שאלון (-:

שירוש114

New member
שאלון (-:

דפדפתי בדפי הפורום ומצאתי את זה. את האמת שברוב הפורומים יש משחקים ופעיליות וכאן אין אז מי שבא לו שיענה למרו ת שאני לא מכירה אף אחד...........זה יהיה יותר מנחמד כל הזכויות שמורות לורד ב מתי בפעם האחרונה
בכיתם? דיברתם לעצמכם? השתכרתם עד אובדן חושים? שיקרתם? התרגשתם? נדלקתם על מישהו\י במבט ראשון? אכלתם משהו ממש טעים? בכיתם מסרט? הייתם מאוהבים? הייתם בחו"ל? טיילתם בארץ? התאכזבתם ממישהו אהוב? צחקתם עד דמעות? עשיתם מעשה טוב? עשיתם משהו שאתם אוהבים? שכחתם יום הולדת של מישהו אהוב? הייתם בבית כנסת? קדימה לענות

אני ראשונה ../images/Emo6.gif ואת אחרי שירוש....

בכיתי - בשבוע שעבר
דיברתי לעצמי - באותו היום בשבוע שעבר
השתכרתי - לפני חמש שנים בערך (אז זו גם היתה הפעם האחרונה ששתיתי אלכוהולללללל)
שיקרתי - לבוס שלי ביום א' האחרון
התרגשתי - כל יום מחדש (יש לי 2 סיבות להתרגש בכל יום)
נדלקתי על מישהו ממבט ראשון - לפני שישה חודשים בערך
אכלתי משהו ממש טעים - במוצ"ש, מימונה הכנתי מופלטות בפעם הראשונה (ואני לא מרוקאית
) בכיתי מסרט - אתמול
הייתי מאוהבת - אני עדיין......ב-11 שנים האחרונות
הייתי בחו"ל - אם אפשר לקרוא לזה חו"ל (סיני) - לפני 9.5 שנים
ובע"ה בקרוב שוב טיילתי בארץ - כל יציאה מאילת היא "טיול" ולמערי הפעם האחרונה שיצאתי מאילת היתה אם אני לא טועה ב-8.1.08 (ההופעה של אברהם)
התאכזבתי ממישהו אהוב - לפני שבוע (פה אני מעדיפה לא לפרט....)
צחקתי עד דמעות - משתדלת בכל היום - היום לא
עשיתי מעשה טוב - היום (כמו בכל יום)
עשיתי משהו שאני אוהבת - היום (כנ"ל, כמו בכל יום)
שכחתי יומולדת של מישהו אהוב - א--ף פ--ע--ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי בבית הכנסת - ביום כיפור האחרון
וואי, מלאאאאאאאאאאאאאאאאא שאלות , אבל נחמד
יאללה, שירוש, תורך

שירוש114

New member
עונה../images/Emo3.gif

בכיתם?שבוע שעבר ביום ראשון דיברתם לעצמכם?היום השתכרתם עד אובדן חושים?לא שותה אלכוהול שיקרתם?היום לבוסית המעפנה שלי התרגשתם? שלשום נדלקתם על מישהו\י במבט ראשון? לפני שנה אכלתם משהו ממש טעים? כמעט כל יום בכיתם מסרט? אתמול הייתם מאוהבים? לפני שנה הייתם בחו"ל? אף פעם לא טיילתם בארץ? בפסח התאכזבתם ממישהו אהוב? היוםםםם צחקתם עד דמעות? קשה לזכור עשיתם מעשה טוב? היום עשיתם משהו שאתם אוהבים? כל יום שכחתם יום הולדת של מישהו אהוב? לא קרה הייתם בבית כנסת? אממ יום כיפור

טל טל 20

New member
תורי ../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה בכיתם? בשבוע שעבר
דיברתם לעצמכם? היום
השתכרתם עד אובדן חושים? חח לפני 4 חודשים בערך שיקרתם? נמנעת מלשקר, אבל היום- שקר לבן קטן
התרגשתם? ביום שני שעבר
נדלקתם על מישהו\י במבט ראשון? לפני חצי שנה.. אכלתם משהו ממש טעים? ביום שישי בערב, אין על הדגים של אמא
בכיתם מסרט? אתמול. עצוב.. עצוב
הייתם מאוהבים? אוי..איזו שאלה עדיין מאוהבת
אבל בחייך, מה זה שווה..אין סיכוי
לבי מכר את אמונתו.... הייתם בחו"ל? לפני 4 חודשים. בזמן שהשגרה שוב השתלטה אני רציתי חופש אז יצאתי לטייל.. טיילתם בארץ? מזמן לא התאכזבתם ממישהו אהוב? בפסח. ועוד איך!
צחקתם עד דמעות? כן, בעבודה לפני כמה שבועות
עשיתם מעשה טוב? שלשום עשיתם משהו שאתם אוהבים? משתדלת כל יום שכחתם יום הולדת של מישהו אהוב? לא קרה הייתם בבית כנסת? ביום שישי האחרון (ערב שבת) וההיתי מוסיפה עוד שאלה: שיר השבוע שלכם: "הכל עד לכאן.." וגם "יחד" של איזה זמר, שכחתי איך קוראים לו..
"מנגינות מדומות, משטות, מזייפות מטשטשות לי את שביל הזהב מתנגנות בי, משקרות לי, מציקות. רציתי להבין, קצת להרגיש איזה ערך וסמכתי עלייך שאת תגלי לי את הדרך ונשמתי אוויר מזוהם והלכתי בערך התהלכתי שולל עד לכאן...." סופ"ש נעים לכולם !! תנו חיוך, הכל לטובה!

יפתיייייייייי שיר השבוע הוא ללא ספק ../images/Emo124.gif

"עומד בשער", אני אישית הייתי מכתירה אותו לשיר השנה

תורי.

פעם אחרונה שבכיתי היה לפני יומיים או שלוש ששמתי את השיר של האחות של החייל "מליון כוכבים" מאוד מרגש. לא זוכר מתי דיברתי לעצמי אני עושה את זה הרבה אבל לא זוכר מתי. השתכרתי בחיים אך אף פעם לא עד אובדן חושים. שקר? לצערי אני שקרן די גדול והיום שיקרתי. התרגשתי? היום. קראתי מכתב שאמא שלי השאירה לי. מזמן לא נדלקתי על בת במבט ראשון. התאכזתי ביום ראשון. צחקתי עד דמעות בטבריה בחופש פסח. מעשה טוב? לא זוכר. היום עשיתי משהו שאני אוהב. לא שכחתי תמיד מזכירים לי. בבית כנסת המון זמן לא הייתי. ובכלל אני חייב להתנקות

פזית 1

New member
סיבה טובה להתנחתה קלה מהבישולים והנקיונות ../images/Emo13.gif

יהיה מעניין להשוות את התשובות של היום לעומת התשובות הקודמות...
מתי בפעם האחרונה : בכיתם? בטקס יום השואה בשיר "אלי אלי" בביצוע עמיר בניון
דיברתם לעצמכם? כל הזמן, מדברת, שואלת, מתווכחת ומתפייסת
השתכרתם עד אובדן חושים? לפני שנים רבות
שיקרתם? לא משקרת
התרגשתם? אתמול
נדלקתם על מישהו\י במבט ראשון? לא זוכרת...
אכלתם משהו ממש טעים? אתמול
בכיתם מסרט? אתמול
הייתם מאוהבים? מה זה? סתם.. עדיין מאוהבת
הייתם בחו"ל? לפני כמה שנים
טיילתם בארץ? בחנוכה השנה
תאכזבתם ממישהו אהוב? לפני כחודשיים
צחקתם עד דמעות? משתדלת כל יום, אתמול
עשיתם מעשה טוב? כל הזמן, לא מונה אותם
עשיתם משהו שאתם אוהבים? לא זוכרת, כנראה שמזמן לא...
שכחתם יום הולדת של מישהו אהוב? לפני כחודש...
הייתם בבית כנסת? לא זוכרת, לפני שנים...
זהו?? מה כבר נגמר?? טוב... חוזרת להכנות לשבת שבת שלום ומבורך

ספיר 2

New member
עכשיו אני ../images/Emo6.gif

בכיתם? השבוע.. אחרי שנפרדתי מחבר שלי אחרי שנתיים ביחד :( דיברתם לעצמכם? היום השתכרתם עד אובדן חושים? בלג בעומר שיקרתם? לא זוכרת מתי.. אבל אם כן שקר לבן כמו שאומרים התרגשתם? השבוע נדלקתם על מישהו\י במבט ראשון? לפני שנתיים אכלתם משהו ממש טעים? במימונה- רק טעמתי.. בכיתם מסרט? לפני המון שנים... שונאת סרטים הייתם מאוהבים? עדיין אני מאוהבת.. הייתם בחו"ל? לפני 4 שנים בטיול בת מצווה.. טיילתם בארץ? בחורף.. בצימר בצפון התאכזבתם ממישהו אהוב? השבוע.. מהחבר לשעבר.. צחקתם עד דמעות? קורה הרבה.. לא זוכרת מתי עשיתם מעשה טוב? לא משתחצנת. אבל כל עוד אפשר לעשות מעשים טובים אני יעשה עשיתם משהו שאתם אוהבים? השבוע יצאתי למועדון שכחתם יום הולדת של מישהו אהוב? אף פעם הייתם בבית כנסת? ביום כיפור

ו ר ד ב

New member
עונה../images/Emo3.gif

בכיתם? לפני שבוע דיברתם לעצמכם? כבר מזמן לא
השתכרתם עד אובדן חושים? אוווו מזמן מזמן וזה היה חד פעמי שיקרתם? מחקרים מוכחים שאין אדם שלא משקר לפחות פעם ביום, אז היום? התרגשתם? כל יום מחדש... נדלקתם על מישהו\י במבט ראשון? לפני 9 חודשים אכלתם משהו ממש טעים? היום בכיתם מסרט? מזמן הייתם מאוהבים? לא הייתי. עדיין...
הייתם בחו"ל? בגיל 3
טיילתם בארץ? לפני חודשיים התאכזבתם ממישהו אהוב? אני מתאכזבת המון משטויות אז אני לא דוגמה צחקתם עד דמעות? כמעט בכל פעם שאני מדברת עם פליצ
עשיתם מעשה טוב? שלשום עשיתם משהו שאתם אוהבים? כל יום שכחתם יום הולדת של מישהו אהוב? לא שאני זוכרת הייתם בבית כנסת? מזמן!

טל טל 20

New member
יואוו כולנו בכינו בשבוע שבעבר ../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif

שהשבוע יהיה לנו שבוע טוב ומוצלח,מלא ברכה והצלחה. ומי שיכול/ה לקרוא פרק תהילים לרפואת החולה אליהו בן אסתר שעבר אירוע מוחי קשה בליל שבת תבוא עליו ברכה.

למעלה