לילה? לילה האם אי פעם... בכית על בת? כן בכית על בן?כן מישהו בגד בך?כן.. היית מאוהב?לא שיקרת?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היה כבר. וכן התגעגעת למישהו/י? כן רצית להיות בן המין השני? לאO: התחרטת על דברים שעשית? כן חשבת שאת הולכת למות?כן חשבת להתאבד?לא עישנת?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן עשית תאונת דרכים? לא אבל אני בטוח אעשה בעתיד תזהרוP: עשית אמבטיית קצף? כן נשארת ערה כל הלילה?כן פחדת מחושך?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא השם שלך הופיע בעיתון?לא רכבת על סוס?לא הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?כן היית על במה?כן נרדמת בשיעור?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא

otlumak

New member
בכיף שיהיה לכם...

. אף פעם לא עישנתי-בגיל 4 זה נחשב? שנתנו לי כדי שאני אקבל טרואמה, זה די הצליח חחח 2. אף פעם לא קיבלתי נכשל
3. אף פעם לא היה לי חברה
4. אף פעם לא התנשקתי
5. אף פעם לא השתכרתי
6. אף פעם לא נישקתי בת
עכשיו שמתי לב שמקודם לא היה כתוב בת -_- אז למה הכוונה?! טוב בקיצור זה לא היה רציני... 7. אף פעם לא נגעתי בסמים 8. אף פעם לא בגדתי 9. אף פעם לא בכיתי בפומבי
15. אף פעם לא היה לי שום פירסינג 16. אף פעם לא עשיתי מבחן בגרות
בטעות נחשב? XD 19. אף פעם לא הלכתי מכות
20. אף פעם לא הייתי במסיבה עד הבוקר
21. אף פעם לא ברחתי מהבית
בקטנה כזה... 22. אף פעם לא פגשתי מישהו מפורסם
24. אף פעם לא ביליתי סילבסטר כמו שאני באמת רוצה 25. אף פעם לא הצטלמתי בעירום 26. אף פעם לא הקדישו לי שיר- לא הקדישו לי שיר וחבל 27. אף פעם לא קיבלתי חיבוק כשעצוב לי
הרבה יותר 30. אף פעם לא אכלתי חומוס
32. אף פעם לא הייתי בהופעה רוק
36. אף פעם לא תרמתי דם- לא יכול מה לעשות... עוד לא בגיל (אני חושב..) 37. אף פעם לא השתזפתי טופלס
- XD 38. אף פעם לא רכבתי על סוס
42. אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית 43. אף פעם לא עשיתי גבות 44. אף פעם לא כססתי ציפורניים
47. אף פעם לא ישבתי על פסי רכבת 48. אף פעם לא הייתי בתל אביב
49. אף פעם לא יצאתי החוצה בלי סיבה בחצאית 50. אף פעם לא נעצרתי. 51. אף פעם לא התנשקתי בגשם 52. אף פעם לא קראתי ספר מעל אלף עמודים 53. אף פעם לא הייתי חבר בלהקה או עדיין חבר
הקמתי את הלהקה עם חברים שלי טריה מהתנור ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא משהו חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? בטירוף גרמת למישהו לצחוק? ברור הרגשת טיפש/ה? לא התקשרת למישהו? מי לא? התגעגעת למישהו? כל הזמן קנית משהו? לא, חוסך כסף לארה"ב... האם... היית רוצה לגור במקום אחר איפה? כןןןןןןןןן!!! ארה"ב!! אם אפשר ליד הבית של אקסל איפשהו בהוליווד את/ה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אין כזה דבר זה עלוב ואם כבר אפשר פשוט להינות מלדבר עם חברים שלא מכירים באינטרנט מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא ממש, מכבד אמונות של אנשים את/ה מאמינ/ה בגורל? fuck fate שטן? fuck the devil, he's a loser and he's my bitch את/ה אוהב/ת רכבות הרים? כן את/ה רגיש/ה לדיגדוגים? לא את/ה רוצה עוד פירסינג? לא את /הבנאדם של יום או לילה? בעיקר לילה האם אי פעם... בכית על בת? לא בכיתי, הייתי ממורמר... בכית על בן? סבא? מישהו בגד בך? חחח זה די עלוב אבל זה היה בכיתה ג' XD היית מאוהב? כן שיקרת? מי לא? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן התגעגעת למישהו/י? כל הזמן (השאלות פה חוזרות על עצמן.. מישהי מתגעגעת אהמזוהראהמ) רצית להיות בן המין השני? מה אני דנה? התחרטת על דברים שעשית? כן חשבת שאת הולכת למות? כן חשבת להתאבד? לא ממש עישנת? זה פאקינג חוזר על עצמו!!! שתית אלכוהול?
השתכרת?
עשית תאונת דרכים? ווואווווואה... רק אני הייתי מעורב אני והאופניים שלי וקרה לי כמה פעמים וכולם עשיתי סלטות באוויר... עשית אמבטיית קצף? XD נשארת ערה כל הלילה? מלא פעמים פחדת מחושך? כשהייתי קטן
עכשיו אני שולט בו... השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? food fight!!! השם שלך הופיע בעיתון? כן רכבת על סוס? זה חוזר על עצמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הופעת בציבור בפיג'מה? לא, אבל נחשוב על זה בכית בסרט?לא וזה חוזר על עצמו חחח היית על במה? כן נרדמת בשיעור? כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא אהבתי את השאלון בכללי...

למעלה